Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 17 z 30 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 17 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro passionpower Fri May 08, 2015 9:50 pm

//Hlídej si délku postů, aby měly alespoň tři řádky. Chceš přeci, aby byl Tsu silný shinigami, ne? ;-)

Tsu->
"U nás se neklaní, chlape." pronesl blonďák s ochrannými brýlemi a doutníkem, ze kterého ti foukl kouř do obličeje, když k tobě přistoupil a plácl tě přátelsky přes záda...ten doutník voněl jako čokoláda..."Paulie, vem ho zatím s sebou. Pak si ho vyzvedne Lucci." pronesl Sawadai a blonďák přikývl. Takže ti mohlo dojít, že to on se jmenuje Paulie.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri May 08, 2015 11:01 pm

// Já vím ale já už vážně netušil co jsem tam měl napsat :/

Tsu Utsukushi

Pár krát jsem si mávl před obličejem abych odehnal ten kouř ale přece se k mému nosu dostal kouř a já ucítil tu vůni toho kouře. "Čokoláda?" udivil jsem se, nikdy bych nečekal že potkám člověka co kouří čokoládové doutníky a navíc osobně jsem nic takového nikdy neslyšel že by takový doutník existoval. "Takže ty se jmenuješ Paulie? Zní to spíš jako ženské jméno" ale vážně, kdo by pojmenoval kluka Paulie? Zni to jako Pavla. "A jestli bych se mohl zeptat, kdo je ten Lucci?" zeptal jsem se protože se chci něco dozvědět o lidech se kterýma budu pracovat.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 08, 2015 11:43 pm

Tsu->
"Jop, to jsem já. A není to ženské jméno..." odvětil se smíchem v hlase a opět vyfoukl obláček čokoládového dýmu. Když se mohly dělat vanilkové doutníky, tak proč by se nemohly dělat i čokoládové, že jo...Při tom tě začal odvádět k jedné z poničených budov. "Lucci byl ten týpek s dlouhejma kudrnatejma vlasama a cylindrem. Pravděpodobně s ním budeš zatloukat hřebíky nebo tak něco." odpověděl ti na otázku ohledně Lucciho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 15, 2015 3:44 pm

Status po timeskipu

Druhou divizi zřídil docela dost Eshen, ale s tím se dalo počítat. Naštěstí opravy začaly poměrně brzo, vlastně asi nejdřív ze všech divizí, takže byli nejblíže k dokončení. Největší problém byl s venkovními zahrádkami, Kitsune je značně ogrilovala svým výbušným Ban-kaiem. Tak s chutí do toho a možná se něco opraví.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 15, 2015 10:29 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune dnes vstala poměrně brzy, neměla čas na to, válet se v posteli(v jejím případě na zemi...protože zraněná Artemis potřebuje postel, i když už jí skoro nic není). No a tak se hned po ránu vrhla na úpravu divizních zahrad. No...spíš našla lidi, kteří se už o to postarají a sama jim pak pomáhala sázet stromky a další podobné botanické věci, kterým nerozuměla. Artemis ji věrně následovala, proto se Kitsune snažila chodit jako normální člověk. Nechtěla, aby se vlčice moc namáhala. Když skončila s úpravou zahrad, vydala se na kontrolu probíhajících oprav divize.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 16, 2015 9:10 am

Aririki Rick Ginken

Pral jsem se s rýčem... bohužel skoro doslova. Byl jsem možná stroj na zabíjení, poeta a výtvarník, ale jakákoliv jiná činnost šla bohužel mimo mě. Byl jsem rád, že mě ve čtvrté divizi zpravili, ale stále jsem čekal, až se potkám s... Ehm... Ohayo, Kitsune-taicho. usmál jsem se, když jsem si všiml, že začala sázet stromky kousek ode mě.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat May 16, 2015 10:29 am

Amaru

Přeji dobré ráno řekl sem když sem vyšel do zahrad 2. divize. poslali mě sem z kasáren že tu nejdu kapitánku 2. divize. Dva dny ve 4. divizi byly nesnesitelný a já potřeboval něco dělat. Já sem Izumi Amaru. Zástupce kapitána 3. divize. představil sem se radši. Mohl bych vás na chvíli vyrušit? zeptal sem se
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 16, 2015 11:29 am

Hoshi Kitsune

Dobře, tak Kitsune nešla na kontrolu divize, protože jí už u sázení stromků někdo vyrušil. "Dobré ráno, Ricku." pozdravila svého miniona, který si ještě před pár dny chtěl ochočit hollow kočku a moc mu to nevyšlo. Poté se k nim připojil ještě někdo. A ten někdo měl podkapitánskou pásku na ruce. Kitsune vstala ze země a oprášila se. "Dobré ráno i vám." oplatila mu pozdrav. "Hoshi Kitsune. Kapitánka 2. divize." představila se i ona, i když už její jméno pravděpodobně znal, ale byla to prostě slušnost. "O co jde?" zeptala se ho pak, když se zeptal, jestli ji může na chvíli vyrušit.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat May 16, 2015 11:58 am

Amaru

usmál jsem se na kapitánku. Věc se má tak. Po tom útoku před pár dny. No. řekl sem a poškrábal se na hlavě. No. Potřebuju někoho kdo mi pomůže doladit stišil sem hlas. Bankai. řekl sem. A jestli nepletu tak vy jste jedna z těch posledních co ho dosáhli. Možná byste měla pár typů? zeptal sem se
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 16, 2015 1:04 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune trpělivě čekala, co ze zástupce třetí divize vyleze. Nakonec z něj vypadlo slovo Bankai. Kitsune se zamyslela. "Nepletete se. Dobrá. Myslím, že bych vám s tím mohla pomoct." odpověděla mu nakonec. Sama věděla, jaké to je v jeho pozici, tak se mu rozhodla pomoct stejně jako Raiden s Yoshirem pomohli jí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat May 16, 2015 1:34 pm

Amaru

Bylo by to od vás hrozně super. Jsem fakt blízko. Cítím to v kostech! řekl sem. Ten poslední rok se k tomu fakt blížil krok za krokem a cejtil že to už skoro má. Potřeboval jenom vyzkoušet všechny svoje triky proti pravýmu kapitánovi. Pak už to muselo vyjít. Pokud na to nepřijde etď tak už nikdy.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 16, 2015 2:17 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune se usmála. Zavzpomínala na to, jak sama byla nadšená, když měla Bankai na dosah ruky. "Tak fajn. Půjdeme ale někam jinam, nerada bych zničila divizi, ještě před dokončením oprav." pronesla Kitsune a pak se otočila na vlčici, která stála vedle ní. "Ty tu zůstaneš a dohlídneš na všechno." Vlk se nezatvářil zrovna nadšeně, ale přikývl. "Vyrazíme?" zeptala se pak ještě Amara.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 16, 2015 8:15 pm

Aririki Rick Ginken

Pozoroval jsem podkapitána a kapitánku. Věděl jsem, že podkapitán třetí divize vypadá mladě, ale tohle bylo víc, než jsem čekal. Ale nijak jsem to nekomentoval, protože jsem měl své práce dost. Navíc... byl jsem pouze obyčejný člen, a i když jsem měl celkem solidní sílu, na podkapitána bych určitě neměl. Tím spíš, co se povídalo o Izumi-fukutaicho. Zrzavý démonek hado technik...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Tue May 19, 2015 3:55 pm

Amaru

Zazubil sem se na kapitánku. Jasný. Nechci vybuchnout 2. divizi. Stačí že sem vybuchnul 3. Nepotřebuju mít na svědomí víc budov najednou. řekl sem. Vybuchovat budovy byla sice sranda ale musel sem s tím bejt opatrnej. Budova trojky to byla jenom nehoda a koupila by to daleko víc kdybych toho hollow nezastavil. Tady by mi asi žádná výmluva nepomohla
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue May 19, 2015 9:12 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune se na Amara pobaveně pousmála, když řekl to, co řekl. Artemis dostala své instrukce a tak Kitsune doufala, že, až se vrátí, tak bude divize stále stát. S Rickem a Daikim to tu nějak snad zvládnou. A tak mohli se zástupcem trojky vyrazit. Kitsune vyrazila první někam směrem do lesů.

---->Trénink
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 22, 2015 10:09 am

Aririki Rick Ginken

Poté, co zmizela kapitánka, tak jsem ještě chvíli pracoval a pak se vydal hledat Tenmu. Chtěl jsem se před kapitánkou trochu rozehřát a navíc... jsem potřeboval znát jeho schopnosti. Byl koneckonců také důstojníkem druhé divize a jednoho jsem již porazil... byť to byl poněkud zvláštní souboj. Mezitím jsem samozřejmě přišel na to, že nepoužíval plnou sílu své schopnosti na druhou stranu... ani jednou mě s ní nezasáhl, takže to bylo stále ještě v pořádku.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 22, 2015 10:35 am

Rick->
Jak jsi tak pátral po Tenmovi, našel jsi ho u jedné z opravovaných budov. Nosil tam nějaké trámy.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 23, 2015 11:35 am

Aririki Rick Ginken

Připojil jsem se k práci tam a držel se u Tenmi: Tenmo-sama? Mohu na vás mít prosbu? nadhodil jsem opatrně a lehce se usmíval. Mám jisté cíle a mezi nimi je být nejrychlejším shinigami... a to chce hodně tréninku. Pomohl byste mi s tím tréninkem, prosím? díval jsem se mu přímo do očí a doufal, že kývne.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 23, 2015 11:41 am

Rick->
Když jsi na Tenmu promluvil, otočil se na tebe a tak nějak tě málem sejmul tím trámem, který nesl. Tenma měl na tváři takový ten poker face, bůh ví, co si myslel,možná byl naštvaný, žes ho ani nepozdravil a hned po něm něco chceš a třeba mu to bylo úplně jedno. Nejhorší bylo, že on ten poker face měl skoro vždycky. "Tak počkej, jen odnesu tenhle trám." pronesl a zmizel i s tím trámem. Po chvilce byl zpátky už bez něj. "Takže, máš nějaké místo?" zeptal se Tenma stále s poker facem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 23, 2015 12:16 pm

Aririki Rick Ginken

Pousmál jsem se směrem k Tenmovi a prohlásil: No... pár míst tady v okolí znám. Ale možná bys měl mít právo si vybrat místo ty. usmíval jsem se a už teď jsem věděl, že dělám chybu. Ninja potřebuje znát prostředí ve kterém bojuje a čím lépe ho zná, tím silnější bývá. Na druhou stranu... chtěl jsem vidět nejen Tenmův styl boje, ale i jeho mistrovství. Chtěl jsem vidět vše.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 23, 2015 12:36 pm

Rick->
Tenma jen pokrčil rameny. "Mně je to jedno. Vyber si místo." pronesl. Asi ti chtěl dokázat, že u něj na poznání místa nezáleží. Je to jako v akci na cizím území.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 23, 2015 1:50 pm

Aririki Rick Ginken

Kývl jsem: Dobrá. Následujte mě prosím. pak jsem vyrazil. Sice jsem používal shunpo, ale neletěl jsem plnou rychlostí. Nechtěl jsem mu zatím předvést plnou rychlost a nechtěl jsem ho případně i ztratit. Byl jsem rychlý a to již mnohem více, než průměrní shinigami. Dokonce jsem byl možná již jedním z nejrychlejších krom kapitánů.

--> Trénink
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat May 30, 2015 10:10 pm

Tsu Utsukushi

"Aha, nezní to moc těžce." zasměji se. "Myslel jsem že to bude těžší práce ale vypadá to že to bude lehké a možná i zábavné.". Následoval jsem Paulieho a při tom mě tak napadlo že bych možná mohl někdy zkusit doutníky s příchutěmi, přece se říká se člověk by měl zkusit všechno nebo snad ne? Vydechnu a poté si prohlížím Paulieho abych se zatím nějak zabavil než dojdeme k Lucciemu.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 30, 2015 11:26 pm

Tsu-> Pracoval jsi již dva dny na opravách. Postupně sis už zvykl na některé z členů dělnické čety říkající si Galley-la. První den jsi pracoval s Pauliem, o kterém jsi zjistil, že je expert na lana a kladky, a s Luccim, který zatloukal hřebíky rychleji, než bylo možné. Druhý den jsi pomáhal blonďaté ženě Kalifě s papírováním a přenášením zpráv mezi jednotlivými dělníky. No a dnes jsi pomáhal Kakuovi(týpek s kšiltovkou a dlouhým hranatým nosem) natírat. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat May 30, 2015 11:43 pm

Tsu Utsukushi

Celé dva dny jsem se snažil pilně a rychle pracovat. Za ty dva dny jsem se celkem seznámil s několika členy skupiny jménem Galley-la, poprvé mi to jméno přišlo divné ale časem jsem si na to zvykl a možná bych ho dal i do slovníku. Jak jsem dokončil všechnu práci u Kalifě tak jsem šel za dalším členem Kakuem u kterého bych měl natírat stěny atd ....
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down