Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 24 z 30 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 24 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 07, 2015 10:13 pm

Tsu, Rick->
"Dobré jméno." pronesl ten muž a už se chystal zase zavřít, když na něj promluvil Rick. "V kasárnách je spousta koťat. Zkuste udělat plakát a dát ho na nástěnku." odpověděl mu. "Mějte se." řekl ještě a zavřel.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Oct 08, 2015 3:19 pm

Tsu Utsukushi

Byl jsem šťastný až od paty k uchu, měl jsem svoje velmi roztomilé koťátko a zatím naše společná budoucnost se Saishou vypadá nádherně. No ale jak to říct, nechal jsem se moc unést štěstím a zapomněl jsem na něco ... ano, to na co jsem zapomněl byl trénink s Rickem. Ale díky bohu že jsem šel pomalým krokem a uslyšel za svými zády hlas Ricka a muže od kterého jsem dostal Saishu. "Zapoměl jsem ..." řekl jsem si v duchu a zastavil jsem se. Potom jsem se natočil na Ricka kterému zrovna muž zavřel dveře. "Jdeš se mnou Ricku? Jdu jenom odnést Saishu do mého pokoje a potom by jsme mohly ... ehm ... jo, už vím! Potom by jsme mohly jít na ten slibovaný trénink" řekl jsem s menším úsměvem na tváři a zatím co jsem čekal na odpověď Ricka tak jsem začal hladit Saishu na zádech.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Oct 08, 2015 10:42 pm

Aririki Rick Ginken

Pokrčil jsem rameny: Fajn... sraz za pět minut u nástěnky. Pak jsem shunpnul do pokoje a:
Vyfotil kotě.
Sebral svou brašnu s výbavou.
Vytiskl jsem fotku kotěte.
Dopsal pod ní "Toto kotě se našlo v kasárnách druhé divize. Pokud je vaše, či můžete podat informace o majiteli, zkontaktujte Ricka, pokoj 42."
Vytiskl svou malou fotečku.
Lípnul jí k nápisu.
Celý postup s inzerátem zopakoval, protože jsem tím zakryl text, tentokrát ale bez této chyby.
Shunpnul k nástěnce, nalepil inzerát a čekal...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Oct 09, 2015 4:12 pm

Tsu Utsukushi

S Rickovou odpovědí na to že se sejdeme u nástěnky jsem bez žádných keců okolo souhlasil a potom byl hned pryč ... kdo ví proč tak pospíchal. Přestal jsem hladit Saishu na zádech a namířil si to rovnou do mého pokoje. Vzal jsem to rychlejší chůzí abych nenechal Ricka čekat. Když jsem už dorazil do svého pokoje tak jsem položil Saishu na zem a ještě jí pohladil na hlavičce. Zkontroloval jsem jestli má žrádlo a vodu a jestli něco z toho neměla tak jsem to doplnil. "Tak já jdu Saisho. Uvidíme se později." řekl jsem na Saishu a pomalu jsem šel k nástěnce kde by už měl na mě čekat Rick. Před odchodem jsem ještě zavřel dveře do mého pokoje.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Oct 09, 2015 11:22 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Tsua a kývl: Dobrá, následuj mě. pronesl jsem a pak jsem vyrazil shunpem pryč z kasáren. Vzhledem ke své rychlosti jsem ohleduplně běžel asi tak na polovinu, aby mě Tsu mohl bez obtíží sledovat. Nebylo by totiž dobré, aby trénink začal tím, že můj tréninkový parťák zastaví uprostřed cesty s myšlenkou: Kam zmizel?

> Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Oct 10, 2015 9:14 am

Tsu Utsukushi

"Hai" odpověděl jsem Rickovi a držel jsem se hned za Rickem. Někdo by mohl klidně říct že jsem jako Rickův ocásek ale i kdyby to někdo řekl tak mi je to jedno. "Mohl by klidně Rick zrychlit ... zřejmě mě přeceňuje." při pomyšlení jenom na to že mě možná Rick přeceňuje tak se mi nafoukly tváře. Následuji Ricka až někam do neznáma i když možná to není tak pravda.

>>> Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jan 14, 2016 10:02 pm

Aririki Rick Ginken

Vstal jsem a protáhl se. Čekal mě další náročný den a já... Vstávám už zase pozdě. pomyslel jsem si otráveně při pohledu na budík. Oblékl jsem se a vyčistil si zuby. Měl jsem v hubě jako v polepšovně a ze včerejška jsem si pamatoval jen to, že jsem začal popíjet s mým oblíbeným důstojníčkem a pak... pak...
To zas bude den. pomyslel jsem si, když jsem vyplivl ústní vodu. Pak jsem podrbal koťe o které se stále nikdo nepřihlásil. Začal jsem mu říkat Mephisto, a bylo fajn mít parťáka, který se mě:
a) narozdíl ode mě a Daikiho nepil.
b) vás chránil před assassinací Tenmy.
c) nutil mě být neustále ve střehu (kočky jsou zákeřné).
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 14, 2016 10:14 pm

Rick-> Kotě se nechalo podrbat a přátelsky zapředlo a při tom tak pohodově pomalým ladným pohybem mávalo ocáskem. Ty jsi byl mezitím zaměstnán jinými věcmi, takže sis ani nevšiml, že tak okusuje nějaké tvoje psací náčiní, mám pocit, že oblíbené pero nebo čím to píšeš. Ano, kočky jsou zákeřné.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jan 14, 2016 10:49 pm

Aririki Rick Ginken

S neutrálním výrazem jsem kotěti vzal pero z úst a poznamenal: Měl jsem ho líp schovat, co? Pak jsem jen vytáhl bombičku s inkoustem a hrot a již zcela bezpečné, ačkoliv zničené pero vrátil Mephistovi. No... tohle kolo jsi vyhrál... zabručel jsem a uklidil nebezpečné věci zpět do zamykacího šuplíku (a pečlivě zamknul), kde jsem ukrýval zbytek psacího náčiní, alkohol, doutníky, literární díla a další věci, ke kterým se můj kocourek nesmí dostat.
Tak si to užij. zabručel jsem jedovatě a posadil se na okno. Ranní cigareta je důležitým bodem mého dne a... navíc se nebudu muset koukat na Mephistovo mučení mého oblíbeného uměleckého pomocníka.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 14, 2016 11:45 pm

Rick->Kotě se na tebe dívalo kočičíma očima(jakože psíma, ale přeci jen to byla kočka, že jo), když jsi mu sebral pero z tlamičky. Pak, když jsi mu ho ale vrátil se jakoby rozzářilo nadšením. Přikrčilo se a skočilo po něm "zkušeným"(čti nemotorným) loveckým pohybem. Jak jsi tak seděl na okně, všiml sis venku Daikiho, jak si tam o něčem povídá s jakousi dívkou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jan 14, 2016 11:59 pm

Aririki Rick Ginken

Chvilku jsem jeho i dívku pozoroval. Pak jsem jen otráveně sebral dva čtverečky papíru, které byly po mém pokoji rozesety, kvůli mé zálibě v origami a Mephistově zálibě roztahávat věci, které byly moc početné na pohodlnou destrukci. Složil jsem z nich origami shiriken a napsal na něj:
Daiki, doufám, že neruším. Nechceš se mnou skočit na snídani? Hodíme řeč a tak.
Pak jsem po něm prostě hvězdici hodil a znovu potáhl z cigarety.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 15, 2016 12:07 am

Rick-> Byl to moc hezký papírový shuriken a možná by i k Daikimu doletěl, kdyby byl blíž a kdyby nefoukal vítr. A tak se tvůj shuriken rozplácl na ksichtě jakéhosi jiného shinigami(random týpek). Ten ho rozbalil, přečetl. Podivil se nad tím, rozhlédl se kolem a pak to prostě šel předat Daikimu. Ten se na shinigamiho podíval, pak na vzkaz, pak zase na shinigamiho, něco mu řekl, shinigami začal mávat rukama jakože on ne a to už byli všichni pořádně zmatení. Tedy dokud tě Daiki neuviděl v okně. Zvedl ruku se vzkazem a ukázal na něj prstem a pak i na tebe jako jestli je od tebe.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Jan 15, 2016 8:38 am

Aririki Rick Ginken

Zatímco se tohle všechno odehrávalo dole, já se velmi dobře bavil. Takhle zmatené členy dvojky jsem dlouho neviděl a tím víc mě to bavilo, že jedním z nich byl důstojník a ještě k tomu můj kamarád.
Jen jsem zvedl ruku se vztyčeným palcem a vybuchl smíchy. Pak jsem dokouřil svou cigaretu a shunpem skočil k nim: Ani nevíš, jak moc jsem se tím zmatkem pobavil.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 16, 2016 2:10 am

Rick-> "Jsem rád, že ses bavil." odvětil ti Daiki. "Mimochodem na snídani už je dost pozdě. Pomalu je čas na oběd." dodal ještě k tomu tvému vzkazu. Ten random člen někam odběhl. Za to ta dívka tam zůstala stát a jen na vás dva koukala.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Jan 17, 2016 11:40 pm

Amagasa Yami

Zrovna měla náladu, kdy jen tak sěděla před kasárnami druhé divize a přemýšlela. Sledovala oblohu a přemýšlela, že je v Seireitei poslední dobou docela klid. Už dlouho se nikdy neobjevil žádný silný Hollow ani zvracený Shinigami. Byla ráda, nikdy nic takového nezažila a nebyla zcela jistá tím, co by taková událost znamenala pro ni. Je pravdou, že byla zároveň hodně zvědavá. Nedokázala si představit chvíli, kdy jsou všichni shinimagi od nejsilnějšího z nich, kapitána první divize, po řadové, jako byla ona, v pohotovosti a bojují prakticky bok po boku. Ještě chvíli přemítala nad tou představou, ale pak se rozhodla vstát a protáhnout se. Navíc už jí to přestalo bavit. Rozhlédla se kolem, nakonec se rozhodla vydat se dovnitř do kasáren. Když tudy procházela zastavila někoho, kohokoliv, kdo byl zrovna poblíž aby si s ním mohla pokecat.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 9:17 am

Aririki Rick Ginken

Pokrčil jsem rameny: Je čas na to, abych si JÁ dal snídani. Jestli chceš, můžeš se se mnou naobědvat. lehce jsem se zasmál a dodal: Mimochodem, možná by bylo dobré nás představit Daiki? Podíval jsem se na dívku a pozvedl obočí. Zatím jsem v divizi všechny neznal a tak jsem si nemohl být nikdy jistý, kdy narazím na někoho důležitého.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 11:08 am

Rick->Daiki se zamyslel. "Jo, to by šlo." řekl nakonec. "Jo, máš pravdu. Midori-chan tohle je Ginken Aririki." představil tě a při tvém jméně si počítal na prstech, kolikrát že to ri řekl. "Ricku, tohle je Seto Midori, pracuje v našem sekretariátu." představil i dívku a ta se ti zdvořile uklonila. 

Ama->Procházela jsi divizí, když jsi narazila na menší hlouček shinigami. Jednalo se o jakéhosi punkáče, brýlaté děvče a zelenovlasého ninju.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 3:09 pm

Amagasa Yami

Když uviděla hlouček zamířila k nim. Chtěla si s někým pokecat a ten hlouček vypadal jako vhodné místo. Když Ama měla povídací náladu, tak neměla strach z odmítnutí, nebo něčeho takového. Když přišla k nim, chvíli poslouchala o čem je řeč, aby se pak mohla plynule přidat do rozhovoru, popřípadě nějaký začít.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 7:16 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem se usmál na Midori a vysekl takovou minipoklonu. Těší mě madam. A chtěl bych se vám omluvit, že jsem vás vyrušil z rozhovoru s naším důsojnkem. pak jsem se zazubil na Daikiho takovým způsobem, jakým se může usmáte jen psychopat, nebo dobrý kamarád: Daiki? Půjdemna to jídlo? Mimochodem- Mephisto má už tak ostré zuby, že je schopný rozkousat tužku! vychrlil jsem na něj znenadání bez ohledu na to, kolik toho ví, nebo kolik ne.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 7:39 pm

Rick, Ama-> "To je v pořádku." odvětila Midori. Rick pak na Daikiho spustil o jídle a o svém kocourovi. No..Midori došlo, že je tam navíc. "Už půjdu. Ale, abych vám nejprve odpověděla na váš dotaz, Daiki-san. Kageyama-san je na průzkumné misi ve světě lidí a Akiyama Akane se svou sestrou jsou stále jako dozor v Tokiu ve světě lidí. Někdy v nejbližší době by měli donést hlášení. Teď, když mě omluvíte.." pronesla dívka, uklonila se a vydala se k odchodu. Daiki na to jen přikývl, řekl díky a pak se otočil na Ricka. "To je hezký, hlavně ho drž dál od Tenmy...nebo tě killne. I když..." Daiki se zamyslel a pak se ďábelsky ušklíbl, až by mu to i Rickova zanpakuto záviděla. "Pojď, půjdeme na to jídlo." řekl nakonec a chtěl se vydat směrem k jídelně, při čemž málem vrazil do Amy. "Pardon, nevšiml jsem si vás. Amagasa Yami?" zeptal se jí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 8:05 pm

Aririki Rick Ginken

Naopak, ten kocourek je bezpečnostní opatření. Permanentně mám na oblečení jeho chlupy! zasmál jsem se trošku rozmrzele. Pak jsme se prakticky srazili s nějakou dívkou. Tedy spíš Daiki se s ní skoro doslova srazil. Zdravím. Jmenuji se Aririki Ginken. Ale stačí Rick. usmál jsem se na dívku.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 8:24 pm

Amagasa Yami

Ama pokračovala a málem se srazili s členem její divize. "Ano, v pořádku." odvětila a usmála se.. Chvíli si prohlížela dva muže, se kterými se potkala. "Já se jmenuji Amagasa Yami." otočila se směrem k Rickovi. Slyšel její jméno, ale přišlo jí to minimálně jako formalita. "Promiňtě, jen jsem procházela. Zrovna jsem si říkala, že je v celém Seireitei příjemný klid, napadlo mě, že se pro jistotu půjdu podívat do kasáren, abych to náhodou nezakřikla." prohlásila trochu pobaveně. Ještě jednou si oba muže projela pohledem "Ale vy dva vypadáte vesele!" dodala ještě.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 8:36 pm

Rick, Ama-> "Víš...myslel jsem, že ti se souboje s ním došlo, že tě dokáže zabít, aniž by byl poblíž...asi jsem se spletl." povzdechl si nad tím naoko Daiki a pokrčil rameny. Pak se objevila Ama. "Midoriyama Daiki, čtvrtý důstojník." představil se ninja. "Zrovna se jdeme najíst. To je důvod k radosti." odvětil na její slova.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jan 18, 2016 8:46 pm

Amagasa Yami

"Omlouvám se, že jsem vás nepoznala hned. Jsem tu ještě nová a ne všechny důstojníky znám." omluvila se. "Jídlo je každopádně důvod k radosti." přitakala. "Nechci vás nijak rušit od oběda, navíc když jsme se takhle srazili ve dveřích. Jen mě zajímalo, zda-li je vše jak má být." mluvila trochu nejistě. I přes to, že měla náladu, kdy ráda mluvila nějak si neuměla v tuhle chvíli poradit. Proto se pak odmlčela a uhla pohledem stranou.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jan 18, 2016 8:49 pm

Aririki Rick Ginken

Chvilku jsem se jenkoukal na onu dívku a nakonec tázavě kývl na Daikiho. Tak ta je ztracená. Těžce. blesklo mi hlavou a doufal jsem, že Daikimu dojde, že se ho ptám, jestli jí berem sebou. a jednu stranu jsem měl hlad a chtěl jsem si po dlouhé době opět promluvit s Daikim, na druhou stranu... ta dívka vypadala beznadějně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down