Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize

+6
passionpower
Eshen
Eyuurin
Raiden
Akkaku Naito
Nawaki
10 posters

Strana 8 z 30 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Next

Goto down

2. divize - Stránka 8 Empty Re: 2. divize

Příspěvek pro Eyuurin Wed Jan 07, 2015 11:26 pm

Isayama Ame

"Se-sedm divů Seireitei? Jaké... jsou ty další?" optala se opatrně. Kdo ví, co by ty další divy mohly být. Třeba tu mají přerostlou stonožku, kterou používají místo autobusů. Nebo tu snad mají létající nábytek... A nebo... Hlavou jí lítala jedna kravina za druhou. Ale když tu byl mluvící kocour se schopnostmi a rozdvojeným ocasem, tak proč ne přerostlá stonožka?
Převzala si od Ricka šálek s čajem a lehce upila na ochutnávku. "Sst." bylo slyšet ve chvíli, kdy si opařila jazyk. Začala lehce foukat do hrnku a když měla pocit, že je čas o něco chladnější, napila se. Pak se na Ricka podívala. "Po-pokud tu nebudu překážet..." hlesla.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 286
Datum registrace : 26. 12. 13
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 08, 2015 8:40 am

Ame, Rick->
Daiki se zamyslel. "Noo....tunely, které spravovala čtyřka, se táhnou pod celý Seireitei. Říká se ale, že se jimi dá dostat kamkoliv...i do HM a tak. V osmičce prý zase mají tajnou místnost plnou toho nejkvalitnějšího chlastu, který nikde nekoupíš. V desítce je prý taky tajná místnost, ve které je údajně ukrytá zvláštní kniha....říká se, že, když do ní napíšeš něčí jméno, zamiluje se do tebe.....a nebo umře..teď si nejsem jistý...V onsenu se zase o půlnoci za úplňku voda na chvíli ochladí až o deset stupňů. Šestý div se týká Ban-Kaie. Říká se, že se v něm občas objeví vzkaz ze záhrobí, ale vždy jen v jednom výtisku odkud pak zase zmizí. A ten poslední se týká naší divize...v našem vězení údajně straší mrtví vězni." podělil se s Ame o informace. Bůh ví, co na tom bylo pravdy. "Nepřekážíš. Jsme rádi, že tu jsi." usmál se na ní. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jan 08, 2015 9:07 pm

Aririki Rick Ginken

Usmál jsem se na Daikiho a pak kývl. Půlka z těch věcí stejně budou pověry. Ale je pravda, že v Ban-kaii se občas objevují divné věci. Pak jsem pokrčil rameny a spíš pro sebe si při vzpomínce na Inari dodal: Ale kniha lásky by se mohla hodit. pak jsem ještě zapřemýšlel o knize smrti, ale k čemu by byl takový Death Note. Měl jsem pocit, že by se zo toho dal sepsat zajímavý příběh, ale to je tak všechno.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Sat Jan 10, 2015 12:58 am

Isayama Ame

Poslouchala Daikiho, jak vyjmenovával všech sedm divů Seireitei. Nikde tam nepostřehla nic o obří stonožce sloužící jako bud. "Oni tady nemají obří stonožku..." hlesla tiše a poté se napila čaje. Sora se jí usadila ve vlasech, což Ame trochu tahalo, ale nic na to neřekla. Poté jí trochu zaskočilo, když uslyšela, že ve vězení straší mrtví vězni. To je celkem paradox k tomu, že někteří už mrtví jsou... pomyslela si a mlhavě si vzpomněla na svůj příchod do SS.
Když pak promluvil Rick, otočila se na něj a upila čaje. "Ta-takže se v tom časopise... objevují podivné věci?" optala se
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 10, 2015 1:10 am

Ame, Rick->
"Stonožku?" podivil se Daiki. Opravdu je to to jediné, co mu řekne na všech sedm divů? A Rick zpochybňuje půlku jeho pracně získaných informací. Opravdu se cítil zklamaně. 
Když Rick zmínil knihu lásky, musel se pousmát. "Čí jméno bys do tý knihy napsal? Čí život bys riskoval?" zeptal se Ricka. Docela ho zajímala jeho odpověď. Třeba se tu knihu jednou fakt vypraví hledat...kdo ví...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Jan 10, 2015 1:16 am

Aririki Rick Ginken

Zasmál jsem se a kývl na Ame: Jo, v Ban-kaii se občas objevují divné věci, ale záhrobí za tím nestojí. Záhrobí má vkus. pak jsem se podíval na Daikiho a kývl: Řekněme, že jsou lidé u kterých bych se nebál riskovat život a pak když bych měl potvrzeno, že ty osoby neumírají... čertovsky mi zajiskřily oči. TO by bylo pěkně, ale to by v nich krom rebélie nesměla být i ta lhostejnost nad vším krom toho posledního kroku. Ale... chtěl bych vůbec, aby mě milovala takhle? bleskly mi pak hlavou pochybnosti, ale ty se na povrchu nijak neprojevily. Daiki nebyl jediný profík v místnosti.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Fri Jan 23, 2015 7:36 pm

Isayama Ame

"Jo, stonožku. Stonožku, která funguje jako dopravní prostředek..." doplnila. Upíjela čaje a sledovala Soru, která již opět poletovala po pokoji. Debatu těch dvou moc nevnímala. Dalo by se říct, že to šlo jedním uchem tam a druhým ven.
Pak ale zachytila slova jako "život" a "riskovat". Zase se vrátila mezi vnímající bytosti a překvapeně se podívala nejprve na Daikiho a poté na Ricka. "U koho byste se nebál riskovat?" optala se zaujatě. Celkem jí to zajímalo, vezmeme-li v potaz, jak se Rickovi zablýsklo v očích.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 23, 2015 11:30 pm

Ame, Rick->
Daiki se musel odpovědi Ame upřímně zasmát. Stonožku jako dopravní prostředek opravdu nečekal. "Tak to jsem ještě neslyšel." pronesl, když se přestal smát.
Pak se dál s úšklebkem věnoval Rickovi. "Ahá...a co bys s těma lidma dělal, až by za tebou začali lízt, jak by do tebe byli zamilovaní?" nadnesl opravdu zajímavou otázku. Rozhodně to stálo za zamyšlení. Vždyť by něčím takovým mohl vyvolat zombie apokalypsu. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Jan 23, 2015 11:39 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na dámu a začal: Řekněme, že je to... pak ale Daiki promluvil o tom, že by se na mě Okita celý rozvášněný sápal. Pak jsem se podíval na Daikiho a se zakloněnou hlavou a zděšeným výrazem mu řekl: Tak po týhle představě už asi radši nikoho! a snažil jsem se vypudit z hlavy Okitu, který se mě pokoušel svést...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eyuurin Sat Jan 24, 2015 10:40 am

Isayama Ame

Podívala se na Daikiho. "Je na tom snad něco neobvyklého nebo vtipného? Máte tu shunpujícího vlka a kocoura s rozdvojeným ocasem, který umí mluvit. A teď navíc fialového netopýra. Tak proč se stonožka..?" konstatovala a neubránila se červenání a úsměvu, které se jí přitom objevily ve tváři. I ona sama musela uznat, že dopravní stonožka zněla... divně. V konverzaci, která zahrnovala knihu lásky, se moc nevyznala. Spíš to moc nepobírala. Takže se k tomu radši nevyjadřovala. Nechtěla si připadat ještě trapněji, než se cítila kvůli té stonožce.
Eyuurin
Eyuurin
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 24, 2015 12:18 pm

Ame,k Rick->
Daiki se s úsměvem podíval na Ame. "Ne, jen jsem si představil, jak se tu ulicemi Seireitei prohání stonožka, zastavuje na každém rohu se slovy 'Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají'. Ale máš pravdu, že je tady snad možný úplně všechno." odvětil. 
Rickův zděšený výraz ho pobavil. "Takže honbu po knize lásky či smrti necháváš plavat?" zeptal se ho s úšklebkem. Docela ho zajímalo, co si to vlastně Rick představoval, že takhle obrátil...ale nehrabal se v tom. Došlo mu, že to muselo být něco děsného.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Jan 24, 2015 12:54 pm

Aririki Rick Ginken

Povzdechl jsem si a opatrně se zeptal: Za jak dlouho by se asi kapitánka měla vrátit? Já jen že nevím, jak dlouho tu už čekáme. Ví někdo z vás, kam se asi mohla podít? tak nějak jsem přemýšlel i nad možností, že šla na misi. To by bylo špatné, protože by se pak mohla vrátit třeba i za pár dní.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Feb 13, 2015 12:52 pm

Rick, Ame->
Daiki jen pokrčil rameny. "Kdo ví Může být pryč pár hodin, ale i dny nebo týdny. Než zmizela, cítil jsem reiatsu kapitána Tomisury z osmičky. Takže buď spolu mají někde misi a nebo se šli někam napít..." odpověděl Rickovi Daiki. "Jak ale znám naší kapitánku, tak je do večera zpátky..." dodal ještě s úsměvem. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Feb 13, 2015 8:01 pm

Aririki Rick Ginken

Otočil jsem se a podíval se z okna. To je ovšem docela špatné. A mě už to čekání nebaví. zahlásil jsem a vytáhl další cigaretu. Kdyby mě Zachary nedopoval iluzí a já byl obyčejný člověk, tak mé plíce teď nejspíš vypadají jako asfalt. Do večera... povzdechl jsem si zamyšleně a foukal kolečka.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Feb 13, 2015 9:07 pm

Rick->
"Čekání nejrychleji utíká, když nečekáš a nějak se zabavíš..." nadnesl Daiki a pokrčil rameny. Asi čekal, jestli něco nevymyslíš...něco zábavného, abyste nemuseli jen sedět a čekat....
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 14, 2015 12:01 am

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a s lehkým úšklebkem kývl: To máš samozřejmě pravdu. sám jsem však nic nevymyslel a tak jsem okamžitě obrátil v jeden z nejpodlejších útoků v historii konverzací: A když to tak nadhazuješ, tak tě asi i něco napadlo, že?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 14, 2015 12:17 am

Rick->
Daiki se na tebe ušklíbl. "No ano, co bys řekl menšímu tréninku? Kapitánce mužem nechat další vzkaz, kde nás najde. Nebo máš jiný nápad?" nadnesl svůj nápad Daiki a čekal, co na to odpovíš. Asi ho zajímalo, co v tobě je...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 14, 2015 8:13 am

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a kývl. Kdy já nevím. Nebude to trapný, když nějakýho ninju zkope bývalý reportér? zeptal jsem se vyzývavě, ale to už jsem stál v podřepu na parapetu a bylo naprosto jasné, že zrovna teď trénink uvítám všemi deseti. Zaklonil jsem se a "vypadl z okna. Pojď někam mimo divize! houkl jsem během pádu. Ať to můžeme rozjet.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 14, 2015 11:16 am

Ame-> Ame se vrátila do svého pokoje. (Promiň, že za tebe hraju, ale je to nezbytné)

Rick->Daiki se ušklíbl. "Pán si nějak věří..." pronesl a vyskočil oknem z pokoje. Copak do potřepu na zem, odrazil se a vyrazil pryč z divize. Při tom udržoval takovou rychlost, abys mu stačil. Musels uznat, že je Daiki opravdu rychlý...joo, roky u onmitsukido dělalo svoje. 
------>SEM
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 21, 2015 2:26 pm

Aririki Rick Ginken

Trénink ARG a DM ---> 

Vrátili jsme se z tréninku a docela otráveně jsem poznamenal: Ještě tu nebyla. Mám pocit, že bysme stihli mezitím vykácet ten les celej.  pak jsme opět zapluli dovnitř a já si zapálil svou odpočinkovou cigaretu. Ale tvoje zanpakuto je docela zajímavý. Možná by se mi líbilo, mít takové schopnosti. s těmito slovy jsem si prohlížel jeho klasickou krátkou katanu. To, že Zachary v základní formě vypadá, jako pokus steampunkového návrháře a v shikaii jako čepel pro trolla jsem radši nekomentoval.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 21, 2015 3:13 pm

Rick->
"To asi jo. Dnes má hold nějak napilno." odvětil Daiki, když jste procházeli divizí. Když jsi zmínil jeho zanpakuto, podíval se na tebe. "Díky. Ta tvoje je taky zajímavá. I když ty schopnosti by pro mě asi nebyly..." poznamenal, když jsi pochválil jeho zanpakuto. "I vzhledově vypadá zajímavě. Něco takovýho jsem ještě neviděl." dodal ještě na ten steampunkový vzhled. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 21, 2015 7:11 pm

Aririki Rick Ginken

Pokrčil jsem rameny a sedl si na stůl. Vedle sebe položil Zacharyho. Je to exibicionista. Rád se předvádí a rád vypadá výjimečně. Nejspíš proto tak vypadá i jeho čepel. Jeho hlavním hříchem je pýcha, ale... tu mi nechce povolit. Tedy... ten hřích jo, ale ne tu moc. dodal jsem s lehkým smíchem. Byl jsem ze Zacharyho vždycky trochu rozpačitý, když jsem mluvil o jeho schopnostech. Ono bylo zvláštní říct, že chci dosáhnout co největší pýchy...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 21, 2015 7:34 pm

Rick->
Daiki se opřel o zeď u okna, aby měl dobrý výhled ven. "To zní slušně...já mám jen příliš vážnou přerostlou lasičku, co nesnáší alkohol. " pronesl a trochu se na to kysele zašklebil, ale bylo na něm vidět, že si z toho dělá spíš srandu. "Jestli je tedy jeho hlavním hříchem pýcha...znamená to, že s ní bude spojený i tvůj Bankai...pravděpodobně...a já mám slušný šance, stát se lasičkou..." dodal ještě a na to poslední se ušklíbl.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Feb 21, 2015 8:37 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na Daikiho a zaal se velmi zle smát. Než ty dosáhneš Bankaie, tak já budu už nejspíš chodit na návštěvu za Lucieferem pekelnou bránou a můj Bankai srazí kohokoliv z pekel na kolena. zasmál jsem se, ale pak jsem zase rychle umlkl. Zachary nemluvil často, jen když šlo o život a nebo, když přišlo na něco velmi zajímavého. Až se setkáš s Luciferem, to se zasmějeme. Já a On. Ty ale asi moc ne...  otřásl jsem se, protože peklo je něco, co doufám, že nezažiju.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 21, 2015 8:52 pm

Rick->
Daiki pozvedl jedno obočí, když ses začal smát jako nějaký šílený padouch. "Haaa....s tou pýchou jsi nekecal..." pronesl ninja a poté dodal: "Abys do toho pekla nespadl předčasně...víš, co se říká...pýcha předchází pád..." ušklíbl se. Musel si prostě rýpnout. Jeho zkušenému ninja oku neuniklo. "Co je?" zeptal se tě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down