Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+10
Shinichi
WrongSign
Solas
Nawaki
Eshen
Mishkenzie
Aki
Satoshi
Akkaku Naito
Red
14 posters

Strana 4 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

1. divize - Stránka 4 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 04, 2015 10:57 pm

Do toho všeho vstoupil vysoký muž. Evidentně shinigami, přes klasické šaty měl bílou vestu. Zanpakuto měl zavěšené přes rameno. Když přišel, tak lehce kývnul hlavou na znamení úcty. "Dobrý den... kapitán Izumi bohužel v současné době má povinnosti... jinde, ale požádal mě, abych vám řekl, co je potřeba..." řekl
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Feb 05, 2015 6:21 pm

Satoshi
Ah, to by vysvětlovalo proč byla komunikace natolik zdržena.
ujasnil jsem si to Dobrá, co je tedy důvod naší přítomnosti? pokynul jsem k muži, aby započal vysvětlení
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Feb 06, 2015 2:42 pm

Muž pokýval hlavou. "Kapitán Izumi procházel staré záznamy. Dostal se i některým, které byli staré celé desítky let. Objevil záznamy o expedici, kterou vyslal tehdejší kapitán 12. divize... Ať šlo o cokoliv, tak víme 2 věci, ta první byla, že to chtěl tak, že tam vyslal 3 expedice... a ta druhá je, že se ani jedna nevrátila... kapitán Izumi si myslí, že to stojí za prozkoumání... " řekl nějakou kratší verzi
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Feb 06, 2015 4:07 pm

Firel
Po chvíli si nás vyzvedl nějaký chlapýk, který byl v nepřítomnosti Vrchního kápa pověřen sdělit nám potřebné informace.
"Takže pro srchnutí, cosi neznámého a hodně extrémního mělo být prozkoumáno hned třemi expedicemi? Ani jedna se nevrátila tak tam jsme posláni my. Aby se pro případ že bychom se neměli vrátit nenašlo už nikdy nic? Jo to beru. Ovšem nějaké další informace bych bral."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Feb 06, 2015 4:32 pm

Akokoromi Shitsubo

No a tak zřejmě stál někde v pozadí, jen necelé tři metry za kapitány a poslouchal. Ani moc nepřemýšlel nad tím, že ta mise bude nejspíš nad jeho síly vzhledem k tomu, že jsou tu dva jiní kapitáni, hlavu měl totiž stále plnou té knihy, co četl v knihovně. Musel už konečně přijít na nějakou regenerační techniku! Byl by to zajisté průlom a třeba by i upoutal pozornost kapitána 12. divize a ten by mu věnoval na starost nějakou laboratoř!
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Feb 07, 2015 10:20 am

Satoshi
Mírně jsem se pousmál. Dobře, jedna otázka, tu věc, pokud najdeme, musíme ji reportovat, nebo si ji mohu nechat? Podle toho, co zde říkáte, tak to chtěl můj předchůdce, tudíž je to něco, co může využít 12 divize, proto bych se toho artefaktu velmi nerad vzdával.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Feb 07, 2015 9:16 pm

Muž kývnul. "Obávám se, že nemáme příliš odpovědí. Jelikož se žádná výprava nevrátila... no jistě si to domyslíte. Kapitán Izumi má plnou důvěru ve vaše schnopnosti... " odpověděl kapitánovi 5. divize.
"Z dostupných informací ani nevíme, zda se jedná o artefakt, nebo je to přírodní úkaz, nebo něco úplně jiného... kapitán Izumi doufá, že dokážete zhodnotit, zda to bude něco, co je možné bezpečně přinést zpět, nebo třeba zničit... zprávu bude vyžadovat, ale je si vědom, že 12. divize je nejlépe vybavena zkoumat a držet takové věci..." řekl a promnul si knír. "Nicméně, místo, kam výpravy byly vyslány se nachází daleko za hranicemi Rukongai tato mapa zobrazuje přibližnou polohu... vaším sekundárním účelem je zjistit, co se stalo s výpravami... pokud máte další otázky, jsem vám k dispozici" řekl
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Feb 08, 2015 12:00 am

Firel
Zamyšleně jsem poslouchal když v tu chvíli mě dostala část "Daleko za hranicemi rukongai"
Převzal jsem mapu a začal jsem zkoumat jak daleko se přibližná poloha nachází od Seireitei. přitom jsem mapu držel tak aby se Satoshi mohl případně podívat.
"Není možné, že by se objevil konec soul society? Místo tak vzdálené od Seireitei, že místní hustota duševních částic je natolik nízká že tam máloco dokáže existovat..."
"Upřímně doufám že to nebude přírodní úkaz. Vyřešení takového problému by vyžadovalo jisté... speciální přístupy"
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Feb 08, 2015 12:25 pm

Akokoromi Shitsubo

A tak tam byl sám se svýma myšlenkama. Přeci jen, byli zde dva dost zkušení kapitáni, takže hádal, že na misi stejně většinu věcí udělají oni. No a tak tedy přemítal..
Možná je problém v tom, že stále uvažuji nad uzdravením starých a poškozených buněk. Kdybych namísto toho dokázal tyto buňky naopak odstraňovat a tvořit nové a zdravé buňky..
A takto dále přemítal nad pokusem o novou regenerační technikou.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Feb 08, 2015 12:30 pm

Satoshi
Vyslechl jsem si odpověď a pokývnul. Dobrá, beru to jako souhlas. Report tedy odevzdám po dokončení mise. potvrdil jsem a poté jsem se jal studovat mapu a přitom jsem odpověděl Firelovi I já doufám, pokud je to přírodní úkaz, nedivil bych se, kdyby to bylo něco na bázi těch trhlin, co jsem zavíral před 100 lety. Firel jistě věděl, o čem mluvím, protože jiné trhliny, které by pohlcovaly shinigami zatím v historii nenastaly
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Feb 08, 2015 11:06 pm

Podle mapy se zdálo, že cesta vede opravdu přes všechny orsky Rukongai. A potom ještě dál. Pro duše to musela být celkem štreka... bylo to v hornatém terénu, který nebyl zřejmě nikdy pořádně prozkoumaný. Shinigami z 1. divize tam stál, poslouchal a čekal, zda nebudete mít nějaké otázky...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Feb 09, 2015 12:15 pm

Firel
Cesta na mapě vypadala, že vede napříč polovinou soul society, což je jen o kousek delší než moje procházky pro vyčištění hlavy.
"Jsme nějak limitování v tom jak se tam máme dostat? Nebo můžeme použít nějaký z vynázezů 12. divize? Cesta skrz Rukongai mi připadá zbytečná a malé svezení na okraj Rukongai by nikoho nezabilo... snad... možná..."
Položil jsem první otázku, a doufal že se tím vyhnu všem těm duším v Rukongai.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Feb 09, 2015 10:48 pm

Akokoromi Shitsubo

A tak stále žil ve svém malém světě...
Možná je problém v tom, že nejsem ještě dostatečně silný. Kdybych měl po ruce sílu, jakou vládnou kapitáni, tak by vymýšlení takovéto techniky zajisté bylo o vela lehčí. Takže se možná spíš než na samotnou.....ehm...
Projevila se jeho chyba, kdy si nemůže vzpomenout na určité slovo.
...zajisté...techniku! Bych se měl spíš zaměřit na trénink a nabrat trochu energie. Mohl bych onu techniku poté dělat i ve větším. Takže bych si měl stanovit jako prioritu zesílit a dosáhnout úrovně alespoň důstojníka, poté se až věnovat samotnému tréninku techniky. Nyní bych si mohl pouze navrhnout pár plánu a přijít na princip, na kterém by ona technika fungovala..
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Feb 09, 2015 11:09 pm

Izumi Razaki

"Pokud chcete, dostaňte se tam třeba vzducholodí, fantasii se meze nekladou. Kapitáne... kapitáne." řekl jsem, hned potom, co jsem se zničehonic objevil v budově 1. divize. Oba kapitány jsme pozdravil kývnutím hlavy. "Omlouvám se, že jssem tu nebyl, měl jsem důležité jednání s kapitánkou 3. divize, věřím, že můj pomocník vám byl nápomocný..." dodal jsem a poknyul mu, že může jít
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 10, 2015 10:38 am

Satoshi
Vzducholodě jsou z minulého tisíciletí, dnes frčí prostorové přesuny.
vysvětlil jsem Razakimu Ano, byl dostatečně nápomocný, myslím, že máme veškeré informace, které potřebujeme. odvětil jsem Snad možná ještě dotaz, zdali nás bude na této misi někdo doprovázet kromě kolegy za námi. nenápadně jsem pokynul na Romiho, aby přistoupil Případně, zdali se máme s někým setkat, nebo je to čistě na nás.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Feb 11, 2015 7:55 pm

Akokoromi Shitsubo

Byl stále hluboko ve svých myšlenkách, než zaslechl pouze něco jako doprovázení a kolega za námi. Pozvedl hlavu a vrátil se myslí zpět na zem. Nejspíš se mluvilo o něm. Určitě se mluvilo o něm. A už tu byl i vrchní kapitán! A tak tedy předstoupil a učinil menší poklonu.
Omlouvám se za své...
Kratší odmlka.
...nezdvořilé chování. Byl jsem maličko zamyšlený..
Pravil a opět učinil několik kroků zpět. Neměl co víc dodat, nebo spíš nechtěl nic víc dodat. Ale takový už prostě byl, když nemusel tak nemluvil.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Feb 11, 2015 11:26 pm

To nawaki:
Firel
"Prostorové přenosy by byli fajn" Pomyslel jsem si pro sebe a už jsem začínal přemýšlet..
"Přeci jen ještě jedna otázka před tím než vyrazíme." Řekl jsem a začal balit mapu do kapsy.
"Jelikož se jedná o velice šílenou výpravu, hádám že obvyklé limity neplatí. Opravdu nerad bych na konci světa umřel ve spárech něčeho jen protože použití jistých technik by mi přihodilo ještě horší osud."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Feb 13, 2015 10:47 pm

Izumi Razaki

Usmál jsem se o zmínce z minulého tisíciletí. "Způsob cesty nechám na vás. Jistě máte nějaké... moderní způsoby cestování. Ovšem preferoval bych, kdyby vás ta metoda nepřeměnila na nějaký sliz... nerad bych vysílal další expedici která by měla najít vás... Nicméně nikdo vás doprovázet nebude. " řekl jsem. "No, ať už jde o cokoliv, tak je to poměrně záhada, nedivím se, že je to hodno zamyšlení..." dodal jsem. "To místo by mělo být daleko od civilizace, pokud budete nuceni se bránit, tak můžete použít svojí plnou sílu... pokud vám tedy jde o tohle..." odpověděl jsem. "Ještě nějaké otázky?" zeptal jsem se.

//Udělám místnost až odejdete a až zjistím, jak se tma dostanete Very Happy
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Feb 14, 2015 7:32 pm

Akokoromi Shitsubo

Ako byl sice většinou myšlenkami úplně jinde, ale nemohl mu uniknout fakt, že tu byl s dvěma kapitány. To vypadalo na dost hard-core misi, ve které by mohl mít problémy. Přeci jen jeho síla ani zdaleka nedosahovala síly kapitánu, byl zde poměrně nový. Možná to pro něj je ale nejrychlejší cesta, jak nabrat zkušenosti.
Sliz..
Pozvedl hlavu a podíval se na ostatní.
..se mi taky moc nezamlouvá..
Pravil. Působil teď dost slabomyslně. Poté se podíval na vrchního kapitána.
Nezabije mě uvolnění síly dvou kapitánu?
Zeptal se s překvapivým klidem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Feb 15, 2015 12:20 pm

Firel
"Ale kdeže... kdyby tě měla zabít síla kapitánů tak by tě s námi neposílali. na druhou stranu možná se někdo bojí že bysme zlikvidovali úplně všechno kdybychom se nemuseli krotit."
Řekl jsem jako odpověd na otázku shinigamiho který postával za námi.
"Řekl bych že máme vše co potřebujeme. Mapu, sebevražedný cíl. A povolení k nesmyslnostem. Satoshi? Máš nějakou kapesní subprostorovou bránu? Moje techniky by s námi přepravili polovinu Razakiho kanceláře."
Prohlásil jsem sebevědomně se skoro až šíleným výrazem ve tváři očekávajíc konečně něco zajímavého.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Feb 15, 2015 6:47 pm

Satoshi
Abych řekl pravdu, rád bych řekl, že ne, abychom měli s sebou i tu kancelář, ale budiž.
odvětil jsem Firelovi a vyhodil před sebe krychličku, která vytvořila miniaturní portál. Tohle by mělo stačit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Feb 15, 2015 7:18 pm

Izumi Razaki

"No, nemusím doufám říkat, že nechci, aby kdokoliv teleportoval kamkoliv mojí kancelář... potřebuju jí v současném stavu..." řekl jsem. A zdálo se, že odhalili můj ďábelský plán poslat s nimi někoho, kdo bude svojí přítomností limitovat jejich výtržnosti. Inu, kapitáni... pokud někdo prošel tou branou objevil se v
>>> údolí uprostřed ničeho
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 18, 2015 8:23 pm

----->9. divize

Nekonome Chieko

Chieko s Kurem a Wilhelmem se nechali Tadashim zavést do první divize. "Kde přesně se máme sejít s tím chlapem? Zavedete nás tam, Izumi-san?" zeptal se Tadashiho Kuro a dál se nesl Chieko na rameni. Chieko chvílemi připadalo, jako by se černý kocour ujal vedení mise za ní. Ale tak..nevadilo jí to, zatím nedělal nic špatného, tak to nechala být. Ovšem musela ho hlídat, aby to moc nepřeháněl...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Feb 18, 2015 9:40 pm

Wilhelm Gure

Šli jsme za Tadashim. Vedl nás ačkoliv byl služebně nejmladší. Duchovního vedení se ujal kocour. Bylo to ještě zvláštnější než mise na které nás vedl hollow společně s duší, i když ta duše byla příbuzná vrchního kapitána. Holt okolo mě nebude nikdy nic normální... ale to je možná tím, že divné události jsou přitahovány divnými lidmi. Pak jsem se podíval na Kura a až v tu chvíli si toho všiml, protože jsem šel až za Chieko... Ten kocour má dva ocasy? zeptal jsem se opatrně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 18, 2015 11:52 pm

Tadashi otevřel dveře do jedné místnosti v 1. divizi. Zavedl vás do místnosti, která vypadala jako nějaký malý konferenční sál. Na židli tam opravdu seděl Gascar. Vypadal trochu starší, ale stále stejný. U sebe neměl svůj kord. Jakmile vás uviděl tak se lehce uklonil. "Zdravím vás, přátelé." řekl. Udělal krok k Chieko a podal jí nádhernou modrou růži
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down