Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+10
Shinichi
WrongSign
Solas
Nawaki
Eshen
Mishkenzie
Aki
Satoshi
Akkaku Naito
Red
14 posters

Strana 11 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Goto down

1. divize - Stránka 11 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Raiden Mon Dec 07, 2015 4:24 pm

Papoušek -> "Ještě jednu... ty dáš?" zeptal se překvapeně a na chvilku tě přestal řezat křídly. "Já zavedu. Za dvě sušenka!" zařval a začal tě zase řezat. Všiml sis, že jeho křídla začala růžově zářit.

Ent -> Ent si to valil dál, i když jsi do něj spustil slušnou salvu. Kůra a dřevo odletovala snad všude, kde to šlo, ale on za tebou šel furt dál. Mrkal na tebe a pak mu z mrtvé koruny vyletělo něco růžového. Byla to doslova vlna, co se řítila směrem k tobě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Dec 07, 2015 5:46 pm

Kagami

Kagami se na chvíli zamyslel. "Dobře, dobře. Dám ti dvě sušenky, když mě tam zavedeš a přestaň mě už mlátit." řekl směrem k papouchovi a bránil si ksicht. Doufal, že mu ten pták dá to, co chce co nejdřív. Začínaly mu pomalu docházet sušenky. Ani nechtě pomyslet na to, co by se stalo, kdyby mu došly dřív. "Takže...kudy?" zeptal se papagáje.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Dec 08, 2015 7:25 pm

Yato

Po mé salvě jsem se podíval jaké jsem udělal škody. Škody byly celkem dost dobré ale tenhle Ent měl vážně hrubý kořínek. I přes to že ztratil tolik dřeva ze svého těla že bych z toho udělal třísky na celý měsíc tak furt si to ke mě řítil. "Hmm zřejmě to je něčí loutka ... bez duše." řekl jsem si pro sebe. Po chvilce jsem si všiml že na mě mrkal a potom z jeho koruny vyletěla růžová vlna. Lehce jsem se kousl do dolního rtu a použil jsem shunpo abych se vyhl vlně, objevil jsem se nad vlnou. "Takže dokáže útočit i na dálku" přemýšlel jsem co dál, chtělo by se ho to zbavit jednou ranou. Bohužel nemám dostatečné reiatsu abych zvládl složitější kido. Vydechl jsem, namířil prstem na hlavu Enta a řekl "Hadō #4. Byakurai".
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 10, 2015 6:25 pm

Papoušek -> "Kde je sušenka?!" vykřikl a začal tě zase řezat hlava nehlava. Přitom sis mohl všimnout, že ti usekl několik vlasů. Když jsi se však zeptal kudy, ukázal zobákem směrem k Yatově pozici.

Ent -> Růžová vlna se na tebe valila a i přes to, že tvé Kido zasáhlo stromáka přesně, nevypadalo to, že by se svým útokem hodlal skončit. V tu chvíli se před tebe zabodla hůlka na kterou dopadl Ginren. "Ach," povzdechl si a luskl prsty. Začala se před vámi stavět jakási bariera, protože vlna se začala řítit znovu na vás, prostě měnila směr. "Já bráním, ty střílej," přikázal starý Shinigami.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Dec 11, 2015 12:09 am

Kagami

Papouch ho zase začal mlátit. Kagami si všiml, jak mu ufikl i nějaké ty vlasy. Zatvářil se zdrceně. Přeci...to byly jeho vlasy...jeho vlásky...jeho nejmilejší... "Tady. A přestaň máchat těma křídlama nebo si tě upeču zaživa." zavrčela a vrazil mu do zobáku jednu sušenku. Začínal přemýšlet, že si toho ptáka ugriluje jako kuře. Kdyby měl tedy gril. Ale takovým pěkným kidem...to by ho opeklo taky. A tak se Kagami vydal směrem, kterým ten papagáj ukazoval.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Dec 11, 2015 10:40 pm

Yato

Moje Kido ho trefilo přesně do hlavy ale nijak ho to neomezilo a z toho jsem byl celkem rozhozen. V tu dobu mě napadlo že asi hlavní jádro které mu umožňuje pohyb, útoky, atd ... nebude v hlavě ale někde jinde. Ale to nemohu teď říct jistě. Po chvíli jsem si všiml že ta vlna které jsem se před tím vyhnul mění směr a jde znova na mě. V tu dobu se přede mnou zabodla hůlka na kterou dopadl Ginren, začal stavět bariéru která nás má ochraňovat před útoky Enta. "Rozkaz" odpověděl jsem Ginrenovi a hned po tom jsem vyslovil "Hayai dangan ..." okolo mých rukou se začaly zjevovat blesky. Po necelé sekundě jsem začal střílet na toho Enta. Teď jsem nezastavoval svojí střelbu vůbec, prostě na něj neustále letěla sprška "kulek".
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Dec 15, 2015 12:14 pm

Yato -> Bariera zatím držela... zatím. Ale na jak dlouho, to byla otázka. Tvá střelba enta zpomalovala.

Kagami -> Papoušek dal konečně pokoj a dovedl tě až k pochodujícímu entovi, dědulovi a Yatovi. "Vetřelci, poplach! Vetřelci poplach!" začal křičet papoušek, když ty dva viděl a jeho křídla opět začala růžově zářit. Vznesl se do vzduchu a dosedl na enta.

"Senkei, Senbonzakura Kageyoshi!" zapískal a kolem vás všech se objevila spousta růžových čepelí, které vás kruhově uzavřely. "Sakra, k zemi!" křikl Ginren a padl na zem. Něco si mumlal až se nakonec objevila sytě zelená bariera. O tu začaly bubnovat padající čepele. Papoušek zřejmě nedokázal využít bývalý potenciál tohoto bankaie. No co, zatím jste žili. Ale byli jste uvěznění ve vlastní barieře.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Dec 15, 2015 6:15 pm

Kagami

Došel s papouchem na rameni na místo určení a koho tam nenašel. Ginrena s Yatem. Pak papagáj začal vyvádět a zářit a křičet a tak všechno. Kagami si momentálně říkal, že asi dost zhoršil situaci, ve které se děda se zelenáčem nacházeli. No a pak papouch aktivoval Bankai...Kagami nevěděl, že to je Bankai, ale i tak to bylo překvapení.Jak Ginren radil, padl k zemi poblíž nich a nechal se zaštítit. "Sorry, lidi. Nečekal jsem, že to takhle dopadne." omluvil se jim. "Hej, přestaň s tím nebo nedostaneš tu druhou sušenku!" houkl na toho ptáka. Zároveň litoval, že ho nekillnul, když měl šanci.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Dec 17, 2015 8:18 pm

Yato

Střelba Enta vůbec nijak neomezila, jenom jediné co udělala je že ho zpomalila. Ukončil jsem střelbu a snažil se vymyslet jak se ho zbavit, ale v tu dobu ke mě a Ginrenovi přišel Kagami s nějakým ptákem. Ten začal nehorázně vykřikovat "Vetřelci! Poplach!" což bylo celkem otravné ale došlo mi že myslel nás. Jak jsem toho ptáka sledoval tak jsem si všiml že mu začali růžově svítit křídla, vzlétl a sedl si na Enta. V tu dobu zařval nějaký útok nebo něco v tom smyslu a okolo nás bylo nehorázně moc růžových čepelí. Ginren zařval ať  jdeme na zem a hned jsem ho poslechl. Ani jsem se nestihl kouknout co se děje a okolo mě byla zelená bariéra která mě chránila před těmi čepeli. "Děkuji ..." poděkoval jsem za záchranu mého života a dál jsem poslouchal co nám říkal Kagami. Na to jsem jenom odpověděl "Nevadí, nemohl si to tušit.", oddechl jsem si a snažil jsem se vymyslet jak nás z tohohle dostat. Ale doufám že někoho něco napadne protože teď nemám ani páru.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Dec 21, 2015 12:29 pm

Zajímavé bylo, že na Kagamiho nic neútočilo. Asi si náš sušenkový bůh zasloužil úctu od papouška, takže byl relativně v bezpečí. Ginren a Yato se nadruhou stranu drželi jen tak tak v ochranné barieře.
"Sušenku?" zamumlal zvědavě papoušek. Ale dál mával křídly, přičemž dolů padal dál jeden meč za druhým. Jak se tak zdálo, sbíral sílu z toho stromu na kterém byl. Asi patřili k sobě. Kagami mohl momentálně jako jediný něco udělat.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Dec 21, 2015 4:56 pm

Kagami

Kagami si všiml, že na něj nic nelítá/nepadá/neútočí atd. Zajímavé. Že by to bylo proto, že toho ptáka krmil? Když na jeho slova papagáj zareagoval, Kagami vycítil příležitost. "Jo, sušenku. Dám ti jí, když přestaneš útočit tady na mé přátelé..." poukázal na Ginrena s Yatem "...a přidám ještě jednu, když nás přestanete považovat za vetřelce." dodal ještě. Připadal si jako blázen. Snažil se diplomaticky vyjednávat s ptákem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Dec 22, 2015 12:18 am

Yato

Protože na bariéru neustále padaly čepele tak jsem neviděl nic co se děje venku. Ale i přes to cinkání, jak čepele dopadaly na bariéru, jsem slyšel že Kagami mluví s tím ptákem a snaží se ho podplatit sušenkami. V tu dobu mě napadlo pár situací které by se mohly stát, puď všechno půjde hladce a Kagami ptáka podplatí. Ale co dál, ten strom který jsem našel měl na sobě značku a oživil se, takže stejně by jsme museli zničit ten strom což by se ptáku rozhodně nelíbilo. A další že pták si úplatek nevezme a začne útočit na Kagamiho, takže jestli Ginren nestihne vytvořit bariéru okolo Kagamiho tak je asi po něm ale to nemůžu říct jistě protože jsem ještě plný potenciál u Kagamiho neviděl. A taky se furt nemůžeme spoléhat na Ginrena, už má svoje léta a určitě touží po důchodu. Potom mě jen tak trklo že co když bude ten pták nenažraný a dvě sušenky mu nebudou stačit. Kousl jsem se do rtu a potom řekl "Ptáčku, když nás pustíš tak ti dáme hromadu sušenek ... co na to říkáš?" dopověděl jsem a teď jsem se vážně modlil aby se nechal podplatit.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Dec 22, 2015 12:55 am

Papoušek & Ent

"Ty dát sušenku? Vetřelec? Vetřelec?! Vetřelec!!!" vykřikl papoušek a jeho křídla najednou začala zářit bíle. Stejně tak i strom. Kruh z mečů zmizel, růžová se změnila na bílou. "Shūkei: Hakuteiken!" vykřikl papoušek a z enta vyskočila postava tvořená bílou energií, která měla podivné bílé křídla a bílý meč před sebou. Mířil na Kagamiho a byl zatraceně rychlý.
V poslední chvilce se před Kagamim objevil Ginren, který proti meči namířil svojí hůlku. Kdyby někdo z vás uměl odezírat, poznali byste co najednou vykřikl... Objevila se oslepující záře...
Kagamiho náhle něco srazilo k zemi. Bylo to určitě tělo, dopadlo na něj. Yata trefila do hlavy hůl. Na Kagamim ležel těžce oddechující Ginren a chyběla mu levá noha. Protivník se však vypařil, stejně jako ent a papoušek. Místo něj se ve vzduchu vznášel předposlední úlomek vázy.
Zajímavé bylo, že Ginrenovo zranění nekrvácelo...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Dec 22, 2015 1:09 am

Kagami

Papoušek začal ječet a najednou se objevil před nimi nějaký andělský válečník či co. Tohle nebylo dobrý. To Kagamimu došlo, když na něj namířil mečem. Kagami by byl pravděpodobně mrtví, kdyby se před ním náhle neobjevil Ginren a...pak ho něco oslepilo a srazilo k zemi. Když otevřel oči a párkrát zamrkal, došlo mu, že na něm leží Ginren a nevypadal nejlíp. "Hoj, dědo..." vydechl Kagami ještě trochu v šoku z toho všeho. Sundal ho ze sebe, aby se mohl hýbat a prohlédl si staříka. "Dědo! Vaše noha!" vyjekl, když viděl, že Ginren nemá nohu. Kagami sice léčit uměl...ale zázraky jako nechat někomu narůst nohu neuměl. Byl bezradný a cítil se za to zodpovědný. Přeci jen o tu nohu přišel, když ho chránil. Měl na sebe vztek.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Dec 22, 2015 12:57 pm

Yato

Venku jsem jenom slyšel jak začal pták nehorázně řvát, zřejmě se tak lehce uplatit nedal. Sakra, moje modlení bylo k ničemu. Potom se všechna růžová okolo změnila na bílou, pták vykřikl další jméno jedné ze svých schopností a z Enta vyletěl nějaký bílý týpek s křídly a mečem. "C-Co to je?!" pomyslel jsem si. Bílý týpek nehoráznou rychlostí vyrazil na Kagamiho ale v poslední chvíli se tam zjevil Ginren a odrazil jeho útok. Všechno bylo tak rychlé že jsem jenom zaznamenal že Ginren něco říkal, pták, Ent a bílá bytost zmizeli a že Ginren přišel o nohu čehož si Kagami všiml až později. Zandal jsem si pistole zpátky do pouzder a když jsem chtěl rychle přijít ke Kagamimu s Ginrenem tak mi na hlavu dopadla Ginrenova hůl. Hůl jsem chytil pravou rukou a levou jsem si chytl hlavu, celkem to bolelo. Rychle jsem se zvedl a běžel jsem přímo ke Kagamimu a Ginrenovi. "Co teď ..." řekl jsem si v duchu a jenom jsem sledoval Ginrenovu chybějící část nohy. Potom mě ale zarazila jedna skutečnost a to ta že jeho noha vůbec nekrvácela ... napadlo mě několik hypotéz proč to tak je ale na to teď nebyl čas. "Kagami ty vezmi ten úlomek" ukázal jsem na ten úlomek " ... a já zatím půjdu odnést Ginrena do 4.Divize. Potom se ke mě vrať a pomůžeš mi s ním, Dobře?" na nic jsem nečekal a už jsem bral Ginrena na svoje rameno a mířil si to do 4.Divize. Ještě před tím jsem si hůl dal na bok tak aby mi nespadla.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Dec 22, 2015 1:21 pm

Kuchiki Ginren

"Ne!" vykřikl Ginren ve chvíli, kdy ho Yato chtěl táhnout do čtvrté divize. "Tohle dokončíme!" pronesl rozhodně a do levé ruky mu přiletěla hůl a místo nohy se mu objevil zelený kvádr, asi nějaký druh bariery. "Vázu, hned!" přikázal jim a pak doufal, že mu podají i ten úlomek. "Jsme skoro u cíle pánové, to dokončíme. Ale jestli mě chcete někam vzít, tak to bude k Senkaimonu. Poslední dílek na nás čeká ve světě lidí," pronesl zcela vážně, takže vám mohlo být jasné, že on se jen tak nevzdá. A s důchodci se přeci jen tak nehádá, ne?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Dec 22, 2015 2:03 pm

Kagami

Yato chtěl Ginrena odvést do čtyřky. Upřímně, Kagami neměl ponětí, co by tam se staříkem mohli udělat. Ani oni neuměli přidělat nohu, která se vypařila. Ginren se bránil. Odmítal jít do čtyřky.Místo toho chtěl vázu a pak k Senkaimonu. Kagami tedy vstal a došel pro ten kousek vázy, co se vznášel ve vzduchu. Pak ho podal Ginrenovi i s vázou, kterou mezitím sestavili. Kagami se s ním ani nehádal. Věděl, že to nemá cenu. Staří lidé uměli být pěkně paličatí, dokonce i víc než ti mladí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Dec 22, 2015 4:59 pm

Yato

Jak zničeho nic Ginren vykřikl tak jsem se celkem lekl a pustil ho, protože už mohl stát na své noze a na kvádru. Celou dobu jsem mlčel a poslouchal co nám Ginren říká. "Asi se vážně chce napít z té vázy ...." pomyslel jsem si a v tu dobu jsem si vzpoměl na to co ta váza vůbec dělá, teda měla by. Sledoval jsem jak Kagami šel pro kus vázy a poté ho podal Ginrenovi se kterým ho připevnil k ostatním. Ginren nám řekl že další kus je ve světě lidí a že tuhle "misi" rozhodně dokončíme, takže jsem bez žádných odporů poslechl rozkaz a šel přímo k Senkaimonu. Pokud Ginren potřeboval pomoc tak jsem mu pomohl.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Dec 22, 2015 5:29 pm

Ginren chytil vázu volnou rukou a pomalu pajdal k Senkaimonu. "Ale notak, hoši, úsměv, byla to jen noha! To se spraví," povzbudil je zvesela, i když to pro něj asi žádná sranda nebyla. "Čeká nás nejtěžší zkouška, musíte být připraveni. Ale tu vázu získáme, to vám povídám!" slíbil jim.

>>> Senkaimon {napište tam rovnou}
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Dec 22, 2015 11:54 pm

Firel
Dlouhou dobu stál na místě, zády k Satoshimu i dědovi.
"Stopy končí v hueco mundo... To si budu muset zaznamenat."
"Doufám že ostatní kaitáni budou vědět více ohledně zbylích stop v hueco mundo. Teď se jdu podívat na přeživší masakru abych zjistil, jak moc mám jít onu problematickou dimenzi mazat z existence."
Prohlásil jsem směrem před sebe, spíše pro sebe, a poté vyrazil směrem trosky páté.
---->Pátá divize.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Feb 16, 2016 7:12 pm

Koto

V kanceláři vrchního kapitána nikdo neměl momentálně být. Ale někdo tam byl. Za stolem seděla tato dívka a pastelkami si kreslila po všech těch veledůležitých hlášeních, které se tu nacházeli. Nic jí nemohlo zkazit zábavu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Feb 16, 2016 7:18 pm

Izumi Razaki

Když jeden z poplachů, který zůstal ještě z dob, kdy Minami opakovaně vnikala do jeho kanceláře zazvonil, Razakiho to upřímně překvapilo. Nicméně šel se podívat, co se děje. O to překvapenější byl, když otevřel dveře a spatřil, co se děje. Bylo smutné, že nebyl zpět ani pár dní a už se dělo něco takového. "Dobrý den slečno... je možné, že jste se ztratila?" zeptal se překvapivě klidným hlasem. "Mohu vám snad s něčím pomoci?" zeptal se, zatímco si promnul bradku. Byl lehce překvapen tím, co se dělo.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Feb 16, 2016 7:23 pm

Koto

Koto pomalu zvedla hlavu od svého kreslení, usmála se na kapitána 1. divize a zvedla jeden z papírů. Bylo na něm Seireitei v plamenech, docela hezky nakreslené. Pak ho položila a kreslila si dál. Vypadalo to, že právě zdělává tvé roční výkazy, které po tobě chtěla 46tka. "Ztratila? To rozhodně ne," broukla jistým hlasem a na jeho další otázku odpověděla stejně snadno: "Pomoci? To rozhodně ano. Potřebuji pomocníka."
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Feb 16, 2016 7:30 pm

Izumi Razaki

Pokud si dívka myslela, že se dostane po kůži kapitána první divize takto, tak se samozřejmě velice spletla. Přeci jen, Razaki měl dům plný dokumentů, ale také ho měl plný Minami... takže už se nespokojil pouze se třemi kopiemi, jako v minulosti. "Prosím, copak potřebujete?" řekl Razaki naprosto neutrálním hlasem. Jeho rodina ho vytrénovala velice dobře co se týkalo unáhlených reakcí
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Feb 16, 2016 7:39 pm

Koto

Koto se široce usmívala. "Inu, je to jednoduché. Seženeš mi pár lidí, nic obtížného," odpověděla mu a založila si ruce před sebou, zatímco si ho prohlížela. "Nadále budu potřebovat tvojí zanpakuto," dodala s úsměvem.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down