Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro)

2 posters

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Goto down

Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro) - Stránka 4 Empty Re: Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro)

Příspěvek pro passionpower Fri Sep 12, 2014 4:44 pm

Kitsune

Rozumný kapitán tohleto. Ne takový ten 'na co doktor, je to jen škrábnutí' Když shunpem zmizel dolů, shunpla jsem se za ním. Čekala jsem, až si vyždíme své haori. Někde se ve vodě válely mé ponožky, rukavice a dokonce i boty. Pokusila jsem se je najít a v rychlosti toho co nejvíc posbírat.
"Pauza je dobrý nápad stejně jako návrat. Artemis si musí dělat starosti. " pověděla jsem a už v duchu přemýšlela, jak zabiji volný čas.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro) - Stránka 4 Empty Re: Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro)

Příspěvek pro Red Sat Sep 20, 2014 9:41 pm

Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro) - Stránka 4 2ecdgna

Yoshiro přikývl. "Tak pojďme. Když vyrazíme hned, mohli bychom to stihnout ještě před setměním." Yoshiro byl rád, že si na chvíli odpočinul od odpočívání od kapitánské práce. Nicméně teď se k němu musel vrátit a dál se flákat ve své kanceláři. Nejdříve ale za Genmou. Už mu po tom otravném špejložroutovi bylo smutno. Celkem. Yoshiro tedy vyrazil jako první. 

Konec tréninku.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: