Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro)
2 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro)
Kitsune
Rozumný kapitán tohleto. Ne takový ten 'na co doktor, je to jen škrábnutí' Když shunpem zmizel dolů, shunpla jsem se za ním. Čekala jsem, až si vyždíme své haori. Někde se ve vodě válely mé ponožky, rukavice a dokonce i boty. Pokusila jsem se je najít a v rychlosti toho co nejvíc posbírat.
"Pauza je dobrý nápad stejně jako návrat. Artemis si musí dělat starosti. " pověděla jsem a už v duchu přemýšlela, jak zabiji volný čas.
Rozumný kapitán tohleto. Ne takový ten 'na co doktor, je to jen škrábnutí' Když shunpem zmizel dolů, shunpla jsem se za ním. Čekala jsem, až si vyždíme své haori. Někde se ve vodě válely mé ponožky, rukavice a dokonce i boty. Pokusila jsem se je najít a v rychlosti toho co nejvíc posbírat.
"Pauza je dobrý nápad stejně jako návrat. Artemis si musí dělat starosti. " pověděla jsem a už v duchu přemýšlela, jak zabiji volný čas.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Re: Trénink bankai č. 2 - Hoshi Kitsune (asistuje Ruyichi Yoshiro)
Yoshiro přikývl. "Tak pojďme. Když vyrazíme hned, mohli bychom to stihnout ještě před setměním." Yoshiro byl rád, že si na chvíli odpočinul od odpočívání od kapitánské práce. Nicméně teď se k němu musel vrátit a dál se flákat ve své kanceláři. Nejdříve ale za Genmou. Už mu po tom otravném špejložroutovi bylo smutno. Celkem. Yoshiro tedy vyrazil jako první.
Konec tréninku.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trénink Bankai č.3 - Izumi Amaru (asistuje Hoshi Kitsune)
» Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena
» Trénink bankai - Amaru
» Trénink: Rai Eshen (asistuje Sougo Okita)
» Bankai trénink č. 1 // Nekonome Chieko
» Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena
» Trénink bankai - Amaru
» Trénink: Rai Eshen (asistuje Sougo Okita)
» Bankai trénink č. 1 // Nekonome Chieko
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: