Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena

2 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena Empty Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 12:10 am

¦ Údolí blesku ¦

Jedná se o osamocené místo daleko od posledního okresku Rukongaie. Místo je umístěno na východní světové straně a nachází se ve vysokých horách.
Samotné údolí obkličuje pravidelný kruhovitý pás skal, které zhoršují příchod každému, kdo není schopen letu nebo pokud není znalý vysoké úrovně Shunpa. Zajímavé však je, že za pomoci komunikačního Kida lze vyslat zprávu až na toto místo.

Co se týká samotného údolí, má v průměru asi 1500 metrů, z velké části je zatravněno a pouze po okraji najdeme několik řad listnatých stromů. Zajímavé je, že pak z hory na každé světové straně teče řeka, která vytváří v určitých místech obrovské vodopády. Řeky se pak stékají přímo ve středu pomyslné kružnice a vtékají kamsi do podzemí. Rozdělují tak celé pole na 4 přibližně stejně velké díly.

Příroda je zde nedotknutelná, až na dvě místa u Severní velké hory, kousíček od vodopádu, kde v zemi tkví dva černé, ohořelé, nebo spíše vypálené krátery o dosti velké oblasti. Dalo by se říci, že polovina této čtvrtiny je postižena tímto úkazem. Původ zná však pouze a jen kapitán 8. divize. Ovšem těm co znají jeho Bankai je to jasné, tyto krátery vytvořil on při tréninku během let. Kdo by krátery totiž zkoumal líp, poznal by, že jsou vrstvené, takže nebyly vytvořené najednou, ale postupnou devastací pod silou bleskových útoků.

Dohled má Nawaki
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena Empty Re: Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 12:38 am

Tomisura Raiden
>>> 2. divize

Cesta to byla dlouhá, ale s rychlostí Kitsune a Raidena to nebyl zase takový problém. Raiden tu nebyl dlouho, ale i přes to si to tu celé pamatoval. Pouze tráva byla vyšší, jinak se nic nezměnilo.
"Tak jsme tady," pronesl Raiden ve chvíli, kdy dopadl do míst, kde tráva nerostla, přesněji na místo, kde často likvidoval blesky všechno. Stál teď na okraji a odložil zde veškeré přebytečné vybavení, včetně sakkatu a haori. "Jsi hodně rychlá. Možná mě překonáš," přiznal s úsměvem. Jemu nahrávalo jen jeho vyšší reiatsu, tudíž neměl takové problémy udržet maximální rychlost po delší dobu.
"Každopádně, občerstvi se, máme před sebou tu těžší část. A také si vyber, jestli chceš bojovat tady v kráteru nebo na některé ze zbylých ploch, které jsou ještě neponičené v tomto rozsahu," dal jí volbu prostředí a napil se vodu. Samozřejmě mohli bojovat na svazích skal, bylo to na ní.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena Empty Re: Trénink Bankaie 1. - Hoshi Kitsune s pomocí Tomisury Raidena

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 04, 2014 1:05 am

Kitsune

<---2.divize

Běželi jsme opravdu dlouho, ještěže máme shunpo, protože jít to celé pěšky lidským krokem, tak jdeme ještě o Vánocích. Jedno se tomuhle místu ale muselo nechat, bylo nádherné. Dalo se tu najít od každého něco, hory, voda, louky, krátery,...
"Wow." pověděla jsem, když jsem dopadla kousek od kapitána. 
"Děkuji." poděkovala jsem za pochvalu a poté se rozhlédla kolem. "Ty krátery kolem už tu byly nebo to je Vaše práce?" nadnesla jsem konverzačním tónem, sedla si na zem a pustila se do části své svačiny. S jídlem jsem to moc nepřeháněla. Z tréninků mi totiž došla jedna zásada. 'Nepřeháněj to s jídlem před tréninkem, pokud se s ním nechce setkat ještě jednou.'
"Jsem pro ten kráter. A stejně, nikdo neřekl, že se prostředí nemůže během boje změnit." odpověděla jsem mu na otázku, dojedla a naposledy se napila.
"Tak. Co dál?" zeptala jsem se, když jsem si znovu stoupla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 11:54 am

Tomisura Raiden

Raiden seskočil do vrstveného, očouzeného kráteru a zasmál se. "Tenhle je můj... první část stvořila aktivace mého bankaie a pak se prohluboval společně s dalším tréninkem. Ale nebylo to nic snadného," odpověděl jí na otázku a vytáhl zanpakuto, ještě v pouzdře, od obi. Ruce mu hned omotaly stříbrné pásy, které do teď neměl. Své reiatsu přitom snížil přibližně na úroveň Kitsune.
"Teď? No... jak víš, Bankaie dosáhneš, když budeš souzněná se svojí zanpakuto a zároveň budeš dostatečně připravená jak fyzicky, tak psychicky. Je to velká síla, která se může stát nebezpečná i pro jejího majitele, když to přežene," započal výuku a přitom vzpomínal na sebe, jak mu to tehdy nešlo. Jeho problém však byl, že to zkoušel prakticky hned od akademie. "V Jinzenu se svojí zanpakuto komunikuješ doufám bez obtíží, že?" zeptal se čistě pro jistotu. "Pokud ti to nebude vadit, zkusil bych konvenční metodu... budeme bojovat z plných sil, bez přílišného omezování. Zaprvé tak zjistím tvé schopnosti a když půjde do tuhého, možná ti pomůže i tvoje zanpakuto víc jak čekáš," navrhnul s úsměvem na tváři a pomalu tasil svojí delší zanpakuto. Čekal jestli bude mít ještě nějaké otázky, ale už se zároveň připravoval na její... reakce.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 04, 2014 3:48 pm

Kitsune

"Ale je fajn, že jste se zaměřil s ničením jen na jednu část tohohle místa." pověděla jsem, když jsem seskočila do kráteru za ním, přesněji kus od něj. 
Sledovala jsem, jak se jeho ruce omotávají stříbrnými pásy a poslouchala jeho další slova. "Jednoduše, když si nedám pozor, může mě to i zabít. Chápu, chápu." pronesla jsem a souhlasně při tom pokývala hlavou.
"Ano, bez problémů." odpověděla jsem na jeho otázku o komunikaci při meditaci.
"Dobře. Snad na mě není ještě naštvanej za tu zadnici." pověděla jsem a druhou větu si řekla spíše pro sebe potichu a připravila si tasení své zanpakuto.
"Artemis, kdyby něco....tak se neboj a zdrhni." houkla jsem ještě na svou parťačku, která zůstala nahoře a dívala se na nás z vrchu. 
Podle kapitánova postoje jsem usoudila, že pokud nemám další otázky, můžu klidně začít. A tak jsem začala. Vystartovala jsem směrem k němu a jen kus před ním se shunpem přesunula za něj, kde jsem po něm sekla hned při tasení katany.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 4:05 pm

Tomisura Raiden

"Líbí se ti tu?" zeptal se ještě před bojem a nostalgicky se rozhlédl po okolí. Byla to náhoda, že sem kdysi náhodou spadl při jedné misi. Ale to bylo trochu dávnější vyprávění, do kterého se zatím pouštět nehodlal. Byli tu přeci kvůli ní a to bylo nejdůležitější, alespoň pro něj, když teď byli kapitánské posty zase děravé jak ementál.
Boj započal. Kitsune měla více méně první ránu a zhostila se jí pěkně. Avšak... Raiden již zmiňoval, že i on byl u Omnitsukido a tohle byl naprostý základ boje pro ně. Přetočil zanpakuto směrem za záda, aby vyblokoval její útok. "Skvělé Shunpo!" pochválil jí a uskočil směrem vpřed, přičemž se ve vzduchu otočil směrem k ní, aby se v případě nutnosti mohl dál bránit. Následně zvedl ukazovák levé ruky a broukl: "Byakurai!" Proti Kitsune vypálil táhlý bleskový paprsek, avšak Raiden ho dost limitoval, aby jí hned nepropálil. Nejdřív si jí musel vyzkoušet.

Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 04, 2014 5:09 pm

Kitsune

"Jop a moc." odpověděla jsem mu na otázku. Kumu by se tu taky nelíbilo...no dobře, těm, co nemají rádi přírodu asi ne, ale i tak to tu bylo pěkný. Hlavou mi vrtalo, jak to tu asi objevil, ale o tom si můžeme popovídat třeba potom.
Zablokoval mojí ránu, nečekaně. Bylo mi jasné, že proti kapitánovi nemám v boji jeden na jednoho šanci, ale i tak jsem se rozhodla dát do toho všechno. 
"Pěkná obrana." oplatila jsem mu pochvalu pochvalou a vzápětí musela uhýbat Byakuraii. Skrčila jsem se, co nejvíce k zemi. Vypadala jsem skoro jako dravá šelma připravená vystartovat po své kořisti. 
Jakmile paprsek prolétl nade mnou, opravdu jsem proti kapitánovi opět vystartovala a opět před ním zmizela. Objevila jsem se za ním a až do té doby to celé vypadalo stejně jako můj první útok. Jenže zpoza něj jsem se zase shunpla, tentokrát však na místo, odkud jsem prve zmizela a sekla po něm.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 6:39 pm

Tomisura Raiden

Když mu pochválila obranu, uchechtl se a více to nekomentoval. Přes obranu nikdy osobně moc nebyl, preferoval raději útok. A útok byl dobrý! Problém byl, že ona mu nechtěla dát moc šancí útočit a místo toho si raději zahrála na divokou šelmičku, která uhnula jeho bleskovému paprsku. A hned jela po něm.
Jelikož útočila zase tím stylem, očekával Raiden, že zase sekne do zad, tudíž posunul zanpakuto zase za záda, aby to vykryl. Problém byl, že se útok zezadu nekonal a on tak přišel o čelní obranu. Vypadalo to, že z něj bude sekaná! Jenže... když už to vypadalo, že už je čepel v něm, prudce pohnul levačkou, ve které do teď svíral pochvu a vyblokoval to tak. Díky tomu, že v Shikaii měl vlastně dva meče, dokázal používat obě ruce stejně dobře. "Skvělý příklad Omnitsukido. Ale dneska tu chceme něco víc, ne?" pronesl provokativně a pokusil se dívku kopnout pravou nohou do břicha. Přeci jen... byla v blízkém dosahu. Každopádně dnes očekával pořádnou rozcvičku, musel rozpohybovat zatuhlé svaly na lekci Hakuda!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 04, 2014 8:08 pm

Kitsune

Ze začátku to vypadalo, že moje blafování, odkud útok přijde, vyjde, jenže k vykrytí místo meče použil jeho pochvu. To rozhodně nedokáže každý, obvykle se jedná o lidi zvládající boj se dvěma meči najednou a nebo ty, co se věnovali přímo zacházení s mečem i pochvou naráz. Do které skupiny patřil asi on. Mě osobně chvíli strýček učil obojí. Říkal, že se to může jednou hodit. 
"Byl by, kdybych k nim patřila." odsekla jsem na jeho slova o Onmitsukido, upřímně, mohli by se přejmenovat na něco, co se lépe pamatuje a vyslovuje. 
Teď byl tedy ozbrojen dvěma zbraněmi, dalo by se říct. Hmm..co s tím? Tak vytáhneme i naší sayu. Vytáhla jsem jí zrovna ve chvíli, kdy se mě pokoušel kopnout pravou nohou a tak jsem jí hned využila. Pěknou silou jsem se mu jí pokoušela zarazit z vnitřní strany do nohy, kterou mě chtěl kopnout, tak, aby se její dráha vychýlila.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 10:30 pm

Tomisura Raiden

Raiden se upřímně zasmál. Vypadalo to, že se nehodlá vzdávat hned od začátku a to bylo jen dobře. Improvizovala a to je pro Shinigamiho, který chce dosáhnout Bankaie, to nejdůležitější.
Nechtěl si nechat moc ubližovat, takže místo toho, aby se s ní plně střetl, použil raději shunpo a zmizel od ní. Přímý zásah do kosti by totiž mohl značně bolet a zlomeninu nechtěl.
Objevil se nad kráterem ve vzduchu. "Lekce Shinigami číslo jedna! Hado! Sokatsui!" vykřikl kapitán 8. divize a kráter naplnila vlna modrého světla. Jo, v tomhle byl dobrej. Jen doufal, že nepříjde na to, že druhé je bakudo, to mu nešlo.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jul 04, 2014 11:40 pm

Kitsune

Kapitán si podle všeho tenhle trénink užíval. Smál se a celkově vypadal, že ho to baví. 
A pak prostě zdrhnul. 
Uslyšela jsem Artemisino štěknutí oznamující, že je kapitán nade mnou. Což mi jasně potvrdilo i jeho vykřiknutí ze vzduchu někde nad kráterem. Jenže já už byla připravená. Shunpla jsem se nahoru za ním. Přesněji kus za něj.  
"A co číslo dva? Bakudō no. 9! Hōrin!" pronesla jsem s natáhlou rukou směrem k němu, ze které vyrazil oranžový paprsek s úmyslem kapitána svázat nebo alespoň chytit.
Jakmile se kráter naplnil světlem, Artemis uskočila dál od okraje.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jul 04, 2014 11:53 pm

Tomisura Raiden

Ach, znala to, škoda. No, co se dalo dělat, vypálila po něm poutací Kido, problém byl, že jen úrovně 9. což na kapitány moc neplatilo. Tedy vlastně vůbec. Raiden krátce zvedl Reiatsu a kido zlomil ještě v letu. Ale i tak se bavil. Sám dopadl na druhý kraj kráteru a odložil pochvu meče. "Číslo tři! Hakuda!" pronesl vážným hlasem a shunpnul se přímo k ní. Tedy, přesněji k jejímu levému boku, přičemž se ho dotkl ukazovákem a prostředníkem ruky se slovy: "Tsukiyubi" Pokud mu to vyšlo, odletěla Kitsune do kráteru, pokud ne... mohl si říct, že se aspoň snažil!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jul 05, 2014 12:44 am

Kitsune

Mohlo mě napadnout, že s devítkou bakudem nic nezmůžu, ale snažila jsem se a to bylo hlavní. 
Vrátil se zpět do naší "arény". Jen co odložil sayu a řekl název další lekce, zase zmizel. 
Artemis štěkla signál pro levo a mě nenapadlo nic lepšího, než se shunpnou kousek za místo, kde jsem tušila, že se objeví. Přeci jen Hakuda jsou techniky pro boj na blízko a když se řekne blízko, myslí se opravdu blízko. No a pak jsem vykopla jsem levou nohou proti jeho levé straně. 
"A čtyři je co?" zeptala jsem se pak. Něco mi říkalo, že možná shikai.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 05, 2014 12:32 pm

Tomisura Raiden

Raiden se usmál a zastavil se. Mírně zvýšil reiatsu a ... nereagoval, prostě se nechal odkopnout na druhou stranu kráteru i s oblakem prachu, který Raidena zahalil. (Něco jako Urahara a Hyori) Asi to mohl vykrýt... možná.
"Lekce čtyři! Zanjutsu!" pronesl z oblak a vystřelil přímo proti ní s napraženou zanpakuto. Provedl několik rychlých seků za sebou. První šel na pravou ruku, druhý na levou nohu a poslední zprava na krk, což by mohlo být kapku smrtelným zásahem. Ale nebylo to něco super extra, Raiden mohl ještě rychleji! To však zatím neudělal
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jul 05, 2014 1:25 pm

Kitsune

Překvapilo mě, když ho můj kop poslal někam do tramtárie. Čekala jsem, že to vykryje. Takže buď jsem fakt dobrá a nebo to udělal schválně a i když bych brala tu první možnost, ta druhá byla ale pravděpodobnější.
Vedle, tak to bude asi pětka. blesklo mi hlavou, když proti mě vystřelil z oblaku prachu. Svou zanpakuto jsem si přehodila v ruce tak, že teď spíš než roli meče zaujímal roli brnění a chránil tak mé předloktí. To jsem zvedla, abych vykryla jeho útok na mou pravou ruku. Útok na nohu jsem zase vykryla sayou, kterou jsem stále držela v levé ruce. Sek mířený na můj krk se mi jen tak tak povedlo vykrýt vlastním mečem. Bylo to o fous, už jsem se viděla jako bezhlavý dračí jezdec...děsivá představa. 
"A číslo pět?" zeptala jsem se. Teď už opravdu zbýval jen shikai, popřípadě ještě léčení, ale to se doprostřed boje jaksi nehodí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 06, 2014 12:37 pm

Tomisura Raiden

Vykryla všechny jeho základní výpady, což bylo dobré. Zdála se být dostatečně připravená, alespoň tedy v základním ovládání obecných disciplín. Teď však byla otázka, jak moc vysoko je schopná zajít se svojí zanpakuto. A jak moc reiatsu dokáže vydat a zároveň ustát. Raiden pro teď zvolil úskok dozadu a pevně stiskl jílec svého meče.
"Číslo pět! Hirameki, Hiraishin!" vykřikl, jeho ruce obalily blesky a katana se rozdvojila na dvě, přičemž se každá propojila s pásy na rukou. Elektřina z rukou se pustila do čepelí meče. "Konec zábavy, Raiken!" zahřměl Raiden a sekl meči současně, tudíž z obou čepelí unikla obrovská energetická vlna. Proti Kitsune teď letělo obrovské bleskové X.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 06, 2014 1:48 pm

Kitsune

Když uskočil, uskočila jsem taky. Vrátila jsem sayu, tam kam patří a uchopila svou zanpakuto oběma rukama. Teď to přijde. znělo mi v hlavě. A taky že ano. Přišla lekce číslo pět, shikai a dokonce bleskový. Už, když se předtím zmínil o bohu hromu, jsem tušila, že to bude mít něco s blesky. Něco mi říkalo, že tyhle blesky dají větší ránu, než, když strčíte prsty do zásuvky. Ne, že bych je tam tedy strkala, ale slyšela jsem o tom. 
"Jōshō suru, Akamaru!" vyvolala jsem i svou zanpakuto. Katana, kterou jsem ještě před chvilkou držela, se za doprovodu stříbrné záře mého reiatsu změnila na mohutný meč dlouhý stejně jako já. Jen, co jsem dokončila vyvolání shikaie, už na mě letělo obří X vytvořené z blesků. "Ryū no Cero!" křikla jsem a z toho megatrálního meče, který jsem svírala v rukou, vyletělo něco stříbrného a připomínajícího hollowské cero přímo proti tomu bleskovému X. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 06, 2014 2:06 pm

Tomisura Raiden

Raiden bedlivě sledoval její aktivaci shikaie. Neznal ho, takže musel zjistit oč tu běží. Předtím zmiňovala draka, takže předpokládal oheň nebo něco na ten způsob. Oheň nesnášel, fakt moc... měl k tomu jisté osobní důvody, které teď nechtěl příliš rozebírat, ale prostě... neměl ho moc rád. Ale zase se muselo nechat, že Kitsune měla cool barvu reiatsu, takže to to vyrovnávalo.
Cero? zamrkal, když zakřičela název svého útoku. Trochu divné pro Shinigamiho, tedy vlastně... dost divné, ale asi byla její zanpakuto cvokem a proto měla takový útok. Nebo to bylo prostě z nedostatku fantazie a pojmenovali to tak. Každopádně... tím, že Raiden využíval reiatsu na její úrovni, tak byly oba útoky vyrovnané a tak způsobili velmi oblíbenou... explozi na kterou by byl pyšnej i J.J. Abrahams. I kapitán 8. divize odlétl až na kraj kráteru, který se momentálně značně prohloubil.
"Tak teď... jsem nažhavenej," pronesl pobaveně Raiden a rozeběhl se přímo proti Kitsune. Prostý čelní útok, alias plán C! Ten vždycky zabere! Pokusil se jí opět naplátkovat, ale tentokrát sekal mnohem rychleji a vlastně dvojnásobně, protože měl dva meče. A oba obalovala elektřina.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 06, 2014 3:08 pm

Kitsune

Docela mě zajímalo, jak se asi zatvářil, když uslyšel slovo CERO zrovna od shinigamiho. Ale tak slovo cero se mi líbí mnohem víc, než kdybych musela pokaždé říkat třeba 'Ryū no Bīmu' nebo něco podobného, nemluvě o tom, že to kdekoho překvapí. Osobně jsem si vždycky myslela, že byl Akamaru prostě jen líný vymyslet nějaký propracovanější název a proto to jen přirovnal k hollowskému ceru. Kdo ví, jak to vzniklo.
A pak tu byl druhý Černobyl. Jen bez té radiace a tak...Odhodilo mě to až na druhý konec kráteru, než kapitána. Potěšilo mě, když jsem v letu zahlédla, že odletěl taky. 
Jakmile jsem opět stála nohama pevně na zemi, už zase mířil ke mně a chtěl ze mě udělat sekanou, podle té elektřiny na mečích, pečenou.
Jedno bylo jasně, jestli mě trefí, usmaží mě to. Nezbývalo, než se začít ohánět mečem a vykrývat jeho útoky. O poznání zrychlil, také jsem zrychlila a bránila se.Nestála jsem o to, se usmažit proudem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 06, 2014 3:19 pm

Tomisura Raiden

Raiden se smál, když viděl jak odrážela jeho čepele. Byla fakt dobrá, ale jelikož tu šlo o trénink bankaie, musela být ještě lepší jak dobrá! Musela být nejlepší. "Moc pomalu!" zabručel a zbyla po něm jen blesková pečeť. V tu chvíli byl za ní a pokusil se jí seknout přes záda. "Raitensho!" vysvětlil, zkráceně a zvýšil částečně hladinu svého reiatsu, tak, aby zatím odpovídalo asi tak 1100. Jestli pak ho donutí použít i lekci číslo šest? Bude muset... aby holka pocítila to, čeho chtěla dosáhnout. "Jen tak mimochodem... co donutilo Kasumi z tebe udělat třetího důstojníka?" prohodil ve chvíli, kdy se jí opět pokusil naplátkovat seky. Sám se už však musel taky několikrát krýt, v čemž mu jasně pomáhala ta výhoda, že mohl jednu ruku používat na obranu a druhou na útok.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 06, 2014 3:39 pm

Kitsune

Začínalo ho to bavit, čím dál tím víc. To se dalo vyčíst z jeho výrazu. Vykrývala jsem jeho výpady a sem tam zaútočila sama. A pak zmizel. Tohle bylo jiné než shunpo, bylo to rychlejší. Ve stejnou chvíli, co mizel, jsem zaslechla další signál od Artemis. Prudce jsem se otočila a jen tak tak vykryla sek určený mým zádům.
Jestliže je tohle jen číslo pět, jak bude asi vypadat šestka? Do čeho jsem to sakra vlezla. blesklo mi hlavou. 
"Netuším...možná tomu pomohlo...doporučení od našeho podkapitána...a nebo taky ne...se budete muset zeptat přímo jí..." odpovídala jsem mu na otázku. Bylo to trochu trhané, jelikož jsem se při tom musela bránit a útočit.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 06, 2014 3:47 pm

Tomisura Raiden

Raiden švihl pohledem po Artemis. Ta vlčice byla nepříjemná v boji, to tedy jo. Až moc dobře varovala svojí páníčku i když se člověk dokázal objevit kdekoliv téměř okamžitě. No, ale to byla aspoň ta správná výzva.
"Podkapitána? Ten líne... ten z klanu Shihoin?" zeptal se kapitán 8. divize překvapeně. On se o někoho zajímal natolik, aby ho mohl doporučit? Zajímavé! "Možná mohla vybrat někoho lepšího," povzdechl si provokativně. Ve skutečnosti to nemyslel vůbec vážně, jen jí chtěl vyprovokovat k ještě lepšímu výkonu. Myslel si o ní pravý opak, a to, že nikdo lepší na tu pozici být nemohl. Ale to ona nemohla tušit.
Konečně se od ní zase odpoutal a probleskl se do větší vzdálenosti. "Raiken, stupeň dva!" vykřikl a od každé z čepelí vyletělo 5 bleskových paprsků, tedy dohromady 10- A všechny směřovaly na ní.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 06, 2014 4:29 pm

Kitsune

Všimla jsem si, jak pohledem střelil směrem k Artemis. "Říkala jsem, že to není jen mazlíček." ušklíbla jsem se na něj. 
"Jop, přesně ten." odpověděla jsem mu na otázku. Jeho překvapení jsem se ani moc nedivila. Většinu času Kiryu vypadal, že ho nic nezajímá. Pokud to tedy nebyl zmrzlinový pohár nebo Miši. Zajímalo by mě, jestli už má, kde bydlet...
Jeho další slova, mě trochu naštvala, už jen ten tón mě donutil zatnout zuby. Když mi to došlo, došlo mi zároveň i to, že přesně o to mu jde, naštvat mě. Jenže já byla až moc zapálená do boje, abych si mohla dovolit přestat se soustředit kvůli něčemu takovému jako je vztek. "Když myslíte." odsekla jsem. 
Potom zase zmizel,tentokrát o kus dál. A to už na mě letěly další paprsky, hodně paprsků. "Ryū no Cero!" pokusila jsem se proti nic znovu poslat své cero.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 06, 2014 5:05 pm

Tomisura Raiden

Raiden se ušklíbl, vypadalo to, že to trochu pomohlo k tomu, aby jí to dostalo do varu. To bylo dobře. Pokud zvládne během boje zvládat své emoce, bude to ještě lepší, ale takhle jí aspoň dával podměty k tomu, aby ho chtěla zabít. O to přeci šlo!
Když vypálila další... cero... Raiden se ušklíbnul a paprsky se oddělily od sebe tak, aby její útok oblétly a zasáhli jí přímo. Jediný problém byl, že teď ten její útok letěl na něj. Tak si aspoň ozkouší její sílu. Zrušil tedy limitaci své síly.... jen čistě pro jistotu, aby zamezil přílišnému zranění a zkříženými meči se postavil čelně tomu útoku. Pak se ho pokusil strhnout stranou. Vlivem jeho reiatsu to šlo docela dobře, ale když už to odpálil do pryč, všiml si jedné nemilé věci. Její útok lízl jeho rukáv, odpařil ho a způsobil na celém předloktí dlouhou ránu. "Auvajs," zabručel a zkontroloval, jestli nebyl stříbrný pás porušen. Naštěstí ne, to by pak totiž nedopadlo dobře ani pro jednoho. "Ale noták, tohle v každé divizi zvládne i nováček! Nechceš snad ukázat, že je dvojka horší v boji jak čtyřka, že ne?!" vyprovokoval jí zase a urval si druhý rukáv, aby jím omotal předloktí. Výhoda pásů byla taková, že nemusel meče držet, ale mohl je nechat volně, jelikož s ním byly spojeny.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jul 06, 2014 5:27 pm

Kitsune

Útoky se nesrazily jako předtím. Jeho paprsky se vyhnuly ceru a mířily dál na mě. To nebylo dobré. Zabodla jsem svou zanpakuto do země a rukama se dotkla hlíny pod sebou. "Bakudō no. 21. Sekienton!" pronesla jsem a celou mě zahalil rudý kouř. "Nightmare!" dodala jsem ještě a dotkla se své zanpakuto. Pak jsem stáhla své reiatsu na minimum a shunpem se přenesla na okraj kráteru za kapitána. Z kouře se z míst, kde jsem do teď stála vynořil obří stříbrný drak. Vzlétl a letěl směrem do nebe. Chtěla jsem si něco ověřit.
Mezitím vytáhla svou sayu, kdyby náhodou,  jelikož má zanpakuto si lítala po nebi. Ze svého místa jsem si všimla, jak si kapitán ovazuje šrám na ruce. Jeho urážek jsem si přestala všímat. Rozhodně jsem mu nehodlala dát to, co chce.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: