1. divize
+5
Solas
Aki
Akkaku Naito
Nawaki
Red
9 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 1. divize
Izumi Razaki
"Jsi si jistá, že je to dobrý nápad? Schovka je docela nuda, když člověk dokáže najít kohokoliv podle reiatsu. Je pak těžké nepodvádět..." řekl jsem. Popravdě to bylo spíš proto, že se mi fakt nechtělo se schovávat. Nicméně legrace by mohla být nechat celou divizi hledat Minami. Alespoň by si zatrénovali...
"Jsi si jistá, že je to dobrý nápad? Schovka je docela nuda, když člověk dokáže najít kohokoliv podle reiatsu. Je pak těžké nepodvádět..." řekl jsem. Popravdě to bylo spíš proto, že se mi fakt nechtělo se schovávat. Nicméně legrace by mohla být nechat celou divizi hledat Minami. Alespoň by si zatrénovali...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Nafúkla líca nespokojne, pretože už sa na to dosť tešila. Pozrela sa naňho ponad rameno ublížene s nafúknutými lícami a premýšľala o inej hre. Potom sa jej však objavila iskrička v oku a otočila sa natešene k nemu čelom.
"Už viem! Zahráme sa na: Kto zje viac čokoládových koláčov!" zvolala natešene a poskočila si.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 888
Datum registrace : 02. 06. 11
Izumi Razaki
Otočil jsem oči v sloup a následně se podíval na Minami. "A kde sebereš tolik koláčků? Kuchař tady v 1. divizi není moc dobrej v dělání sladkých jídel... " řekl jsem. Možná to bylo tím, že předchozí 2 kapitáni byli staří a protivní kmeni, vedle kterých každé jídlo stejně chutnalo kysele...
Otočil jsem oči v sloup a následně se podíval na Minami. "A kde sebereš tolik koláčků? Kuchař tady v 1. divizi není moc dobrej v dělání sladkých jídel... " řekl jsem. Možná to bylo tím, že předchozí 2 kapitáni byli staří a protivní kmeni, vedle kterých každé jídlo stejně chutnalo kysele...
Nafúkla tváričky, keď sa jej snažil všetko odmietnuť vždy nejakou výhovorkou.
"Tak zájdeme do sídla! Tam vždy varia skvelo!" povedala rozhodne a ukázala smerom k dverám. Už sa naňho aj nebezpečne mračila. Všetko jej odmieta, už ju veľa takých skvelých hier nenapadalo a má ešte k tomu hlad. "Alebo použijeme tie koláče odtiaľto a budeme ich po sebe hádzať! Kto bude viac špinavý, prehráva! Hmpf!" navrhla čo ju ďalšie napadlo. Keby na to pristúpil, asi by aj pri tom letiacom koláči letela aj za ním sama, aby ho mohla zjesť, ale to už bolo vedľajšie.
Mina- Kapitán 11. divize
Izumi Razaki
"No, půjdeme do sídla a požádáme kuchaře, zda nám nějaké koláče udělá. Ale házet je nikdo nebude..." řekl jsem. Trvalo dlouho zbavit sídlo asi 20 mrtvol, které jsme tam s Yoshirem udělali, ta krev nešla moc dobře dolů... "Dobře?" zeptal jsem se. Možná jsem mohl sníst pár koláčů, náš kuchař je uměl skvěle. A Minami alespoň bude mít radost že vyhraje.
"No, půjdeme do sídla a požádáme kuchaře, zda nám nějaké koláče udělá. Ale házet je nikdo nebude..." řekl jsem. Trvalo dlouho zbavit sídlo asi 20 mrtvol, které jsme tam s Yoshirem udělali, ta krev nešla moc dobře dolů... "Dobře?" zeptal jsem se. Možná jsem mohl sníst pár koláčů, náš kuchař je uměl skvěle. A Minami alespoň bude mít radost že vyhraje.
Dívala sa naňho zle, pretože už čakala, že odmietne, ale potom sa rozžiarila a spokojne poskočila.
"Jupíí! Tak ideme, Razi-chan!" zvolala natešene, chytila ho za ruku a rozbehla a sa po chodbe preč z prvej divízie. Milovala behanie a Razakiho pevne držala, aby jej neutiekol, pretože si chcela zabehať s ním. No na takého prcka behala dosť rýchlo, keďže ona behá a stále sa hýbe.
Mina- Kapitán 11. divize
Izumi Razaki
Vstal jsem a spolu s Minami vyšel ven. "Kdyby mi potřeboval někdo něco smrtelně důležitého odkažte ho prosím do mého sídla. Pokud to nutné nebude, ať přijdou zítra..." řekl jsem hlídačům a vyšel z divize ven. Minami se mě snažila táhnout, ale já pokračoval vážným krokem směrem k sídlu klanu Izumi...
>>> Sídlo Klanu Izumi
Vstal jsem a spolu s Minami vyšel ven. "Kdyby mi potřeboval někdo něco smrtelně důležitého odkažte ho prosím do mého sídla. Pokud to nutné nebude, ať přijdou zítra..." řekl jsem hlídačům a vyšel z divize ven. Minami se mě snažila táhnout, ale já pokračoval vážným krokem směrem k sídlu klanu Izumi...
>>> Sídlo Klanu Izumi
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: