Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zelené údolí

3 posters

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Zelené údolí - Stránka 4 Empty Re: Zelené údolí

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jul 29, 2014 6:38 pm

Aririki Rick Ginken

Dostali ji! pomyslel jsem si. Není způsob, jakým byste mi VY mohl způsobit bolest. O tom, že tu jsme ví spousta dalších a my jsme poslední malá skupina. A věřte tomu, že větší skupina by vám mohla dost zatopit.
Tentokrát jsem se zle usmál já, ale krom výhružek jsem nic moc dalšího neměl. Jak to, že nás vidí? A mají tyhle pouta? To není normální! Jestli jsme předtím měli pár nezodpovězených otázek, teď jich byla hromada. Hádám, že tomu druhému havranovi jste již pera zacuchaly... Před chvílí jsem měl zlý úsměv. Teď to ale byl úsměv masového vraha.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jul 30, 2014 12:02 am

Kaneyama Inari

Chtěla na ně vyjeknout, že není žádný vyplašený zajíc a že se jich vůbec nebojí, ale na poslední chvíli se zarazila, protože si uvědomila, že by se tím prozradila. Jsou sice dva a s trochou štěstí by se jí možná podařilo je přeprat, ale v tuhle chvíli ji štěstí nehrálo příliš do karet. Navíc by tu zůstaly ležet jejich těla a jejich společníkům by bylo hned jasné, kdo za tím stojí a že je ještě někde poblíž. Rozhodla se tedy zůstat zticha skrytá v koruně stromu a doufala, že se brzy muži vydají zase pátrat dál, aby mohla konečně slézt a vydat se pro pomoc.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Aug 02, 2014 2:03 pm

Inari---> You have choosen wisely! Zazněl pomyslný hlas z hůry.(Jasně že nezazněl opravdu.) Tvé rozhodnutí zůstat v koruně stromu se vyplatilo a po chvíli oba odešli a tys měla možnost opustit ten proklatý strom.

Rick---> Muž se začal smát, když tě slyšel. Ac h...ty ubohý havrane, víš absolutně nic o tom co ti můžu způsobit... Vytáhl odněkud tvůj fotoaparát a ledabyle jej roztříštil o protější zeď. Třeba bych ti mohl dovézt toho druhého opeřence, abys viděl jak mu trháme křídla.... jeho smích byl nepříjemný, hrubý, zákeřný. Chvíli si tě prohlížel a pak přešel k tobě, namířil na tebe prst a tebe v tu chvíli propálil rameno byakurai. Bolelo to jako čert. Muž mávl a stráže odešly za dveře. Víš, nevěřím ti o té tvé skupině ani slovo ale i když věřit ti, by bylo při nejmenším hloupé, tak podcenit tu možnost by bylo šílené...hádám že to budeme muset uspěchat... Pak zakřičel směrem ke dveřím. Uspěšte práce! Musíme Srdce najít co nejdříve! Když mu pak strážný začal oponovat, že to dělníky zabije, odsekl mu pouze. Dělníci jsou postradatelní, poslouží vyššímu dobru! A tohodle tam odveďte taky, vypadá to, že má dost sil...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Aug 02, 2014 2:22 pm

Aririki Rick Ginken

Když se otočil pryč, tak jsem měl na asi půl vteřiny zásek. Celou dobu jsem přemýšlel. Jak mohl tak tvrdý fotoaparát tak snadno roztříštit? A jakto, že umí používat kido? Pak jsem si ale uvědomil něco mnohem důležitějšího. Chce ublížit Inari... 
Nohou jsem si nadhodil dvě tyče a obě chytil. Sykl jsem bolestí, kvůli jednomu rameni, ale přesto jsem oběmi tyčemi provedl výpad na hlavu a žebra. Byl jsem napnutý k prasknutí, ale spíš jsem se modlil, aby mi něco neprasklo v rameni.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Aug 02, 2014 3:20 pm

Kaneyama Inari

Když muži konečně odešli, Inari se ulevilo. Měla štěstí, že je nenapadlo prohledávat koruny stromů. Jenže co teď? Nejvíce rozumné by bylo vrátit se zpátky do vesnice, ze které sem přišli, a sehnat více lidí na záchranu Ricka. To by však už mohlo být pozdě. Začala si vyčítat, že si raději neoblékli gigai, jak navrhoval její společník. Možná by se nic z toho nestalo a Rick by teď byl v bezpečí. Inari nevěděla, co si má počít. Pak jí najednou napadlo, že by mohla využít vysílačku, kterou dostali, a spojit se s Kakudanem. Pokud jí ovšem neztratila. Začala ihned prohledávat své kapsy, zda ji nenajde. A pokud se ji podaří vysílačku najít, zkusí se s Kakudanem spojit.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Aug 02, 2014 9:29 pm

Rick---> Tvé reflexy byly i s pouty velmi pohotové takže než se chlapík nadál dostal tyčemi přes hlavu i žebra. Ozvalo se nechutné zapraskání z obou směrů a i ty jsi cítil jak ti obě kosti pod rukama povolují. Tělo se bezvládně sesunulo k zemi.

Není moc moudré jít na shinigamiho s železnou tyčí... Uslyšel jsi hlas za sebou, ve stejné chvíli ti lýtkem projelo zanpakuto. I když jsi mi zničil Gigai ty proradný mrzáku...asi bych si s tebou měl pohrát, než najdem tu malou mrzkou holčinu... Řekl dost slizce.

Inari---> Inari se opravdu podařilo vyhrabat se záhybů šatů vysílačku. Když se jí ale pokusila zapnou, uslyšela jen šum. Vypadalo to, že stromy stíní signál.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Aug 02, 2014 10:17 pm

Aririki Rick Ginken

Padl jsem na koleno a ujel mi výkřik bolesti. Opravdu právě řekl...? Takže shinigami jo? zeptal jsem se.
Opravdu právě řekl, že...?
To jsi musel být asi docela parchant, když ti zničili gigai a kdo ví, co ještě.
Opravdu právě řekl, že Inari...?
Ale jednu věc jsi nedomyslel...
...že Inari je na svobodě?
Že jsem taky shinigami. řekl jsem, zapřel se zdravou rukou a vyslal zdravou nohu proti jeho obličeji. A taky jsi nedomyslel, že jste mi nechali okované boty.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Aug 02, 2014 11:24 pm

Inari Kaneyama

Signál se jí bohužel chytit nepodařilo. Nechtěla vylézat ještě výše. Možná by to nedopadlo dobře a skončila by na zemi. Navíc neměla jistotu, že by to k něčemu bylo - třeba je její vysílačka po tom pádu rozbitá. Schovala ji tedy zpátky do kapsy, kde byla v bezpečí, a začala znovu opatrně sešplhávat dolů. Snad se jí konečně podařilo dostat se na zem. Nebyla si jistá tím, kudy se vydat, a tak se nakonec rozešla opačným směrem, než kam šli ti dva muži. Nerada by je někde cestou potkala.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Aug 03, 2014 11:02 am

Rick---> Vykopl svou těžkou okovanou botu přímo proti obličeji onoho muže a pak se ozvalo další nechutné křupnutí, tlumený výkřik pokud ses podíval dozadu, tak chlap se sbíral pomalu od zdi na kterou jsi ho odkopl. Teď jsi měl možnosti - probít se ve zmatku ven, nebo se pokusit bojovat s tím chlapem.

Lus---> Problém byl, že když jsi doskočila na zem, ozvalo se křupnutí nějaké větvičky, které se rozeznělo lesem. Hej...slyšeli jste to? Rychle, šlo to z toho směru. Teď ti tvůj strážný anděl mohl dát jen jedinou radu. BĚŽ!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Aug 03, 2014 11:31 am

Aririki Rick Ginken

Chtěl jsem utéct, ale věděl jsem jednu věc. Ani se svou nadprůměrnou rychlostí si nemohu dělat naděje na útěk před chlapem, který pravděpodobně ovládá shunpo. A tuplem ne s probodnutou nohou. 
Okamžitě bez přemýšlení jsem popadl jednu ze železných tyčí a hodil ji tomu muži do hlavy jako kopí. Hned jsem sbíral další. Moje výhoda teď je, že po tý ráně bude trochu mimo. Nesmím mu dát šanci se vzpamatovat!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Aug 03, 2014 12:04 pm

Kaneyama Inari

Když zaslechla ten hlas, na chvíli zůstala stát jako přimrznutá. "Kruci..." Ihned se však vzpamatovala a a dala se ihned na útěk. Vyrazila opačným směrem, než odkud šel hlas, který před chvílí zaslechla. Doufala, že se jí podaří je setřást. Byla teď však příliš snadným cílem a tušila, že jim jen tak snadno neuteče. Její pohmožděná noha jí to příliš neusnadňovala. Snažila se bolest v noze ignorovat, ačkoliv to šlo těžko, a běžet jak nejrychleji mohla. Jediné, nad čím v tuto chvíli uvažovala, bylo to, že jim musí utéct.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Aug 05, 2014 11:39 pm

Rick---> Chlap nejspíš čekal, že se pokusíš bojovat, nebo měl hold štígro. Rozmáchl se mečem a tyč odklonil, nicméně ho zasáhla dost nehezky do ramena. Stráže! Stráže! Vykřikl a do místnosti se nahrnuli tři další chlapi. Tasili své meče a vrhly se do bitky s tebou na místo jejich šéfa.

Inari---> Utíkala jsi lesem, ale měla jsi zrněnou nohu a k tomu byla celkem tma...v lese...stále jsi o něco zakopávala, vrážela do stromů, celkově se ti útěk moc nedařil. To ti za tebou měli pochodně a viděli lépe, to ti ale zas dávalo výhodu, že jsi se jim mohla vyhýbat. Najednou jsi do někoho vrazila, oba jste upadli na zem do prachu. Ihned jsi uslyšela. Héééééééééééééééj....tadýýýýýýýýýý mám ji... Proti tobě stála ve tmě nejasně zřetelná postava muže.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Aug 06, 2014 9:54 am

Aririki Rick Ginken

Poté, co do místnosti vtrhli další chlapi, tak jsem ze země shrábnul asi pět tyčí a začal jsem je házet jako kopí, jak oni běželi na mě. Zároveň jsem se jakýmisi pajdavými poskoky přesouval po spirále k tomu shinigami. Musel jsem po spirále, abych dokázal v klidu odskočit při nějaké čertovině z jeho zanpakuto. 
Poté, co jsem hodil tři tyče (po každém jednu) tak jsem se ještě z ničeho nic otočil na místě, v půlce otočky hodil "kopí" zase po shinigamim a plynule se otočil zpět k chlapům. Chytil jsem svou tyč jako meč a přemýšlel jsem, jak je zabiju.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Aug 06, 2014 10:58 am

Kaneyama Inari

Běh jí připadal nekonečný. Cítila se jak nějaká kořist, za kterou se honí lovci doufajíc, že to budou právě oni, kdo ji ukořistí. Když najednou vrazila do nějaké postavy, leknutím málem vykřikla. Naštěstí se zarazila, nechtěla na sebe totiž upozornit. Bylo to však k ničemu, protože muž ihned upozornil své druhy. V tu chvíli Inari rychle vyskočila na nohy a pohotově tasila zanpakuto. Pak vykročila k muži a švihnutím zaútočila na mužovu hruď doufajíc, že ho tím buď umlčí nebo zraní natolik, aby se za ní při dalším pokusu o útěk nepustil.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Aug 09, 2014 7:31 pm

Rick---> Na člověka s pouty, který ještě před nedávnem ležel nemohoucí na podlaze ses pohyboval opravdu dobře. Tvá kopí zasáhla jednoho z chlapů do krku a ten pak s chroptěním umřel na podlaze. Další dva se však tvým tyčím stihli vyhnout. Tvá další vržená tyč narazila do stěny, protože ten chlap už na svém místě nebyl. Koutem oka sis všiml jak vybíhá pryč z místnosti. Ti další dva měli v rukou zanpakuto a začali kolem tebe kroužit. Bylo jasné, že se musíš dostat přes ně.

Inari---> Inari vyskočila pohotově a to jí pomohlo tasit jako první. A také tnout, její útok zasáhl muže do klíční kosti, v níž se zasekl. Chlap zařval bolestí a chytil tvůj meč, abys nemohla nic dělat. Kroky jeho druhů a také jejich hlasy se znatelně blížily, vypadalo to beznadějně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Aug 10, 2014 9:42 am

Aririki Rick Ginken

Dobře, teď bych mohl problesknout za jednoho, zlomit mu vaz... blbý pouta! pomyslel jsem si askočil dozadu, abych nebyl obklíčen. Boj zády ke stěně je udržitelný i proti přesile. Přesto jsem doufal, že přijde nějaká podpora. Pro mě!
Hop! najednou jsem hodil tyč, kterou jsem měl v ruce a nohou si do rukou nadhodil tu, která se prve zastavila o stěnu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Aug 10, 2014 3:10 pm

Kaneyama Inari

Úspěšně zasáhla muže, který následně hlasitě zavyl a tím svým druhům přiblížil místo, kde se právě teď nachází. Navíc ho to nezastavilo, spíše naopak. Držel teď její zanpakuto v ruce a Inari nemohla utéct - pokud nechtěla přijít o svého partnera. Když navíc v dálce uslyšela kroky, začala se cítit bezmocná a v pasti. V záchvatu paniky a pudu sebezáchovy muže kopla do jeho citlivých míst nejsilněji, jak mohla v naději, že její zanpakuto pustí a ona se bude moct pokusit o útěk. V tuto chvíli byl útěk nejspíše její jediná naděje. I kdyby porazila tohoto jednoho muže, přišli by další.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Aug 11, 2014 6:58 pm

Rick---> Hodil si tyč a oba chlápci uskočili stranou, nešťastně pro tebe, oba uhli. S další tyčí v ruce jsi se chystal na nadcházející souboj.
Asi jsi měl někde strážného anděla, sice byl nejspíš jeden z těch co chodí na poslední chvíli, ale přece jen se musel ukázat. V tu samou chvíli se najednou z vrchu ozvala exploze, což odpoutalo pozornost obou hlídačů.

Inari---> Každý muž měl jistou slabinu a Inari ji zrovna naplno zasáhla svou malou, avšak o nic méně tvrdou nožkou. V tu chvíli to vypadalo, že jeho oční bulvy se vydají plnou parou ke hvězdám. Nohy se mu podlomily a on uchopil to co mu zbylo z klenotů. Inari pak byla volná, nicméně neutekla ani metr, když jí někdo chytl za ruku v níž svírala meč a stáhl jí do nejbližšího křoví, kde jí dal ruku přes pusu, aby nemohla křičet. Dřív než ho stihla nakopat do klenotů se vaše tváře střetly. V první sekundě si Inari mohla myslet že si pro ní přišel osobně kapitán, až pořádný pohled odhalil kulaté brýle, jizvy v obličeji a šílený úšklebek té nejméně povolané osoby na záchranné mise. Zvedl prst k ústům a naznačil. Pšššt! Pak Stein z úšklebkem vyšel z křoví....po chvíli se ozvalo.
Hej...a kdo ty jako....js-Pak už jen zděšené výkřiky a nechutné čvachtání.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Aug 11, 2014 11:57 pm

Aririki Rick Ginken

Teď byla moje příležitost. Rychle jsem přiskočil k jednomu chlapíkovi a ukázal mu tyč pěkně z blízka. Možná jsem to trochu přehnal se vzdáleností oka a špičky tyče (žádná), ale to nevadí, aspoň jsem měl možnost zjistit, že okno není oko do duše, ale někam jinam. Rychle jsem mu vytrhl katanu a otočil se.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Aug 13, 2014 3:03 pm

Inari Kaneyama

Jakmile byla volná, ihned se i se svou zanpakuto v ruce dala na útěk. Bolest v noze se jí zdála být čím dál tím větší a velmi těžko ji ignorovala. Neuběhla však daleko. Někdo nebo něco ji stáhlo do křoví. V tu chvíli se domnívala, že vběhla přímo do pasti a chtěla se nahlas rozkřičet. Jenže dotyčný ji dal ruku před pusu. Svým křikem by stejně pomoc nepřivolala. Chtěla se znovu pokusit o útěk a byla připravená pro to udělat cokoliv. Když však spatřila známou tvář, trochu se uklidnila. Při druhém pohledu ji však tolik známá nepřišla. Muž před ní vypadal jako velmi nepovedená kopie kapitána čtvrté divize. Zatímco osoba vylezla z ven, Inari zůstala ukrytá v křoví. Zvuky které následně slyšela jí na klidu nepřidaly. Chvíli se bála podívat, co se děje a zda její zachránce ještě žije, ale nakonec přeci jen vykoukla opatrně z křoví a rozhlédla se.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 14, 2014 12:04 pm

Rick---> Tvá rychlá reakce nesla ovoce. Strážný si opravdu prohlédl tyč pořádně zblízka. Popravdě se na malou chvílí stala součástí jeho image, dokud tyč nevylétla druhou stranou hlavy a ověšena vším tím sajrajtem co v hlavě je se zabodla do zdi. Než se mrtvola s cukáním snesla na zem, podařilo se ti mu vyrvat z rukou jeho katanu. Když to viděl druhý, dal se dveřmi n úprk, nejspíš běžel pro posily.

Inari---> Odvážila ses vykouknout z křoví a i když byla tma, tak sis dokázala podle obrysů domyslet jak to tu vypadalo. Kovový pach krve, části těla vykukující odevšad a uprostřed toho...pokuřující lékař se svou obří černou kosou. Stružky krve mu stékaly po tváři a jeho bílé vlasy teď hrály různými odstíny červené. Chvíli tě sledoval a pak se tiše a rychle dvěma kroky přesunul přímo k tobě a zahleděl se ti do očí. Hmm...koukám, že tady si někdo trošku šlehnul co? Dřív než jsi ho stihla zastavit, tak jazyklem slíznul trochu krve, která ti tekla z čela. Bylo to...dosti strašidelné, i když někomu by se to mohlo líbit. Stein pak převálel tvou krev v puse a nakonec se ušklíbnul. Aleee...narkotika ve velkých koncentracích...není divu, že jste tak mimo...divím se, že ještě nechrníte... Pak zašmátral někde v plášti a vytáhl nějaký sáček. Sáhl dovnitř a vytáhl něco co vypadalo jako sušený list. Na...žvejkat...to pomáhá.. Stále se usmíval jako šílenec a fakt, že byl od hlavy až k patě pokrytý krví tomu moc nenapomáhal, na druhou stranu byla dle všeho tvým "princem na bílém koni".
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Aug 14, 2014 1:41 pm

Inari Kaneyama

Když vyhlédla z křoví a rozhlédla se, spatřila... no... něco, na co zrovna nebyl příjemný pohled. Její zachránce byl celý od krve, takže se nejprve domnívala, že je zraněný. Ale po chvíli ji došlo, že tak krev nejspíše jeho nebude. Bylo to dost děsivý. Pak k ní přišel a ochutnal její krev, což jí přišlo dost nechutný - mohla být však ráda, že jí tu krev nezačal olizovat přímo z hlavy. Když ji podal sušený list, dost nedůvěřivě na něj hleděla. Hlavou se ji začaly honit myšlenky, zda ji ten šílenec nechce ještě více zdrogovat. Sice ji zachránil, ale vypadal jako někdo, kdo by svou oběť zachránil jen proto, aby ji mohl následně umučit k smrti svými experimenty. Dlouhou dobu se přemlouvala k tomu, aby si list od něj vzala a strčila ho do úst. "Eh... d-díky." S těmi slovy se postavila se na nohy. Neustále si muže trochu nedůvěřivě prohlížela. Děsil jí.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Aug 15, 2014 1:25 pm

Aririki Rick Ginken

Rozhodně jsem neměl v plánu hrát si na Ramba, který se bude prosekávat hordami nepřátel, zburcovaných poplachem, a tak jsem rychle vzal nejbližší tyč a hodil jí do hlavy strážného. 
Pak jsem se koukl na ruku. Měl jsem jí od zasviněnou od... koukl jsem na hlavu z které jsem tyč vytáhl a otřel ruku do jeho vlasů. Od čeho že mám tu ruku jsem radši nepřemýšlel.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Aug 17, 2014 12:49 pm

Dr.Franken Stein

Když sis od něho vzala list, tak se rozhlédl okolo. Takže...nejspíš by jste mi mohla v rychlosti říct co všechno se tu dělo...jsem tu jako zbytek vašeho týmu, takže by bylo dobré vědět proč tu musím krájet nějaké pošuky uprostřed noci v lese, mimochodem, nemáte zač... Řekl a jeho úsměv se roztáhl ještě víc, takže to vypadalo, že má snad neomezené usmívací rozpětí. Zatímco čekal na tvou odpověď tak začal se zmenšováním kosy do miniaturního stavu.

Rick zasáhl strážného do hlavy a ten rozletěl hlavou napřed dveřmi. Když sis utřel mozek a ten sliz v němž plave ze své ruky, vydal ses dveřmi ven. Za dveřmi seděl na židli překvapený hlídač. S údivem a strachem hleděl na mrtvolu s tyčí v zátylku. Když jsi prošel dveřmi, tak se podíval na tebe, vyskočil ze židle a zvedl ruce nad hlavu. Prosímvás...já..já nic...tady máte..... Hodil rychle na stolek na němž leželo tvé zanpakuto i klíče, nepochybně od pout. Jen, jen mě prostě nechte žít....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Aug 17, 2014 8:47 pm

Inari Kaneyama

Když se jeho úsměv protáhl, vypadal ještě šíleněji a ještě více ji děsil. Chvíli přemýšlela, kde vlastně začít, než se konečně rozmluvila. "No... když jsme přišli do vesnice, snažili jsme se najít něco, čeho bychom se mohli chytnout při našem pátrání. V hospodě jsme narazili na muže, kteří se bavili o nějaké Tajemné. Ale nepodařilo se nám zjistit, o koho vlastně jde. Každopádně... mluvili o mši a o požehnání tajemné a že se někomu stalo něco špatného, když neměl její ochranu a tak se oba dva nakonec vydali do chrámu, kde se měla mše konat. Následovali jsme je a našli si okno, kterým jsme viděli, co se děje uvnitř. Mysleli jsme si, že o nás neví... jenže v jednu chvíli se kněz podíval nahoru... vypadalo to, jako by se díval přímo na nás. Nevěřila jsem tomu a myslela si, že to byla náhoda. Ale asi jsem se mýlila. Pak nějací muži donesli obrovskou černou nádobu, říkali tomu kadidlo noci nebo tak nějak. Když to zapálili, začal se z toho valit hustý zelený dým. Zaplnilo to celý chrám a nám se najednou chtělo strašně spát.... pak už si jen pamatuji, jak jsme padali dolů. Probudila jsem se zaklíněná v koruně stromu, nejspíše proto mě nenašli. Ani nevím, jak dlouho jsem byla mimo. Doufala jsem, že je tu Rick taky někdě. Rick je ten druhý shinigami, který tu byl se mnou. Jenže pak přišli oni a začali mě hledat. Došlo mi, že ho dostali." V chvíli, jako by se probudila z nějakého šoku. "Musíme ho najít, než mu něco udělají!" Vyhrkla a rychle se vydala kupředu. Nebyla si ani jistá, zda jde správným směrem. Prostě chtěla jít a zachránit Ricka. Dokonce při tom zapomněla na svou bolavou nohu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next