Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zelené údolí

3 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Zelené údolí - Stránka 7 Empty Re: Zelené údolí

Příspěvek pro Lus Fri Oct 03, 2014 1:32 am

Kaneyama Inari

Najednou ucítila prudkou bolest v zádech a než se nadála, ležela na zemi. Chvíli jí trvalo, než dokázala popadnout dech a uvědomit si, co se vlastně děje kolem. "Pitomec..." Nedokázala pochopit, proč raději neutekli... proč nevzali nohy na ramena. Tohle zřejmě nepřežijí. Oni mohli. Ale takhle je stáhne sebou. Rick se u ní objevil a vzal ji do náručí. Inari se mu však vysmekla a jednu mu vrazila, při tom ho očima probodávala vyčítavým pohledem. Pak se otočila k Tajemné. "Oni půjdou. Všichni a dobrovolně. Nechte je prosím odejít." Nesnažila se proti ní bojovat, přišlo jí to zbytečné. Nechtěla jen, aby tu někdo z nich zemřel.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Oct 03, 2014 10:51 am

Rick vypustil obrovské množství neurotoxinu, které se v uzavřeném prostoru začalo šířit a působit na všechny, kteří nebyli imunní, například na Steina, nebo i na Inari. Rick se při své akrobatické akci natáhl jak široký tak dlouhý.

Tajemná

Zmizela, když Rick vypustil neurotoxin, ale opět se objevila vysoko nad vámi na jednom z trámů, kam se ještě plyn nedostal. Tak obětavá...skoro je mi to až líto...
Najednou začala vypouštět reiatsu, které Ricka i Inari doslova přibilo k zemi. Bylo silné, velice silné...jistě na úrovni kapitána. Stein, který byl už omámený, ztratil pod náporem vědomí. Vy jste se cítili také dosti bídně a s každou vteřinou a nárustem to bylo horší.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Oct 03, 2014 8:13 pm

Aririki Rick Ginken

Pomalu jsem vstal. Hodně pomalu. Podíval jsem se okolo a došlo mi, jak naivní byl nápad vypustit jed v uzavřeném prostoru. Blbej blbec. Natáhl jsem se k Inari a zbavil ji základních účinků jedu. Nebyl jsem sice dobrý léčitel, ale svůj jed jsem znal dokonale.
Inari. Vem Steina a Ginseie do bezpečí... já získám čas. Aspoň trochu. Když ho probudíš, mohl by vás vyléčit. podíval jsem se nahoru a ačkoliv jsem se cítil pod psa, zavolal jsem nahoru. Bojíš se snad jedů? A vypustil další dávku toxinu. Tentokrát ale směrem vzhůru, aby mrak letěl přímo na ni a udělal tak kouřovou clonu. Sám jsem se postavil do obrané pozice a doufal, že Inari využije situace.
"Nebudu umírat kvůli Gotei 13. První místo je můj život. Pak až se budu starat o druhé!" ozval se najednou hlas mé zanpaktou. Jen mi zopakuj, kdo že tohle říkal? A kdo že se nehodí na roli hrdiny? Notak! Jsi zbabělec! Uteč! snažil se mě Zachary spáchat další zločin. Já však stál a čekal, jestli se Inari pohne. A doufal jsem, že bude schopná se alespoň dostat z chrámu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 05, 2014 7:55 pm

Kaneyama Inari

Nejen, že jí k zemi tlačil obrovský nápor reiatsu, ale Rick se navíc pokusil otrávit zbytek svého týmu. Naštěstí jí ihned zbavil účinků jedu. Zatímco on teď postával v bojovém postavení, Inari zvyžovala své možnosti - utéct nebo zůstat. Pokud uteče, odsoudí tím Ricka ke smrti a nejspíše zemřou i oni. Nikdy by však nenechala nikoho ve štychu. Rozhodla se tedy zůstat a bojovat. Když se konečně vyškrábala na nohy, postavila se vedle Ricka a natáhla k Tajemné ruku. "Bakudō #4. Hainawa." Vyhrkla a hned na to se skrčila k zemi. "Bakudō #21. Sekienton." Místnost zavalil červený dým. Inari na nic nečekala a shunpem se přesunula k tajemné. Již cestou začala odříkávat kouzelnou formuli Bakudō #9. Hōrin a žlutě zářící kouli, která se jí utvořila mezi dlaněmi, pak vyslala směrem k Tajemné.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Oct 06, 2014 7:16 pm

Inari udělala vše ukázkově jako podle příručky, nebyla možnost, jak by se to nemohlo povést. Vyskočila z mraku, který ji měl skrýt a okamžitě vypálila Hoorin. Ten ale nenašel svůj cíl, protože i Tajemná využila kouřové clony k přesunu a nutno říct, že její byl mnohem rychlejší než váš.
Dnes ne....shinigami... Inari ucítila tlak v zádech a pak...
BYAKURAI!Bílé světlo se spolu s Inariinou krví vyvalilo z jejího břicha. Svět se začal rozpíjet.

Rick to celé viděl.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Oct 06, 2014 8:22 pm

Aririki Rick Ginken

Inari vyletěla nahoru, jen se mihla. Byl jsem unaven a tak nějak když vyrazila, tak mi chvíli trvalo, než mi došlo, že neutíká. NE! zařval jsem na Inari a okamžitě a vyrazil nahoru. Pozdě! ozvalo se mi hlavou a Zachary mi tak oznámil něco, co mě došlo až za letu.
Ta krev...
Shunpem jsem proletěl okolo a jednou rukou chytil Inari, abych ji dostal rychle do bezpečí, druhou rukou jsem švihl proti tajemné. Svůj meč jsem ale neměl zpevněný, protože jsem věděl, že s napnutou rukou by mě náraz do jejího meče poslal do nejbližší stěny. Takhle jsem jen proletěl a dorazil ke střešnímu oknu. Hřích pátý: Smilstvo! zařval jsem a vypustil další toxin. 
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Oct 07, 2014 11:04 am

Kaneyama Inari

Když si uvědomila, že Tajemná není na svém místě, bylo příliš pozdě. Její bakudo zazářilo ve vzduchu naprázdno a zmizelo. Hned na to ucítila v zádech dotek a pak... ukrutnou bolest. Vše, co viděla, byla jen rudá tekutina valící se z jejího břicha. Rukou se marně snažila zastavit krvácení a utlumit bolest, ale marně. Rick se k ní dostal téměř okamžitě a chytil jí, Inari se ho křečovitě zachytila. "Uteč... zdržím ji... nemáme proti ní šanci." Šeptla tiše a vykašlala trochu krve. Snažila se trochu vzchopit, aby mohla pokračovat v boji, a rukou nahmatala u svého boku rukojeť zanpakuto.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 08, 2014 8:32 pm

Rick popadl Inari a pokusil se uniknout. Byl však už dost raněný a vysílený takže jakmile vyletěl ven oknem, tak se před ním objevila tajemná. Jedno prudké kopnutí do hrudi(když jí držíš v jedné ruce). Rick ucítil jak mu najednou prasklo několik žeber. Cítil, že se nemůže nadechnout. Padal, padal pak proletěl střechou zpět do chrámu. Inari, bezvládná dopadla chvíli poté na něj.
Měl to být snad konec? Nad vámi vyšlehla rudá záře a chrámem otřásl náraz, díky němuž se začala rozpadat už tak nestabilní střecha. Vše začínalo hořet a Rick i Inari ztráceli vědomí. Vše pohltila tma.

Inari--> Zdál se ti sen, nebo to nebyl sen? Byla jsi na pláži, kde se všichni koupali, jen tebe pulzovala oblastí břicha známe každoměsíšční bolest, která ti znemožňovala koupání. Měla jsi strašnou chuť jít za nimi i když jsi věděla že bys neměla. Pomalu ses zvedla a šla k moři, ale čím blíže jsi byla tím víc slunce pálilo, až nakonec to bylo nesnesitelné. V tu chvíli tě někdo chopil za ruku a začal tě táhnout pryč. Chtěla ses otočit, ale nešlo to, jako by ti hlavu blokovala neviditelná síla. Horko ale ustupovalo...najednou byl příjemný chlad...

Rick---> I on měl sen. Topil se...kolem bylo spousta mrtvých, kteří se jen vznášeli v ve vodě. Taky tu plavala cibule, pórek a petržel...bylo to jako polévka. Chtěl jsi plavat k hladině, zachránit se, ale byl jsi příliš slabý, navíc nad tebou byla téměř neprostupná hora plovoucích mrtvol. Vypadalo to..jako peklo...také zde začínalo být dost horko...až příliš...a pak najednou...Inari...její malé tělo se prosmýklo mezi mrtvolami a uchopilo tě za ruku..pak táhla a táhla...chlad...

Inari se začala probouzet jako první, stále ji bolelo břicho, ale už to nebylo tak hrozné. Chvíli se dívala a když zaostřila uviděla nad sebou tu nechvalně známou hlavu. Stein měl brýle rozbité a tvář plnou střepů, z nějakého zranění na hlavě mu zčervenaly vlasy, ale jinak vypadal dobře...No...už bylo načase...jsem si říkal, že bych tě napotřetí už nezachránil... Ušklíbl se. Vypadal dost ošunťěle, měl ohořelé kusy oblečení, tak samo jako ty....pak se ozval druhý hlas a on odběhl...k Rickovi, který ležel opodál. Vše osvěcovala rudá záře hořícího chrámu.

Rick otevřel oči o trošku později. Jeho dýchací problémy postupně mizeli jak se nad ním skláněly dva muži. Ginsei a Stein a léčili ho. Poté vám vylíčili, jak se probudili do hořícího chrámu, zatímco Tajemná zmizela. Vás dva jak našli pomalu čoudící a tak vás vytáhli a ošetřili. Podle všeho počítala Tajemná s tím, že přirozeně uhoříte v bezvědomí...bylo načase..se vrátit...

A tímto končím Misi Smile Oba dostanete 30 reiatsu a doufám, že jste si hru užili.

Pokračujte zpátky v Seireitei, od začátku mise uběhl v Seireitei měsíc. Smile
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content