Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+14
Miss_Atlantis
Misman
Tertaxka
Suki
Firel
Nawaki
Aki
Mishkenzie
Solas
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Satoshi
dead wind
Red
18 posters

Strana 9 z 17 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Next

Goto down

1. divize - Stránka 9 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Red Wed Nov 27, 2013 8:42 pm

Yasumaru > "Přesně jak jsem řekl - dočasně." Z kapitánova pohledu bylo jasné, že Yasumaru nemá na výběr, a kdyby se pokusil oponovat, nejspíš by mu urval ruku a podepsal to s ní sám. "Kdyby se v Seireitei nacházela kompetentnější osoba, funkci by dostala ona. A protože tomu tak není, budete to tedy vy, Kuchiki-dono."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 28, 2013 9:24 pm

Yasumaru

zamumlal něco jako "dobře, kapitáne" a po několikasekundovém zaváhání načrtl na papír několik znaků, které znamenaly jeho jméno. Potom o krok ustoupil a očekával další rozkazy. Doufal, že nebude muset nosit haori. Přeci jen, z toho co kapitán říkal, to nevypadalo tak, že by měl plnit vyloženě kapitánskou funkci, spíše archivářskou... Ne?
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Nov 28, 2013 9:32 pm

Yasumaru > Kapitán se nějak mračil, nejspíš ho Yasumaru moc nepotěšil. Za takový skvělý úkol jakým nepochybně hlídání archívu v knihovně bylo, by měl Yasumaru skákat do stropu tak, že by se na tom místě mohlo postavit nové střešní okno. Nakonec kapitán tiše vzdychl, vzal podepsaný papír a narval ho zpátky do složky.
"Dokument bude odeslán do Centrály. Vaše haori by vám mělo brzy dorazit, noste jej s hrdostí, Kuchiki-dono." Jakmile kapitán domluvil, vstal a rukou Yasumarovi pokynul ke dveřím.
"Rád jsem vás zase viděl, Kuchiki-dono, musím se ale vrátit ke své práci, takže pokud dovolíte."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 28, 2013 9:52 pm

Yasumaru

Spoiler:

se jen uklonil a prkenně vycouval z kapitánovy kanceláře. Venku se trochu bezradně rozhlédl. Co by měl teď dělat? Hned jít do knihovny? Ale co tam? Nikdy v knihovně ani tam nechodil, všechny důležité věci na čtení (a že Yasumaru nebyl zrovna přeborník ve čtení) měl doma! Ani nevěděl, jak to v takové knihovně chodí! Ach ne... No, čím dřív se to naučím, tím dřív si nebudu připadat jako ňouma, usoudil a vydal se do desáté divize. To, že má být něco jako kapitán, zatím vytěsnil někam na okraj mysli.

----------> 10. divize
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Dec 03, 2013 8:19 pm

<<< Bezvýznamné náměstíčko

Haruka Kasumi

Jak už to tak bývá, když někdo někam příjde, tak také vejde. Kor, když má jasný cíl a k tomu před ním stojí nejspíš ještě několik poschodí, které musí zdolat, aby se dostal, kam chtěl. Jinak na tom nebyla ani Kasumi, která se před nepatrnou chvíli zjevila u kasáren první divize. Vstoupila bez zaváhání, jen cosi v její hlavě jí říkalo, že spěchá celkem zbytečně.
Stanula před mohutnými dveřmi za nimiž normálně očekávala kancelář hodnout vrchního kapitána i s tím kapitánem. Jeho reiatsu však nevycítila cestou sem a ani tady, takže buď měla nějaký blok, nebo tu vážně nebyl. Přesto to alespoň zkusila a se zaklepáním nahlédla za dveře.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Dec 04, 2013 6:45 pm

Kasumi > Ačkoliv se zdálo, že tam není, pravda byla jiná! Kasumi za stolem uviděla vysokého postaršího pána, který na ní zvědavě upřel pohled, když do kanceláře strčila hlavu.
"Kapitánka Haruka," řekl mocným hlasem. "Pojďte dál," pokynul Kasumi rukou. Bylo to zvláštní. Kasumi ho nikdy předtím neviděla, ale on jí znal.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 05, 2013 8:02 pm

Haruka Kasumi

Ačkoli kdosi řekl, že tam byl, tak nebyl. Alespoň ne ten, koho by tam Kasumi očekávala. Místo něj tam totiž nalezla sobě úplně neznámého maníka. Byla překvapená, ne že ne, ale své projevy skvěle ovládala a tak i tentokrát jen několikrát zrychleně zamrkala a přes nejasnosti po vyzvání vstoupila dovnitř. Předstoupila přímo před toho muže. Lépe řečeno stála před stolem, že.
"Zdá se, že víte, kdo jsem. Je mi líto, ale já si nepamatuji, že bych s vámi někdy už měla to potěšení," pronesla neutrálním hlasem krátce po svém vstupu a pozorně toho chlápka sledovala. Upřímně, nevěřila mu.
"Takže vy jste..." pobídla ho k vysvětlení. Přeci jen nepřišla za ním, tedy neměla důvod jemu sdělovat, proč tu vlastně teď je. Naopak by jí nyní skutečně zajímaly jeho důvody.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Jan 14, 2014 2:54 pm

Kasumi > Muž se postavil a napřímil v celé svojí majestátnosti. "Kapitán první divize, Takagashi Saitou," představil se. Rukou pokynul k místu před svým stolem, čímž dal kapitánce jasně najevo, že on za ní chodit nebude a pokud něco chce, musí ona za ním. Pak se znovu posadil do svého zdobeného křesla a rukama se opřel do stolu. Z kapitánky ale nespustil oči.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jan 19, 2014 10:50 pm

Haruka Kasumi

Dokázala si zachovat profesionální výraz, i když to v ní dost zacloumalo. Kapitán první divize? Cítila se podvedena. Pravda, že se před nedávnem vrátila a tak jí stále ještě něco unikalo, ale přísahala by, že o změně vrchního kapitána nic neslyšela ani nečetla. Něco takového jí přeci nemohlo uniknout. Ach, jak ona nesnášela, když byla neinformovaná.
Přes všechnu nejistotu přistoupila několika kroky blíž ke stolu, za nímž ten Takakdosi seděl. Stejně jako on z ní, ani ona z něj nespouštěla oči. Nějak se nemohla donutit mu plně důvěřovat.
„Kapitáne,“ pronesla, což jí stálo nějakou tu chvíli vnitřního přemlouvání, „nesu zprávy přímo z Rukongaie. Někdo tam vraždí shinigami na potkání a nezdá se, že by to dotyčnému dávalo moc zabrat. Druhá divize už po viníkovi pátrá a shromažďuje informace.“ Kasumi záhy zmlkla. Nebyla si jistá, kolik toho tomu chlápkovi měla říct. On si ale mohl být jistý jedním. Omluvy za její prvotní nemístné chování se dneska nedočká.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jan 23, 2014 11:24 pm

Kasumi > "To je dobře," řekl suše a zamrkal na Kasumi. Nastala krátká chvíle nepříjemného ticha. Pak si kapitán odkašlal a zamával si rukou před obličejem. Kdo ví proč...
"Tedy, že se po něm pátrá, to je dobře," řekl a zahleděl se na papír před sebou. "Tak pátrejte a průběžně mě informujte. Ještě něco, kapitánko?" zeptal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Feb 02, 2014 11:48 pm

Haruka Kasumi

Kasumi kapitánovo gesto nechápala, ale nijak se jím hlouběji nezaobírala. Celé tohle jí přišlo divné, tak proč to nedotáhnout k detailům.
"Rozkaz," odkývla, ale moc elánu do jeho plnění se v tom neodráželo. "To je zatím vše, kapitáne," hlesla, jen ze zdvořilosti pokývla na pozdrav a odebrala se k odchodu.
Fajn, tohle musím dostat z hlavy. Mám důležitější práci, pomyslela si, jen co překročila práh kanceláře. Ani už se neohlížela a razila si to do své divize o něco rychlejším tempem, než kterým se dostala sem.

>>> Kasárny 2.divize
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Feb 05, 2014 8:32 pm

Ryuuka Hosentsu

Nějakou dobu jsem v Seireitei nebyl, mise která mi byla přidělena se trochu protáhla. Nicméně, byl jsem pryč dost dlouho, takže mi unikla jedna drobnost, kapku větší drobnost a tou bylo jmenování nového vrchního kapitána. O ničem jsem nevěděl. Šel jsem se ohlásit do kasáren s tím, že v kanclu seděl bývalý zabiják z 11. divize. Celkem jsem spěchal, neměl jsem ve zvyku odpočívat. Ke kasárnám 1. divize se poměrně rychle blížilo mé celkem velké reiatsu. Otevřel jsem dveře a přiblížil se ke dveřím kapitána 1. divize. Pak jsem pomalu zaklepal.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Feb 05, 2014 9:31 pm

Ryuuka > Trochu protivným hlasem se ozvalo hlasité - "Dále!" Už jen z toho dokázal Ryuuka rozpoznat, že se nejedná o Izanagiho. Leda by za tu dobu, co byl maskovaný kapitán pryč, zestárnul o 1000 let a jeho hlasivky se zdeformovaly do podoby slisovaného vozidla. Jinými slovy, hlas zněl úplně jinak.
Když Ryuuka vešel, uviděl za stolem sedět postaršího muže, který vůbec nevypadal nadšeně z toho, že za ním kapitán jedenácté divize přišel.
"Dneska se tu slízá jeden kapitán za druhým, heh," zamumlal si pod vousy a pravou rukou, ve které držel razítko, silně udeřil na hromadu dokumentů.
"Dobrý den, kapitáne Hosentsu," pozdravil nakonec.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Feb 05, 2014 9:39 pm

Ryuuka Hosentsu

Na požádání jsem tedy vkročil dovnitř, něco ale bylo špatně. Ten hlas.."Kdo to sakra?" Pomyslel jsem si a přistoupil blíže. Byl jsem trochu podivený, navíc, nevypadal moc nadšeně že mě vidí. Nejspíš to byl nový vrchní kapitán. Bohužel jsem neznal jeho jméno. No, když něco nevíš, tak se zeptáš ne?
Vzhled:
Spoiler:
Byl jsem celý od krve, pořezaný a s potrhaným haori. Pokud to byl nový kapitán první divize, tak asi nebylo moc na místě přijít sem takhle oblečený, aniž bych se převlékl do nového. Věděl jsem, že Izanagimu to nevadilo. Sice mě zajímalo, co se s ním stalo, ale to taky nebylo moc na místě zeptat se ho co s ním je. "Dobrý den." Pověděl jsem a upřel pohled. "Můžu se zeptat, kdo jste?"
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Feb 05, 2014 9:50 pm

Ryuuka > Muž hlasitě vzdychl, což okamžitě přešlo do hlasitého zakašlání. Když se přestal dusit, ještě chvíli civěl do svých dokumentů, a pak je s doprovodem hlasitého prásknutí zavřel. "Kapitán první divize, Takagashi Saitou," řekl celkem potichu, ale dost srozumitelně na to, aby to Ryuuka slyšel. Kapitán jedenácté divize vůbec neměl tušení, že to vrchní kapitán dnes opakoval nejspíš už po desáté. Pravděpodobně měl svolat poradu nebo tak něco. No. Čert to vem.
"Vidím, že jste se moc neupravoval, než jste sem přišel, kapitáne," nadhodil poznámku o Ryuukově vzhledu.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Feb 06, 2014 3:36 pm

Ryuuka Hosentsu

Takže se potvrdilo to, co jsem si myslel. Nový kapitán první divize? "Co se sakra stalo s Izanagim, že by se událo něco, co by mi uniklo? Je snad mrtev?" Pomyslel jsem si a mírně zamračeným a nedůvěřivým pohledem jsem si prohlédl nového kapitána. Pak mi však došla jedna věc..
"Že by?" Zeptal jsem se sám sebe, pak mi však došlo, že jsem se Saiem Kazumou před nějakou dobou zdevastoval sídlo rodu Muramachi a ne Takagashi. Pokud mi paměť sloužila, tak rod Takagashi byl významný už dávno, v současnosti nikoliv. Docela jsem si oddychl, bylo by to něco, kdyby mi šéfoval týpek z rodu, kterému jsem zničil sídlo a pozabíjel vznešenou ostrahu, v opilosti. Poznamenal něco o mém potrhaném a krvavém vzhledu, bylo mi to celkem jasné, že na to přijde, no jo, nemohl jsem čekat, že tu nebude sedět Izanagi. "Právě jsem se vrátil z tajné mise, zadané bývalým vrchním kapitánem. Ještě jsem nebyl ani v divizi. Asi se tu hodně změnilo, byl jsem pryč poněkud dlouho. Mise se týkala likvidace některých určitých dezertérů a zdrojů nebezpečných plánů, které by mohly ohrozit Seireitei. Hrozbu jsem eliminoval.." Při posledním slovu jsem sklonil hlavu, zvedl a upřel pohled do očí kapitána.
".. Kompletně." Řekl jsem s ledovým klidem.
"Blahopřeji k nové funkci a... Těší mě, že Vás poznávám." Poblahopřál jsem kapitánovi a projevil důkaz nějaké té úcty. Pak už jsem načal nové téma, které mě zajímalo víc. "Mimochodem, je něco o čem bych měl za poslední události v Seireitei Vědět? Popřípadě, máte pro mě nějakou práci?"
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Feb 06, 2014 4:46 pm

Ryuuka > Kapitán vážně přikyvoval. Když Ryuuka řekl, že hrozbu kompletně eliminoval, tak se kapitánovi v obličeji na chvíli usadil spokojený úsměv. "Výborně, kapitáne Hosentsu," pochválil Kenpachiho a dál poslouchal, co má maskovaný kapitán na srdci.
Když konečně domluvil, Saitou si odkašlal - zřejmě měl nějaké problémy s dýchacím ústrojím. Něco měli s Ryuukou rozhodně společného.
"Na kapitána hrdlořezů a vrahů máte docela dobré manýry, Hosentsu-san," řekl. Potom se očividně na chvíli zamyslel a než znovu promluvil, zase si musel odkašlat.
"Myslím, že nic by vás už nemělo tolik překvapit jako změna vrchního kapitána. Pokud tedy nejste ten typ, co se začne kácet k zemi v slzách a dojetí, když vidí mimino, pokud ano, tak by jste měl jít pogratulovat kapitánce šesté divize a kapitánovi deváté divize," řekl celkem pobaveně.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Feb 06, 2014 4:55 pm

Ryuuka Hosentsu

Pochvala byla sice super, ale když začal mluvit o nových přírůstku mého bývalého kapitána, tak se nějak pozapomněl zmínit o tom, zda-li pak pro mě je nějaká ta prácička. Oba jsme měli sice potíže s dýcháním, avšak on je měl způsobené poněkud jiným problémem, nejspíše stářím. Zajímalo mě, kdo ho jmenoval, Neznal jsem ho, takže jsem mu nějak extra ani nevěřil. Každopádně byl můj nadřízený, jen bych byl dost nerad, kdyby někdo z téměř zapomenutého rodu chtěl využít funkci k obnovení, nebo nějakých jiných manýrů. "Pokud je potkám, určitě jim pogratuluju." Pověděl jsem mu a chystal jsem se k odchodu. "Takže jestli pro vás nic nemůžu udělat, tak se půjdu odreagovat do horkých pramenů, převleču se a vrhnu se na papírování." Dopověděl jsem a čekal, jestli mi dovolí opustit místnost.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Feb 06, 2014 5:00 pm

Ryuuka > "To bych vám nedoporučoval, kapitáne. Horké prameny jsou uzavřeny kvůli úniku jistých chemických látek nebo co," řekl a zamrmlal si cosi pod vousy. Něco jako, že takovým věcem nerozumí a nerad o nich tedy mluví. "Což mi připomíná," začal a spokojeně se usmál na Ryuuku. "Zástupce kapitána deváté divize, Antero beze stopy zmizel a nedal o sobě vědět. Byl vedoucím skupiny, která měla prošetřit právě tuhle záležitost. Členky jeho týmu byly - Hiboru Baru a Hana Konan. Pokud chcete, mohl byste vyšetřování převzít," navrhl kapitán Takagashi. "Pokud se rozhodnete, že ano, musíte informovat dvě zmíněné, pokud je dokážete najít. Co si pamatuji z informací, které se ke mně dostaly, Hiboru Baru byla naposledy viděna v nemocnici."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Feb 06, 2014 5:06 pm

Ryuuka Hosentsu

Už jsem se chystal k odchodu, čekal jsem jen na pokynutí, abych mohl místnost opustit. Na ty prameny jsem se celkem těšil a teď tohle? "Dělá si prdel?" Pomyslel jsem si a dal ruce v pěst. Pomyšlení na to, jak dlouho jsem se nekoupal, bylo zdrcující. Bez váhání jsem se tedy otočil zpátky a pronesl. "Převezmu to." Znáte film Zahulíme Uvidíme? Partička dvou lidí se hnala celý film za tím, aby si mohli dát pár hamburgerů, já jsem byl odhodlaný záhadu vyřešit, abych se mohl pořádně vykoupat a vyrelaxovat! "Když dovolíte, zamířím ihned do nemocnice".
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Feb 06, 2014 5:08 pm

Ryuuka > Kapitán několikrát přikývl hlavou na souhlas a vrátil se ke svému papírování. "Můžete odejít, kapitáne, hodně štěstí."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Feb 06, 2014 5:12 pm

Ryuuka

"Děkuji" Pronesl jsem k němu, opět se otoči, pokynul rukou na pozdrav a opustil jsem místnost. Za místností jsem se zastavil a začal přemýšlet o velmi důležité věci. "Přes látky a chemikálie moc nejsem, myslím, že Baru bude tahat tým,.. Ne, to ne, fajn, kapitáne jedenáctky, čas zapojit mozek a dělat taky něco jiného než se jen rvát..jdeme na to." Pomyslel jsem si a vydal se směrem do 4. divize.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Feb 11, 2014 11:51 pm

Tomisura Raiden
>>> Senkaimon {Raiden, Hideyoshi & komparz}

Během cesty se Raiden pohyboval převážně mlčky, nechtěl se nějak extra s Hideyoshim bavit po těch jeho kecech, ale pokud měl něco extra peprného, rozhodně mu, tentokrát slovně, slušně pověděl, aby držel tlamu. Už by to fakt chtělo nějaký teleport po Seireitei, nejspíše by si ho měl objednat u Satoshiho a toho jeho gangu, kterému říkal divize.
Po vstupu do kasáren divize zamířili ke kanclu vrchního kapitána. Kdo to teď vlastně vedl? Izanagi to snad nebyl, s tím se zrovna moc bavit nechtěl na kapitánské úrovni. Raději s ním vedl rozhovory na úrovni podstolní po lahvi saké nebo něčeho ostřejšího.
"Hej, je tu někdo?" křikl do prostoru, aby upozornil, že dorazili.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Feb 12, 2014 12:09 am

Raiden > Když Raiden vešel, uviděl u okna stát vysokého muže s šedivým plnovousem. V ramenech byl dvakrát takový jako Raiden sám, takže z něj šel opravdu respekt. Už jen z toho, že měl na zádech znak první divize, muselo Raidenovi dojít, s kým má tu čest.
"Tomisura-dono," oslovil kapitána osmé divize. "Zdravím vás. Co vás ke mně přivádí?" zeptal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Feb 12, 2014 12:19 am

Tomisura Raiden

Když Raiden spatřil kdo je nyní kapitánem 1. divize, trochu se lekl, kdy umře a bude potřeba dalšího, ale to bylo jedno, snad jen neujížděl tolik na šumáku jako Sei, které by vlastně nejraději přihrál její haori zpět. "Taktéž vás zdravím... etoo? Známe se?" zeptal se, protože si jméno nějak nevybavoval, takže bylo i dost možné, že se neznali.
"Každopádně, přivádím tady vědce-cvoka. Má na svědomí město v reálném světě. Celou populaci přeměnil na monstra, dokonce i jednu z naších řad, tu jsem poslal do čtvrté divize. Navíc je bývalí Reimei, teď nějaký Seishi. Je to sice hlava chytrá, kamarád Satoshiho, avšak trochu šílenější a k tomu dezertér," promluvil stručně k případu toho, co tam přivedl. "Asi tu nemáte soukromého léčitele, co?" zeptal se ho ještě a ukázal svojí ruku na hadry a chybějící vlasy. A že jich nechybělo nejméně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down