Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+14
Miss_Atlantis
Misman
Tertaxka
Suki
Firel
Nawaki
Aki
Mishkenzie
Solas
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Satoshi
dead wind
Red
18 posters

Strana 8 z 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Goto down

1. divize - Stránka 8 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Misman Sat Oct 05, 2013 8:06 pm

Mitoshi

Občas už mu to připadalo trapné ale... prostě měl pravdu hodně často. Vyslechl si co měl kapitán na srdci. Pochopitelně nepočítal s tím že by prošel jen tak bez ničeho...
Pak se svýma zeleným a očima upřeně díval na kapitána a tím ho bezeslovně vybízel k dalším informacemi.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Oct 05, 2013 8:14 pm

Mitoshi > Kapitán si znovu odkašlal. Neznělo to moc dobře, možná byl nemocný. Pravou rukou nadzvedl několik papíru a vytáhl jeden menší. Vypadalo to trochu jako dopis.
"Byl jsem informován, že v Onsenu se dějí nějaké nekalosti. Prý tam někdo otrávil vodu. Nevím, jestli to víte, ale devátá divize tu není jen od toho, aby vydávala špatný bulvár. Je to hlavní vyšetřovací divize. A po vás chci, aby jste vytvořil tým a zjistill, co se tam vlastně děje." Kapitán znovu vstal a vyrazil k východu z kanceláře, což bylo znamení, že má blonďatý zástupce zmizet.
"Tímto vás prohlašuji hlavním velitelem vyšetřování, můžete odejít. A chci nějaké výsledky, Antero, je to jasné? Všechno, na co přijdete, půjde přímo ke mně. S nikým jiným, kromě vašeho týmu, o tom nebudete mluvit."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Oct 05, 2013 8:32 pm

Mitoshi

Vyslechl si tento nepříjemně krátký popis mise pak se otočil ke dveřím a pomalu se k nim rozešel. Zástupce přemýšlel proč není vedoucím mise jeho kapitán, ale asi měl práci.
Pobavil se nad tím maskovánim. Kdo by řekl že banda pisálků je ve skutečnosti plně schopná vyšetřovací jednotka.
Ještě před tím než v záchvěvu větru zmizel, otočil se na kapitána "Ozvu se co nejdřív."
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Nov 13, 2013 12:03 pm

Na sekretariát 1.divize dorazil černovlasý muž v košili a bermudech. Přes záda měl balíček a v ruce měl zanpakuto.
Dobrý den, rád bych mluvil s vrchním kapitánem... Řekl uctivě.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 13, 2013 7:44 pm

Mizuki -> "Umm..." odpověděl ti muž, kterého jsi oslovil, nejistě. "Obávám se, že vrchní kapitán je teď zaneprázdněný..." Zřejmě ti nechtěl rovnou říct, že kapitán se nezabývá nýmandy, jako jsi pro něj byl teď ty.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Nov 14, 2013 11:33 am

Mizuki

Naklonil se blíže.
Nejsem nýmand...ne tak úplně...jsem bývalý podkapitán 13.divize, který se chce vrátit do aktivní služby...takže věřím, že si vrchní kapitán nějakou tu minutku najde...
Řekl jasně a zřetelně, aby bylo jasno, že on nehodlá být odbyt.
Rozumíme si?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 16, 2013 12:30 pm

Chlápek se zamračil, bylo to nějaké divné. "No jako mně je to jedno, já si to nevymyslel, jenom předávám dál, co mi bylo řečeno..." Najednou se v chodbě objevila pomenší postava v kápi.
"Můžete mluvit se mnou, jestli chcete," pronesla příjemným ženským hlasem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Nov 16, 2013 12:50 pm

Mizuki

Koukl na postavu v kápi.
No...říká se...darovanému.....ehm...objektu v kápi na hodnost nehleď...
Popošel blíže a slušně se uklonil.
Dobrý den...záhadná osobo v kápi...jsem Mizuki Dayame, bývalý podkapitán 13.divizie, nyní hlášen jako Ztracen v akci. Rád bych byl opět zařazen do aktivní služby s přiřazením k 10.divizi...
Promluví.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 16, 2013 1:37 pm

Postava kývla.
"Já jsem zastupující zástupce kapitána první divize, říkají mi Tenma," představila se. "Vím o vašem případu. Vzhledem k tomu, že už jste prošel prověrkou bezpečnosti, nevidím důvod, proč byste se nemohl vrátit do služby," řekla. "Ovšem vzhledem k vašim schopnostem... bych pro vás měla i jinou nabídku. Tedy jen za předpokladu, že stojíte o jiné nabídky. Desátá divize je jistě velice příjemná." Stále jsi neviděl pod kápi, pouze odlesk dvou modrých očí jsi mohl zachytit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Nov 16, 2013 3:09 pm

Mizuki

Těší mě Tenmo... Řekl s úsměvem, protože Mizuki už takový byl.
Je hezké vědět, že Sei po sobě nechala nějaké info...člověku to pomůže vyhnout se zdlouhavým situacím. Odpověděl mile a popošel blíže.
Jistě víte...že...číst lidem myšlenky mi nečinní zrovna potěšení...lidé mají tendenci se stranit lidem s takovými...schopnostmi...pokud to však pomůže zachránit životy...takže spusťte...nebo na to prostě myslete...co je vám více po vůli...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 17, 2013 9:55 pm

Tenma

zúžila oči.
"Omyl, Mizuki-san, bývalá vrchní kapitánka po sobě nic nezanechala a její situace je neznámá," pronesla mimochodem. Na Mizukiho další slova se mírně pousmála, i když to nebylo pod kápí vidět. "Nějaké životy by to jistě zachránit mohlo, ale je mnoho dalšího využití vašich schopností. Především u tajné policie, jejímž velitelem jsem se stala po zmizení kapitána Tougoua..." Odmlčela se. Věřila, že Mizuki chápe, kam tím směřuje.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Nov 18, 2013 6:28 pm

Mizuki

Povzdechne si.
Onmitsukidō...to se dalo čekat... Zakroutil hlavou.
Nemyslím si, že tajná policie je něco, co se ztotožňuje s mými ideály a morálními zásadami... Zadíval se do těch modrých očí.
Myslím, že knihovna 10.divize mi bude vyhovovat mnohem lépe...spadá tam méně obětování spolubojovníků a vražd nepohodlných lidí... Řekl mile s úsměvem. Přeci jen to byla pravda, alespoň to Onmitsukidō, které si on pamatoval.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 18, 2013 6:45 pm

Tenma pokynula hlavou, jakože chápe.
"Pak tedy vítejte v desáté divizi," pronesla a v mžiku byla ta tam.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Nov 18, 2013 6:49 pm

Mizuki se sbalil a odešel do 10.divize. Od nynějška je právoplatným členem a NPC 10.divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 18, 2013 8:50 pm

Yasumaru

se připloužil do kasáren první divize. Zdálky viděl, že odtamtud odchází jakýsi vzdáleně povědomý, černovlasý muž. Vybavoval si, že ho kdysi vídal ve 13. divizi... hm. Prošel vraty a zamířil stejným směrem, odkud onen muž vyšel. zastavil se u chlapíka, který vypadal, že přijímá kapitánovy návštěvy.
"Pane, obdržel jsem zprávu, že se mnou chce vrchní kapitán mluvit..." Celkem se bál. Nikdy neměl z Izanagiho dobrý pocit, tím méně když s ním byl sám v jedné místnosti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Nov 18, 2013 8:52 pm

Yasukapr > Chlap se na Yasumara podíval, pak si z náprsní kapsičky vytáh růžový deníček a chvíli v něm listoval.
"Kuchiki Yasumaru?" zeptal se a zvedl k hlavě rodu Kuchiki oči.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 18, 2013 8:55 pm

Yasumaru

"Ehm... ano, pane," potvrdil a snažil se nepřemýšlet, proč má někdo jeho jméno v růžovém zápisníčku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Nov 18, 2013 8:56 pm

Yasukapr > Chlap přikývl a ukázal Yasumarovi na dveře, které byly otevřené. Asi to znamenalo, že může jít. Kapitán ho nejspíš opravdu očekával! SHOCK!
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 18, 2013 9:09 pm

Yasumaru

se váhavě uklonil a přiblížil se ke dveřím do kanceláře.
"Nerad ruším," uvedl se, když odsunul dveře a se skloněnou hlavou, vešel dovnitř. "Chtěl jste mě vidět, soutaichou?" zeptal se vcelku pokorně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Nov 20, 2013 6:24 pm

Yasumaru > Možná že Yasumara překvapilo, když v křesle vrchního kapitána neviděl svého známého Izanagiho, kterého se tolik bál. Místo něj tam seděl ještě víc strašidelný pán. Nabízelo se několik možností. Buď Izanagi zázračně zestárnul a úroveň jeho hrůzostrašnosti se rapidně zvýšila nebo to Izanagi vůbec nebyl. 
"Kuchiki Yasumaru," promluvil kapitán a vstal. "Jste nejproblémovější Kuchiki, o kterém jsem jakživ slyšel, pojďte dál." Ačkoliv slova, kterými Yasumara uvítal, nezněla zrovna příjemně, tón, kterým k hlavě rodu Kuchiki mluvil, nebyl nikterak nepřátelský. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 20, 2013 8:26 pm

Yasumaru

chvíli s pootevřenou pusou zíral na bytost, která sežrala Izanagiho a sama si sedla na jeho trůn. Co to... co... jakto... kde... kdy...? Tyto a další otázky se mu honily hlavou jedna přes druhou. Byl trochu smutný. Ač se Izanagiho bál, byl to někdo, koho znal, byla to jeho jistota, zeď, kterou nikdy nepřeleze. A teď zmizel! Yasumaru se chtěl zeptat, co se s Izanagim stalo, když tu ho ten pán začal slušným tónem seřvávat. Yasumaru se nezmohl ani na slovo, jen zamrkal smutným a zmateným okem a podíval se na zem, protože se styděl, že je ostuda svého vznešeného klanu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Nov 20, 2013 8:33 pm

Yasumaru > Kapitán rukou naznačil, aby Yasumaru přišel blíž. "Dovolte, abych se představil, Kuchiki-dono," oslovení, které pro Yasumara použil se zdálo skoro až nemístné, vzhledem k tomu, co mu vrchní kapitán řekl předtím. "Jmenuji se Takagashi Saitou. Možná jste o mě slyšel. Váš otec byl můj dobrý přítel, posaďte se prosím." Pokynul Kuchikimu rukou k židli vedle kapitánského stolu a sám se šel posadit do svého křesla. "Potřebuji s vámi něco vyřešit."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 20, 2013 8:40 pm

Yasumaru

Když uslyšel to jméno, hned vzhlédl a div mu nevypadlo oko, jak ho poulil na starého muže. Teprve teď si všiml insignií rodu Takagashi, teprve teď si uvědomil, koho má před sebou! Viděl ho naposedy, když byl malý chlapec, tehdy vypadal Saitou o dost jinak.
"O - odpusťte, Saitou-sama!" vyhrkl a hluboce se uklonil vysoce postavenému muži. Ne výš než Yasumaru sám, ale teď zrovna zapomněl na to, že je vlastně hlava nejvýznamnějšího klanu Seireitei, teď se vrátil do bot malého chlapce, který se snaží být co nejuctivější ke vznešenému hostu svého otce. "Nepoznal jsem vás!" Když byl vyzván, aby si sedl, hned to udělal. "Jistě. Děkuji."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Nov 27, 2013 6:05 pm

Yasumaru > Kapitán se taky posadil a pořádně se opřel do svého křesla. Na chvíli se odmlčel a jenom si Yasumara prohlížel svým docela přísným pohledem.
"Přejdu rovnou k věci, Kuchiki-dono," začal a nadzvedl hromadu papírů z pod které vytáhl modrou složku. Otevřel jí, chvíli listoval, a nakonec z něj vytáhl list papíru. Byla na něm hromada textu, takže jen z pohledu Yasumaru nedokázal poznat, čeho se to týká.
"Vzhledem k tomu, že už máte nějaké zkušenosti s postem kapitána divize, rozhodl jsem se, že vám dočasně přidělím divizi desátou. Kapitán Makata odešel na misi a kdoví, za jak dlouho se vrátí," řekl a ošklivě zakašlal, skoro se začal dusit, ale nějak se z toho rychle vzpamatoval a opět na Yasumara nahodil svůj přísný poker face. "Do knihovny desáté divize, přesněji do oddělení, které je přísně střeženo, bylo přidáno několik velmi cenných dokumentů. Tohle všechno by vůbec nebylo nutné, kdybych se nedozvěděl o tom, že rukongaiská mafie se dala do pohybu a zřejmě něco chystá. A jeden nikdy neví. Kdyby se jim do rukou dostaly takové informace, mohlo by to mít fatální následky pro celé Gotei 13."
Konečně Yasumarovi podal list papíru, který předtím vytáhl. Takový papír už Yasumaru kdysi viděl. Každý začínající kapitán jej podepisuje a slibuje tím věrnost třinácti obranným jednotkám.
"Kdyby se archív v této budově ještě nerekonstruoval, mohly jsme dokumenty umístit sem. Bohužel."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 27, 2013 8:38 pm

Yasumaru

se cítil pod upřeným pohledem staršího muže velice nesvůj.
"Zkušenosti s postem... jak to myslíte, kap - " začal namítat, když vrchní kapitán začal o něčem celkem nečekaném, ovšem přerušil ho chrchlot, tak už radši dál nemluvil.
"Počkejte... chcete, abych se staral o archív a knihovnu, že? Nechcete mi předat kapitánství, však kapitán Makoto se jistě vrátí...?" musel se přece jen ujistit. Až moc to vypadalo, jako by mu Takagashi dával desátou divizi, a to se mu moc nelíbilo, rozhodně s něčím takovým nepočítal ani nesouhlasil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down