Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura

+13
Amaru
Mina
Aki
Red
Nawaki
Solas
Ryuuka Hosentsu
Lus
Shinichi
dead wind
Mishkenzie
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
17 posters

Strana 19 z 41 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Next

Goto down

Karakura - Stránka 19 Empty Re: Karakura

Příspěvek pro Red Tue Jul 31, 2012 3:44 pm

Yoshiro

Zakroutil hlavou a nakonec se rozhodl, že to nechá na jindy. Hledání grilů bylo moc náročné. Nedaleko něj byly pánské záchody, tak k nim vyrazil. Zalezl do kabinky a něco sežral. Díky tomu se jeho gigai svalil na záchodovou mísu. Yoshiro vylezl z kabinky a tasil meč. "Možná bych se mohl ohlásit.." Zamyslel se na chvíli. Potom ale mávl rukou. "Určitě mají rádi překvapení." Bodl před sebe mečem a otevřel si bránu senkaimon. Zhluboka se nadechl a vyrazil kupředu. Nutno podotknout, že byl Yoshiro celkem nervozní.

------------------------------------------------------------------------------
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 02, 2012 12:25 pm

Izanagi a jeho poskoci, jak by se jim teď dalo říkat vylezli ze Senkaimonu nedaleko Karakurské střední. Stanoviště Seireitei se mělo nacházet někde v okolí...možná mohl Izanagi použít iSat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 02, 2012 12:31 pm

Izanagi

Vylezl jsem ze sekaimonu a rozhlédl se po okolí. Tušil jsem, že to má být někde tady, ale kde? Moc jsem se nevyznal v Karakuře i přestože jsem tu byl již nespočetkrát. Vytáhl jsem tedy z kapsy tu věc a zeptal se Steina, jak se s tím zachází. Potřeboval jsem velmi nutně najít cestu a také byla pravda, že bývalý kapitán jedenácté divize zrovna neoplýval technickými dovednostmi.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 02, 2012 12:35 pm

Stein ti jednoduše ukázal, že stačí říct co potřebuješ a přístroj si to najde sám...moc toho o něm taky nevěděl..jen co mu řekli ve 12. za těch pár minut co dali dokupy skupinu.

Dr.Stein

Tak..a když řeknete - Navigace - Stanoviště Karakura....mělo by to ukázat... A opravdu...na přístroji se objevila mapka Karakury s vyznačením vaší pozice a místa kam jste měli jít. Nebylo to daleko..hned za rohem v nejvyšším patře panelového domu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 02, 2012 12:37 pm

Izanagi

Znělo to docela jednoduše, takže jsem si jenom oddychl a schoval zařízení zpět do kapsy. Šli jsme tedy do toho panelového domu, které byl hned za rohem. Moc jsem nerozuměl tomu, proč zrovna v panelovém domu je stanoviště nějaké hlídky. Možná by to měli lepší na nějaké vysokém místě mimo lidi. Přeci jenom ohrožovat svoji hlídkou okolní lidi asi nebyl jeden z nejlepší nápadů, které Gotei 13 měla.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 02, 2012 12:42 pm

Dorazili jste ke stanovišiti...byl to vlastně byt...byla tam i jmenovka...nejpíš se tahle hlídka nějak vymísila mezi místní lidi a žila tak. Zaklepali jste na dveře, ale nic se neozývalo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 02, 2012 12:50 pm

Izanagi

Chvíli jsem čekal, jestli někdo otevře nebo ne. Potom(asi po dvou sekundách) mi došla trpělivost a dveřmi jsem prostě prošel dovnitř. Stále jsem si říkal, že i kdyby, tak aspoň jeden z nich by tu měl být, takže můj vstup je oprávněný. Bylo to divné, ale měl jsem pocit, že tahle vycházka bude mít souvislost s naším úkolem.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 02, 2012 1:03 pm

Izanagi vešel dovnitř. Čekalo ho útulné 1+1 s velkou komunikační obrazovkou v hlavní místnosti. Až na to, že tu nebylo uklizeno tu vypadalo vše normálně...gigaie pověšené úhledně na věšáčku, zanpakuto srovnaná podle barvy...čtyři bezvládná těla bez jakýchkoli známek zranění. A to už se do místnosti prorval i Stein.

Dr.Stein

Klekl si k tělům a chvíli si je prohlížel. Hmm...zajímavé...vypadá to...že jsou naprosto zdraví a v perfektní kondici...jen jsou tak trošku mrtví. povzdechne si Stein. Pfuu budu se sem pak muset vrátit...náhradní těla se vždycky hodí... Pootočí si šroubem a ušklíbne se. Takže hlásím že podle předběžných zjištění všichni čtyři zemřeli na krytické vyčerpání hladiny reiatsu. Řekne a zajde si zalít kafe.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 12:06 am

Izanagi

Přiklekl jsem k mrtvolám strážníků a důkladně si je prohlížel. Vyčerpání reiatsu? Něco je snad vysálo? Ptal jsem se sám sebe přičemž moje vzpomínky mi sami poskytly odpověď v podobě ženy, která do mě zabodla jakou si věc. Možná se také pokoušela vysát moje reiatsu. Steine, jak se mohlo jich reiatsu vyčerpat? Zabručel jsem zatímco jsem vstával od mrtvol. Ginsei, zkontroluj to tady pořádně, jestli nenajdem nějaké stopy. Procedil jsem mezitím co jsem šel ke dveřím se podívat ještě jednou na chodbu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 03, 2012 12:21 am

Dr.Franken Stein

Si zapálí cigaretu a pokračuje v ohledávce těl. No...mohli soutěžit v tom...kdo uvolní víc a neumře...a umřeli všichni...nebo bojovali s někým...dost silným...ale zato rozhodně opatrným a čistotným...když vememe v úvahu, že je tu všechno v naprostém pořádku. Zachechtá se vlastnímu vtípku a utáhne šroub. Nebo je něco násilně o jejich duševní energii připravilo...ale to mi přijde jako blbost...neexistuje stvoření vysávající reiatsu...a jestli ano...tak tu máme defacto Stmívání...četl jste tu knihu Izanagi taichou? Je výborná... Začne s prozkoumávání náhradních dílů...jeden nikdy neví kdy se mu budou takové hezké modré oči hodit.

Izanagi vyšel na chodbu, nic neviděl...tedy zpočátku...to že prošel dveřmi způsobilo rozruch v nekolika patrech. Pár stařenek...které se starali o nejnovější drby, belhalo dolů, aby zjistily co se to děje.

Ginsei

Přikývl a začal prohledávat stanoviště. Po chvíli se vrátil s nějakou složkou v ruce. Na záchodě je otevřené okno...docela malé...tak pro dítě..nebo malou ženu... Poznamenal. Na druhou stranu...koukněte se sem Izanagi-taichou. Vůbec jsem neměl ponětí, i když to dává smysl, že po porážce Reimei měla ta stanoviště za úkol pečlivě prohledávat svět lidí...pátrat po bývalých členech Reimei...sledovat je a nejspíš i ztrestat. Tadydlenc se píše cosik o nějakem Murakim. Piše se tu, že učí...hnedka naproti. podal Izanagimu dokumenty.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 11:25 am

Izanagi

Nejdřív bychom měli zastavit ty, co jsou ve světě lidí a pak se teprve vrátit do laboratoří. Bezpečnost lidí je pro nás prioritní a pokud se tu potuluje něco, co dokáže vyvraždit stanoviště shinigami, měli bychom to najít a eliminovat. Možná, že s Reimei budou větší problémy po jejich chronické smrti. Vydáme se za tím Murakim. Zabručel jsem zatímco jsem vytahoval zařízení z kapsy. Spojte mě s dvanáctou divizí. Téměř jsem zařval, protože jsem netušil, jak moc nahlas musím mluvit do toho zařízení.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 03, 2012 11:57 am

Zařízení se zaktivovalo a zapl se program - Satokype zkráceně Skype. Chvíli vytáčel a pak se na obrazovce zjevil nějaký člen 12.divize. Eh...Dobrý den Izanagi-taichou...mohu vám nějak pomoci? Satoshi taichou je momentálně indisponován, takže mu mohu vzkázat cokoli potřebujete. Řekne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 12:17 pm

Izanagi

Pošlete zprávu do desáté divize, ať seženou deset lidí a pošlou je na stanoviště v Karakuře, co nejrychleji. Kapitánovi dvanácté divize pověste o tom, že v reálném světě běhá nejspíš něco, co vysává reiatsu. Pověděl jsem do zařízení a následně jej zase uklidil. Koukal jsem, že v baráku je rozruch, ale s tím se nedalo nic dělat. Jdeme. Zavelel jsem a doufal, že posili to příjdou vyřídit pokud možno co nejrychleji.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 03, 2012 1:47 pm

Muž přikývl a zmizel z obrazu. Stein i Ginsei tě následovali, avšak Stein si mrtvoly označil, aby mu je někdo nevyfoukl. Pak se s Izanagim vydali do místní školy, aby si promluvili s jistým Murakim.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 2:01 pm

Izanagi

Upřímně jsem toho o místní škole moc nevěděl. Občas se na akademii říkalo, že se v ní schovávají lidé, co mají nějaké schopnosti. Často shinigami dostávali úkoly, které souviseli s jejich hledáním, avšak aby nebudili pozornost, dostávali umělá těla, která izolovla reiatsu a mohi je vidět i normální lidé.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 03, 2012 2:04 pm

Ginsei

V těch papírech je, že tu učí...fyziku...chemii a ještě nějaké semináře. Dokonce je tu i jeho fotka..to nám hodně pomůže! Prohlásil a podal Izanagimu fotku.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 2:19 pm

Izanagi

Vzal jsem si od Ginseie papíry a prohlídl si je. Fyzika a chemie? Nenech se vysmát. Pak jsem zahlédl tu fotku. Zvláštní chlapík pomyslel jsem si, přičemž jsem přemýšlel, proč ho vlastně hlídka sledovala. Pomalu jsme vstoupili do školy a začali hledat učebnu fyziky nebo chemie. Bál jsem se toho, že tu nebude, což by znamenalo, že s těmi strážnými mohl mít něco společného. Přeci jen, hollow je nejspíš nenapadli, protože tam nebyly známky po vniknutí. Muselo to udělat něco humanoidního, co za sebou dokázalo zavřít dveře...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 03, 2012 6:28 pm

K vašemu štěstí jste nakonec v učebně fyziky narazili na třídu a také na hledaného člena Reimei. Netrvalo dlouho a všiml si i on vás...přeci jen jste vydávali jistá reiatsu. Jakmile vás uviděl, takse otočil ke třídě. Třído...pro dnešek je přednáška u konce. Budete li mít nějaké dotazy tak za mnou přijďte do kabinetu. Chvíli trvalo, než se místnost vyprázdnila, ale nakonec jste tu zůstali čtyři.

Muraki

Nemůžu říct, že bych nečekal, že mě budete sledovat, ale i tak bych se rád zeptal...co po mě chcete? Zeptá se vás od stolu plného papírů...nejspíš nějakých testů.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 03, 2012 7:30 pm

Izanagi

Byl jsem rád, že se nepokoušel hned vyskočit oknem nebo tak něco, protože bych ho musel stíhat. Kým jsi? Začal jsem výslech nečekanou otázkou, která musela všechny překvapit. Pro mě to však bylo důležité a možná že ředitele zdejší školy by to taky mohlo zajímat.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 03, 2012 9:30 pm

Muraki

Eh...kým jsem? No...tady jsem profesor...fyziky a chemie, ale to určitě víte...sledujete mě už dlouho. Také jsem bývalý člen Reimei, ale to taky víte...taky víte, že jsem své činy odčinil pomocí s trhlinami...takže proč jste tady? Opraví několik písemek a koukne na Izanagiho.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 04, 2012 4:12 pm

Izanagi

Chvíli jsem poslouchal pohádku o fyzikářovi, který pomáhal Reimei a pak jsem tedy odpověděl. Něco zabilo zdejší hlídku Gotei 13. Zároveň je problém se zdejším zkrachovalým projektem Reimei. Pak jsem se zamyslel, co by vlastně mohl dělat pro Reimei. Nemohl to snad být vedoucí nějaké výzkumu, co teď už fyziku na střední škole? Nevíš, co nedaleké laboratoře produkovaly za výzkum? Otázal jsem se v marné naději, že by něco mohl vědět. Na druhou stranu, pokud by věděl, nejspíš by to zjistili už před časem, kdy začal pomáhat.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Aug 04, 2012 8:41 pm

Muraki

Chápu, že Reimei způsobili mnoho škod a ty jsem se snažil odčinit. Chápu, že důveru si nezasluhuju, ale aby jakékoliv úmrtí v okolí bylo na mě...to už je krapet přehnané. Zatváři se krapet ublíženě. Nedaleké? Záleží na tom, co považujete za nedaleké, ale v podstatě všechny se zabývaly klonováním samuraiú pro bitvu. Jo...ta v hoře Abunai se zabývala klonováním nějakého podkapitána Gotei 13...ale jen kvůli nějakým vyjímečným schopnostem co měl mít...nedařilo se jim to a když se pak začal trhat svět, tak to poškodilo i laboratoř...dle toho co vím tak jí někdo od vás zničil. Co zabilo vaše muže, že s tím mám co dočinění já? Nechá písemky stranou a zahledí se na Izanagiho.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 04, 2012 8:58 pm

Izanagi

Podle mě se nezabývaly jenom klonováním semuraiů,ikdyž to tak může vypadat. O Mizukim jsem dostal zprávu, takže ta laboratoř je stejně prozkoumaná. Nevím přesně, ale zdálo se, že její reiasu byla nějakým způsobem vysáta. Poznamenal jsem, mezitím co jsem se divil, proč se diví, že ho z toho podezříváme. On je nejbližší člověk, který byl ještě před nedávnem nepřítelem, tudíž i hlavní podezřelí. Přemýšlel jsem, jestli by pro blaho lidu nebylo lepší šoupnout do chládku a nechat na pospas druhé divizi.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Aug 05, 2012 11:46 am

Muraki

Se zamyslí. Hmm...to opravdu vypadá jako něco z naší dílny. Problém je v tom, že k ničemu takovému nedal Hiroshi svolení a pokud někdo v mých laboratořích něco takového vyvíjel...tak na koleně, mimo službu a nejspíš tajně. Osobní výzkumy nebyly povoleny a ještě takovéhoto rozsahu... Postaví se a urovná písemky. Pokud se opravdu jedná o pozůstatek naší činnosti tak se vám můžu pokusit pomoci jej zničit...mám své důvody.

Izanagimu přišla SMS - Short Message from Satoshi. Satoshi-taichou vzkazuje, že nemáte zapomenout oskenovat ono záhadné stvoření a odeslat data. S pozdravem 12.divize.

Ginsei

Pfuuu to čekání mě zabíjí...nemůžem to z něj vymlátit jako postaru Taicho? Řekne znuděně....čekal že krouhné pár experimentů, rozproudí všem krev v žilách a né se tu bude vybavovat se staříkem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Aug 06, 2012 11:23 am

Izanagi

Přikývl jsem. Dobře, půjdete tedy s námi. Odpověděl jsem a automaticky jsem se otočil, abych šel ven z téhle školy. Dělalo se mi z toho tady zle, protože mi to připomínalo ten dlouhý rok v akademii shinigami. Šetři síly.. Šeptl jsem, když jsem procházel okolo Ginseie. Přeci jen reálný svět byl plný čehokoliv. Lidé se záhadnými schopnostmi, hollow se záhadnými schopnostmi, dokonce i quinci. Obzvlášť teď, když jsme pustili z kopky jejich vůdce. Pokud bychom je potkali, měl bych obrovské problémy tyhle dva udržet při životě a ještě sám něco udělat.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content