Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio

+11
Shizuka Hotake
Aki
Satoshi
Nawaki
passionpower
Tertaxka
Suki
dead wind
Miss_Atlantis
Solas
Red
15 posters

Strana 20 z 40 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Goto down

Tokio - Stránka 20 Empty Re: Tokio

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 19, 2012 8:19 pm

Suzaku -> Z vysílačky se náhle ozval hlas vrchní kapitánky.
"Akio, posílám ti tam Modose, budeme ho potřebovat. Má vysílačku... pro případ, že ty jsi někde v háji a neslyšíš mě teď. očekávejte další instrukce." Za chvíli potom vyšel z portálu mladý muž, o kterém jsi věděl, že dezertoval z Hueca Munda, že je to hollow. Na jeho lidské tváři tmavší pleti s modrýma očima a rezavýma vlasama by to ale jen těžko někdo poznal na první pohled. Oblečený byl jako obyčejný člověk z Rukongai. Rozhlížel se kolem sebe a snažil se zorientovat. Nakonec si tě všiml a trochu nejistě k tobě zamířil, se stejně nejistým úsměvem.
"Jo a pozdravuj ode mě Kokuchoua!" dodala ještě kapitánka. Potom její signál ztichl.
"Promiňte mou nezdvořilost, ale čekal jsem, že tu najdu Akia," uklonil se Modos na pozdrav. "Říkají mi Modos," představil se celkem zbytečně, vzhledem k předchozí zprávě od kapitánky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Mar 19, 2012 10:07 pm

Izanagi

Již uběhlo dost času, což ho docela překvapovalo. Nevypadalo to, že by někdo z horejška chtěl něco kazit nebo pláchnout, což bylo na míru podezřelé. Každopádně za tu dobu, co Izanagi byl ve skále.... no..... prostě stihl vybudovat jeskyni, kde měl dokonce mramorový stolek, na kterém měl položené saké. Hlídka byla opravdu zdlouhavá...
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 20, 2012 7:17 am

Suzaku
Dříve, než jsem mohl něco Sei odvětit, tak už se přede mnou zjevil Modos. Znal jsem jej z vyprávění Akia, takže jsem měl určitou představu o něm měl. Zdravím. pokynul jsem na pozdrav Akio teď vyrazil na výpravu za záchranou své podkapitánky, takže asi chvíli nebude k dispozici. Ale předpokládám, že jen zdvořilostní návštěva to nebude. vyjádřil jsem hypotéku a pak jsem se ještě podíval na Quincyho. Vrchní kapitánka tě pozdravuje, předpokládám ovšem nic osobního a stejně ti to bude jedno.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 20, 2012 8:11 pm

Kokuchou nic neřekl, asi mu to opravdu bylo jedno. Ale vypadal, že spíš má trochu problémy s tím portálem. A nebo je prostě jen otrávený, protože to trvá tak dlouho. Prohlížel si místo jakékoli reakce Modose. Ten se na něj taky podíval a pozdravil, víc si ho však nevšímal, protože měl svých problémů dost.
"Ach tak..." reagoval na zprávu o AKiově nepřítomnosti. Trochu zesmutněl, těšil na setkání s ním. To už se ale ozval hlas v jeho i Suzakově vysílačce, který jim dával poslední instrukce.
"Ehm... co že to mám udělat? Zkalibrovat... cožeto? Jak se to dělá?" ptal se mírně vyděšeně a pohlédl na Suzaka.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Mar 21, 2012 10:02 am

Suzaku
Podle všeho by mělo stačit tohle. řekl jsem a provedl několik úkonů a ozvalo se Callibration complete. Tak jo, to by bylo. řekl jsem stále sledujíc přístroj na hledání Baru
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 21, 2012 8:10 pm

"Éééé..." udělal Modos. Čekal něco úplně jiného... ale bylo asi dobře, že tu Suzaka měl, protože sám by netušil, co dělat. Neměl ale dlouhou dobu na rozmýšlení. Za minutku se už z vysílačky ozvalo nějaké odpočítávání a pak začal cítil hodně podivné věci. Jako by do něj vstupovalo nějaké teplo a zase z něj odcházelo, do všech stran. Začaly ho z toho brnět prsty a bolet zuby. Nikdo jiný z vás nic necítil, možná leda Kokuchou, ale pokud ano, tak o tom pomlčel. "To už je ono? Myslíte, že to zabere? A za jak asi dlouho?" dostal ze sebe docela divným hlasem pár otázek. Necítil se tak úplně dobře a byl by rád, kdyby to dlouho netrvalo a pokud možno se to o moc nezhoršilo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Mar 22, 2012 4:25 pm

Suzaku
Věřím, že ano... jinak by to Satoshi jistě vyřešil jinak. odpověděl jsem s klidem, možná to bylo mým stoicismem, ale vážně mě ani takové situace nedokázaly přílišně rozhodit
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 22, 2012 9:47 pm

Modos se to taky snažil brát v klidu. Ale jeho bolesti byly už tak dost velké, i když se o nich nikdy nikomu nezmínil - nakonec, nikdo se nikdy neptal - a tohle k nim jen přidávalo. Ještě že byl Suzaku takový stoik, protože na Modose brzo nebyl pěkný pohled. Nakonec jen seděl na zemi schoulený s hlavou na kolenou. Věděl ale, že je důležité, aby tohle udělal, takže se prostě rozhodl to vydržet, ať už byla cena jakákoli. Kokuchouovi to bylo taky celkem jedno, jeho pobočníkovi taktéž a Izanagi taky nepatřil k nejsoucitnějším, takže jste to tam zvládli docela dobře. Trvalo to asi hodinu, spíš něco přes. Suzaku dostával do svého trikordéru (určitě nějakej má!) neustále informace o tom, že se situace zlepšuje a chaos spirituálních částis dostává řád. Nebylo to tady ve světě lidí ani cítit, ale údaje hovořily jasně. Trhliny se zacelovaly.
"Takže to zabralo, ať to bylo cokoli," prohlásil nakonec Kokuchou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Mar 22, 2012 9:57 pm

Izanagi

Pochopil jsem, jaká je situace nahoře a rozhodl jsem se jednat podle svého. Vlastně už od začátku jsem věděl, že to budu muset udělat pro budoucnost Seireitei, i kdyby to mělo znamenat vlastní život. Necítil jsem zde nikoho, kdo by mi s tím mohl pomoc.

Pod Kokuchouem se v jeden okamžik objevila trhlina. Ve stejnej okamžik však musel uhýbat kataně, která mu mířila na krk. Pokud neuhnul, nemohl už nikdy zpívat, pokud uhnul, mohl být přívěšek zachycen přesně na mé kataně...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 22, 2012 10:51 pm

Kokuchou uhnul. Katana přetrhla řetízek, který měl pověšený na krku, a ten se rozprskl do prostoru. ten řetízek, ne ten krk. To, co na něm viselo, zmizelo z dohledu, nejspíš to zapadlo někam do hlíny nebo do díry, kterou udělal Izanagi pod Kokuchouem. Portál samozřejmě okamžitě zmizel. Stejně jako Kokuchou a Idomizu se nezdržovali a v mžiku zmizeli z dohledu. Tak nějak počítali s tím, že nemůžou počítat s tím, že shinigami dodrží svoje slovo ohledně toho, že je nechají jen tak jít.
Jakmile zmizel portál, přerušilo se spojení. Modos si dlouho oddechl, ale dál zůstal ve své pozici v kleče na zemi s hlavou sklopenou. Odpočíval. Ale už byl konec, už to měl za sebou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Mar 23, 2012 9:29 am

Suzaku
I přes to, jak Modos vypadal, věděl jsem, že si uvědomuje, že osud světa závisí na něm a dokáže to. Přitom jsem okamžitě dostával zprávy o stavu a po necelé hodině se to stalo... Pánové... náš plán zafungoval. jakmile jsem to řekl, tak se objevil Izanagi a zaútočil na řetízek quincyho. Když zmizel portál vedoucí do Soul Society, tak jsem to jen přešel vzdechem Aspoň chvíli mohl počkat... zamumlal jsem si pro sebe a shýbl jsem se nad Modose a poplácal ho po rameni Dobrá práce...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Mar 23, 2012 6:09 pm

Izanagi

Neobtěžoval jsem se je pronásledovat. Sám bych mohl padnout do nějaké pasti a to momentálně nebylo na pořadu dne. Okamžitě jak zmizeli, začal jsem hledat přívěšek, který nejspíš někam zapadl. Byl by problém se do Seireitei nevrátit s řetízkem...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Mar 23, 2012 9:14 pm

Suzaku -> Modos se pomalu začal sbírat ze země. Když mu Suzaku poklepal na rameno, tak sebou skoro až trhnul, jako by ho to pálilo, potom se na Suzaka omluvně usmál.
"Ano, je to hotovo," pronesl s úlevou. "Jsou tedy trhliny zavřené? Zdá se mi, že ano... to je dobrá zpráva!" usmál se ještě šíře, i když unaveně. Potom zavrávoral a dost neochotně se zase začal sunout k zemi.

Izanagi -> Nebylo až tak těžké tu věc najít, jak jsi zjistil. Měla kolem sebe zvláštní auru, jako by byla nabitá spirituální energií. Pro citlivého shinigamiho to bylo jako maják, jehož světlo viděl do daleka. Zapadlo to do hlíny blízko díry, kterou jsi vyrobil svým příchodem. Při bližší prohlídce jsi mohl zjistit, že to vypadá jako jakási ozdobná, kovová lahvička.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 24, 2012 8:35 am

Suzaku
Pravděpodobně ano. odvětil jsem Tímto je snad celá krize zažehnána, ale i přesto si nemůžeme být ničím jistí... vyjádřil jsem nakonec obavu a rozhlédl jsem se kolem, abych viděl, že Izanagi našel nějakou věcičku a portál zpět do Soul Society se už vážně nikde nenacházel
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Mar 25, 2012 5:04 pm

Izanagi

Vytáhl jsem obálku a opatrně bez doteku do ní nastrkal ten přívěšek. Zdálo se mi to podivné, přeci jen to byl vzácný artefakt. Obálku jsem schoval do náprsní kapsy. Otočil jsem se na ty dva. Je možné bez trhlin otevírat brány? Otázal jsem se hloupě, přesto účelově.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Mar 25, 2012 7:36 pm

Suzaku
Je velmi pravděpodobné, že ano, avšak musím poznamenat, že jediný, kdo je toho z nás 3 schopen jste vy. suše jsem konstatoval Vzhledem k tomu, že jako jediný tady patříte do shinigami rasy. dovysvětlil jsem, přece jenom jsem neočekával, že by se Modos naučil otevírat Senkaimon Takže pokud budeme chtít Senkaimon otevřít, bude třeba to vyzkoušet vlastními silami. čímž jsem nenápadně naznačil, že Izanagi to bude muset prostě risknout
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Mar 25, 2012 7:48 pm

Izanagi

Vypadalo to, že by přeci jenom mohli se pokusit vrátit. Pravda byla, že i když Izanagi nedokázal používat kido, dokázal velmi dobře a efektivně manipulovat s reiatsu jakožto se silou. Poodstoupil kousek od těch dvou, přeci jenom, jeho reiatsu by ty dva mohlo ovlivnit pokud by se stalo něco nepředpokládaného. Jeho katanu namířil nedaleko nich, pak se zhluboka nadechl a vypustil reiatsu do prostoru. V praxi to vypadalo tak, že z katany vyšlo zelené reiatsu, které začalo kroužit v prostoru, aby vytvořilo průchod.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 26, 2012 10:30 pm

Stalo se něco, co už se dlouho nestalo... otevřel se senkaimon! A zjevili se tři pekelní motýli, aby vás bezpečně provedli skrz průchod mezisvětem. Takže začátek vyšel... teď ještě ten zbytek.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Mar 26, 2012 10:44 pm

Izanagi

Byl jsem samozřejmě potěšen, že můj pokus vyšel. Jak jsem již říkal, Izanagiho brána mezi světy byla trochu jinak stylizovaná a proto její vzhled vypadal od japonské klasické struktury jinak.

Zastrčil jsem katanu zpět. A lehkým krůčkem jsem vyskočil směrem do brány. Začal jsem utíkat zpět do Soul Society. Teda aspoň jsem věřil, že to tam vede.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 27, 2012 7:50 pm

Suzaku
Tak asi půjdeme... řekl jsem Modosovi a nabídl jsem mu pomoc při pohybu, pokud by měl zájem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 27, 2012 8:40 pm

Modos

byl rád, že mu někdo pomohl na nohy, a přijal Suzakovu pomocnou ruku. Potom už jen kývl, že je v pořádku, a také se soustředil na cestu senkaimonem. Věděl, že tady někde je Akio, ale taky věděl, že ve svém současném stavu by ho nespíš ani nenašel, natož mu pomohl v tom, co dělá.

Cesta byla skoro jako obyčejně. Místy se to s vámi zatřáslo, nějaké nestability ještě v meziprostoru byly... možná budou už navždy. Každopádně jste ale po pár minutách vyšli bezpečně z pevného senkaimonu v Seireitei! Který byl zničený vlastně... takže jste vyšli vedle něho, kde byl zbudován provizorní! Mnohem menší a ošklivější, ale funkční.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Aug 13, 2012 12:12 pm

Izanagi dorazil do Tokia. Čas neúprosně běžel a on musel najít muže jménem Hideyoshi Tokugawa dřív, než ta podivná zrůdička. Bylo načase dát se do hledání, podle záznamů se měl zdržovat v západní části.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Aug 13, 2012 12:18 pm

Izanagi

Pokukoval jsem ze strany na stranu. Jak mám sakra v tak velkém městě najít jednoho člověka? Mám snad hledat podle reiatsu? Má vůbec nějaké reiatsu? Stál jsem nad západní částí Tokia a chvíli přemýšlel. Tady z oblak se dalo vypozorovat lecos. Máte nějaký nápad, jak ho najít? Zeptal jsem se ostatních, avšak mírně jsem pochyboval, že někoho něco napadne. Ginsei už teď mohl tomu nebožtíkovi hrát pohřební píseň.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Aug 13, 2012 4:05 pm

Dostalo se ti hned několik návrhů. Ginsei přišel s tím, aby jste jeho jméno vyřvávali, dokud se neobjeví, nebo dokud nepřijdete o hlasivky. Stein byl toho názoru, že by se mělo postupnou analýzou vnitřností obyvatel zjistit, zdali to nebyl on a Muraki, přišel asi s nejlepším. Navrhl, aby ho vyhledali na internetu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Aug 13, 2012 4:15 pm

Izanagi

Jelikož jsem tomu moc nerozuměl, ale tušil jsem, že to bude mít spojitost s tím telefonem, tak jsme ho prostě hodil Murakimu, aby to našel. Doufal jsem, že ta věc to zjistí velmi rychle, protože každá vteřina byla důležitá. Na druhou stranu, té bestii to mohlo taky trvat chvíli než najde toho, koho hledá. Měla snad taky internet?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content