Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio

+11
Shizuka Hotake
Aki
Satoshi
Nawaki
passionpower
Tertaxka
Suki
dead wind
Miss_Atlantis
Solas
Red
15 posters

Strana 21 z 40 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Goto down

Tokio - Stránka 21 Empty Re: Tokio

Příspěvek pro Solas Mon Aug 13, 2012 4:34 pm

Muraki

Dost neohrabaně chytil letící předmět a chvíli s ním žongloval, než jej finálně uchopil a prohlédl si jej. Chvíli do něj zasněně koukal a pak se zatvářil jako dítě, které pod stromkem našlo dárek větší než oba jeho rodiče dohromady. To je...perfektní! Něco takového jsem chtěl celé roky, ale Reimei se nikdy na věci jako tohle nezaměřilo. Hmmm má to všecko...navigaci, volání, nahrávání, fotoaparát, urychlovač částic i protonové dělo...počkat..né to dělo to nemá...ale kdyby ho mělo...bylo by to fakt nadupané nářadíčko! Zakroutil hlavou a začal do toho ťukat s rychlostí mistra turnaje v psaní všemi deseti. Hele...dokonce je tu i aplikace Spolubojovníci...můžete se podělit o své zážitky s lidma, s kterýma jste kdysi osnovali zničení Seireitei...Jo..pardon...internet...
Začne zase něco hledat. Hideyoshi Tokugawa...je tu veden na několika školách jako Student. Odvětí. Tokugawa...to jméno mi něco říká...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Aug 13, 2012 6:12 pm

Izanagi

Stále jsem kroutil očima nad těma technickýma blábolama, které si ten blázen vymýšlel. K čemu mi to sakra mělo být? Tak víš kde je, nebo ne? Zavrčel jsem a doslova ho spálil přísným pohledem. Neměli jsme čas na hovadiny, o kterých se furt bavil Satoshi s nějakýma dalšíma podivínama. Tokio bylo zatraceně velké město a pokud nedokázal z té blbiny vyčíst, kde je ten člověk, museli jsme začít okamžitě hledat.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Aug 13, 2012 11:23 pm

Muraki

Se zatvářil pobouřeně, že ho někdo přerušil v obsáhlém výkladu. Jo...i s ulicí a adresou... Promluví tak trochu znuděně...po tom co objevil iSat už mu vše ve vesmíru přišlo jen jako pouhá nuda. Tady je... Dá ti adresu a dál se věnuje přístroji. Adresa tě vedla na druhý konec západní části města.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Aug 14, 2012 1:09 pm

Izanagi

Ještě chvíli jsem našlapoval a pak jsem prostě zavelel. Vydali jsme se směrem k tomu laborantovi. Věřil jsem, že nejdeme pozdě, protože jsem stále neslyšel nějaké zvuky, které by se podobaly boji. Navíc žádný barák zatím stále nepadal. Dost by mě omrzelo, kdybych musel běžet do dalšího města, navíc s ostatními jsem nemohl použít své schopnosti shunpa tak, jak bych si představoval.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Aug 14, 2012 1:51 pm

Všichni čtyři jste nakonec stanuli před vysokým, řekněme mrakodrapem. Dle toho co Muraki zjistil bydlel ten člověk v nejvyšším patře, což bylo při nejmenším alespoň dvacet pater, ne li víc!

Muraki

Vevnitř by měli být výtahy...myslím, že bychom mohli slušně jako lidi...no...víte...dveřmi... Řekne, nebo spíš požádá Izanagiho.

Ginsei

To nějak okomentoval, ale nebylo murozumět.

Stein

Se nezajímal o vás tři, ale sledoval chcíplou krysu nedaleko vchodu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Aug 14, 2012 2:53 pm

Izanagi

Koukl jsem se, jako kdybych absolutně nechápal, proč je tohle namířené právě proti mě. Přece bych neskákal do několikaseti patrového mrakodrapu, ne? No jistě... Odvětil jsem a pokračoval dovnitř. Dál jsem nechal vést zase Murakiho, přeci jenom on se vyznal v těhle rádoby technologiích lépe. Navíc v mrakodrapu jsem ještě nikdy nebyl.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Aug 14, 2012 3:03 pm

Muraki vás vedl do mrakodrapu...popravdě to byl jen vyšší věžák. Uvnitř...to vypadalo jako v každém takovém věžáku. Schránky napěchované letáky, letáky po zemi, počmárané zdi. Pak jste se všichni nasoukali do podivného plechového přístěnku na košťata a Harryho Pottera. Muraki tomu říkal výtah a s tím kolik vás bylo jste byli v podstatě rádi, že jste se tam nasoukali všichni. Než se za vámi dvířka úplně zavřela, objevila se v nich mladá dlaň, která je otevřela. Eh..omluvte mě..myslím, že se ještě vlezu. Řekla mladá žena k Murakimu. Ani jednoho z těch tří neviděla a tak jste měli co dělat, aby se na vás nenamáčkla. Přeci jen, když na vás tlačí prázdnota, není to jen tak. Pak se dveře se zaskřípěním zavřely a víteh se začal pohybovat nahru, což se projevilo tak, že měl Izanagi pocit, jako by přibral tak dvě tři kila.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 16, 2012 10:24 pm

Izanagi

Stále jsem kroutil očima nad tím, co všechno musím snášet kvůli nějaké slušnosti, nebo jak to nazývali. Jednoduší by prostě bylo tam doskočit, nebo to vyjít po schodech. Tenhle krám, co letěl do vzduchu mi připadal tak lidský pomalý, až mě skoro uráželo se v něm vozit. Tu ženskou jsem měl chuť prohodit dveřmi, ale v zájmu zachování tajnosti a také určitého kréda, které ke mě Muraki ještě měl jsem to nakonec neudělal.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 16, 2012 10:36 pm

Žena vystoupila po několika patrech a nakonec jste se ocitli v patře nejvyšším. Nějak jste se vysoukali k výtahu a Muraki zamířil k jediným dveřím, které tady byly.

Muraki

Ehm...tedy...já bych tak jako...no zaklepal ne? Přejde ke dveřím a opatrně zaklepe a pak vyčkává.

Po chvilce zarachotily zámky a dveře se pomalu otevřely. Za dveřmi stál, nebo spíš vyplňoval prostor muž.. Měl přinejmenším dva metry na výšku a metr na šířku. Jeho ruce měly šířku Izanagiho pasu. Stál tam, mlčel a hleděl na vás.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 16, 2012 10:45 pm

Izanagi

Stál jsem naproti tomu vědátorovi. Překvapilo mě, že mi vidí do očí, protože sám jsem měl přes dva metry. Naposledy jsem protočil oči v sloup a pak už jsem postupoval podle mé vlastní příručky. Uhni buřte.. Chňapl jsem pašíka za rameno a odklidil ho vedle dveří, abych mohl vstoupit po místnosti. Hledal jsem, jestli tu na nás ta bestie někde nečíhá. Přeci jenom by byla dost velká smůla, kdyby nám ho zabila přímo před očima.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 16, 2012 10:58 pm

Problém byl v tom, že když se Izanagi pokusil odklidit "pašíka" tak se pašík ani nehl. Spíš to podle toho, že zatnul pěst vypadalo že ti jednu střelí. Pak se však ozval hlas.

Neznámá Žena

Klid Honzo! Protlačila se žena dopředu a vzhlédla k Izanagimu. Musíte ho omluvit, ale nemá rád cizí lidi a ještě méně s nimi mluví. Řekne klidně a vyrovnaně...vypadala tak na 20 let. Ráda bych věděla kdo jste a co tady hledáte... Výraz její tváře se nezměnil.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 16, 2012 11:28 pm

Izanagi

Vyskočila mi jedna větší žilka na čele, pak najednou druhá a.. ŘEKL JSEM, UHNI MI Z CESTY BUŘTE! Rozlobil jsem se a prostě jsem s ním mrsknul o stěnu. Přeci jen jsem byl považován za jednoho z fyzicky nejsilnějších shinigami v Soul Society. Tohle byl prostě člověk, co měl rád masitou snídani a já se rozhodl s ním právě hnout. Přeci jen mu hrozila smrt, takže pokud ho zabiju já, nebo někdo jinej, to už je docela jedno. Navíc, pokud se bojí cizích lidí, co teprve cizích shinigami? A jaktože mě ta bába vidí?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Aug 16, 2012 11:34 pm

Stalo se něco, co by nikdo nečekal. Izanagi...jeden z nejsilnějších chlapů v celém Seireitei s tím zatraceným buřtíkem ani nehl. Bylo to jako by měl dvě tuny nebo co. Zato buřtík máchnul zlostně rukou a Izanagiho to posunulo několik kroků vzad.

Žena

Dobře...tohle by se dalo považovat za napadení, ale bojovat s exKapitánem 11.divize by nám zlikvidovalo byt a nejspíš bychom se vás museli i pokusit zabít...což by byl narozdíl od nich problém. Řekla aniž by ji to vzrušilo a ukázala na tři za tebou. Takže ještě jednou...co tady hledáte?!

Tohle nevypadalo na jen tak nějakou rodinku.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Aug 16, 2012 11:51 pm

Izanagi

Hele buřte, nevim co žereš, ale chce tě zabít nějaká potvora, takže když neuhneš... Zažbrblal jsem dost hlubokým hlasem a přestože jsem měl zásadu, že to, co nepřetlačím rozsekám katanou, tentokrát jsem byl mírnější. Prostě jsem uhnul a prošel skrz zdí hned vedle toho buřta. V bytě jsem se začal ohlížet potom, jestli nás už někdo nesleduje. Ta ženská si myslela, že o mě ví všechno, ale ve skutečnosti o mě nikdo nikdy nic nevěděl. Zabil jsem stovky maníků kteří říkali: Izanagi Kentarou, dnes zemřeš, protože si známý! Vždycky pak pouze vykuleně čuměli, jako kdyby jim ty tržné rány udělal Ježíšek.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 17, 2012 11:09 am

Izanagi vyšel vstříc zdi vedle tlouštíka a kupodivu jí neprošel. Stěna zaprskala žlutě zazářila a odhalila tak bariéru, kterou byla chráněna. Honza, jak se ten "buřt" jmenoval byl docela dotčený tvým výrokem.

Honza

Dobře vyvinutej! Vyhuhlá ze sebe. Pak se slova opět chce chopit dívka když tu se kolem ní(nemám ale ponětí jak Very Happy) vysoukal muž. Ha shinigami! Ustup od mých přátel nebo pocítíž sílu mocného génia Hideyoshiho Tokugawy. Řekne takovým tím teatrálním hlasem a namíří na tebe něco co vypadá jako fén.

Muraki skočil za roh, protože neměl ponětí vo co go, zatímco Ginsei a Stein vytáhli zanpakuto.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 17, 2012 11:40 am

Izanagi

Tak takovouhle nakládačku jsem nečekal. Nejdřív neodvalitelný buřt a teď kidou. Alespoň jsem věděl, že jsou v bezpečí. Koukej se zklidnit ty pseudokrasavče, než pocítíš sílu mé pěsti na tvém ksichtě. Zabručel jsem s hrozivým výrazem, který klidně sám o sobě mohl rozsévat smrt. Musel jsem si však uvědomit, že tyhle zabít nemůžu. Z laboratoře ti utekla příšerka a teď tě chce zabít, ty jedna génie! Nahodil jsem mu fakta přímo do držky takovým tím spíše posměšným a ironickým hlasem. Pak jsem se podíval na na toho buřta. Byl to pěkný špekáček to teda jo, ale pokud jsem do něj neměl mlátit, dobráá nebudu do něj mlátit. Ta ženská z nich zatím vypadala nejchytřeji, ale důležitá otázka byla - má snad něco s tím špekáčkem, když ho tak chrání, nebo se jí prostě líbí kulaté věci?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 17, 2012 1:41 pm

Hideyoshi

Komu říkáš pseudokrasavče ty ty...hroudo svalů!!! Řekne a jde vidět, že úrážky nejsou jeho silná stránka. Já jsem velký Hideyoshi Tokugawa...šílený vědec který jednou ovládne svět. Celé jeho představení vypadalo asi...takhle. Nutno dodat, že žena ve dveřích neměla daleko k tomu, aby se plácla přes čelo. Pak se ale napřímil a zahleděl na tebe. Něco uteklo z mé laboratoře a snaží se mě to zabít?! Řekl s podivem, zatímco vracel fén ženě. Blbost...v mojí laboratoři nepracuju na ničem co by mělo nohy...možná tak ten sendvič s lunchmeatem co záhadně zmizel před dvěma týdny, ale pochybuju že by se za dva týdny vyvynul v něco co by dokázalo zabíjet. Zakroutí hlavou.

Muraki

Už si vzpomínám co jsem si o něm pamatoval...je to idiot! Řekne takovím tím hlasem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 17, 2012 1:55 pm

Izanagi

He? Co si to povídal ty megálně nafoukaný kašpare? Opáčil jsem mu, přičemž jsem se sakra držel, protože žilky mi pomalu, ale jistě začaly vyskakovat snad na všech dostupných svalech. Nejhorší však byl koutek úst, který doslova cukal v rytmu bubnů. Držel jsem se, co to šlo, abych ty tři čirou náhodou nezabil. Muraki, vysvětli to tomu psychopatovi. Procedil jsem mezi zuby, protože má další slova by nejspíš byla další sprška narážek a nadávek, která by určitě obohatila slovník kdejakých jazyků.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 17, 2012 4:04 pm

Hideyoshi

Jaks?...cos?....já!!! Začal výhružně mávat pěstmi až ho musela žena zklidnit.

Muraki

Ehm...jistě.... Vyleze z krytu za květináčem a vytáhne papíry. Takže jde o to, že tady podle kapitána Izanagiho se z Delty dostal na povrch experiment, který je popsaný tady v těchto papírech. Já je nepřečtu, ale ty bys mohl...pracoval jsi s ním...

Hideyoshi

Se zahledí na Murakiho. Delta říkáte...to vás asi zklamu, ale já tam lepším případě uklízel po stařících, kteří si hráli na bohy. Vyškubne mu papíry z rukou. Nechápu co je na tom k nepřečtení...jeho těsnopis byl primitivně lehký...tohle mi ale nic neříká... Začte se do papírů...Hmm....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 17, 2012 8:26 pm

Izanagi

Zase jsem začal kroutit očima. Tenhle uklízeč bordelu dokázal přečíst ty čmáranice, které nedokázal zkušený vědět dekódovat? Co to kurva mělo být? Byli snad všichni v té laboratoři retardovaní? Pak jsem se na chvíli uklidnil, abych dokázal být vstřícný. Tak co je tam napsané? Otázal jsem se jako kdybych vůbec nikoho nechtěl zabít a vůbec nikomu nic nehrozilo. Vždycky když jsem chtěl mu přerazit hlavu železnou trubkou, začal jsem počítat do pěti.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 17, 2012 8:52 pm

Hideyoshi

Píše se tam spousta věcí...kompletní záznamy...potřebuju víc světla...je to zašlý... Odfrkne si a pokyne vám, abyste šli dovnitř. Honza a dívka vám nejsitě udělají prostor, aby jste mohli projít. První šel Muraki.

Izanagi, pokud šel dovnitř prošel nejdříve malou předsíňkou a pak poměrně velkým obývacím pokojem. pokud by měl nějaký pojem o tom jak vypadá studenstský pokoj, nejspíš by ho tak i pojmenoval. V obýváku mohl v rychlosti zahlédnou dvě černovlasé dívky sedící v křesle a sledující obří plochou televizi. Za zmínku stálo i několik sloupců DVD plných titulů jako HYMIN, Doctor Who, M*A*S*H, Přátelé a jiné další tituly. Letmo šlo ještě zahlédnout dvě postavy v kuchyni za rohem. Pak vás Hideyoshi zavedl do jednoho z pokojů...ten byl plný různé elektroniky, nářadí a špinavého nádobí.

Hideyoshi

Tak se na to koukněme....Projekt Alfa...ultimátní zbraň v boji proti Gotei 13. Začne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 18, 2012 11:25 am

Izanagi

Vypadalo to tady dosti zvláštně. Nechápal jsem ten počet lidí na metr čtvereční, obzvlášť tady v Tokiu to však bylo zcela normální. Hideyoshi, který byl nejspíš pouhým uklízečem nám tu teď bude luštit nějaké papíry. Horší den jsem si snad nemohl představit. Nudné tlachání o věcech, kterým rozumí leda tak Satoshi s doktorátem z psychopatie. Jen pokračuj... Houkl jsem.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Aug 18, 2012 12:05 pm

Hideyoshi

Takže...je to v podstatě duše...duše tak nějak morbidně zkřížená se zanpakuto nebo něčím tomu podobným a hádám že v ní bude i něco z hollow. Zatváří se trošku udiveně, že se to vše dá zkombinovat. Je obdařena...docela nespolehlivou teleportací...ta je ovšem propojena i s obranými mechanizmy, takže když se cítí ohrožena, prostě se teleportuje pryč...i když málokdy ví, jestli se jí to podaří... Poškrábe se na hlavě a přejde na druhou stranu. Dále je vybavená schopností...vysávat...oj to je zajímavý!!! jo...cizí duševní energii...dokáže se s ní léčit, navyšovat své vlastní zásoby a pokud z jedince vysaje dostatečné množství tak ho nejen zabije, ale taky okopíruje hrubé základy schopností obětí... Pak zvedne hlavu od papírů. Tohle jako fakt běhá venku jo? Tak to je docela krutopřísné. Vrátí se ke čtení...Jak tak koukám fakt to bylo děláno na to, aby vás Shinigami vyhladilo...čím víc lidí to zabije tím silnější to je a nakonec...prostě začne vysávat kapitány a pak už se tomu nikdo nepostaví...no...nechtěl bych tomu čelit v boji... Otřese se a zvedne. Škoda, že kontrolní zařízení padlo s Deltou... otevře okno, aby vyvětral všudypřítomný smrad.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 18, 2012 7:10 pm

Izanagi

Chvíli jsem poslouchal a pak jsem si popošel k oknu. Delta ale není zničená. Hlesl jsem. Ve skutečnosti jsem si tak nějak uvědomoval, že to, že jsme se dostali na Deltu a napadla nás tam tahle potvora nebyla náhoda. Je velká šance, že tam v tu chvíli pouze chránila nějaká deaktivační zařízení nebo tak něco. Každopádně deaktivace mi neznělo jako nějaké konečné řešení spíš jako možná destrukce toho zabijáka a zároveň toho zařízení. Zůstává však ironii osudu, že dvě ultimátní zbraně se mají setkat v boji zde, v reálném světě. Záleží na tom, jestli vyhraje disciplína a dlouholetý výcvik nebo prostě technologie, která posune zabijáckou úroveň zase o kousek dál. Možná, že je čas, kdy i já se budu muset začít bát. Možná, že je čas, kdy i já se budu muset začít bránit.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Aug 19, 2012 2:18 pm

Hideyoshi

Zvedne hlavu od papírů a koukne nejdřív na Izanagiho a pak na Murakiho. Vážně?! Načež Muraky pokýve hlavou a řekne, že z největší pravděpodobností není. Hmm tak to mění vše...stačí tam zajít, najít...použít... Usměje se a pak se dá do úprav mikrovlnky.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down