Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio

+11
Shizuka Hotake
Aki
Satoshi
Nawaki
passionpower
Tertaxka
Suki
dead wind
Miss_Atlantis
Solas
Red
15 posters

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Goto down

Tokio - Stránka 18 Empty Re: Tokio

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 20, 2012 8:26 pm

Sei

přikývla.
"Ti už jsou s trochou štěstí doma. Tak fajn! Pojďte za mnou, taky vás pošlu do Soul Society, dokud to ještě jde. Jen doufám, že tam Izanagi něco nevyvádí..." V hlavě se jí odehrávaly desítky katastrofických scénářu zobrazujících to, jak bývalý kapitán jedenácté divize ničí jejich jedinou naději na záchranu. Ale nebyl přece kapitánem jen tak pro nic za nic, musela mu věřit!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Feb 21, 2012 4:43 pm

Akisha Shihomaru

"Jak řekla Kitsune kromě kapitána a poručice jsme nikoho napotkaly, So-taicho." Řekla jsem a prohlédla si ji. Viděla jsem ji jenom jednou a to jen letmě, zapůsobila na mě trochu zvláštně a nevěděla jsem, co od ní můžu čekat. Nad oznámením, že nás pošle domů jsem se pousmála. Půjdeme domů??? Zajímalo by mě jestli to dopadne dobře. "Ano, So-taicho. Kitsune jdeme."Řekla jsem a šla za So-taicho.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 21, 2012 7:53 pm

Sei

Bylo vidět, že mají radost. Kdo by taky neměl! Sice momentálně nebylo jisté, jestli jim domov zachrání život, ale rozhodně budou umírat s lepším pocitem, pokud ne...
"Tak jdeme," zopakovala po Akishe a obě dívky dovedla zpět přes město a hory tam, kde čekali Quincy s Izanagim. Už z dálky hledala známky nějakých potíží... Portál byl pořád otevřený. Vida!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Feb 21, 2012 8:05 pm

Akisha Shihomaru

Byla jsem ráda, že půjdu domů, těšila jsem se, že mi někdo vysvětlí jak jsem se vůbec ocitla tady. Šla jsem neustále v patách So-taicho, která nás vedla někam za město a za nějaké hory, ale neptala jsem se, kam nás to vede. V případě nouze bych byla připravená něco podniknout. Ani jsem se nerozhlížela kolem, přeci jenom se sem ještě můžu někdy podívat, tak či tak je to jedno. Kitsune šla neustále po mém boku. Jakmile jsme došli na místo byl tam nějaký portál a u něj stáli dva muži. Oba jsem si prohlédla a pak mi došlo, že je to bývalí kapitán Izanagi a toho druhého jsme neznala a ani trochu se mi nelíbil, ale pak jsem se zakoukala na ten portál, nevypadal zrovna moc bezpečně, ale pokud to byla cesta dumů, tak proč pro jednou nevyzkoušet i jiné dopravní prostředky než Senkaimon, jak já říkám: "V životě se má zkusit vše, co přijde, když se tak nestane, tak máte smůlu." Neustále jsem si prohlížela portál a čekala jsem, co nám kapitánka rozkáže.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 22, 2012 9:18 pm

Sei

kývla na obě dívky.
"Můžete projít, jestli chcete," oznámila. "Můžou, Kokuchou?" optala se černovlasého muže, který očividě portál vytvořil a udržoval. Ten nic neřekl. "Beru to jako ano," zamručela jen kapitánka. "Už máme ty vysílačky nebo něco?" optala se Izanagiho.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 10:05 pm

Akio

Dřív než dívky vešly, vyšel Akio ve svém krásném novém haori a za ním pomalu kráčel Razaki. Sei! To je doba co jsme se neviděli! Měla bys jít domů! Je tam docela brajgl. Já asi zůstanu tady! Dle všeho mám tady, nebo někde daleko v Seireitei podkapitánku a já ji najdu...jo a nazdar Izanagi... Pak se otočí na Kokuchoua a zaskřípe zuby. Tebe zdravit nebudu, protože tě rád nevidím...neber si to osobně... Pak se vrátí k Razakimu. Počkáme asi tady,dokud nám Suzaku nedá vědět.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 23, 2012 7:44 pm

(Akisha, Kitsune -> portál ústí na Soukyoku, takže pokud projdete, pokračojte pak tam)

Sei

"Nemám nic proti," odpověděla na to, že má jít zpět do Seireitei, zatímco Akio zůstane tady. "Jen nikde necourej, kdybychom tě potřebovali! Jak to doma vypadá? Nějaké novinky ohledně toho, co se děje?" zeptala se ještě, aby byla duševně připravená.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 23, 2012 7:48 pm

Akio

Spousta lidí se pohřešuje...trhliny jsou tak nebezpečné, že paltí zákaz vycházení...z kapitánů jsem vycítil jen velmi málo lidí...Satoshi tam není, Yasumaru také ne...potkal jsem pouze Myamoto. Nahlásí co ví. Pak podá Izanagimu vysílačku. Stačí zmáčknout to tlačítko a samo to vyhledá správnou frekvenci. Druhou si nechá.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 23, 2012 8:44 pm

Sei

"A kam mám zamířit? Pracuje se někde na něčem?" začínala být netrpělivá. Copak tam s tím nikdo nic nedělal celou dobu?!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 23, 2012 9:10 pm

Akio

Moc jsme toho nepostřehl, ale ve 12. divizi se na tom pracuje. Tokonce ani nadšeně nevítali mé zmrtvýchvstání...hrůza...Pochytil jsem, že do Seireitei něco nesou..něco důležitého! Teď už běž...a zkus připomenout Suzaku o co jsme ho požádal.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Feb 23, 2012 10:21 pm

Razaki

Neříkal jsem nic. Ve skutečném světě jsem vlastně nebyl od... no od smrti. Nepamatoval jsem si, jak to tam vypadalo, ale takhle určitě ne... bylo to pozoruhodné... kapitánky jsem si nevšímal, beztak jsem tu starou fosílii nesnášel, hlavně kvůli tomu, co jsem o ní zjistil, ale teď mi to bylo jedno. Udržoval jsem si sice cool pózu, ale jinak jsem byl celkem nadšenej...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Feb 24, 2012 6:12 pm

Izanagi

Pouze mistrovsky chytil vysílačku, kterou následně schoval do jaké si tajné skrýše v jeho uniformě. No, škoda, že je nás lichej počet. Mohli bychom vyvolávat duchy ve čtverci. Utrousí absolutní blbost mezitím, co nenápadně pozoruje Koněco. Snažil se nutkavě odhadnout polohu toho artefaktu.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 24, 2012 8:04 pm

Izanagi -> Odhadl jsi, že ho má pověšený na krku, jelikož ho měl pověšený na krku.

Sei

"Fajn, jdu," pokynula všem třem na rozloučenou a potom vstoupila do průchodu. Ještě se otočila a naznačila Kokuchouovi, aby nic nezkoušel! Se třemi shinigami na kapitánské úrovni by určitě i on měl potíže. Kokuchouův výraz zůstal neproniknutelně otrávený.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 24, 2012 8:37 pm

Najednou jste pocítili zvláštní brnění v prstech a také ostatních "okrajových" částech těla. Pak jste uslyšeli zvuk, jako když se párá látka a v tu chvíli se nad Tokiem objevila obří trhlina. Celý prostor se třásl.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 24, 2012 10:20 pm

Kokuchou se lekl a portál povážlivě zabikal a zakolísal. Potom zmizel. Quincy se otočil a hleděl na věc, která se objevila nad městem.
"Tak tohle..." zamumlal si pro sebe. Kdo ví, co se mu honilo hlavou. Jeho společník, váš slepý známý, stál napruženě kousek od něho a zkoumal, co se to děje.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Feb 24, 2012 10:28 pm

Izanagi

No, tak já jdu zavřít tu trhlinu a vy koukejte otevřít bránu. Houkl jsem na ně. Ve skutečnosti jsem trhlinu vůbec zavírat nechtěl, ale potřeboval jsem jistou šanci.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 24, 2012 10:30 pm

Akio

Se koukl na vznikající trhlinu. No do pr... Pak se ale uzavřel průchod, což bylo špatné. Sakra...sakra! Hey...Koko...chou...dokážeš to opět spustit? Hodí na kokuchoua pohled.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 24, 2012 10:38 pm

Kokuchou

pohlédl dost chladně na Izanagiho. Chtěl jít zavřít trhlinu? No... hodně štěstí. Na to člověk ani nemusel být nejmocnější Quincy v posledních 500 letech aby vycítil, že s něčím takovým nemá šanci ani nejsilnější kapitán. Potom se otočil na Akia.
"Tady ne," odpověděl úsečně. "Musíme jít někam dál od toho," ukázal sběžně na trhlinu a také hned vyrazil. Jestli ho ostatní následovali, to už byla jejich věc. Co nejrychleji se chtěl dostat co nejdál od té věci na obloze. Teď, když viděl, co se se světem děje, rozhodl se, že projednou shinigami přece jen pomůže. Nechtěl by, aby ho něco takového sežralo. Ne... to nebyla důstojná smrt hodná Renchiho "Kokuchoua" Ishidy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Feb 24, 2012 10:40 pm

Razaki

Kdyby mě chtěl kdokoliv zasvětit do toho, co se to tu sakra děje, tak prosím, nebudu nikomu bránit... zavrčel jsem. Netušil jsem, kde to jsem, proč tu jsem, ani co se děje. Nikdy by mě nenapadlo, že Baru bude v lidském světě, ale kapitán měl asi nějaké lepší informace, než já...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 24, 2012 10:44 pm

Akio

Vydal se za Kokuchouem. Když řekl jinde, tak jinde no. Akio se otočil k Razakimu. Něco způsobilo otevření trhliny...takové té nebezpečné a ta zrušila tady Kokovu techniku.Abychom byli ve spojení se Seireitei musíme jinam. Odpověděl.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Feb 24, 2012 10:46 pm

Izanagi

Ha! Tak to si běžte... já jdu zastavit tu trhlinu. Houkl jsem a vydal se proti trhlině...

Spoiler:
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 27, 2012 2:47 pm

Kokuchou a spol. se vydali úplně na opačnou stranu, než byla trhlina. Trvalo asi půl hodiny, než byl Quincy spokojený a zastavil. Bylo to opět na vrcholku hory, i když o něco menší než byla ta u Tokia. Kokuchou se musel opět chvíli soustředit.
"Nebojte, tenroktát to už nebude celou noc," oznámil a pohroužil se do meditací.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Feb 27, 2012 10:50 pm

Kyoya

Ten chlap se mi nelíbil. Neměl jsem nejmenší tušení, kdo to je a proto jsem měl chuť mu preventivně oddělit hlavu od těla... ale nechtěl jsem se unahlovat. Myslel jsem, že budeme hledat Baru a místo toho se tu procházíme... celou dobu jsem ale následoval kapitána, on věděl co dělá... teda nejspíš. Ačkoliv, pokud je jako Yoshiro nebo Mitoshi tak jsem ztraceni!
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 28, 2012 8:59 am

Po nějakých dvaceti minutách se Kokuchou dal do dalšího pokusu otevřít portál. Nad vašimi hlavami se zase začínal tvořit podivný, temný vír. Kupodivu, přestože měl Kokuchou na soustředění a sbírání energie menší čas, vypadal, že mu to dělá menší problémy než před tím.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 28, 2012 12:24 pm

Suzaku
In Seiretei
Dříve, než jsem si mohl uvědomit, že portál byl na neurčito zavřen, už se objevil znovu. Tak, jdeme na to... jestli tohle řeknu Satoshimu, bude to chtít prozkoumat... pomyslel jsem si a vešel do tvořícího se portálu
In portál
Bylo mi poměrně divně, takový přechod jsem zatím opravdu nezažil a věřím, že nikdo takový, ale měl jsem povinnost udržet sebe a hlavně přístroj, který měl vyhledat podkapitánku Baru.
Výpliv
Po náročné cestě jsem z víru vypadl vedle někoho, kdo vypadal, že jej právě udržuje. Nechtěl jsem ho vyrušovat a navíc se rozezněl přístroj...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down