Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta na jih

5 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Cesta na jih - Stránka 4 Empty Re: Cesta na jih

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 24, 2011 9:28 pm

Lus -> O nohu se ti otřelo něco dalšího. Bylo to hladké a suché. A dlouhé. Za chvíli to se šustěním zmizelo zas někam do temné trávy, ani sis to pořádně neprohlédla.

Kanashi -> Bohužel se ti nepodařilo dojít ani zpět k oknu, kterým jsi přišel. Tu kuličku očividně naštvalo, že jsi se jen tak otočil a odešel. Vyletěla ze studně a rychlostí blesku se ti snesla na hlavu. Nevypadalo to, že ti může ublížil. Bylo to jen nějaké slabší reiatsu a hlas v tvé hlavě, který brečel a nadával ti do zrádců a zmetků, kteří pletou holkám hlavy a potom si odejdou... Aspoň něco takového jsi z té změti vyrozuměl. Nebylo to životu nebezpečné, ale bylo to celkem nepříjemné. Nehledě na to, že to bylo i zneklidňující.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Jul 24, 2011 10:30 pm

Tomyo Okinawa

Prostě nedělal na pohled nic zvláštního o čem by se dalo psát. Ležel, čas od času se překulil z polohy můmie na bok a zpět. Nebýt jeho vlasů a trčících z maskáčového pytle, tak si ho ani nikdo nevšimne.

Spoiler:

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Mon Jul 25, 2011 12:04 am

Kanashi

Už jsem to měl namířeno k zpět k oknu, když mi najednou ta svítící kulička přistane přímo na hlavě. Docela mě to vyděsilo, ale uvědomil jsem si, že mi asi ublížit nemůže, vždyť to je jen kulička co nemá ani hlavu, možná. Najednou však slyším hlasy, které mě docela štvou. Vypadá to, že to stvoření na mojí hlavě není moc slušné. Poté se nad něčím zamyslel. Je sice pravda, že takhle holky většinou využívám a musím přiznat, že mě to i dost baví. No řekni, kdo by se přece chtěl vázat? Být svobodný a užívat si je přece nejlepší! Hlavně když se s nimi vyspíš a potom je už nikdy neuvidíš. Jo jo. Pak mě něco napadlo. Hele jak tohle o mě vůbec víš? Nevzpomínám si, že bych ti o tom říkal… a zmiz z mojí hlavy! Pověděl jsem a snažil se ho dostat pryč rukama.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Jul 25, 2011 10:29 am

Hikaku Kioshi
Poté co vešli do domku uvelebil se těsně za dveřmi.Snažil se usnout ale nešlo to stále slyšel Kanashiho hlas i když jenom matně ale jediné co slyšel zřetelně bylo "užívat si ..... vyspat se s nima" při těchto slovech se mu objevil úsměv na tváři a když uslyšel slova "Zmiz z mojí hlavy."Napadlo ho co to tam Kanashi a Tomyo dělají.Ale když si všiml že Tomyo leží opodál a Aiazaky taichoo venku došlo mu že něco asi není v pořádku a tak se tedy vydal směrem odkud Kanashiho hlas vycházel.Zanedlouho na něho narazil a Když viděl co má na hlavě tak se ho zeptal "Hej Kanashi co to máš za divnej klobouk?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jul 25, 2011 8:34 pm

Ayazaki Lus

Jakmile se mi to o nohu otře znovu, málem vyletím z kůže. Naštěstí to zmizelo někde v trávě. Nějak mě ani nezajímalo, co to bylo. Takhle si můžu myslet, že to bylo jen nevinný zvířátko, které se takhle v noci zatoulalo ze svého úkrytu. Ze zahrady zaslechnu něčí hlas. Byl to Kanashi. Pomalu vstanu a zamířím k němu, zjistit, co se děje. Zdálo se mi divné, že by se bavil sám se sebou v době, kdy má spát. Když k němu dojdu, je u něj už i Hikaku obdivující jeho klobouk. Pohlédnu na kuličku. Popojdu ke Kanashimu trochu blíž, abych si ji lépe prohlédla. Nevypadala nebezpečně. Právě proto nebezpečná může být! Kde se to tu vzalo?
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 26, 2011 9:14 pm

Tomyo -> I o tebe se občas něco dlouhého a plazivého otřelo, takže pokud jsi lehký spáč, mohlo tě to probudit.

Kanashi, Hikaku, Lus -> Světýlko dál pokračovalo v rozčileném otravování a obviňování, Kanashiho slova ho naštvala ještě víc. Teď už to ve své hlavě mohli slyšet i Hikaku a Lus, i když nejasně. Ozvěny pláče a rozhořčeného křiku.

Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jul 26, 2011 10:30 pm

Hikaku Kioshi
"Ahaaaa tak tohle myslel Kanashi tím "vylez z mojí hlavy"" řekl jsem sia chvíli poslouchal nářek.Po malé chvíli jsem na to skusil promluvit já."Proč sténáš Příteli ?" řekl jsem tedy vlídným hlasem a čekal jestli to bude reagovat pozitivně nebo negativně.Snad se to nenaštvalo když jsem to nazval přítelem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Jul 26, 2011 11:46 pm

Kanashi

Klobouk? To není klobouk, ale-- Chtěl jsem mu to povědět celé, ale najednou sem přijde i Ayazaki-taicho a také ji zaujala ta svítící věcička na mojí hlavě. Nevím bylo to tamhle ve studni a nejednou je to na mojí hlavě. Odpověděl jsem jí a přitom poukázal směrem kde byla ta studna. Chvíli jsem byl ticho a najednou začne Hikaku k té věcí nějak přátelský mluvit. To mě naštvalo ještě více, protože ona nám tu takhle nadává a my k ní máme být ještě vlídní? Přítel? Tahle hnusná a -- Chtěl jsem říct něco sprostého, ale zarazil jsem se poté co jsem si uvědomil přítomnost Ayazaki-taicho. Blbá věc? Dokončil jsem větu. Jestli umíš číst ty blbá mála koule myšlenky, tak chci jenom říct, že to pravé slovo má být sku*vena! Ano slyšíš dobře! Pomyslel jsem si naštvaně. Většinou takový nebývám, asi to způsobila ta ospalost, kdo chce přece před spáním poslouchat takové věcí?
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jul 27, 2011 12:34 pm

Hikaku Kioshi
"Musíš jí hned nadávat ty blbče?" řekne a hodí na Kageho výraz drž hubu poté dodá "Snad může mít nějaký důvod proč hned takhle útočí třeba jí někdy někdo ublížil a oná nás od něj nedokáže rozeznat" poté ho napadne že když slyší to co mu říká ta věc mohla by ona slyšet jeho myšlenky a tak s ní skusí promluvit "Neber si to tak a skus nám zdělit proč sténáš." Chtěl to co nejrychleji vyřešit a pokračovat dále v jejich misi.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 27, 2011 1:34 pm

To světlo se trochu uklidnilo, když uslyšelo Hikakua, ale Kanashi ho zase rozběsnil. Kolem něho a Hikakua se rozpoutalo úplně světelné tornádo ječení, jako by jim to světlo chtělo vyškrábat oči, ale nemohlo. Po chvíli řádění se přeneslo na hlavu Lus. Tam bylo úplně klidné a šeptalo.
"Jsou všichni stejní, však je známe, my je známe! Věřit jim je chyba, viď, že ano?" Bylo jasné, že má asi něco proti mužům a Lus považuje v tomhle za spojence. Kromě těchhle výlevů slyšela Lus v hlavě i pláč. Bylo jasné, že ať je to světýlko cokoli, je hrozně nešťastné.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jul 27, 2011 2:19 pm

Ayazaki Lus

Slyším nářek, pláč, křik. Slova, která neslyším příliš dobře, nerozumím jim. A do toho se začnou dohadovat ti dva mezi sebou. Buďtě zticha. Okřiknu je, když vtom se světélko začalo kolem nich točit. Když přestalo, posadilo se na hlavu pro změnu mě. Trochu mě to vyděsilo. Zdálo se, že se světlo trochu uklidnilo. Ublížili ti, že? Určitě jí ublížili. Ale kdo nebo co? Byl to nějaký muž? Vždycky jsou v tom chlapi! Ale... je to přece kulička. Svítící kulička, která mluví. Jak jí mohl někdo ublížit? Rozhodně to je divné. Svítící kuličku, která naříká, pláče a mluví, to se každý den nevidí. Pověz, co se ti stalo?
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Jul 27, 2011 2:51 pm

Kanashi

Když ta kulička začala najednou vyvádět ještě více, nahodil jsem otrávený výraz obličeje. Nemůžeš už prostě zmizet z mojí hlavy! Pomyslel jsem si a hned na to také zmizela a šla se usadit na hlavu Ayazaki-taicho. Podíval jsem se směrem na Hikakua a pověděl mu. Blbče? Takhle se se svým podkapitánem nemluví idiote. Měl by sis dávat pozor na pusu. Poté jsem se otočil směrem k domu. Jdu si lehnout. Odešel jsem pryč a vlezl dovnitř normálně předním vchodem a ne oknem jak jsem poprvé plánoval. Pomalí jsem došel ke stěně napravo a lehl si tam. Hlavu jsem si podepřel rukama a zavřel očí.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jul 27, 2011 3:15 pm

Hikaku Kioshi
Když ho Kage okřikne řekne si sám pro sebe "podkapitán nebo né když neumí zacházet z lidmi nebo tedy s tím co je potkalo a hned tomu nadává je to asi špatný podkapitán " když mu tohle proletí hlavou.Shunpne se na místo kde předtím ležel a zahledí se na strop.A přemýšlí co asi naštvalo onou věz.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Jul 27, 2011 3:23 pm

Kanashi

Ležím na zemi a přemýšlím. Yare yare, to je otrava. Otočím se na bok čelem ke zdi. Takhle jsem se naposledy choval před třemi roky, když jsem se pohádal ze svým nejlepším kamošem. No co nadělám. Poté to netrvalo ani minutu a já už tvrdě spál. Nemyslím si, že by mě zrovna mohlo něco vzbudit, protože jsem chtěl mít tenhle den už konečně za sebou a zaspal jsem hodně tvrdě.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 28, 2011 7:12 pm

Lus -> Chvíli se nic nedělo, ale po chvíli jsi na hlavě ucítila zvláštní teplo. Ke svému údivu jsi zjistila, že ta věc ti promítá v hlavě nějaký příběh. Byl to příběh mladé dívky, které zemřeli rodiče a která neměla žádné sourozence. Bydlela v tomto době. Bohužel byla mladá a naivní, takže se jí často stávalo, že ji nějaký muž jen využil, protože ji nechránil otec ani bratři ani nic podobného. Jednoho dne však potkala někoho, kdo jí sliboval, že on je jiný, že s ní bude, že ji bude chránit... a po celý rok tomu tak bylo. Ale po roce i on odešel a už se nikdy nevrátil, dívka nikdy nezjistila, co se s ní stalo. Ale ani to nezjišťovala. Když se už dlouho nevracel, zatratila celý svět, zahořkla a nakonec skočila do studny, kde skončil její mladý život. Jenže její vztek a pocit ublížení byl tak silný, že tam zůstala část její duševní energie, ta její část, která se chtěla pomstít. Chvíli její duše strašila v domě a děsila všechny, kdo tam přišli, hlavně muže. Křičela jim do hlavy výčitky, až se strachem utekli. Po čase si ale duše začala přát, aby odtud mohla odejít a konečně se oprostit od této nenávisti... nevěděla ale jak. Kam vůbec putují duše ze země duší?! Nevěděla kam nebo jak se odebrat, proto stále plakala ve studni a strašila dál lidi a byla z toho hrozně nešťastná.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jul 28, 2011 11:55 pm

Lus Ayazaki

Mezitím, co si ti dva odkráčeli do hajan a nechali mě napospas téhle kuličky, mi začala promítat v hlavě její příběh. Díky němu mi bylo vysvětleno, co je tahle kulička zač. Nad tím, že by to mohla být duše uvězněna mezi tímto světem a mezi... Kam vlastně jdeme po smrti? Nad touto otázkou jsem nikdy nepřemýšlela. Nenapadlo mě to. Ale teď bych se neměla věnovat brouku v mé hlavě, kterého mi nasadila tahle dívka. Na to budu mít ještě dost času. Neměla v životě příliš štěstí. Ani odejít z tohoto světa nemůže. Tak ráda bych jí pomohla! Ale jak? Toť otázka. Pověz mi více o tom chlapci. S těmito slovy se posadím do trávy. Možná bych se mohla pokusit zjistit, co se stalo s tím chlapcem. Šance, že něco zjistím, je však velmi nízká. Kdo ví, co se s ním stalo. Možná si ho ani nikdo nepamatuje. Možná už je to příliš dlouho. Jak je to dlouho, co jsi... ...malá svítící kulička? Co jsi se pokusila zabít? Co tu strašíš lidi? ...co tě opustil? Opravdu dlouho jsem hledala ten správný výraz.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 29, 2011 8:43 am

V hlavě se ti objevilo, že už docela dost dlouho, už několik let. Stav domu tomu také nasvědčoval, že nějaké to desetiletí už to bude. Snažit se zjistit něco o tom mladíkovi by také určitě zdrželo misi. Ale byla to práce shinigami, starat se o duše... To vše by kapitán měl uvážit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jul 29, 2011 5:14 pm

Ayazaki Lus

Několik let. Je vůbec možné, abych o tom chlapci mohla něco zjistit? No... pokud to nezkusím, nedozvím se to. Ale... jsem na misi! Nemůžeme ji jen tak přerušit. Podepřu si hlavu a tvářím se zamyšleně. Snad by nevadilo, kdybych se od skupiny odpojila a pokusila se něco zjistit. Určitě bych je brzy dohnala. Mohla bych se vydat do blízkých vesnic. Třeba si ho někdo pamatuje. Pokusím se ti pomoct, ale... nevím, zda se mi to podaří.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 29, 2011 9:06 pm

"Pomoz mi nějak odtud, už tu nechci dál být! Chci mít klid, on mi nestojí za tyhle léta trápení!" uslyšela jsi velice jasně ve své hlavě, jasněji než před tím. "Chci radši začít znovu než se tady dál zdržovat..." Byla to slova duše mezi... řekla bych životem a smrtí, ale v Soul Society těžko říct.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Jul 30, 2011 5:18 pm

Ayazaki Lus

Tohle bude těžké. Bohužel nevím, jak ti pomoct. Mohla bych se pokusit najít toho mladíka... Co když už o něm nebude chtít ani slyšet? Můj jediný plán by sehnal během pár sekund. Řekni... Co pro tebe můžu udělat?
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Aug 03, 2011 7:51 pm

Duše to taky nevěděla. Ale měla naději.
"Jsi přece shinigami, ne? Dokážeš pomáhat duším!" uslyšela jsi v hlavě její hlas. Nevěděla toho asi moc o shinigami, takže si neuvědomila, že mají přivádět duše ze světa lidí sem, ne odtud... kdovíkam. Což neznamená, že by to nešlo... jen to asi nebylo moc obvyklé. Nakonec, hollow se dali v Soul Society zabít, tak proč by zanpakutou nebo kidou nemohl fungovat na další duše? Jen nebylo jisté, co se s nimi potom stane.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Aug 05, 2011 10:24 pm

Ayazaki Lus

To se ti lehce řekne... My posíláme duše sem, ne odtud pryč. Použít kido nebo zanpakuto mi nepřišlo zrovna jako nejlepší nápad. Kdo ví, co by se stalo. Možná bych jí mohla vzít při zpáteční cestě sebou a požádat o pomoc kapitána dvanácté divize! Při téhle myšlence se mi objeví úsměv na tváři. Zní to jako dobré řešení. Brzy tuhle myšlenku zaženu. Ten šílenec by si z ní udělal experiment... Tiše si povzdechnu. Možná bych mohla najít něco v knihovně. A nebo bych jí tu mohla prostě nechat a pokračovat dál se svojí skupinou. Nápadů jsem mnoho neměla. Vlastně žádný použitelný. Je pravda, že bych mohla zkusit duševní pohřeb, ale obávám se, co by se stalo.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Aug 06, 2011 2:26 pm

Hikaku Kioshi
Nemohl usnout a tak vytáhl láhsaké co nosil pod pláštěm "Ták a jdem se ožrat" už se těším prolétávalo mi hlaou.vzal sem šutr co byl velký jako moje pěst a hodil ho velkou silou Kagemu do hlavy.Poté se začal smát tomu jaká bude jeho reakce a otevřel flašku.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Aug 07, 2011 12:59 pm

Kanashi

V klidu jsem spál a zdál se mi pěkný sen, ve kterém byla Ayazaki-taicho. Kdybych ho měl popisovat tak by to bylo 18+ dost uchýlené "Hentai". Můj výraz tváře přitom vypadal asi "takhle". Moje tváře zčervenaly a začal jsem ze spáni slintat. Najednou však ucítím nějak divnou bolet zezadu na mé hlavě. To mě probudilo a já si uvědomil, že to všechno s Ayazaki-taicho byl jen sen. Začal jsem se válet na zemi a vydávat přitom zvuk - Nééé. Po pár sekundách jsem se uklidnil a podíval na Hikakua. To jsi mě vzbudil ty!? Ty jeden mrňavej... Nikdo jiný to být ani nemohl, protože To-kun ten tvrdě spál a Ayazaki-taicho tady nebyla. Chtěl jsem na něho po mých slovech vystřelit Byakurai, ale poté jsem zahlédl něco velmi zajímavého. Hikaku držel v ruce láhev saké. To mě uklidnilo a nahodilo na mém obličeji zase přátelský usměv. Ihned jsem šel k němu a sedl si naproti němu. Takže se jdeme ožrat! Povím docela potichu, abych neprobudil našeho spícího kamaráda.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Aug 07, 2011 2:07 pm

Hiakaku Kioshi
Byl rád že to Kage takhle pojme."Ano to jdeme i když nás asi Ayazaki-taicho zabije" řeknu a hned za tím dodám."Zahrajeme si takovou hru kdo si lokne vícekrát.Bereš?" a hned za tím do sebe kopne 5 loků."Jsem zvedavý jak dlouho ten litr budeme pít."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down