Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta na sever

+2
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
6 posters

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Cesta na sever - Stránka 4 Empty Re: Cesta na sever

Příspěvek pro Shinichi Fri Jul 15, 2011 11:27 pm

Sai Kazuma

Můj útok by mi už skvělé vyšel, ale nějak jsem zapomněl na toho druhého vlka který tady otravoval... Srazil mě na zem poškrabal... Tohle už je třeba skončit rychlé... Pomyslel jsem si a postavil se na nohy. V tuhle chvíli jsem neměl čas vymýšlet nějakou strategii nebo spíš se mi ani nechtělo... Rozběhl jsem se proti vlkům a když jsem byl docela blízko u nich snažil jsem se rychlými útoky rukou jim rozdrtit masku. Prostě žádná taktika, ale jednoduché mlácení jak je u 11. divize zvykem.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jul 16, 2011 12:25 am

Ryuuka

Z leže jsem pozoroval jejich souboj, vypadalo to že ten týpek, jehož jméno si vůbec nepamatuju, si vedl tak průměrně. No, očividně to nevzdával, takže jsem nehodlal se do toho míchat. Na druhé straně mě ale něco překvapilo, byla to konkrétně reakce Natsuki na vlky, kteří si jí vůbec nevšímali. Začala zaříkávat a vypálila celkem silné Hadou na nepřátele okolo Saie. Vždyť on s nimi bojoval na blízku, ještě s těmi rukavicemi nebo co to vlastně bylo. Saiův Shikai jsem nikdy moc nezkoumal, ale prostě mi to přišlo divné. Výbuch by mohl zranit i jeho. Okamžitě jsem tedy vstal a použil Shunpo za Saie, který mlátil do vlků. Shakkahou už bylo přibližně v polovině letu. Hned poté jsem Saie chytil a vyskočil s ním do výšky. Jakmile jsme byli v dostatečné vzdálenosti, tak jsem začal Ryuuganem zkoumat přes ten kouř, jestli to Shakkahou vlky zasáhlo, nebo ne. "Promiň, viděl jsem že se v tom boji vyžíváš, ale málem tě zasáhlo to kidou. Nepochybuju o tom, že bys tomu uhl" V téhle chvíli jsem se celkem zasmál. "Ale,.. jistota je jistota žejo." Pronesl jsem k němu stále ve vzduchu a pohledem mířeným do kouře vzniklého z výbuchu Kidou od Natsuki.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Jul 16, 2011 3:37 am

Renmaru Houkazaki

Videl som, že ten vlk zase niečo chystá a tak mi neostávalo nič iné, len opäť použiť kidou. Vyzeralo to, že je jediná cesta, ako sa vyhnúť tomu Ceru.
"Hado 1.: Sho!" dal som do toho dosť reiatsu.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Jul 16, 2011 7:03 am

Natsuki-> Tvůj předpoklad byl správný, netrefila si vlky, kteří si tě aktuálně vůbec nevšímali tak, jak by sis představovala. Popravdě řečeno, vypadalo to spíš, že tvé Hado ohrozí Saie, jež byl v jejich těsné blízkosti.

Sai-> Vlci se zatím stále drželi na nohou, zřejmě měli tuhý kořínek a tvým útokům se vyhýbali. Po chvíli už na nich však byla znát unáva a oni přestávali tak dokonale spolupracovat jako na začátku. Mezitím se vedle tebe odehrálo něco, čeho ses stal v zápětí součástí. Hado od Natsuki by tě zřejmě z části trefilo, nebo přinejmenším aspoň dost ohrozilo nebýt včasného zásahu kapitána 11. divize, který tě chytil a vyskočil s tebou do výšky.

Ryuuka -> Tvůj zásah do dění zachránil Saie a ty si díky svému Ryuuganu zjistil, že s vlky je ámen.

Renmaru-> Když se hado a cero střetlo, došlo k menšímu výbuchu, který tě naštěstí neohrozil. Vlk neměl takové štěstí, byl odhozen na bok a vypadal, že je omráčený. To byla tvá šance na poslední zásah.

Spoiler:
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 998
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sat Jul 16, 2011 8:02 am

Natsuki

T..t..t..takmer.. som za..zasiahla.. jeho.. prebehlo mi v hlave čo mi dosť podkopalo náladu.. som nanič... zvesila som ramená a rezignovane som zasunula zanpakuto späť do púzdra.. Dala som si zo seba dole Haori kapitána a pomaly som došla až k nemu pri čom som mu ho podala.. Arigato.. zašomrala som potichu pri čom som sa mu ani nedokázala pozrieť do očí.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 26. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jul 16, 2011 8:54 am

Ryuuka

Byl jsem ve vzduchu se Saiem a než mi stačil odpovědět, tak už jsme byli na zemi. Ryuuganem jsem tedy zkontroloval výbuch a stav reiatsu těch vlků, byli mrtví, takže tady byla práce hotova. Dole už ke mně přiběhla jen Natsuki s mým haori. Asi už jí nebyla zima, jasně u boje se přece zahřála! Podle toho, že se mi ani nepodívala do očí, jsem usoudil že má obavy z toho vyslaného Kidou. "Dobrá práce, zneškodnila si je oba najednou.. " Pronesl jsem k ní a poškrábal se na vlasech. "To že jsi málem zasáhla Saie k tomu prostě patří. Je z jedenácté divize, má tuhý kořínek neboj. Jeho jen tak něco nezlomí.." Pověděl jsem jí svým modifikovaným hlasem způsobeným maskou a ďábelsky se zasmál. "Kdyby ho to zasáhlo, tak to byla jeho chyba, že se nechal.. " Dostal jsem ze sebe opět *ĎÁBELSKY*! Hned poté jsem si sebral haori a oblékl jsem si ho. "Jo děkuji.."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Jul 16, 2011 9:08 am

Sai Kazuma

Stáli jsme už na zemi a já se podíval na Natsuki jak se tu blíží s tím haori... Zajímalo by mě jestli mě chtěl zabít nebo to byla nehoda. Pomyslel jsem si s humorem a poté tu začal mlet Ryuu nějaké blbosti které jsem moc ani nevnímal. Nejsi nějak ukecany Ryuu? Pověděl jsem mu a protáhl si ruce... Takže půjdeme dál ne? Dodal jsem a čekal jestli se půjde… Musím přiznat, že mi i docela lezlo na nervy to, že je nakonec zabila Natsuki a ne já... Měl jsem chuť ty vlky rozpárat a ona mi to takhle překazí. Uvědomil jsem si, že mám ještě aktivovány shikai, a tak jsem ho deaktivoval.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Jul 16, 2011 7:32 pm

Renmaru Houkazaki

Videl som, že moje kidou slávilo úspech a vlk ochutnal vlastnú medicínu. Ležal obďaleč polomŕtvy. Vedel som, že ak ho mám zabiť, tak je to jedine teraz. Pevne som zovrel zanpakutou a mieriac na jeho masku som sa pokúsil o zásah v nádeji, že ten "štít" už nie je aktívny.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun Jul 17, 2011 1:31 am

Natsuki

Len som pokývala hlavou na nesúhlas.. Nie.. nebola to dobrá práca, keby neprišiel tak je po mne.. zahundrala som takým skleslým spôsobom a po tom som hodila pohľad na Saia.. arigato.. povedala som tento krát k nemu a s miernym povzdychom som očami prečesávala tmu pri čom mi zrak zastal na Renmarovi.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Jul 17, 2011 2:40 am

Renmaru-> Tvůj předpoklad byl správný, štít se zrušil ve chvíli, kdy byl odhozen hadem. Teď ležel bezbranně na zemi a vypadal dosti vyřízený, doslova v posledním tažení. Po tvé přesně mířené ráně zanpakuto, skonal a bylo po problému.

Vaše cesta mohla pokračovat, noc už pomalu ustupovala a začínalo svítat. Jediná věc, která vám mohla dělat starosti byla zima, začínala být ještě nesnesitelnější a to jste ještě nebyli v horách.

Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Jul 17, 2011 7:23 am

Ryuuka Hosentsu

Saiovi jsem na jeho slova jen odkývl. "Hloupá holka.." Pomyslel jsem si nad slovy Natsuki. Hned poté jsem se otočil na Renmara alias Shinigamiho, jehož jméno jsem si doopravdy nepamatoval. Vypadalo to, že i jeho souboj byl u konce. Zapíchl ho a ten prostě zimzel, klasika. "Tak můžeme vyrazit.."

Cesta se táhla, táhla, táhla a TÁHLA! Už z nás vyprchal bojový adrenalin, a tak začínala být zase zima. Já jsem měl plnou hlavu myšlenek, takže jsem tu zimu nijak zvláště nevnímal. Tělu sice zima byla, ale z mozku jsem se tuto informaci pokoušel nějak obejít. Náhle jsem se zastavil, začínal dělat zvuky že si kýchnu, asi tři sekundy a pák, pák jsem KÝCHNUL, přes mou masku to znělo jak z temného reproduktoru. "Eh, to zase o mně mluví nějaká pěkná slečna.." Pronesl jsem ke skupince a opět si prohrábl vlasy. Mimo to, kýchnutí bylo kvůli události, která se stala v 13. divizi, mluvil o mně můj třetí důstojník :3.

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Mon Jul 18, 2011 11:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun Jul 17, 2011 8:26 pm

Keď sme vyrazili tak som si len mierne nešťastne povzdychla, ani nie o tri minúty som bola zase premrznutá na kosť no výnimočne som nedrkotala zubami, tie som mala silno stisknuté k sebe až ma začali bolieť ale nechcela som vydať ani hlásku a už vôbec som nechcela znova Haori od kapitána.. pár krát som mala na mále s kašlaním a mala som pocit že som trocha nachladla ale nejak som to ustála a s takým zapretým výrazom na tvári sledovala zem pod mojimi nohami.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Jul 18, 2011 6:06 am

Opravdu už netrvalo dlouho, než jste dorazili k úpatí Severních hor. Zima byla hrozná, ale ač to zní podivně, přestávali jste jí vnímat. Konec konců, dá se zvyknout na vše..
Na vaše vlasy začaly pomalu dopadat sněhové vločky, vzduch byl mrazivý a na zemi se začala vytvářet vrstva sněhu, čím dál jste šli, tím byla vrstva větší až do té míry, kdy jste se sněhem doslova brodili. Bylo to obtížné a fyzicky náročné, kdyby na vás teď někdo zaútočil, měli byste poměrně problém, protože pohyb v takových závějích byl velice omezený.
Krajina byla jednotvárná, všude jen sníh a cesta stále stoupala až do takové míry, že se vám začínalo špatně dýchat. V tu chvíli, když jste překonali další kopeček, mohli jste zahlédnout několik metrů od vás asi deset vzrostlých stromů, jež vyrůstaly naprosto dokonalým způsobem. Tvořili totiž jakýsi úkryt před nepříjemným mrazivým větrem a také zároveň poskytovaly tepelnou ochranu. Pokud jste si chtěli odpočinout, tak zde jste měli jedinečnou možnost.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Jul 18, 2011 7:18 am

Sai Kazuma

Konečně všichni dobojovali a byl čas se posunout dál v naší dlouhé a hlavně otravné cestě... Zajímalo by mě kdy už konečně dojdeme aspoň do těch Severních hor... Pomyslel jsem a zimu kolem sebe začínal čím dál tím více ignorovat... No, zanedlouho jsme konečně postoupily dál, protože jsme došli do hor... Tady jsem tu zimu začal zase vnímat a navíc ten sníh byl dost nepříjemný... Už se těším až tuhle misi budu mít za sebou... Najednou dorazíme k nějakým stromům které vypadaly jako nějaký ukrýt... Napadlo mě že by se to mohlo využit k odpočinku, ale rozhodnutí jsem nechal na Ryuuovi... Já osobně bych šel pořad dál, ale na Natsuki a možná Renmara to už mohlo být docela dost... Ryuu podle mě byl naprosto v pohodě.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Jul 18, 2011 6:58 pm

Renmaru Houkazaki

Po vyčerpávajúcom boji sme sa vybrali ďalej. Zatiaľ som sa cítil celkom dobre. Dokonca ani chlad som už akosi nevnímal. Odrazu sa nám naskytla panoráma hôr. K tomu všetkému ešte aj sneženie a kopy snehu. Stromy navôkol nám poskytli aký-taký úkryt. No ja som nemal veľkú chuť oddychovať. Čím skôr tam budeme, tým skôr splníme úlohu. Navyše v nestráženej chvíli nás môže niečo spozorovať a zaútočiť.
"Postavme snehuliaka." navrhol som sarkasticky.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Mon Jul 18, 2011 8:28 pm

Natsuki

Rukami som si šúchala ramená pri čom mi bola neskutočná zima.. neskôr to prerástlo až na takú úroveň že som ju úplne prestala vnímať a popravde to bolo mierne desivé.. následovala som skupinku možno trocha pozadu pretože som bola asi najľahšia a najmenši a predieranie snehom mi išlo najhoršie, nakoniec sme sa dostali k nejakým stromom no ja som bola úplne ticho pretože som chcela hovoriť čo najmenej aby ma neopustilo aj to posledné teplo ktoré vo mne ešte ostalo.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Jul 19, 2011 12:44 am

Ryuuka

I přes tu zimu jsme tedy pokračovali dál až jsme došli k těm horám, už bylo na čase. Na povrchu byl samozřejmě, jak už jsem Saiovi předtím říkal, ten velectěný sníh! Poté jsme šli dál a dál až jsme došli k něčemu naprosto neočekávanému. Tyčily se tu stromy, které byly kupodivu ve tvaru jako nějaký baráček, nebo spíše úkryt. Pak se zmínil Renmaru o sněhulákovi. "No můžeš začít.." Pronesl jsem k němu a otočil se na Natsuki, poté na Saie a nakonec na úkryt. "Vám to nepřijde ani trochu divné? V takové vrstvě sněhu, v takové zimě a je tu úkryt. Tohle bude určitě past. Na to vám řeknu jediné.." Napětí...."Saii, máš hlídku, jdu si lehnout. Zbuďte mě za dvě hodiny hehe." Pronesl jsem k nim a šel dovntiř. Pak jsem padl na zem a usl. Opravdu jsem byl unavený, byl to druhý nespací den!
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Jul 19, 2011 1:30 am

Tahle mise se opravdu táhla.. Táhla jako smrad! Vítr bičoval do stromů, pod kterými usnul Ryuuka jako neviňátko a vy ostatní jste ho buď mohli napodobit, nebo bedlivě střežit váš úkryt. Zatím se ani nic zajímavého nedělo, až na občasné praskání větví, jež děsili ty, kteří ještě nezamhouřili oka.
Čas líně plynul, jako by se mu samotnému nikam spěchat nechtělo, až do té doby, než se začalo dít něco velice podivného. Zatím jste to ani vidět nemohli, protože se to vše odehrávalo za vašimi zády, tedy přesnějí, za vzrostlými stromy.
Sníh se tam kupil k sobě, jako by byl ovládán mocnou silou. Formovaly se zde sněhové koule, které po sobě šplhaly a tak se pomalu tvořil ohromný sněhulák... Místo mrkve se k němu připlazila větev a zapíchla se mu doprostřed obličeje, tedy myslím tím, tu nejmenší kuličku, co sídlila na těch ostatních... Sněhulák se zlověstně usmál a začal se valit směrem k vašemu úkrytu..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Tue Jul 19, 2011 1:37 am

O nejaký čas som sa stále nepohla z miesta ako keď sme sem prišli, vlastne by som sa nedivila keby na nebolo vidieť, bola som totiž úplne zasnežená a len miestami mi trčali ružové vlasy či oblečenie.. dokonca som sa aj prestala triasť, ale to bolo len kvôli tomu že som sa vôbec nehýbala, keby som len mrkla tak som sa bála že by som sa od triašky rozpadla na malinké kúsočky ľadu.. Snehuliaka.. som si vôbec nevšimla.. nevšimla by som si nič čo by nebolo pár centimetrov pred mojimi očami..
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Jul 19, 2011 5:08 am

Sai Kazuma

Past? To-- Chtěl jsem říct něco moudrého, ale Ryuu mě přeruší a řekne, že mám hlídku a jde si lehnout... Tohle zkazilo všechno napětí... No, nezbývalo mi nic jiného než poslechnout rozkaz a zůstat na hlídce... Postavil jsem se zády ke stromům a zadíval se na zasněženou oblohu... Hned jsem toho nechal, protože mi sníh padal do očí a to bylo nepříjemné. Když jsem tam tak stál začínal jsem být ospalí... Jsme přeci na hlídce nemůžu zaspat! Pomyslel jsem si a dál si lehčí facku... Začal jsme se zase soustředit a najednou něco slyším... Podívám se do levá... nic... podívám se do pravá... nic... podívám se za sebe... obrovský sněhulák... Otočím se zpět a pár sekund nijak nereagují... Cože? Obrovský sněhulák? Podíval jsem se a on tam opravdu byl... Hele! Invaze sněhuláku! Pověděl jsem skupince a ukázal na sněhuláka prstem.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Jul 19, 2011 5:20 am

Ač to bylo trochu zvláštní, že se na vás řítil sněhulák s rožklebeným obličejem do velkému úsměvu, bylo tomu tak. Sjížděl po kopcích sněhu jako na bruslích a zdálo se ti dokonce, že si to náramně užívá. Ve chvíli, kdy tě od něj dělilo jen několik metrů, se zastavil, čímž tě obhodil slušnou dávkou sněhu a díval se na tebe stylem kdo s koho.
Pak se napřímil a poupravil si větev, kterou měl místo mrkve. Jak putupné! A ze svého břicha na tebe vytřelil menší kouli.
Nedalo se poznat z jeho činů, jestli je to jen nevinný sněhuláček, co si chce hrát, nebo zlý zlověstný huhulan, co z vás přišel udělat nanuky do své sbírky..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Jul 19, 2011 6:53 pm

Renmaru Houkazaki

Len som si otvoril hubu a už tu bol snehuliak. A čo bolo divné, bol živý. Akoby od nás niečo chcel. Odrazu začal strieľať snehové gule. Tento má určite niečo zalubom. Nebudem tentokrát jednať zbrklo. Počkám si na to, čo urobia ostatní. Niečo mi vravelo, že tento snehuliak nie je tým, za koho za vydáva.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Jul 20, 2011 10:02 am

Sai Kazuma

Díval jsem se jak sem ten sněhulák míří a poté se tu zastavil... to by mi ani nevadilo, ale ten hajzl na mě musel hodit sníh. Rychlé jsem ho ze sebe začal dávat dolů a najednou se přiřítí sněhová koule která mě mě trefí pěkně přímo do obličeje... Tohle si teda přehnal... Blbý sněhuláku... Pověděl jsem mu, ale nechtěl na něj zatím moc útočit... Neumí někdo z vás třeba Shakkaho? To je ohnivé kido ne? To by ho možná roztopilo. Pověděl jsem Renmaruovi a Natsuki.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Wed Jul 20, 2011 10:35 am

Natsuki

Bola som pod vrstvou snehu, sotva som niečo vnímala a jediné čo naznačovalo že žijem bolo to že sa sneh nadvihoval a znova klesal podla toho ako som dýchala.. dokonca to vyzeralo tak že som zaspala ale nebolo tomu tak..
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Jul 20, 2011 11:07 am

Ryuuka

Ležel jsem stále nedotčený sněhem, nebo čímkoliv jiným. Zkrátka jsem se ocital v říši snů. Zrovna se mi zdál takový hezký sen, který se odehrával v kasárnách šesté divize. Bazínek, pohoda, masku jsem neměl, nejspíše to bylo v době, kdy jsem ještě nepodstoupil operaci záchrany svého života, nebo to taky mohl být naznačující sen, jakoby se ta operace nikdy ani stát neměla! Všude prostě klid, hezké slečny a pálivé sluníčko. Slečny zrovna přišly ke mně na lehátko a ptaly se mne, jestli jdu s nimi do vody. No já samozřejmě odkývl, jak jinak žejo. Vstal jsem tedy z lehátka a namířil si to spolu s nimi přímo do vody! V tom jsem však uslyšel nějaké hlasy, byl to samozřejmě Saii jak nadával na sněhuláka, to mne vyvedlo z míry, trochu jsem zacukal svým tělem v realitě a najednou se můj sen změnil úplně na jiný. Utíkal jsem v obří nekonečné místnosti před obřím obrovským obrem! Chvíli jsem jen tak utíkal, poté se ale obr, kterému nešlo vidět do tváře, začal ďábelsky smát. Se smíchem se mu i zbarvoval obličej a já už poznal, kdo to byl. Byl to ďábelský doktor, Genma! Začal jsem křičet jak malá holka a pokračoval dál. Místnost však neměla konec, nevěděl jsem co dělat, zahl jsem doprava, pak doleva, pak doprava, a pak zase doleva! Když už jsem byl v koncích své fyzické síly, tak se sen najednou změnil zpátky na předešlý sen odehrávaný v šesté divizi. Oddychl jsem si a šel s dívkami do vody. Tam jsme na sebe cákali vodou, házeli se ze strany na stranu, plavali a prováděli jiné vylomeniny! V realitě jsem měl na tváři opravdu spokojený výraz, kdyby mne teď někdo jenom zatřásl, tak bych ho asi vlastnoručně uškrtil, usekl mu všechny končetiny, jednu po druhé bych mu je narval do konečn..někam.. a pak? Pak bych ho celého ugriloval na Hibashirim a poté snědl! Hned poté bych ho vyloučil do toalety, a tam bych ho začal svou zanpakutou ještě rozpichovat. Chraň bůh všechny, kdo by semnou teď chtěli pohnout!
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

- Similar topics