Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11. divize, bojová aréna

+9
Myamoto Usagi
Shinichi
Red
Masahiro Hotake
Solas
Shizuka Hotake
Ryuuka Hosentsu
Kage
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

11. divize, bojová aréna - Stránka 2 Empty Re: 11. divize, bojová aréna

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Sep 16, 2011 5:35 pm

Ryuuka Hosentsu

Vyslechl jsem si všechno od důstojníka a uvědomil si, že to vlastně nebylo z části vůbec to, co říkal Shinigami u Severní věže. "Co se to kruci? Vždyť to vůbec nesouhlasí. Říkal, že se tu potuloval nějaký týpek, který zmrzačil skoro všechny kapitány, jak to sakra myslí, že se ztrácejí Shinigami. Copak tyhle problémy nikdy neskončí? Kdo furt proti Seireitei něco má sakra." Pomyslel jsem si a pohlédl důstojníkovi do očí. "Dobrá práce.." Pronesl jsem k němu a ještě dodal. "Jsem v pohodě, jdeme." Poté jsem se otočil a šel stejným směrem, co důstojník. Předpokládal jsem, že půjde i ten člen. "Mimochodem, potřeboval bych znát vaše jména, mám hrozně blbou paměť poslední dobou. Já jsem Hosentsu Ryuuka, nový kapitán 11. divize, což už jste se asi dozvěděli, ale pro jistotu." Mimo tohle všechno jsem měl stále na zádech zástupce kapitána 11. divize Saie Kazumu, který byl v kómatu, což mě samozřejmě začínalo štvát, ale hodlal jsem ho probudit až v druhé divizi.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Fri Sep 16, 2011 5:58 pm

Nibori Yukio

Přeběhl mu mráz po zádech po tom, co uviděl svého kapitána. Čekal něco úplně jiného. Nenapadlo by ho že jeho kapitán bude mít tu maškarádskou masku na ksichtu a ani to že bude mluvit jako postava z Hvězdných válek. "J-já jsem Nibori Yukio, 4. člen 11 divize pane." Řekl trochu trochu poslušněji než má ve zvyku, ke kapitánům choval určitý respekt. "Takže nakonec bude muset všechno vyřešit jedenáctá divize." Pověděl si v duchu a vydal se tím směrem co ostatní.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Fri Sep 16, 2011 7:23 pm

Shizuro

Dělá si ze mne srandu? On sám mě jmenoval a nepamatuje si mě? trochu jsem se zašklebila udiveně se na kapitána podíval. Jmenuji se Shizuro Makata a jsem třetí důstojník naší divize. odpověděl jsem kapitánovy. Hosentsu- taichou, měly bychom vyrazit. Už jsme tady prokecali dlouho dobu. Právě teď můžou mizet další a další lidé. pověděl jsem a pomalu jsem se chystal k odchodu.

-----------------------------------------------------------------------
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 20, 2011 2:58 pm

Zpráva za pomocí kidou (slyší jí všichni Shinigami, i ti, co jsou u mě v druhé divizi.):
"Takže, všichni Shinigami Seireitei, co mne slyší, mluví k vám kapitán 11. divize, Hosentsu Ryuuka. Tímto nařizuji celé Seireitei shromáždění v 2. divizi u hlavní budovy. Jak už asi víte, v Seireitei se ztrácejí lidé, nikdo o tom skoro nic neví, takže musíme být pohromadě, vyslechnout svědky a zjistit kolik nás chybí. Po cestě do druhé divize si rozhodně najděte nějakého partnera, to znamená, nechodťe sami!" Prohlásil jsem a nějak se pokusil odpojit od kida.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sat Oct 08, 2011 8:42 pm

Nibori Yukio

Zjevil se z čista jasna na nádvoří kasáren jedenácté divize. Vůbec nikdo tu nebyl protože kapitán všechny členy sebral sebou do kasáren druhé divize a pak je rozdělil do skupin na hlídání Seireitei. Byla tu akorát ta dvojice, která měla na starosti hlídku jedenácté divize. Yukio se rozhodl, že jim pomůže a bude zde hlídat také. Myslel si hlavně že dvě osoby nejsou shopny uhlídat celé kasárny. "Nemyslím si že to byl dobrý nápad poslat na hlídku jen naši divizi, nechci zpochybňovat ale kapitánka Myamoto zjevně moc nepřemýšlela o současné nehlídanosti kasáren." Pomyslel si v duchu a procházel se po nádvoří.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Oct 16, 2011 10:36 pm

Sai Kazuma

To byla, ale strašná mise. Skoro na nic z ní si nepamatují, protože podle všeho jsem byl dlouhou dobu v bezvědomý a vůbec nevím proč, jak se mi to vůbec stálo? Je to dost divné, ale hlavně to co mě mrzí nejvíce je, že jsem byl na té misi naprosto k ničemu. Yare yare… No teď nemá smysl se nad tím zaobírat, život jde dál a příště to bude lepší. Říkal jsem si sám pro sebe ve své myslí, když si tak ležím na své posteli ve svém domě. Je čas vstávat, protože tu v té posteli ležím už nějak dlouho. Navíc to vypadá, že jsem vcelku dlouho spál. To je ode mě opravdu pěkné, že si tady pospávám, zatímco ostatní mají hlídku nebo něco dělají. Vstal jsem tedy z postele a namířil si to k oknu. Dívám se přes něj ven a pomyslím si, že se v Soul Society stávají poslední dobou opravdu divné věcí. Navíc tu začínají záhadně mizet lidí. Ještě chvíli zírám z okna... Tohle mě opravdu nebaví. Musím jít ven… Možná tam i zjistím něco zajímavého… nebo také nějak záhadně zmizím, kdo ví. Prvně jsem si šel dát osvěžující sprchu a poté se oblékl. Ještě Zanpakutō a vzít si na cestu do ruky energetický drink. Vydal jsem se ven a před dveřmi se podíval směrem doprava a poté směrem doleva. Bylo zřejmé, že netuším, kam mám jít a tak nějak si zrovna teď vybírám. Otevřel jsem mezitím svou plechovku energetického drinku a šel nakonec směrem na jih. Tenhle drink je opravdu nejlepší.

Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 17, 2011 9:45 pm

Procházel jsi kolem domů a podél zdi Seireitei, u které stála i kasárna tvé divize. Ulice byly podivně vylidněné a prázdné. Už tě to pomalu zneklidňovalo a začal jsi větřit, že něco není v pořádku, když najednou zpoza rohu vyšli dva shinigami.
"Hej! Co tu děláš? Nemáme chodit sami!" vykřikli na tebe a zamířili k tobě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Oct 18, 2011 3:05 pm

Sai Kazuma

Zajímalo by mě, jaké druhy energetických drinku mají v lidském světě, určitě jich mají spoustu, které bych rád ochutnal. Někdy si tam musím udělat výlet, teda kdyby to šlo jen tak si tam vyrazit. Možná někdy ještě dostanu misi v lidském světě a budu se tam moct porozhlédnout. Pomyslel jsem si a čím déle jsem chodil po kasárnách, tím více jsem začal mít takový divný pocit nepokoje. To mi snad chcete říct, že všichni už zmizeli? Za tu dobu, co se tu potulují, jsem nenarazil ještě ani na jednoho Shinigami. Docela zvláštní, ale určitě to má nějaké rozumné vysvětlení. Popíjel jsem energetický drink v černé plechovce a šel pořád dál. Najednou uvidím dva Shinigami kteří vyšli zpoza rohu a procházeli se tu, jakoby jim to tu patřilo. Yare yare... To vypadá na jeden z těch otravných rozhovoru. Už teď bych se nejraději otočil a odešel, ale to by bylo poněkud podezřelé. Když už byli u mě, odpověděl jsem jim tím nejdelším způsobem, který mě v danou chvíli napadl.
No jo... A poškrabal jsem se přitom pravou rukou vzadu na hlavě.

Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Oct 18, 2011 3:18 pm

Nibori Yukio

Pružně a aktivně hlídal celou divizi, bylo jasné že pro dva shinigami uhlídat celou divizi nebude lehké, tak jim pomáhal v úsecích kde třebas zrovna nebyli. "Nějaký další Shinigami?" Pomyslel si když zahlédl Shinigamiho, který byl nejspíše bez úkolu. "Vždyť to je bývalý zástupce kapitána, jak to s ním mluví." Pomyslel si Yukio a použil Shunpo přímo k třetímu důstojníkovi. "Důstojníku, pojďte semnou do druhé divize prosím, kapitán s vámi možná bude chtít mluvit. Předtím jste byl nějak mimo, když jsme vás zbudili ale teď vypadáte docela dobře." Řekl mu a šel do druhé divize. Čekal že důstojník půjde s ním.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Oct 18, 2011 5:41 pm

Sai Kazuma

Já vlastně ani pořádně nevím, co se v Seireitei děje. Nicméně mě to ani moc nezajímá a raději bych šel dál sám bloudit Soul Society, jako to mám nejraději. No, i když je pravda, že někdy mě to i už omrzí. Po tomhle menším přemýšlení a nevšímání si přítomných dvou Shinigami jsem se napil svého energetického drinku a čekal, jestli ze sebe vysypou ještě nějaké moudra. Zatím nic a po chvilce najednou slyším další hlas, a když se otočím na Shinigamiho který se tu objevil kdoví odkud pomocí shunpa zamyslím se trochu, jestli ho odněkud neznám, protože mi připadá poněkud povědomý. Poté, co domluvil a vydal se na cestu do druhé divize, jsem se vydal za ním. Co po mě ten Ryuu zase chce? Navíc proč je v druhé divizi? No to je jedno… Dozvím se to, až tam přijdu… možná. Znova jsem se napil svého energetického drinku a měl ho skoro už vypitý. Škoda měl jsem si jich vzít více než jen jeden do ruky.

----------------------------------------------------------------------------------
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Nov 25, 2011 2:14 pm

Zpráva kterou slyší všichni za pomoci zařízení 12.divize:

Všichni pozorně poslouchejte. Mluví k vám Myamoto Usagi, kapitánka 9.divize. Pro všechny bez vyjímky od ted do odvolání platí zákaz používání kida a vyvolávání shikaie. Je to v současné situaci nebezpečné. Podařilo se nám zjistit, že za zmizení shinigami mohou trhliny a tak jestli nějakou uvidíte, za žádnou cenu se k ní nepřibližujte. Pokud máte nějaké informace o tomto jevu sdělte je jednomu z týmů 9.divize, kteří ted obcházejí divize. Neshromaždujte se moc na jednom místě, ale zase nechotě sami. Zároven z 2.divize uprchlo několik věznů a tak se mějte na pozoru. Na stabilizaci thlin se již pracuje.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Mon Mar 26, 2012 5:05 pm

Hotaru Harubato

Procházeli jsme se po kasárnách 11. divize. Hotaru se často rozhlížela a s úsměvem si prohlížela interiér budovy. Po chvíli chůze si založila ruce za hlavu a otočila se na Chieko s Kurem. "Tak...tady to také vypadá docela mrtvě. Asi jsme přišli ve špatnou chvíli." Pronesla s mírným povzdechnutím. "Ještě se tu porozhlédneme...kdyžtak se přesunem zpět do akademie...a cestou můžeme zaskočit třeba na něco dobrého." Hotaru doufala, že Chieko ani Kuro nebudou mít nic proti takové zastávce. Ač necítila hlad ani žízen' bylo vždy dost potěšující si něco dát. Hotaru to dodávalo pocit, že je stále naživu. Možná to bylo jen jejím mladým věkem. Často přemýšlela, jestli za několik let prostě zapomene na všechno tak "lidské" a "živé".
Smooky
Smooky

Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 26, 2012 6:00 pm

Chieko

Celou dobu jsme s Kurem šli za Hotaru. Tady je taky prázdno. Říkala jsem si. Je tu nějak mrtvo. A teď nemyslím fakt, že jsme vlastně duše. Řekl líně Kuro sedící na mém rameni. Poté Hotaru pronesla svůj návrh. Hm. Kývla jsem s úsměvem na souhlas.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Mon Mar 26, 2012 6:41 pm

Ryuuka Hosentsu

Už jsem docházel ke kasárnám jedenácté divize, no konečně jsem se vrátil někde, kde bych si mohl i odpočinout. Tolik věcí najednou, co jsem udělal teď, jsem ještě nikdy neudělal. "Tak, stůl bude určitě plných papírů.. měl bych..och wait, né neměl, Shizuro to zvládne sám :3. Je to přece můj podkapitán že ano a to podkapitáni dělají! Práci svých kapitánů!" Pomyslel jsem si s usměvavým výrazem a šťastně vešel do budov jedenáctky. Tam jsem zahlédl nějaké zvíře a dvě slečny. Neznal jsem je, v životě jsem je neviděl. Možná to byly nové členky, možná něco potřebovaly a možná se tu jen prochází. Ale kdo by šel dobrovolně do kasáren jedenáctky? "Zdravím, potřebovali jstě něco? Ještě jsem vás tu neviděl.." Pověděl jsem jim a opět zývl. Únava mě zdolávala.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Tue Mar 27, 2012 9:01 pm

Hotaru Harubato

Nejdříve se zachichotala poznámce, kterou pronesl Kuro. Už už se chystala odejít s ostatními z kasáren, když se na konci chodby objevila mužská postava. Hotaru padlo do oka kapitánské haori. Oči ji zasvítily a na tváři se opět objevil úsměv. Udělala jeden krok dopředu a hluboce se uklonila, až ji zrzavé vlasy přepadly přes ramena. "Dobrý den, dovolte, abych se představila. Mé jméno je Hotaru Harubato. Právě jsem dokončila akademii," při těch slovech se téměř neznatelně ušklíbla, nebot' akademii dodělala trochu jinak než očekávala. "a měla bych nastoupit do jedenácté divize." Náhle byla trochu nervozní, přesto se musela stále usmívat. Připadala si hloupě nebot' kapitán vypadal unaveně. Snažila se krotit své nadšení jak jen to šlo. Přestan, říkala si pro sebe, nemůžeš být za magora hned první den. Hotaru těkala očima sem a tam. Hlavou ji výřilo mnoho věcí.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Thu Mar 29, 2012 6:21 pm

Nibori Yukio

Ze čtvrté divize došel rovnou do jedenácté divize. Vklouzl pomalu do budovy a podíval se na kapitána. Kapitáne? Tak už máme hotovo? Řekl kapitánovi a všiml si dvou dívek, pěkných dívek. A kdo je tohle? Nové nezdolatelné členky do naší divize? Pověděl a trochu se usmál. Nepotřebujete něco odemne momentálně? Mám teď trochu volno, vůbec se to tady nehýbe. Řekl se znuděným výrazem a zívl také tím neustálým kapitánovým zíváním.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Mar 29, 2012 6:44 pm

Chieko

Hotaru se představila svému novému kapitánovi. Rozhodla jsem se také představit. Dobrý den, jsem Nekonome Chieko, právě bych měla nastoupit do páté divize. Dostala jsem ze sebe. Dobrej, já jsem Kuro, parťak Chieko. Těší mě. Představil se svým způsobem Kuro. Omlouvám se za něj, někdy se neumí chovat. Omluvila jsem se kapitánovi za Kura, který se na mě jen nechápavě podíval.

Naposledy upravil passionpower dne Thu Mar 29, 2012 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Mar 29, 2012 7:34 pm

// passionpower: on ještě není kapitán, je pořád člen 11. divize :-)
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Mar 29, 2012 8:20 pm

//Ryuuka Hosentsu: To jsem nevěděla, díky za informaci.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Mar 29, 2012 8:44 pm

Ryuuka

Do celé konverzace se dříve, než jsem stihl odpovědět, vmísil i Yukio. "Čau Yukio, no právě jsem zjistil, že jedna z nich jde k nám." Pověděl jsem mu a pohlédl na svou novou členku. "Prosím, zanechejme takových formalit, tady jsme všichni přátelé, nikdo tu není odlšiný, všichni jsme si rovni ať už je to se schopnostmi jakkoliv. Pokoj si vem, který chceš. Tam na zdi jsou klíče od volných, až si klíč sebereš, tak už si ho nech. " Pověděl jsem jí a poukázal prstem na zeď s klíči volných pokojů. Pak jsem se otočil na tu druhou. "Tebe taky zdravím, hezké zvíře, ahoj.. Kuro.. Nemusíš se za něj omlouvat, líbí se mi." Poté jsem se pootočil na stranu zase k Yukiovi. "Jo, vem pár chlapů a jděte pomoct s rekonstrukcí první divize,.."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sat Mar 31, 2012 10:55 am

Hotaru Harubato

Hotaru pokývala hlavou na kapitánovi slova a otočila se směrem, kterým ukazoval, tam, kde visely klíče. Vzala si klíč od svého nového pokoje a vrátila se k ostatním. Poté se opět široce usmála. "A pro mě máte nějaký úkol...nebo mám pomoct s tou rekonstrukcí? Můžu dělat cokoliv.." Snažila se zapojit do chodu divize. Poté se pousmála na Chieko s Kurem. "A nevíte, kde bychom našli někoho z páté divize. Někoho, kdo by mohl pomoct Chieko a Kurovi se zařazením do divize?"
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sat Mar 31, 2012 7:44 pm

Nibori Yukio

Zjistil svůj rozkaz a přikývl na svého kapitána jako znamení, že souhlasí. Ještě aby nesouhlasil. Dobře, zajdu pro ně a vydáme se tam. Mám tam něco vzkázat? Řekl svému kapitánovi a podíval se na tu dívku, která chtěla také něco dělat. Klidně pojďte semnou, mně to nevadí a myslím že ani kapitánovi ne. Hned se tam poptáte na tu pátou divizi ne? Pověděl jim a zase se podíval na kapitánova. Čekal jeho reakci.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Mar 31, 2012 7:51 pm

Ryuuka Hosentsu

Nová členka se očividně hned chtěla zapojit do našich prací. No, nic moc jsem proti tomu neměl, ale i když jsme divize na velmi velké fyzické úrovni, tak mi přijde trochu divné posílat ženské na takovou práci. Ne že by to nezvládly, ale i tak. "No, jak chcete, klidně tam jděte všichni. Yukio má pravdu, o kapitánce páté divize Ayazaki jsem dlouho neslyšel. Nejspíše se ještě nevrátila. Kdo ví jestli je ještě naživu, snad ano. Jak říkal, zajděte se poptat velící divize, ta by měla mít přehled, i když teď po těchto časech nevím." Pronesl jsem ke všem přítomným a otočl se. "Jo, pokud potkáš vrchní kapitánku, tak jí vzkaž, že si s ní budu chtít brzy promluvit. Zatím se mějte, jdu se trochu prospat" S těmito slovy jsem odešel do svého pokoje, lehl a spal.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sat Mar 31, 2012 7:59 pm

Nibori Yukio

Kapitán to vzal trochu hopem, než jsme mu stačili něco na jeho proslov říct tak už zmizel ve svém pokoji. Hlavní ale bylo, že souhlasil s tím aby šly tyto dvě semnou také. Aspoň se nová členka zapojí do divize. Tak, mimochodem zapomněl jsem se představit. Jsem Nibori Yukio. také člen 11. divize. Vítám tě u nás. Jestli máš něco sebou tak si to hoď do pokoje a vydáme se pro nějaké členy, aby nám pomohli. Pak zamíříme do té první divize. Snad tam bude někdo z vedení a pomůže i tvé kamarádce Řekl a čekal na jejich reakci.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sun Apr 01, 2012 12:40 pm

Hotaru Harubato

První úkol...a zrovna opravy...no snad to nějak půjde... Pomyslela si pro sebe, nebot' věděla, že je spíše na destrukci než na opravu. Ale sama si o to řekla a chtěla se zapojit. Na slova uvítání se usmála. "Děkuji. Já jsem Hotaru Harubato." Znovu se představila, nebyla si totiž jistá, zda jí předtím slyšel. "Dobrá, jen si tu tedy nechám věci." V ruce pevně držela klíč od svého pokoje. Rychle odběhla. V pokoji se moc dlouho nezdržela, ale i přesto si ho dobře prohlédla. Byla spokojená. Když se vrátila, pronesla k ostatním. "Tak, myslím, že můžeme vyrazit."
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics