Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+11
Aki
Amaru
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Red
Shizuka Hotake
Solas
Myamoto Usagi
Misman
Nawaki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 5 z 21 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

Goto down

3. divize - Stránka 5 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 20, 2011 2:59 pm

Zpráva za pomocí kidou (slyší jí všichni Shinigami, i ti, co jsou u mě v druhé divizi.):
"Takže, všichni Shinigami Seireitei, co mne slyší, mluví k vám kapitán 11. divize, Hosentsu Ryuuka. Tímto nařizuji celé Seireitei shromáždění v 2. divizi u hlavní budovy. Jak už asi víte, v Seireitei se ztrácejí lidé, nikdo o tom skoro nic neví, takže musíme být pohromadě, vyslechnout svědky a zjistit kolik nás chybí. Po cestě do druhé divize si rozhodně najděte nějakého partnera, to znamená, nechodťe sami!" Prohlásil jsem a nějak se pokusil odpojit od kida.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Sep 22, 2011 8:43 pm

Izumi Razaki

Zjevil jsem se zase ve 3. divizi. Okamžitě jsem spustil. Takže, chci hlášení... kdo zmizel od nás a kde? Potřebuju mluvit s nějakým přímým svědkem. A PROČ MI TO SAKRA NĚKDO NEŘEKL DŘÍV?! zahromoval jsem. Mohl jsem to všechno řešit daleko dřív, kdyby se někdo namáhal mi o tom říci...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Sep 22, 2011 10:07 pm

Zpráva, kterou opět slyší Shinigami Seireitei:
"Omlouvám se, ale..Všihni se rozejděte do svých divizí, kromě třinácti týmů z jedenácté divize, které hlídají. V žádném případě nechoďte po jednom. V druhé divizi je něco v nepořádku, více než jsem čekal. Více vám k tomu neřeknu. Zůstanou zde pouze Shinigami vyššího postavení ve své divizi, prosím tedy třetí důstojníky, podkapitány a jiné důležité členy, aby do kasáren druhé divize dorazili, nebo pokud tu jsou, tak zůstali."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 24, 2011 10:54 am

Vyděšený člen 3. divize

"Fukutaichou! Ano, rozkaz... nemůžeme najít kapitána... a pár členů je k nenalezení, ale já sám jsem nikoho zmizet neviděl a ani jsem nemluvil s žádným svědkem!" vysypal ze strachu před Razakiho hněvem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Sep 26, 2011 8:53 pm

Izumi Razaki

Moje rozkazy stále platí... jdu zjistit co se děje! Chci aby nikdo nezůstával sám! Ale nechci víc jak 4 lidi pohromadě, jasný?! Jdu do 2. divize zjistit, co se děje! Kdyby kdokoliv zmizel okamžitě mi někdo dejte vědět pomocí Kida... jasný?! nečekal jsem na odpověď a opět zmizel...
------------------------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Nov 25, 2011 2:15 pm

Zpráva kterou slyší všichni za pomoci zařízení 12.divize:

Všichni pozorně poslouchejte. Mluví k vám Myamoto Usagi, kapitánka 9.divize. Pro všechny bez vyjímky od ted do odvolání platí zákaz používání kida a vyvolávání shikaie. Je to v současné situaci nebezpečné. Podařilo se nám zjistit, že za zmizení shinigami mohou trhliny a tak jestli nějakou uvidíte, za žádnou cenu se k ní nepřibližujte. Pokud máte nějaké informace o tomto jevu sdělte je jednomu z týmů 9.divize, kteří ted obcházejí divize. Neshromaždujte se moc na jednom místě, ale zase nechotě sami. Zároven z 2.divize uprchlo několik věznů a tak se mějte na pozoru. Na stabilizaci thlin se již pracuje.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Thu Jan 19, 2012 3:25 pm

Arinoki Kenkyoshou

Po dlouhé době jsem se opět mohl podívat do Seireitei. Šel jsem tedy navštívit kasárny 3.divize, protože mě do ní naverbovali. Když jsem vešel do kasáren, rozhlédl jsem ale nikde, nikdo. Otevřel jsem obrovské dveře vedoucí na zahradu divize a našel jsem si dobré místo na lehnutí do trávy. Lehl jsem si do trávy a začal jsem podřimovat.
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jan 19, 2012 4:10 pm

Izumi Razaki

Společně s Amarem jsem jsme dorazili do kasáren 3. divize. Rozrazil jsem dveře a vešel dovnitř. HLÁŠENÍ! zahromoval jsem na celou budovu. Urovnal jsem si ožehlou pásku na ruce. Lehce jsem strčil do Amara, aby se tvářil důstojně. Musel jsem zjistit co se stalo za dobu, co jsem tady nebyl. Amaru? Seberu tu někoho a pošlu ho s tebou do 10. divize, musíš si to tam dát dohromady, ale nikdo nesmí chodit sám!
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jan 19, 2012 9:59 pm

Bezejmenný člen nejspíše 3.divize

Jakmile se vzpamatuje z Razakiho vstupu tak nahlásí. Pane?! Během vaší nepřítomnosti se nic mimořádného nestalo. Tedy až na jistý počet zmizelých, zesnulých a nemocných členů. Současný stav divize - totální bordel. Nahlásí rázně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jan 19, 2012 10:10 pm

Izumi Razaki

Bordel končí teď... teď hned si seženete pár pomocníků, obejdete celé kasárny a chci seznam zmizelých, nemocných a zesnulých a taky těch, kdo jsou pořád v pohodě, prostě všech. Chci sem okamžitě někoho ze 4. divize, kdo se podívá na nejhorší případy. Zařiďte to, HNED! řekl jsem dost přísně. Nechtělo se mi věřit, že za chvíli mé nepřítomnosti se divize dostala do takového chaosu, zvlášť když 3. divize byla vždy nejlépe organizovaná (však měla u kromidla nejlepšího úředníka). A sežeňte někoho, kdo doprovodí důstojníka 10. divize do 10. divize, jasné? řekl jsem stylem že odpověď nebyla za potřetí, odpověď byla prostě "ano, ihned" Jakmile se shinigami rozběhl pryč, tak jsem se vydal na obhlídku své divize, dodat všem trochu odvahy a těm, co už nebylo pomoci alespoň vyjádřit vděk za jejich službu.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 19, 2012 11:30 pm

Kaiyo

ležela spolu s ostatními ve společenské místnosti, kam se uchýlila většina členů, kteří byli v pořádku, a starali se o ty, kterým nebylo až tak špatně, aby museli do nemocnice. Byla už strašně unavená. Ležela na dřevěné lavičce, vlasy měla uvolněné z culíku, oči zavřené, zanpakutou pod hlavou. Ale nespala, i na to byla moc unavená. Byla nešťastná z toho, co se stalo, a taky z toho, že Razaki-san a kapitán zmizeli. Cítila se ztracená. Už ani nevnímala řeči, co se vedly kolem a přece jen pomalu usínala...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jan 19, 2012 11:41 pm

Izumi Razaki

Procházel jsem divizí, rozdával odvahu, přednášky a úkoly. Nechtěl jsem, aby 3. divize byla paralyzovaná strachem. Nakonec jsem otevřel dveře do společenské místnosti. Objevila se silueta obklopená světlem. Vešel jsem dovnitř a světo pohlalo (shinigami už byli unavení z držení reflektorů). Omlouvám se, omlouvám se, měl jsem menší neplánovaný výlet do Hueco Mundo, ale už jsem zase tady. řekl jsem stylem "šel jsem si do trafiky pro sirky"
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Fri Jan 20, 2012 7:24 am

Arinoki Kenkyoshou

Potom co jsem uslyšel podkapitánův hlas, okamžitě jsem vstal a šel jsem se podívat, co se děje. Poté, co jsem našel nadřízeného, se zeptám Co se tu děje, pane ?! Při čekání na odpověď se snažím vzpamatovat z krátkého spánku a připravuji se i na nejhorší. To by mohla bejt moje první mise! Doufajíc si pomyslel.
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Jan 20, 2012 9:06 am

Izumi Razaki

Oslovil mě někdo, koho ani můj úřednický mozek nedokázal rozpoznat, ale to v tuhle chvíli nebylo zase tak důležité. Co se děje? Pokud si nikdo nevšiml, tak celé Seiretei je v chaosu. Všichni se bojí o své životy, hlídky prakticky neexistují, kdyby na nás teď někdo zaútočil, tak jsme prakticky bezbraní! Copak nejsme 3. divize? Copak jsme nedostali nejvíce nepřátel v bitvě s Reimei s nejmenšími ztrátami? (ačkoliv to o sobě tvrdí dalších 7 divizí) Vím, že tohle je těžká situace, ale musíme se sebrat! Nikoho nebudu nutit, ale mám tu úkol pro ty, kteří se na to cití! Chtěl bych trojčlené patroly, které by se vydali do ostatních divizí, zjistili tam situaci a ujistili všechny o bojové připraveosti 3. divize. V žádném případě se však nepříbližujte k trhlinám, nevyvolávejte shikai ani nepoužívejte kida! V případě nutnosti dostanete světlice, které zapálíte a vyhodíte pokud by se stalo něco nečekaného, dorazím tam okamžitě! Kromě toho potřeuju jednoho dobrovolníka, co by vyrazil do 10. divize s jejich 3rd seatem řekl jsem. Rozhodně jsem nechtěl, aby se moji lidé zbytečně vysilovali, ale to nic nedělání a bezmocnost jim museli lést na mozek
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jan 20, 2012 9:16 am

K Razakimu se vrátí člen, kterého poslal do 4.divize. Ehm...Izumi-fukutaichou...Doktor jménem Igaku vám vzkazuje, že už nyní ne v nemocnici nedostatek doktorů a žádný že se odtamtud nemůže vzdálit. Navrhuje vám, aby se ti, kteří jsou na tom nejhůř, přesunuli do 4.divize, jinak že nemůže být nápomocen.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Jan 20, 2012 9:27 am

Izumi Razaki

Zvláštní, člověk by řekl že spíš budou mít plnou nemocnici, ale dobrá! Takže tohle má naprostou prioritu! Máme ve skladu 3 staré vojenské postele, které, pokud si pamatuju, jsou dědictvím po 4. divizi. Použijte je jako provizorní nosítka, vždy po dvojicích odnášejte nejvíce nemocné do 4. divize, vyrážejte po 5ti minutách, kvůli těm trhlinám. Chci 3 trojčlené skupiny, které budou z povzdálí hlídat tento "konvoj". Přece nenecháte zemřít svoje přátele! Tak do práce! Vše ostatní počká řekl jsem a hodil dalšímu shinigami klíč od dveří skladu 3. Věci se museli začít hýbat a lépe dřív než později
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jan 20, 2012 10:11 am

Člen pokýval hlavou a odběhl stranou. Během několika málo minut byla zorganizována akce, kdy začali členové tvé divize vytahovat staré vojenské postele a že jich bylo požehnaně. Další pak na ně ukládali ty, jejichž stav byl kritický. Ti jenž se cítili poměrně dobře utvořili trojice, aby mohli dohlížet na průběh cesty. Jakmile je vše připraveno přijde člen. Poslušně hlásím, že bylo utvořeno asi čtyřicet hlídkových trojic, pacientů k přesunu je něco přes stovku, z toho víc než polovina je na postelích. První konvoj vyrazil asi před minutou. Je to vše Izumi - Fukutaicho?!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Jan 20, 2012 10:23 am

Izumi Razaki

Vyslechl jsem hlášení od svých minionů. Výborná práce! Takhle si představuju funguování 3. divize! Pokračujte v dobré práci řekl jsem a vydal se pomáhat. Tahle akce chtě nechtě svedla víc shinigami na stejné místo, to se mi nelíbilo, radši jsem tam byl také, kdyby se objevila trhlina. Ale o ty nemocní se někdo postarat musel.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Fri Jan 20, 2012 3:54 pm

Arinoki Kenkyoshou

Jsem k dispozici ! zvolal a dobrovolně se chce přidat do akce.
Dejte mi cokoliv, kde zrovna budu potřeba. doufajíc, že na své první misi bude k užitku.
Jestli je opravdu Seireitei v takový kaši, doufám, že na nás opravdu nikdo nezaútočí! pomyslel jsi.
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Jan 20, 2012 4:01 pm

Izumi Razaki

Ehm v tom případě asi můžete doprovodit trojku desítky do jeho divize, protože jinak se zdá být všechno pod kontrolou. řekl jsem. A dál se věnoval pomáhání ostatním. Zdálo se, že jde všechno pěkně od ruky, a ostatní ani neměli čas strachovat se nebo se bát
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Fri Jan 20, 2012 8:55 pm

Izumi Amaru

Nervózně jsem pošlapoval, protože jsem tu čekal nějak moc dlouho. HEJ SAKRA! zakřičel jsem, ale ne klasicky, náhodou jsem trefil přesně ten tón, kdy se každý otočí a s úžasem kouká kdo to řval. Jsem 3. důstojník 10. divize Izumi Amaru! Pokud mě někdo hned nedoprovodí do 10. divize udělám tady z toho kůlničku na dříví! řekl jsem a zatvářil se tak zle, jak to můj kitten-class obličej dovolil
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Fri Jan 20, 2012 10:34 pm

Arinoki Kenkyoshou

Rozhodl se, že uposlechne podkapitánův rozkaz a doprovodí tedy Amaru do kasáren 10.divize. Když uslyšel Amaru a hned na to uviděl, jak se tváří, pomyslel si, že tato mise není zrovna nejlepší volbou. Stejně tak to udělá. Přistoupí k Amaru a řekne mu s klidným hlasem Fajn, tak já tě tedy doprovodím k vám do divize! a čekal až se Amaru rozhodne jít.
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun Jan 22, 2012 8:26 pm

Izumi Amaru

Já VÁS doprovodím k vám do divize rozčílil jsem se ještě víc. Chtěl jsem se rozčilovat, jinak by mi bylo jedno, že mi někdo tyká, ale teď jsem si potřeboval vylejt na někom vztek. Pak jsem se otočil a vydal jsem se se do své divize. Cestou jsem se rozhlížel nervózně a hlídal trhliny.
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Mon Jan 23, 2012 7:19 am

Arinoki Kenkyoshou

Chjo ! Proč se kvůli tomu, tak rozčiluje ?! pomyslel jsem si a následně jsem se vydal za Izumim. Cestou byl docela nervózní, kvůli prasklinám, které všude možně mohli vzniknout a kdyby je kdokoliv napadl, nemohli by použít ani zlomek síly. Tohoto špatného pocitu se snažil vyvarovat a chtěl se soustředit jenom na cestu.
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jan 23, 2012 10:39 am

Razaki---> Člen pokýval hlavou a zmizel někde mezi nemocnými. Těch postupně začínalo ubívat, jak byli po jednom přenášeni na pozemek 4. divize. Vše vypadalo, že jde zatím hladce.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down