Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+27
Solas
passionpower
Meiki Ookami
Hysterio
Ranum
Masahiro Hotake
Nawaki
Amaru
Satoshi
joemandel
Myamoto Usagi
Shizuka Hotake
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Hiruko
Shark
Mina
Red
Bulic
Tertaxka
Dawn de Diablo
Arinoki
Mishkenzie
Aki
Raiden
Sode
Miss_Atlantis
31 posters

Strana 8 z 19 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 8 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro joemandel Tue Sep 20, 2011 8:18 pm

Renmaru Houkazaki

"Renmaru Houkazaki. A volaj ma Renmaru alebo Houkazaki. Žiadne Maru-chan, či Maruru-chan. Aby bolo jasno." odpovedal som mu opäť chladným a nezaujatým tónom, ako to mám vo zvyku. Ďalší člen. Veď ja poriadne nepoznám ani podkapitána.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 20, 2011 9:28 pm

Suzaku
Ležérním krokem jsem dorazil k místu setkání a prostým Yo. upoutal na svoji pozornost Žádali jste 12 divizi, máte ji mít. pronesl jsem, protože jsem diskuzi zaslechl již během přiblížení k samotnému jednacímu prostoru
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 20, 2011 9:56 pm

Ryuuka

No ano, komunikovat na tak velkou vzdálenost s tolika Shinigami bylo přeci jen trochu obtížnější, než se zdálo. Ale nakonec to účel splnilo. Začali se tu scházet Shinigami ze všech divizí, aspoň jedno plus tohohle všeho žejo. Jakmile mi kapitánka podala tu tyčinku, tak jsem se děkovně usmál. "Děkuji.. jste hodná.." Pronesl jsem k ní a sundal si masku. Poté jsem začal jíst tu tyčinku. "Jo, je fakt dobrá.." Zamumlal jsem už normálním hlasem, bez masky. Jakmile jsem dojedl, tak jsem si masku znovu nasadil. "Tak, teď k tomu. Mohli jsme je svolat do jejich divizí, ale.. Tady k nim můžeme promluvit ke všem a vidíme je. Navíc se tady můžou rozdělit podle divizí a tak zůstat v té lepší morálce. Navíc, nejsou to žádné děti, jsou to cvičení Shinigami, nerozbrečí se jenom proto, že tu nebude pouze jejich divize a co se týče důvěry, tak s tou jim domluvím pokud bude třeba." Pověděl jsem jí a vstal ze země. "Tak, teď bychom mohli počkat, až se sejdou úplně všichni a až přestanou přicházet, tak uklidníme situaci a přejdeme k dalším krokům. Ovšem, je zbytečné tady jen tak stát, pokud máme trochu času, tak bychom měli něco dělat." Dořekl jsem a trochu zívl, byl jsem nevyspaný z mise.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Sep 20, 2011 10:33 pm

Myamoto Usagi

Nenápadně jsem poslouchala rozhovor členů páté divize, ale najednou jsem se zarazila, když mi Hosentsu-taichou řekl, že jsem hodná, protože něco takového nikdo z devítky neslýchá moc často. Trochu mě to pobavilo a na mé tváři se na sekundu mihl úsměv, ale v tu chvíly dorazil Suzaku. Skvěle, přišel někdo užitečný..............ale měla bych počkat na Hiroshiho, aby mohl potvrdit moji teotrii. Pohledem jsem vrátila zpět ke kapitánovi. Hosentsu-taichou zdá se, že organizaci už máte promyšlenou a proto navrhuji, aby jsme se rozdělili. Vy by jste uklidnil a seskupil shinigami Gotei 13 a já bych už začala rovnou s vyšetřováním, aby jsme se moc nezdržovali...navíc mám jisté podezření, co by za tím mohlo stát. Počkala bych zde na jednoho svého člena, který by mohl moji teorii potvrdit a nebo vyvrátit a poté bych se vydala do 12.divize, kde bych začala s pátráním. Samozřejmě vám nechám doručit nějakou vysílačku z našeho skladu, pokud žádnou nemáte, aby jsme mohli komunikovat, protože zde budete také získavat informace od těch, co příjdou. Když mě tedy omluvíte, ted si podřebuji promluvit se Suzakem. Aniž bych čekala na odpověd, otočila jsem se a zamířila jsem si to rovnou k vyslanci 12.divize, protože jsem potřebovala urgentně zjistit, jak jsou na tom. Zdravím, Suzaku-san. Jsem ráda, že jste dorazil. Jak to vypadá v 12.divizi? Vím, že kapitán Satoshi zde není, ale doufám, že aspon Sakura nezmizela..............Jsem si jistá, že budem potřebovat vaši pomoc...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 21, 2011 10:05 am

Suzaku
Takže Mya s Ryuukou to tady vedou společně, no to může být zajímavé. pomyslel jsem si, když se Mya přibližovala. Nechal jsem ji domluvit a bryskně zareagoval Možná paradoxně, ale s 12 divizí nic není. začal jsem ubezpečením Sakura je taky v pohodě, vlastně to byla ona, která mě sem poslala. ubezpečil jsem Myu i o stavu Sakury, věděl jsem, že ty 2 se docela dlouho znaly, tak to bylo na místě No pomoc... záleží pomoc v jakém smyslu. odvětil jsem Každopádně budeme nápomocni, jak jen to bude potřeba, ale... konečně jsem se chtěl dostat k jádru věci chtěl jsem jenom ještě něco poznamenat, důvod, proč jsem sem byl vyslán a taky důvod proč já jsem tady a Satoshi ne. poslední část jsem doprovodil úsměvem A týká se to právě těch zmíněných zmizení shinigami. Nevím, jestli se to týká pouze Hueco Mundo, nebo tahle anomálie postihla i svět živých, každopádně mohu ubezpečit, že o Hueco Mundo se Satoshi postará. Našel totiž nějaké abnormality a rozhodl se to prozkoumat sám. Pochybuji, že abnormality, které našel a záhadné mizení shinigami jsou jevy, které by neměly nic společného.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Sep 21, 2011 5:26 pm

Ryuuka Hosentsu

Pozoroval jsem příchod ostatních Shinigami a při tom i poslouchal, co mi kapitánka říkala. "Klidně běžte." Řekl jsem téměř do vzduchu, protože už dávno odešla. "No, než se všichni sejdou, tak prozkoumám budovu." Pomyslel jsem si a trochu zívl. "Tak, to bychom měli.." Pověděl jsem si pro sebe a přistoupil blíže k Shizurovi. "Shizuro, trochu měím váš rozkaz. Nechte to hlídání třinácti týmů naší divize na Saiovi, zvládne to. Říkal jste, že bylo něco tady, musíme zjistit co, pojďte semnou prozkoumat kasárny zevnitř." Pronesl jsem k němu a vešel s ním do budovy. "Prozkoumám to tu za pomocí mých schopností, vy buďte ve střehu." Pověděl jsem mu a zavřel oči. "Ryuugan!" Prohlásil jsem tiše a začal prohledávat budovu a okolí. Pokud tu bylo s duševními částicemi, či něčím jiným, něco v nepořádku, tak jsem to hodlal zjistit.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Sep 21, 2011 10:27 pm

Shizuro

Dobře Hosentsu- taichou. odvětil jsem kapitánovy a vešel jsem za ním do budovy. Zbystřil jsem smysly. V budově jsem se stále rozhlížel. Vlastně jsem ještě nikdy neviděl kasárny 2. divize zevnitř. Je to tu velké a zajímavé. Nesmím se rozptylovat. Obdivovat to můžu později. Jsme tu kvůli informacím. pomyslel jsem si a pravou ruku jsem měl na rukojeti své zanpakuto, pro případ rychlého zásahu. Je tady docela prázdno, že taichou? pronesl ke kapitánovy.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 21, 2011 10:44 pm

Hiroshi (ne ten z Reimei, tohle je člen 9. divize, je to pouhá shoda jmen :-))

dorazil na místo určení a šel se hlásit kapitánce. Byl poměrně dost bledý a vypadal zesláble, nemocně... ale snažil se to nedávat moc najevo. Ale pohled na něj vzbuzoval ve většině shinigami úlek a strach. Ze svého pobytu mimo Seireitei si totiž přinesl částečnou hollow masku, jak nejspíš většina z vás neví. Ale jinak žádné další vlastnosti hollow neprojevoval.

Člen 5. divize

"Tomisura-taichou a Haruka-taichou taky byli kapitáni, a stejně oba zmizeli! A byli tu taky důstojníci!" ohradil se proti Shoově argumentu. "Je jasné, že silou proti tomu nic nezmůžeme!"

Ryuuka -> Měl jsi zrak, kterým jsi mohl vidět reiatsu. Nic zvláštního v této oblasti jsi neviděl, a přece nebylo něco v pořádku... tvůj zrak se co chvíli mírně rozostřil a měl jsi problém udržet tok své duševní energie ve správném směru, abys mohl tuto techniku provádět. Takže tu něco v nepořádku určitě bylo, ale žádné reiatsu vycházející z jiných shinigami ani jiných tvorů v tom nehrálo roli.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 21, 2011 11:06 pm

Myamoto Usagi

O Satoshiho si starost nedělám. Jestliže na něčem ohledně toho pracuje je to jen dobře. A jsem ráda, že Sakuře nic není... Usmála jsem se, protože se mi trochu ulevilo. Ohledně té pomoci....mám podezření, že by za tato zmizení mohli trhliny, které se objevily na okrajích Soul Society. Aspon podle toho, co jsem o nich slyšela a podle toho, co mi popisovali tady o zmizení, je si to docela podobné.......i když si tím samozřejmě nejsem jistá. Nechala jsem ovšem zavolat jednoho svého člena, který se s tím už setkal a snad nám k tomu řekne více. Jen co jsem dokončila větu, objevil se Hiroshi. Ještě s úsměvem na tváři jsem se k němu otočila, ale když jsem si ho lépe prohlédla, usměv mi z tváře zmizel. Nevypadá moc dobře...... Zdravím Hiroshi, potřebovala bych tvoji radu. Myslíš, že tohle je podobné jako to, co se dělo u hlídkové věže, když jste tam byli s Koi? Vím, že si toho asi moc nepamatuješ, protože jsi nebyl v nejlepším stavu, ale necítíš se třeba aspon podobně nebo nepřipomíná ti to něco? Snaž se, prosím, potřebovala bych to vedět. Zatím, co jsem čekala na odpovědi cítila jsem, že většna divizí stejně zůstává ve svých kasárnách, jak jsem navrhovala. Hodila jsem to ted za hlavu a snažila jsem se rozpomenout na zprávu z mise Firela a dopis, který tam našli. Někde kopii toho dopisu ještě mám v kanceláři....vždyt jsme ho i otiskli.........notak si vzpomeň.........
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 22, 2011 1:19 pm

Suzaku
Trhliny jsou většinou příčinou něčeho... máš dobré dedukční schopnosti. pochválil jsem Myu a pak už přišel Hiroshi Zdravím, nevypadáš moc dobré, nepotřebuješ nějakou pomoc...? zeptal jsem se a přiblížil jsem se blíž a zašeptal 12 divize má s problémy hollow plus shinigami existencí docela zkušenost.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Sep 22, 2011 4:59 pm

Ryuuka

Tak jo, zrak byl v plném proudu, Díval jsem se do všech možných směrů, zkontroloval jsem budovu i okolí a nic zvláštního jsem neviděl, po pár sekundách jakoby jsem ztrácel kontrolu nad svou technikou. "Co to sakra?" Pověděl jsem si s vědomím, že jí jenom neumím ovládat, ale když jsem se podíval na Shizura, tak jsem zjistil že i jeho reiatsu nějak divně pulzuje. To už mi oči vidět povolily. "Co se to děje, s tímhle místem.. je něco v nepořádku. Cítíš to žejo?" Otázal jsem se Shizura a vydal se prostě dál. Možá tu je někde něco, co by mě mohlo nějakým způsobem signálně zasahovat a mé oči to nespatří.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 22, 2011 8:36 pm

Hiroshi

upřel na kapitánku oči a z nich bylo jasně čitelné, co odpoví.
"Ano," řekl trochu ochraptělým hlasem. "Není to tak silné, ale někde v břiše mám ten samý pocit, jaký jsem měl, než se to stalo tam... Kapitáne, bojím se toho, co se blíží k Seireitei... jestli nepřijdeme na to, jak to zastavit a zvrátit, bojím se, že..." Nemusel ani dokončovat. "Kdybychom aspoň věděli, jak to začalo! Snad by nám to něco napovědělo..." Pak se chabě usmál na Suzaku. "Ne, ale díky za nabídku. Tohle časem přejde, doufám... jestli tedy bude ještě nějaký čas..." povzdechl tiše.

Shizuro -> Zapomněla jsem to napsat, ale ty i kapitán cítíte podivné, nepříjemné mravenčení, jen velice slabé. Není vám právě dobře, spíš nevolno, hlava vás začala pobolívat a máte pocit neklidu a mírného zmatku ve všem. Není to nijak strašné, ale určitě podezřelé.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Sep 22, 2011 9:30 pm

Shizuro

Ano, taichou. Cítím to. Jak to popsat? Takové nepříjemné mravenčení. odpověděl jsem. Co to může způsobovat? stále jsem se sám sebe v duchu ptal. Stále jsem následoval kapitána. Taichou? Taky vás tak začíná bolet hlava?... Něco tu není v pořádku. Ale co? Vypadá to tu normálně. zeptal jsem se kapitána a už jsem se trošku začal chytat za hlavu levou rukou. Ale stále jsem se rozhlížel a nepolevoval v ostražitosti.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 22, 2011 9:46 pm

Myamoto Usagi

Toho jsem se obávala. Můj výraz byl mnohem zachmuřenější. Když to tady vypadá takto...snad jsou skupiny, které šli k věžím v pořádku...u nich to musí být mnohem intenzivnější... Dobrá, prvně musíme zrušit rozkaz kapitána 11. divize...bylo by příliš nebezpečné shromaždovat takové množství reiatsu na jednom místě. Bohužel, pochybuji, že bych zvládla bakudo 77. v takovém rozsahu, takže pokud to náhodou nedokáže někdo z vás, musím Seireitei upozornit jinak. Nějak doufám, že vy ve výzkumném ústavu budete mít nějaké reproduktory, když máte kamery... Podívala jsem se na Suzaka. Poté musíme zjistit, co způsobilo vznik těch trhlin, ale hlavně je zastavit. Jak jsem tak sledovala Hiroshiho a jeho tvář, najednou jsem si na něco vzpomněle. NO JASNĚ! Vykřikla jsem nahlas a plácla se přes čelo. Jak jsem a něco takového mohla zapomenout? I když je pravda, že jsme v té době měli pěkně na spěch, tak jsem to odložila a pak přišlo to a tamto....hlavní je, že jsem to nezapomněla úplně... Kapitáni Kasumi a Tomisura o vzniku trhlin už něco zjistili...prý jsou za tím vědci, kteří dříve pracovali pro Hiroshiho...myslím toho, který vedl Reimei...a dělali experimenty se spirituálními částicemi a co všechno je možné z nich uměle vyrobit....Myslím, že Hiroshi chtěl armádu umělých bytostí ze spirituálních částí nebo něco takové...vím jen to, že nějaký pokus se nepovedl a po explozy začaly vznikat ty trhliny....bohužel Kasumi ani Tomisura-taichou tu nejsou...oni by asi veděli více... Na chvilku jsem se odmlčela. Okamžitě musíme varovat všechny shinigami, aby používali kido a vyvolané zanpakuto jen v naprosto krajních případech, protože to to jen zhorší....a fuku-taichou 12.divize, tak přišel o život, jestli si dobře pamatuji......... Co se ale stalo s těmi, co zmizeli? Jestli je pohltili trhliny a pokud žijí, jsou ted v mezisvětě? Nebo je to někde vyhodilo, jako hollow u nás? Přes vysílačku jsem ještě požádala Yoriho, at mi nahlásí, co se zatím podařilo zjistit týmům.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 22, 2011 9:54 pm

Suzaku
Jen poruč, co chceš ohlásit. odpověděl jsem na dotaz S tím už si Sakura poradí, vždyť ji znáš, kdybych neznal Satoshiho, řeknu, že ona je největší mozek na tyto věcičky. dodal jsem s úsměvem, ale pak přišla řeč na bývalého podkapitána Jo, to je pravda... zemřel u vyhlídkové věže a možná se s něčím podobným setkal... začal jsem přemýšlet, jestli si nevzpomenu více na to, ale místo toho mi přišlo něco úplně jiného Teď jsem si ještě na něco vzpomněl... Satoshi říkal, že se dostal k Hiroshiho armádě, když byl v Hueco Mundo! vyhrkl jsem, protože ta informace přišla zčistajasna To znamená, že pokud se něco děje, určitě to bude mít základ v Hueco Mundo... dodal jsem svoji hypotézu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Sep 22, 2011 9:58 pm

Izumi Amaru

Naprosto zadýchaný jsem se dostal ke druhé divizi. Očima jsem hledal nějaké kapitány, se kterými bych mohl mluvit. Ale měl jsem z toho běhání mžitky před očima tak jsem musel doufat, že si nějaký kapitán všimne mě
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Sep 22, 2011 10:05 pm

Ryuuka

Už mě začínala bolet hlava. Nebylo to vůbec příjemné, a tak jsem se rozhodl, že zajdu okamžitě varovat všechny Shinigami. "Shizuro, počkej tu, hned příjdu." Pověděl jsem mu a šel směrem z budovy. Vyšel jsem ven a trochu jsem zívl. "Budu to muset udělat znovu, kruci. Tohle bylo unáhlené, nevěděl jsem že je tu takhle něco v nepořádku, musím to prozkoumat." Pomyslel jsem si a opět začal zaříkávat. "Kokubyaku no ami! Nijūni no kyōryō, rokujūroku no kantai. Ashiato, enrai, senpō, kaichi, yafuku, unkai, aoi tairetsu. Taien ni michite ten o hashire! Bakudō #77. Tenteikūra." Prohlásil jsem tiše a opět promluvil.

Zpráva, kterou opět slyší Shinigami Seireitei:
"Omlouvám se, ale..Všihni se rozejděte do svých divizí, kromě třinácti týmů z jedenácté divize, které hlídají. V žádném případě nechoďte po jednom. V druhé divizi je něco v nepořádku, více než jsem čekal. Více vám k tomu neřeknu. Zůstanou zde pouze Shinigami vyššího postavení ve své divizi, prosím tedy třetí důstojníky, podkapitány a jiné důležité členy, aby do kasáren druhé divize dorazili, nebo pokud tu jsou, tak zůstali."

Jakmile jsem dokončil komunikační kidou, tak jsem šel zpátky do budovy. "To by bylo." Pomyslel jsem si a přistoupil k Shizurovi. "Shizuro, jsi z mojí divize a tak bych tě chtěl poprosit abys mi tykal. Nakonec nemusím být jen tvůj nadřízený, můžeme být i přátelé co říkáš? " Pronesl jsem k němu a ještě dodal. "Teď semnou pojď do vězení, musím to tam pročesat, celé." Pověděl jsem mu a vydal se, i přes bolest hlavy, do vězení.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 22, 2011 10:07 pm

Myamoto Usagi

Potřebuji, aby všichni shingami, kromě těch, co mají zadané příme rozkazy, což se týká 9. a 11. divize, zůstali ve svých kasárnách a neopouštěli, zároven je stále platí zákaz chození po jednom, pokud to jde a striktní omezení používání kida a zanpakuto. Povoleny jsou jen v krajních případech nouze... Chvilku jsem zamyslela. Nejlepší by bylo, jestli bych mohla využít vaše kasárny, jako velící stanoviště, Suzaku-san. Mají vhodnou polohu, jsou tam věci, které by se mohli hodit a navíc stejně jich bude zapotřebí při zastevení trhlin... Musíme totiž zlepšit koordinaci a komunikaci mezi divizemy. Proto bych ráda svolala současné velitele divizí, rozdali jim vysílačky a informovala bych je o situaci...Vaše konferenční místnost by na to byla příhodná, ale pokud ne, kasárny mé divize jsou také blízko.... Poté začal kapitán 11.divize opět hovořit přes kido. Zdá se, že něco už z toho hlásit Sakura nemusí, ale ostatní, at oznámí a to neprodleně, prosím. Mrzutě jsem se ohlédla za směrem, kterým se vydal Ryuuka. A kde je sakra ten shinigami, který mu měl donést vysílačku...dělá si, co se mu zlíbí.....používat taková kida opakovaně, by to mohlo jen zhoršit...zdá se, že jejich unáhlené chování je v divizi dědičné......... Zamumlala jsem si tiše pro sebe.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 22, 2011 10:20 pm

Suzaku
Ach, naše konferenční místnost... zopakoval jsem Tobě se zalíbily ty jezdící židle, viď, že jo? zavtipkoval jsem na adresu Myii Ale nic, teď vážněji, klidně to můžeme využít, ale bude záležet na tom, kolik nás tam bude... přece jenom ta místnost není nafukovací. vysvětlil jsem Zatím... dodal jsem s dalším úsměvem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Sep 22, 2011 10:25 pm

Shizuro

Dobře, taichou. Teda Ryuuko. řekl jsem a zašklebil jsem se. Jen počkej až tato situace skončí nakopu ti xicht ryuu, když už si tykáme. pomyslel jsem a usmál jsem se. Taichou? Teda Ryuuko. Nemáme stále vysílačku. Musíme být v kontaktu s ostatními. A používat toto kidou by mohlo tuto situaci zhoršit. Všiml jste si, když jste používal svoje oči že se to stupňovalo i teď po tom kidou se to stupňovalo. řekl jsem vážným tónem. Musíme omezovat naše reiatsu. Hlavně vy, taichou. řekl jsem mu. Aaaaaa na to tykání si budu dlouho zvykat. pomyslel jsem se a usmál jsem se. Otočil jsem se zpět k východu. Jdu pro ty vysílačky. řekl jsem a šel jsem směrem k východu.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Sep 23, 2011 2:27 pm

Ren Akai

Došiel som do kasarní druhé divize. Bol som v šoku, všade pobehovali shinigami z ostatných divizí. Snažil som sa nájst Myu, aby my povedala, čo sa tu deje. Najzvláštnejšie bolo, že okomžite som cítil neprijemné mraučenie a bolest hlavy. A hlave, necitil som reiatsu kapitánky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Fri Sep 23, 2011 6:37 pm

Izumi Amaru

No bezva... ženu se sem takovou dobu, abych vám řekl, že shromažďovat se u 2. divize je kravina... ostatně na to ale asi přišel každej kdo není kapitán Svaly... zamručel jsem nehledě na to, kdo mě mohl slyšet
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 24, 2011 11:21 am

Ryuuka -> Ve vězení jste nenašli nic, co by vám dalo nové informace. Situace tu nebyla ta nepříjemná, dokonce se zdálo, že žádní vězni nezmizeli, byli však zděšení a vykřikovali, že je máte pustit. "Lidi mizej! Vy můžete utýct a schovat se někde, ale my ne!"

Yori

"Mám hlášení o přibližném stavu divizí. Tady je seznam chybějících vyšších důstojníků, jinak každá divize postrádá minimálně pět členů, spíš víc. První divize - vrchní kapitánka, ale ta už byla pryč, než toto začalo. Druhá - kapitánka, zástupce i třetí důstojník, všichni zmizeli v Seireitei. Třetí divize - kapitán, pravděpodobně zmizel v Seireitei. Čtvrtá divize - kapitán, pravděpodobně zmizel v Seireitei. Pátá divize - kapitánka a zástupce, oba se nevrátili z mise. Šestá divize - kapitán a zástupkyně, kapitán pravděpodobně zmizel v Seireitei, zástupkyně je podle všeho na záchranné misi za vrchní kapitánkou. Sedmá divize - nemá důstojníky. Osmá divize - kapitán, zmizel v Seireitei, zástupce a třetí důstojník se nevrátili z mise. Devátá divize - nezmizel žádný důstoník. Desátá divize - kapitán, podle všeho na záchranné misi za vrchní kapitánkou. Jedenáctá divize - žádný důstojník nezmizel. Dvanáctá divize - kapitán v Huecu Mundu, zástupce se nevrátil z mise. Třináctá divize - kapitán zmizel už dříve. To je zatím vše."

Baru, Kyouhei, Genma

dorazili na místo určení. Mezitím obdrželi tu další zprávu, ale Baru a Genma byli zástupci svých divizí, takže v cestě pokračovali.
"No vida, to už je rozumnější," kývl Genma. Vypadalo to, že jedinou kapitánkou před kasárnami byla momentálně Myamoto. Baru hned navigovala, aby zamířili k ní.
"Myamoto-taichou, hlásíme se. Třináctá a čtvrtá divize. Kapitány nemáme..." pronesla a snažila se vypadat, že jí nic není, ale bylo to těžké, když ji Kyouhei i přes její protesty pořád podpíral.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Sep 26, 2011 3:10 pm

Shizuro

Vyšel jsem ven z budovy. Venku stále postával hlouček shinigami. Došel jsem ke kapitánce, kde už byl Yori. Přišel jsem k Yorimu a pověděl. Máte už vysílačky? Nebo mám s vámi pro ně zajít? optal jsem se slušně. Doufám, že mě kapitánka nesprdne zato, že jsem sním nešel. Ale co už mě velí náš kapitán a ten nařídil abych šel sním. řekl jsem si v duchu pro sebe a mírně jsem se zamračil. Ale hned jsem se znova zatvářil normálně a pohlédl opět na Yoriho.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Sep 26, 2011 5:09 pm

Renmaru Houkazaki

Z informácií mi docvaklo, že dôstojníci našej jednotky zmizli. Postavil som sa zo zeme, zanpakutou som si dal na rameno.
"No čo čumíte...ideme ich predsa hľadať." ohlásil som razom. Aj keď som dúfal, že je prítomná najvyššia šarža, čiže 4. člen 5. jednotky.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 19 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

- Similar topics