Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+27
Solas
passionpower
Meiki Ookami
Hysterio
Ranum
Masahiro Hotake
Nawaki
Amaru
Satoshi
joemandel
Myamoto Usagi
Shizuka Hotake
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Hiruko
Shark
Mina
Red
Bulic
Tertaxka
Dawn de Diablo
Arinoki
Mishkenzie
Aki
Raiden
Sode
Miss_Atlantis
31 posters

Strana 9 z 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 9 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Nawaki Mon Sep 26, 2011 8:55 pm

Izumi Razaki

Objevil jsem se ve 2. divizi. Tak řekne mi SAKRA někdo, co se tu děje?! zeptal jsem se hromovým hlasem. V tuhle chvíli mě nezajímali kapitáni ani nikdo další, zajímalo mě proč nikdo ještě nevyřešil mizení shinigami. Cestou jsem zakopl o toho Yoshirova maskota, ale ignoroval jsem ho.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Mon Sep 26, 2011 10:01 pm

Ryuuka

Při vstupu do vězení mě teda Shizuro opustil a šel pro vysílačky. No, jak chtěl, byla to ostatně jeho věc žejo. "No, já s nimi nepotřebuji být ve spojení, je tam kapitánka Myamoto." Pomyslel jsem si a rozhlížel se po vězení a koumal, jestli se ten můj stav, resp. ta neovladatelnost vlastního reiatsu, zhoršuje, nebo zlepšuje. Když vězni začali vykřikovat, tak jsem je probodl pohledem mých očí. "Schovává se snad někdo? Ne, tak laskavě držte huby." Řekl jsem celkem bezcitně směrem k vězňům a pak jsem šel prostě dál, na místa v druhé divizi, kde jsem ještě nebyl. Snažil jsem se jít samozřejmě stále k místu, kde mi bylo nejhůř a kde bylo ovládání toku mého reiatsu nejtěžší. Měl jsem aspoň takovou teorii že tu prostě něco je a pokud ne, tak jsem se hodlal aspoň slušně projít.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Sep 26, 2011 11:28 pm

Myamoto Usagi

Pátnáct lidí by se tam vejít mělo...snad. Odpovím a vyslechnu si hlášení od Yoriho. Děkuji, at ještě sepíší ty svědectví a přinesou je neprodleně do 12. divize. A také at podají hlášení ti, co šli do Rukongaie, potořebujeme informace a to co nerychleji to půjde. Přestanu mluvit do vysílačky a rozhlédnu se, protože se zde začali scházet důstojníci a zástupci kapitánů. Než stačili dojít až k nám, otočila jsem se na Suzaka. Jděte rychle do vaší divize a vyřiťte Sakuře, aby vyhlásila ty rozkazy. Vezměte sebou také Hiroshiho, prosím. Byl u toho, když trhliny vznikaly, možná bude nějak nápomocný. A začněte s výzkumem, potřebujeme zjistit, jak to neutralizovat. A také Sakuru upozorněte na blížící se návštěvu, nerada bych jí zaskočila i když lidi z výzkumného střediska se překvapují těžko... Poté jsem se otočila na Genmu, Baru a Kyouhuie. O vaší situaci jsem obeznámena. Omlouvám se za kapitána 11. divize, jednal až příliš spontálně. Tyto kasárny nejsou ted zrovna nejlepší místem... Obzvláště pro někoho, kdo není zjevně v pořádku, že fuku-taichou 13.divize. Nebylo by dobré, aby tu byla dlouho. ...a proto pojdte prosím se mnou do 12.divize, nastíním vám tam situaci. Jen okamžik strpení... Potřebuji tu někoho, aby je ted za mě usměrnil do dvanáctky... Nejprve jsem odpoveděla Shizurovi, který si mohl myslet, že Yori je tady, když slyšel jeho hlas, ale to bylo pouze z mé vysílačky a tak jsem mu sdělila, že pro vysílačky si musí dojít k nám do divize. Poté jsem si kvapně prohlédla přítomné a můj zrak se zastavil na skupince z 5.divize, došla jsem přímo k nim ve chvíli, kdy se zvedali, aby hledali zmizelé. Stát. Je příliš nebezpečné je jít ted hledat. Jestliže chcete pomoct, uděláte nejlépe, když půjdete do své divize, ale pokud vám to příjde málo, můžete udělat tým, který půjde prohledávat Rukongai, ale bez vysílaček vás nepustím, takže jestli si vyberete tuto možnost, zaběhněte si do skladu 7 v 9.divizi. Rozhodně potřebuji od vás dva shinigami, kteří tu počkají a všechny důstojníky a zástupce kapitánů a podobně, kteří sem mají dorazit, pošlou do kasáren 12. divize do konferenční místnosti. A to je rozkaz! Zároven je zákaz používání kida a vyvolání shikaie, pokud nebudete v krajní nouzy, tak na to pamatujte. Vy jste se prvně ujal slova, tak to nechám na vás. Podívám se na Renmara, otočím se a už chci vyrazit s ostatními, když v tu chvíly se přiřítí Razaki. Izumi-san, uklidněte se, ztište se a následujte mě prosím, vysvětlím vám to. Ještě jsem zvedla ze země Amara, kterého "přejel" Razaki. O vás už jsem také lecos slyšela, připojte se k nám. Doufám, že jsem nikoho nepřehlédla....ale musíme si pospíšit. Kolik času nám asi zbývá, než se ty trhliny stanou natolik nestabilní, že zničí a pohltí Seireitei? Témeř jsem při tom všem nezpouštěla pohled z Baru, protože jsem měla starost, jaký vliv by mohlo zdejší prostředí na její stav mít.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 27, 2011 9:08 am

Suzaku
Mya se do toho umí opřít, když je potřeba. pomyslel jsem si Dobrá, mám na tebe čekat, nebo tady ještě budeš něco vyřizovat? zeptal jsem se Myi Pokud ne, pak bych tedy šel s tady kolegou. měl jsem na odchod, pokud nechtěla Mya, abych počkal.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 27, 2011 11:37 am

Ryuuka -> Usoudil jsi, že nejhůř je ti na nádvoří kasáren.

Hiroshi

pochopil, že by měl jít se Suzakem a pomoci s vyšetřováním toho, co se zde dělo. Netušil, jak bude nápomocen, ale hodlal udělat vše, co bude v jeho silách. Vypadalo to, že kapitánka už nic nechce a že se sama bude s ostatními přesouvat ke dvanácté divizi, takže ji budou mít po ruce, kdyby něco.
"Tak pojďme, není času nazbyt..." kývl na Suzaka. Byl velice neklidný, asi proto, že tušil, co je všechny brzy může čekat.

Baru

na tom opravdu nebyla moc dobře a pociťovala podivný tlak. Nečekala, že jí bude takhle špatně, viděla mžitky před očima a začala klopýtat. Ještě že ji ti dva drželi. I přes to ale následovali kapitánku Myamoto pryč. Ať to stojí cokoli... nebude nečinně sedět, musí dělat vše pro bezpečí divize! Jinak by se nedokázala podívat kapitánovi do očí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 27, 2011 1:58 pm

Ryuuka Hosentsu

Procházel jsem se a opravdu mi bylo nejhůř na nádvoří kasáren. "Dobře, tak tohle byl velice špatný nápad. Nikam to nevede sakra. Notak Ryuuko, přemýšlej. Sakra jak se tu mám zorientovat, když mi někdo řekne že po dobu mé nepřítomnosti jeden Shinigami zničil skoro celé Seireitei a teď se ztrácí lidé. Je tohle vůbec normální? Dobře, budu klidný a odejdu pryč." Pomyslel jsem si s trochou vzteku a rukou stllačenou v pěst. Poté jsem odešel zpátky, kde byli všichni Shinigami. Už tu bylo více podkapitánů. "Zdá se, že mojí druhou zprávu uslyšeli. Kapitánka Myamoto to tu zvládne." Pomyslel jsem si a vydal se bezeslov do kasáren 1. divize.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Sep 27, 2011 2:05 pm

Nibori Yukio

Sledoval co se dělo. Vůbec nevěděl co má dříve dělat, po dvou zprávách svého kapitána už se chystal odejít do svých kasáren ale viděl ho odcházet kamsi do neznáma i přes to že by měl asi být tady. "Kam to kapitán jde?" Pomyslel si a použil Shunpo směrem ke kapitánovi. V okamžiku se objevil těsně vedle něj. "Kapitáne, jdu s vámi. Sice mě ještě asi dobře neznáte, když jste nový kapitán, ale budu vám rozhodně nápomocen." Řekl mu s mírným úsměvem. Hned pak se vydal stejným směrem, jako kapitán.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Sep 27, 2011 4:02 pm

Shizuro

No takže musím do 9. divize do skladu 7. řekl jsem si v duchu a vyrazil jsem. Ale trvalo mi to než jsem se dostal přes hloučky shinigami. Pozor uhněte potřebuji projít! řekl jsem jim. Už jsem se dostal až ke konci a konečně mohl shunpnout směrem ke kasárnám 9. divize.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Sep 27, 2011 9:20 pm

Izumi Razaki

Bez dalších slov jsem následoval kapitánku 9. divize. Zdálo se, že ten chaos se docela šířil, každopádně bylo dobře, že se velení ujal někdo, kdo má v hlavě nějaký rozum a nebyl jsen klonem Pepka námořníka po lobotomii. Pořád jsem sice neměl dost jasnou představu o tom, co se děje, ale konečně svitla naděje, že bych se to snad i mohl dozvědět...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 28, 2011 12:23 pm

Myamoto Usagi

Chvilku jsem počkala, abych Hiroshimu a Suzakovi dala čas. Nechtěla jsem, aby jsme tam došli bez toho aniž by o tom nebyla Sakura obeznámena. Otočila jsem se na všechny, kteří měli vyrazit s námi při tom jsem lehce kontrovala stav Baru. Už jsme čekali dost dlouho...neměli by jsme se tu déle zdržovat. Dobře, tak vyrážíme do kasáren 12.divize. Obrátila jsem se a vyrazila.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 28, 2011 2:06 pm

Suzaku
Takže já vyrazím dopředu, sesbírej všechny, kteří mají dorazit a já zatím obeznámím Sakuru, že dorazíme. řekl jsem a bez dalších okolků jsem vyrazil zpět do kasáren.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 28, 2011 4:33 pm

Vyšší důstojníci odcházeli, i členové se pomalu rozcházeli ke svým kasárnách, kromě skupinky členů 5. divize, kteří dostali za úkol, že dva z nich tu mají počkat a hlídat to tu. Ovšem nikdo z nich se neměl zrovna k tomu, aby se dobrovolně přihlásil. Čekali na slovo Shoa nebo Renmarua, kteří měli momentálně nejspíš nejvyšší hodnost nebo se tak aspoň chovali.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Sep 28, 2011 4:59 pm

Renmaru Houkazaki

Dostal som pokyn ostať tu a strážiť. Uľava. Ani ma nehne preč. Môžem robiť to, čo som robil doteraz. Ale musím mať oči na stopkách, čo ak zasa niekto zmizne.
Shoovi som dal hlavou pokyn, aby ma nasledoval.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 28, 2011 6:59 pm

Členové pětky viděli, že ti dva odvážlivci už se asi přihlásili. Na nic tedy nečekali a dali se ve skupince na odchod do svých kasáren, kde se mohli cítit aspoň o něco bezpečněji.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sat Oct 01, 2011 3:55 pm

Shizuro

Přiběhl jsem do pětky. Trochu zadýchaný, jednak protože jsem spěchal a taky proto, že jsem byl ostražitý. Ale rozhlížel jsem se po kasárnách druhé divize a nikdo tu nebyl až na pár členů 5. divize. Přišel jsem k nim a zeptal jsem se. Neviděli jste kapitána 11. divize? Pořád jsem byl zadýchaný. Tady jistě není, necítím jeho reiatsu. Kam jste zase šel?! řekl jsem si v duchu a zašklebil jsem se a sevřel jsem pěst.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Oct 01, 2011 4:21 pm

Renmaru Houkazaki

Do toho ticha sa objavil akýsi shinigami, ktorý sa vypytoval na kapitána 11. jednotky.
"Tak to nemám šajnu." odpovedal som mu, nakoľko kolega nejavil známky záujmu.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Oct 03, 2011 8:34 am

Sho
Následoval jsem Renmarua,ale potom přiběhl ten člen z jedenáctky a vyptával se na kapitána jedenácté jednotky.[b]Taky jsem ho neviděl.Odpovědel jsem mu a byl jsem připraven ho stále následovat.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Oct 03, 2011 7:32 pm

Shizuro

No, díky. řekl jsem a otočil jsem se a koukal se kudy by kapitán mohl jít. No je možné, že už se přesunuli do 12. divize. Jednak mají tam ústřednu a taky mohou tam něco zjistit. zamyslel jsem se a nakonec jsem se vydal směrem do 12. divize. Musím být opatrný. Nesmíme chodit sami a já tu lítám seireitei úplně sám. řekl jsem si v duchu a vyrazil jsem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 04, 2011 8:35 pm

Renmaru, Sho (a Shizuro, pokud je ještě v doslechu :-D) -> Vaše hlídka plynula v poklidu, až jste si skoro říkali, že se možná všichni spletli a nic se tu nestalo. Najednou jste zaslechli zevnitř nějaký hluk, šlo to z věznice.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Oct 04, 2011 9:05 pm

Ryuuka Hosentsu

Došel jsem do kasáren druhé divize a v dáli zahlédl ještě Shizurův odchod. No vlastně jsme se takřka střetli. Já při příchodu, on při odchodu. "Výborně, máš vysílačky?" Otázal jsem se ho, výkřiky jsem bohužel neslyšel, protože jsem přišel později, než bych je byl schopen zaslechnout. "Jsem rád, že jsem tě našel tak rychle, musíme si pospíšit a začít jednat." Pronesl jsem k němu a protáhl se. Rozhodně jsem neplánoval mu říct, že jsem spal, co bych to byl za kapitána žejo.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Oct 04, 2011 9:17 pm

Shizuro

Byl jsem už skoro na odchodu,když v tom jsem slyšel hluk zevnitř věznice. A ještě k tomu jsem konečně narazil na kapitána. Ano, mám. řekl jsem a podal jsem jednu kapitánovy. No musíme to prozkoumat, ale dát vědět taky kapitánce Myamoto. Vy jste to asi neslyšel, že? Vyšlo to z věznice ve druhé divizi. řekl jsem a otočil jsem se směrem k věznici. Zapnul jsem vysílačku a začal jsem mluvit.
"Kapitánko Myamoto! Tady Shizuro Makata 3. důstojník 11. divize. Právě jsme zaslechly hluk, který vycházel z věznice ve 2. divizi. Jdeme to s kapitánem Hosentsu prozkoumat."
dořekl jsem do vysílačky a obrátil se ke kapitánovy. A vyčkával na odpověď kapitánky Myamoto.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Oct 05, 2011 8:21 am

Renmaru Houkazaki

"Čo sa tam robí?" vytrhol ma z ticha a kľudu výkrik. Šiel smerom z väzenia. Tak sa mi preháňalo hlavou, či tie zmiznutia nemá na svedomí niečo odtiaľ.
"Poďme sa tam mrknúť." navrhol som Shoovi.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Oct 05, 2011 11:03 am

Mluví z vysílačky:

Rozumím, jestli něco objevíte, dejte mi vedět. Nezapomente, že používání kida a vyvolávání shikaie či bankaie by vám ted mohlo spíše přitížit a tak si jejich užití radši předem řádně promyslete, kdyby se vyskytl nějaký problém.
Budtě opatrní.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Wed Oct 05, 2011 12:50 pm

Sho
Tak jo.Souhlasil jsem s návrhem Renmarua a vyrazil jsem směrem k věznici.
Snad to nebude nic nudnýho.Řekl jsem si v duchu a pomalu jsem se blížil k věznici.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Oct 05, 2011 5:08 pm

Ryuuka Hosentsu

Vypadalo to, že pro vysílačky byl. Převzal jsem si jí teda a pronesl. "Výborně, jsi docela spolehlivý, ještě abys mi někdy pomohl s papírováním a bude to úplně super, heh." Poté jsem se podíval na členy, kteří se chystali do vězení. "Takže tam něco je jo? V tom případě jdeme ne?" Pověděl jsem mu a pomalým krokem se vydal směrem k vězení. "Výkřiky? Jsem zvědavý na co pěkného tam narazíme, že by zmizel nějaký vězeň? No buďto si z nás dělají srandu a chtějí se dostat ven, nebo začínají mizet stejně jako ostatní. No to uvidíme." Pomyslel jsem si a přidal do kroku.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

- Similar topics