Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+25
Hiruko
Bulic
Kurotsuchi Midori
Suki
Bloodkick
Firel
Darlian
Zirvith
Yuki-onna
Shinichi
Myamoto Usagi
Satoshi
Red
Spectral
joemandel
Lus
vodovod
Maršál Křída
Misman
Arinoki
Solas
Sode
Raiden
Miss_Atlantis
dead wind
29 posters

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 18 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Red Tue Nov 16, 2010 8:18 pm

Yoshiro

Po mém boku stál Amaru a nevypadal, že by se mu nějak chtělo do řeči. Možná moc vysokých hodností kolem. Kdo ví. Když přišla Konan, mile a s úsměvem jsem jí pozdravil. No, pak přišla babka a Yasumaru. Zdravím, Kapitánko. Když teď dorazil i Kuchiki-taichou, jsme připraveni vyrazit. Odpověděl jsem ji.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 18 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 16, 2010 8:29 pm

Shounagon Sei

přikývla. Zatímco nebohý Satoshi, který tu není, ale na Soukyoku přišel, otvíral mně naprosto záhadným a nepopsatelným způsobem gargantu na její rozkaz, přišla blíž k Yoshirovi.
"Yoshiro, ohledně vaší mise. Nechci, abyste na sebe v Huecu Mundu moc upozorňovali. Signály, které zachytil Satoshi, zvládne prozkoumat Izanagi se svou skupinou, kdyby vás šlo víc, bylo by to zbytečné. Takže ty vem svůj tým pokud možno na druhou stranu a pokuste se zjistit co nejvíc o nepříteli, jestli se tam tedy nějaký zdržuje. Podkapitán pětky mi řekl, že u strážní věže, kam byl poslán na průzkum, viděli neskutečné množství hollow, takže je možné, že Hueco Mundo je prázdné, každopádně chci si být jistá a chci vědět, co se tam děje. Poslyš, vím, že si od toho asi slibuješ, že tam potkáš Razakiho... ať se děje cokoli, pokus se vyhnout boji, neupozorňovat na sebe a v pořádku všechny dopravit zpět do Seireitei, je ti to jasné? No. Kolik chceš na průzkum času? Protože gargantu budeme asi muset otevřít opět odtud, abyste se mohli vrátit..." zúžila tázavě oči při pohledu na kapitána desítky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Nov 16, 2010 8:36 pm

Yoshiro

Rozumím, Kapitánko. Přikývl jsem na její instrukce. Pokusíme se vyhnout jakékoliv konfrontaci s nepřítelem. Pokud to půjde.. Pak jsem se zamyslel nad tím, kolik času asi budeme potřebovat. Tři dny. Ukázal jsem na ruce tři prsty. Dejte nám tři dny.
Na chvíli jsem se zamyslel nad jejími slovy. Hlavně nad částí, kdy řekla - ,,a v pořádku všechny dopravit zpět do Seireitei, je ti to jasné?"
Musím věřit ve svoje schopnosti..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Tue Nov 16, 2010 8:47 pm

Mitoshi
Díval jsem se na místo, kde manévroval kapitán Satoshi.
Bylo hodnĚ zajímavé ho sledovat při práce.
A hlavně sledovat Shinigamiho jak dělá průchod do Hueca Munda.
Divné zvuky naznačovaly, že se opravdu něco děje...
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 16, 2010 8:49 pm

Shounagon Sei

"Dobrá." Sama též myslela na tři dny, takže neměla námitky. Tři dny snad v Huecu Mundu bez úhony vydrží. Potom se obrátila na Yasumara. "Dávej na něj bacha, Yasumaru," ukázala palcem na Yoshira. "Je to rebel! Kdyby něco, dej mu před kokos, aby se zklidnil." Řekla to napůl žertem, ale na druhou stranu její víra, že Yoshiro udělá, co se mu řekne, v poslední době utrpěla. Jestli Yasumaru byla ta správná osoba na hlídání neposlušného kapitána, to už byla věc druhá. Nejspíše ne.
"Ale Shounagon-sama, jsem si jistý, že Ruyichi-taichou..." pokoušel se Yasumaru něco namítat, kapitánka ho poměrně uvedla do rozpaků.
"Ale kuš, však to byl vtip. Dobře... hodně štěstí, děcka. A v pořádku se vraťte!" ustoupila krok od nich, když Satoshi dokončil otevření garganty.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Nov 16, 2010 8:59 pm

Yoshiro

To, co Sei říkala Yasumarovi jsem neslyšel. Nebo jsem to možná slyšet nechtěl.
Pevně jsem věřil tomu, že je Razaki v Hueco Mundo... Pochyboval jsem o tom, že by šel do reálného světa. Hlavně když jsem si vzpomněl na to, jak vypadal, když jsem s ním bojoval. Taky tu byla možnost, že je mrtvý a že se prostě vypařil jako Hollow.. Ale o tom jsem pochyboval.. Byl čas jít.
Zamával jsem vrchní Kapitánce a skočil do Garganty.. Naše mise právě začíná.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Nov 16, 2010 9:06 pm

Konan

Nečekala jsem, že nás příjde vyprovodit hlavní kapitánka. Při jejím příchodu jsem se hluboce uklonila na důkaz úcty. Pak už jsem jen stála opodál a čekala, kdyže tedy vyrazíme. Sledovala jsem, jak se přede mnou otevírá černá díra do neznáma. V ten okamžik jsem nedovedla na nic myslet a ani cokoliv říct.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 16, 2010 9:13 pm

Yasumaru

čekal, až všichni vstoupí do garganty, potom se otočil na Sei.
"I vám hodně štěstí, Shounagon-sama," kývl na ni s úsměvem a potom následoval ostatní.

Shounagon Sei

si oddechla, když Yasumaru zaplul dovnitř. Tak, to by bylo. Teď ještě ten zbytek. Otočila se a zkoumala, jestli už se sešla i druhá skupina. Izanagi měl opět zpoždění... jaké to překvapení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Nov 16, 2010 9:35 pm

Lus Ayazaki

Zahlédnu známou tvář. Tak přecijen nešli? Nebo jsme jen zbytek, který tu čeká než dojdou ostatní, kteří jsou už možná na druhé straně? Nebo možná nejsou? Tohle je domluva ... příště by měli upozornit na které straně Senkaimonu se máme vlastně sejít. A hle! Kohopak nám tu vítr přivál? Zdravím, Bulici. Po chvíli čekání, kdy stále nepřichází, pohlédnu na zbytek. Jelikož je možné, že zbytek skupiny se nachází na druhé straně Senkaimonu, měli bychom možná také jít. Překvapuje mě, že by jen tak odešli bez nás, ale co se dá dělat.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Nov 16, 2010 9:40 pm

Satoshi
Gargantu, která se táhla do dostatečné šířky, aby všichni mohli projít naráz, bylo přece jenom trochu komplikovanější udržet, než tu, kterou jsem používal na průchod do Las Noches, proto také tahle Garganta neměla určený cíl. Tak to máme první skupinu. pomyslel jsem si. Až byli všichni uvnitř raději jsem Gargantu zavřel Dokud zde nebude druhá skupina, bylo by udržení Garganty v činnosti velmi nebezpečné. vysvětlil jsem své počínání.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 16, 2010 9:42 pm

Bulic

Lus je vlastně kapitánka... Ještě před pár dny byla podebnou a ted jsem já pod ní .. prdlajs Lus ahoj !!!! Chytnu Lus kolem ramen a lehce ji stisknu Tak co jak se ti vede na postu kapitána??? Musí to bejt voprus co ??? Ted mě bud zabije a nebo zareaguje normálně co s toho. Polknu nahlas a poté se usměji.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Nov 16, 2010 10:03 pm

Suki Taiketo

Začínala být nesvá, koukajíc na kapitánku.Oni nás tu snad vážně nechali?!
"Těší mě, já jsem Suki Taiketo, podkapitánka 6.divize." řekla nervozně, kousajíc se do rtu. "Nemám ponětí, asi nečekali." dořekla Suki ve chvíli, když dorazil další shinigami. Bylo na ní vidět, že si trochu oddechla. Přece jenom nechtěla být poslední a ta která zdržuje.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Nov 16, 2010 10:36 pm

Lus Ayazaki

Zatím jsem si toho nestihla příliš užít, takže ti toho moc nepovím. Ten nejspíš nemá moc velkou úctu ke kapitánům... nebo spíš ke mně. Nakonec jsem přeci jen byla pod jeho velením, tak si to může dovolit, i když by neměl. Takže, nejspíš nám nezbývá nic jiného, než se vydat do reálného světa. Ostatní na nás určitě čekají. Pohlédnu na ně, zda nemají nějaké námitky a poté se bránou vydám do reálného světa.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 16, 2010 10:42 pm

Bulic

Tak jo vyrážíme!! a vejdu do realného světa s úsměvem. Vzala to dobře čakal jsem nějaký kecy typu to už si příště nedovoluj atd. a ono nic... To bude asi to že byla dřív podemnou. Suki podkapitánka 6.divize hmm tu nějak neznám asi nová tvář ve vyžších postech.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Nov 17, 2010 11:17 am

Izanagi

Znenadání se shunpem objevil na vrcholku Sōkyoku. Vál zde silný vítr, který hýřil okolní prach všude, kde to šlo. Měl na sobě haori s dlouhými rukávy, které kompletně zakrývaly jeho ruce a vlály po směru větru. Do tváře mu bylo vidět tak velmi špatně, jelikož jeho klobouk mu zakrýval alespoň horní část obličeje. Rozhlédl se po okolí, aby zpozoroval vrchní kapitánku. "You." Pozdravil.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Wed Nov 17, 2010 11:27 am

Hiruko

Když konečně přišel k Senkaimonu a viděl u něj další shinigami tak si pomyslel.Jdu nejspíš pozdě nebo tak akorát.Dál to neřešil pozdravil Suki a vešel do reálného světa.Zajímalo by mě jaký bude zbytek týmu.Doufám že s nimi zábava a né jenom samá práce.Povzdychl si a poškrábal se na hlavě.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Nov 17, 2010 1:32 pm

Suki Taiketo

Kývla Lus na znamení, že proti tomu,aby vyrazili nic nemá. Bylo trochu vzláštní, že zatím fungovali tak odděleně, ale Suki se tím radši rozhodla nezabývat.Však ono se vysvětlí, proč nepočkali..
Pak s úsměvem odpověděla na pozdrav Hirukovi a odešla společně s ostatními do reálného světa.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sun Nov 21, 2010 12:09 pm

Daisuke Ryusaki

Shumpem doběhl na horu Sōkyoku k bráně. Nikdo tam nebyl ale brána byla otevřená. "Sakra, dlouho sem se vykecával, už zase jdu pozdě!" rozeběhl se a vběhl do brány, která vedla do Hueco Mundo.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 21, 2010 5:43 pm

Shounagon Sei

Když oba dva týmy zmizely a garganta se zavřela, ještě chvíli tam stála. Cítila, jak na ni dopadá únava. Když má tohle za sebou, snad by se konečně mohla jít vyspat... třeba se to tentokrát povede. Pomalým, shrbeným krokem zamířila zpět do kasárny 1. divize.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Nov 21, 2010 8:00 pm

Satoshi
Takže to máme... pomyslel jsem si Takže je načase simulovat situaci, kterou popsal Firel a následně si to potvrdit... pomyšlel jsem si a opustil jsem prostor Sokyouku směrem ke své laboratoři.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Dec 03, 2010 9:57 pm

Firel
Když jsem znovu přišel do kasáren první divize připadao mi že nevím kam patřím.
Zaklepal jsem na kancelář vrchní kapitánky a čekal na odpověd, doufal jsem že neruším.
Hikaku byl celou dobu za mnou.
Nejsi nervózní?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 11:02 am

Hikaku Kioshi

Né nejsem ale říkal si že jdeme za babičkou poté jsem se pousmál a tiše se k němu přiblížil a tiše zašeptal vrchní kapitánka je tvoje babička?
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Dec 04, 2010 12:42 pm

Firel
Není, jen se jí tak mezi shinigami říká. Zasmál jsem se nad tím jak ho něco takového mohlo napadnout.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 12:46 pm

Hikaku Kioshi

Vlastně jsem tušil že to bude nějak takhle Na co za ní vlastně jdem řekl jsem a taky jsem se začal smát,Hele pekelný motíl,a k tobě letí taky.Takže ty nás budeš vést tak to je super

Spoiler:
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Dec 04, 2010 3:51 pm

Firel
Přesně kvůli tomuhle sme sem šli, jestli pro nás babča něco nemá.
Usmál jsem se a vyrazil k senkaimonu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: