Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+25
Hiruko
Bulic
Kurotsuchi Midori
Suki
Bloodkick
Firel
Darlian
Zirvith
Yuki-onna
Shinichi
Myamoto Usagi
Satoshi
Red
Spectral
joemandel
Lus
vodovod
Maršál Křída
Misman
Arinoki
Solas
Sode
Raiden
Miss_Atlantis
dead wind
29 posters

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 19 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 3:57 pm

Hikaku Kioshi

ale víš co to znamená řekl jsem vážně a pak chvíli mlčel.......... že jsi věštec řekl jsem opět s humorem a rozběhl se spolu s ním s měrem k senkaimonu.Hurá konečně nějaká akce
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 19 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Firel Sat Dec 04, 2010 5:32 pm

Firel
Dorazil jsem spolu s Hikakem k seikamonu jako první. Mohl jsem tedy obnovuit reiatsu po tréningu.
Mrzí mě že jsem neměl čas vyzkoušet mojí třetí techniku... hold to budu muset zkusit rovnou v praxi.
Sednul jsem si na špic kopce a chvíli shlížel dolů. Potom jsem si sedl a zavřel oči.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Dec 04, 2010 5:38 pm

Kanashi

K Senkaimonu doběhl nějakou chvílí za Firelem a Hikakuem.
Když vyděl, že už tam někdo je tak nechtěl vypadat jako blb a šel směrem k ním takovou frajerskou chůzí.
Najednou těsně před němá zakopl o malý kámen a sletěl přímo na obličej.
Auu.. sakra. Proč se tohle vždycky stane!?
Pak hned vstal ze země a odkašlal si.
Těší mě. Já jsem Kanashi a vyrážím s vámi na misi.
Pověděl těm dvou s úsměvem a trochu zaprášeným obličejem z pádu.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Dec 04, 2010 5:40 pm

Kunimatsu fujikage
Už před senkaimonem viděl skupinku lidi šel kní a zeptal se jich
Vy jste ti co semnou byli přiděleni na misi ?
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 5:46 pm

Hikaku Kioshi

Nazdar já jsem Hikaku Kioshi odpověděl jsem Kanshimu a hned vzápěti nově příchozímu na jeho dotaz ano to jsme a znovu jsem zopakoval i jemu své jméno.Pak jsem vylezl taky na kopec a sedl si kousek od Firela a začal taky meditovat.

Naposledy upravil Mishkenzie dne Sat Dec 04, 2010 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Dec 04, 2010 5:51 pm

Kanashi

Podíval se na nově příchozího: Hoj, vypadá to. že jsme to my.
Pak si lehl u kopce a čekal, až vyrazíme.
Nevěděl kolik jich má ještě přijít, protože si to už nepamatoval.
Super, že jdu do lidského světa.. Je tam prý hodně pěkných holek.
Při té myšlence se zvrhlé usmál, ale neuvědomil si, že to řekl nahlas.

Naposledy upravil Kage Ryu dne Sat Dec 04, 2010 6:07 pm, celkově upraveno 3 krát
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Dec 04, 2010 5:52 pm

Kunimatsu Fujikage
Sice se hikaku neptal mě ale i tam jsem mu řekl až s tebou hodím to bude bunshin řekl a zasmál se
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Dec 04, 2010 6:13 pm

Suzaku
Cesta od 12 divize byla velmi lehká a rychlá dokonce se mu zdálo, že to bylo až příliš. Že bych tak zesílil? zeptal se sám sebe, ale než se nadál byl v blízkosti Senkaimonu a uvědomil si, že vypouští do okolí dostatečné množství reiatsu Opravdu asi ano... tohle bych za normální situace měl pod kontrolou. zašeptal si a ztlumil hladinu reiatsu na přijatelnou hodnotu.
Na domovní střeše blízko Senkaimonu se zastavil, aby si oblhlédl situaci. Ichi, ni, san, yon... Takže 4 lidi včetně Satoshiho podkapitána. To by mohlo stačit. řekl si a seskočil před Senkaimon.

Mohli jste vidět shinigamiho, který vzhledem byl velkým kontrastem Satoshiho. Místo černé barvy měl bílou barvu a i vystupováním byl v mnohém odlišný.
Spoiler:
Řekněme, že to modré je jako haori, každopádně je tam znak 12 divize.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Dec 04, 2010 6:17 pm

Firel
Byli jsme tu asi všichni.
Když jsem domeditoval a obnovil reiatsu. (možná to bylo trochu moc rychlé ale myslím že nikdo by nechtěl mít v týmu kolegu s nulovou připraveností Very Happy)
Tak jsem se zvedl a představil.
Firel Dakuraito, podkapitán páté divize. Zaměření na kido. zaměření na kido jsem řekl spíše pro ostatní aby veděli co ode mě očekávat. neříkal jsem že shunpo je moje slabina protože bych vypadal jako slaboch.
Ještě jeden a vyrážíme, a jestli někdo bere tuhle misi jako výlet tak by se měl připravit: nemáme žádné gigaie k volným procházkám. Druhou část věty jsem řekl spíše Kumimatsovi než ostatním.
Jaký je váš styl boje? ptal jsem se s úsměvem abych veděl co můžu naoplátku čekat já od nich a otevřel senkaimon.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Dec 04, 2010 6:21 pm

Kanashi

Podíval se na Shinigamiho, který seskočil ze střechy a poslechl si Firela.
Hiroyitsu Kanashi, člen 13. divize. Zaměření na holky.
Pověděl ostatním s vážným pohledem.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 6:26 pm

Hikaku Kioshi

Sešel jsem dolu přibližně ve sejný čas jako Firel takže jsem o ten rozhovor nepřišel taky bych se měl představit .Zdravím já jsem Hikaku Kioshi člen 8 divize žádně specíální zaměření ten kdo se mnou bojoval ví co čekat s těmito slovi jsem se usmál na Firela.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Dec 04, 2010 6:30 pm

Kunimatsu Fujikage
Nazdar Suzaku zamával kapitánově zanpakuto Jó gigaie .... ty já jsem nevzál Styl boje ? Oheň a věda
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Dec 04, 2010 6:40 pm

Suzaku
Na Fujikageho pozdrav jenom přátelsky pokynul. Tak vidím, že jste zde všichni. Já zde nejsem, abych vás doprovodil, jenom, abych vás informoval o tom, že situace ve skutečném světě je ještě horší, než jak se zprvu zdálo. Hollowů přibylo skutečně znatelně. Proto jsem vás přišel zkontrolovat a varovat, abyste si dávali pozor. pak se otočil zpět k Fujikagemu Tady je dokument, co posílá Sakura, zapomněl sis ho vzít. řekl a předal mu dokument se statistikou nárustu počtu hollowů. Tak to by bylo, teď jestli mě omluvíte, šel bych zase zpět.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Dec 04, 2010 6:52 pm

Kunimatsu Fujikage
Hmm jo díky ... řekl na suzaku když otevřel dokument zděsil se Tak to je nářez Tak hodně hollowu .. kde se to tu vzalo !!!
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Dec 04, 2010 7:19 pm

Firel
At už jich je tam kolik chce pořád to není tolik jako u jedné z ětch věží kam byli nedávno poslané skupiny, možná ste slyšeli o ztrátách na těch misích.
Nechtěl jsem rozebírat co se stalo jen říci že at už je situace jakákoliv pořád může být horší.
Nemluvě o tom že tam se vážně nedalo bojovat. Tady máte se svími schopnostmi volnou ruku. Hlavně se ujistěte že nikoho z kolegů nazabijete. Pochyboval jsem o tom že dokument by obsahoval popis holowů.
Suzaková zpráva o tom že tu nejsme všichni mě celkem naštvala.
Doufám že až ten který nám chybí uvidí otevřený senkaimon tak pohne...
Senkaimon byl otevřen pčímo na špičce kopce takže byl celkem vidět i z okolí.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 7:26 pm

Hikaku Kioshi

Nechci aby ste si to vzali špatně ale když potřebují pomoc asi to tam není lehké ale v jedné věci Firel pravdu má vždy to může být horší například kdyby tam pobíhali Arrancarové podotkl jsem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Dec 04, 2010 7:34 pm

Kanashi

Ou.. asi je už pozdě na to abych zdrhl že?
Konečně vstal a šel blíž k ostatním.
No kdyby to byly Arrancarki tak to bych i bral. Hehe.
Tohle bude můj první boj s Hollow tak ode mě moc nečekejte.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Dec 04, 2010 8:33 pm

Kunimatsu Fujikage
No to ani nevadí hlavně se neztrať v davu uculil se kdy sakra dojde ten poslední ...
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 8:50 pm

Hikaku Kioshi

Má někdo chuť na Energi drink?mám tu ještě 3. zeptal jsem se a chtěl jsem tím zkrátit čekání
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Binuralka Sat Dec 04, 2010 9:49 pm

Noboru Takashi
Noboru byl také povolán k této misi. Řádně se před odchodem připravil a odešel z kasáren 6. divize k veliteli mise - Firelovi. Zdravím podkapitáne, byl jsem sem k vám povolán. Bohužel jsem nebyl obeznámen s cílem mise, povíte mi to? Vím jen, že se dopravíme do světa lidí.
Binuralka
Binuralka

Počet příspěvků : 145
Datum registrace : 28. 11. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 9:55 pm

Hikaku Kioshi

Pousmál a zareagoval na jeho otázku i když se ptal Firela Víš toho tolik co mi plus že je tam hodně holow,Toď vše
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Dec 04, 2010 10:03 pm

Kanashi

Podíval se směrem k nově příchozímu.
Sakra.. Další kluk. To my tu babča nebo kdo nemohla hodit nějakou holku?
Pak se otočí zpět (zády k němu) se zklamaným výrazem.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Binuralka Sat Dec 04, 2010 10:09 pm

Noboru
Dobře tedy, kdo vytvoří průchod? Nebudeme otálet, životy nevinných jsou v nebezpečí. Káně vykulilo oči na Hikakua.
Binuralka
Binuralka

Počet příspěvků : 145
Datum registrace : 28. 11. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 04, 2010 10:15 pm

Hikaku Kioshi
Koukl jsem na káně a vytáhl plechovku drink a nabídl mu chceš ná ber hodný ptáček že mě neklovneš. choval jsem se k němu co nejpřívětivě aby si na mě zviklo
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Dec 04, 2010 10:26 pm

Spoiler:
Firel
Jdeme tedy. Řekl jsem mé skupině a zmizel ve světle senkaimonu který jsem vytvořil před chvílí.

Rád bych aby někdo napsal do který části vůbec máme "vystoupit" xD
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: