Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3., 7. a 10. divize

+11
Amaru
Misman
Bulic
Solas
Red
kioko matsuta
Aspire
Arinoki
Lus
Maršál Křída
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 3 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

3., 7. a 10. divize - Stránka 3 Empty Re: 3., 7. a 10. divize

Příspěvek pro Lus Fri Oct 22, 2010 9:12 pm

Lus Ayazaki

Po tom, co vyjdu ven z budovy se mi naskytne obrázek na temně zahalenou oblohu a podivnou spirálu uprostřed Seireitei. Začnu pociťovat nevolnost a rozhlédnu se po nádvoří. Ostatní jsou na tom podobně. Zvenku to vypadá ještě hůř než zevnitř. Už jsem se chtěla otočit na toho shinigamiho a požádat ho, aby mi pomohl shromáždit aspoň ty členy, co se nachází poblíž, dovnitř, když v tom zaslechnu příkaz zalézt do kasáren. Já jsem se však měla dostavit k oné osobě.

Naposledy upravil Lus dne Fri Oct 22, 2010 9:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Oct 22, 2010 9:17 pm

Bulic
Vidím jednu hezky vypadající osobu jak kračí ke mě ....žaby nový 3rd.důstojník asi jo. Ty jsi 3.rd důstojnice 7.divize?? Já jsem Bulic Shizaki Fuku-taichou 7.divize rád tě poznávám.....Mám na tebe dotaz..kde je Taichou ??? .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Oct 22, 2010 9:41 pm

Lus Ayazaki

Osoba, jenž si sem nakráčela a začala rozkazovat, byla mě neznámá. Z toho jsem však usoudila, že to může být podkapitán naší divize. Vlastně to může být kdokoliv. Na jeho otázku přikývnu hlavou. Ano, jsem nový třetí důstojník. Moje jméno je Lus Ayazaki, jsem ráda, že vás konečně poznávám. Takže můj tip byl správný. Náš podkapitán se konečně vrátil z té dlouhé mise. Kapitána jsem už delší dobu neviděla. Myslím si, že je někde s kapitány a řeší tento problém. Jinak by byl určitě se svou divizí. Teda doufám, že by se nikde neflákal.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 22, 2010 9:48 pm

Náhle jste pocítili silné reiatsu vycházející ze středu Seireitei. Bylo silnější než reiatsu jakéhokoli kapitána... a přece vám bylo povědomé. Bylo to společné reiatsu všech kapitánů, kteří právě v Seireitei byli.
A to reiatsu směřující vzhůru začalo pomalu ale jistě bouři ničit. Okolní částice už ho nenarušovaly, naopak - samy podléhaly jeho řádu a stával se z nich obyčejný vzduch a mraky každodenní Soul Society. A ten efekt se pomalu rozšiřoval směrem od středu k okrajím bouře. Mraky nemizely, ovšem bledá záře, která vycházela ze všeho okolo, slábla, až nakonec ustala úplně. Zlé hlasy postupně utichly, vítr se trochu zmírnil, blesky získaly obyčejnou barvu. Dýchalo se vám už mnohem snadněji... A začalo pršet.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Oct 22, 2010 9:50 pm

Bulic
To taky doufám že má k tomu, důvod tu nebýt a taky doufám že todle se co, nejrychleji vyřeší. A rozhlédnu se po nádvoří. Nevíš jestli je ještě někdo mimo kasárny a potuluje se po Seireitei??? Mi dva tu nejspíš bude muset být a počkat na rozkazy. Rozhlédnu se jestli tu není hollow na grylování.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Oct 22, 2010 10:52 pm

Lus Ayazaki

Ze středu Seireitei začalo něco vycházet, přesněji to bylo reiatsu. Díky němu bouřka ustupovala a obloha se vyjasnila. Dokonce i nevolnost se začala postupně vytrácet. Po chvíli ucítím malé kapičky dopadající na mé tělo. Prší. Je to pryč? Chvíli ještě zamyšleně koukám na rozjasňující se oblohu a poté pohlédnu na podkapitána. Myslím, že už je docela jedno, kde kdo je. Nejspíš je to už pryč. Doufám. Konečně se mi na tváři objeví úsměv.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Oct 22, 2010 10:57 pm

Bulic
Asi to hold bude pravda je povšem.. Škoda já si chtěl dát flambovanýho hollowa, ale co se dá dělat že ??.Pozdvihnu hlavu k obloze a kapky deště mi stékají po obličeji... Po chvíli se podívám na Lus-chan. Půjdeme dovnitř at tu nestojíme v dešti. A du směrem ke dveřím budovy kasáren 7.divize.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 23, 2010 7:53 pm

Lus Ayazaki

Reiatsu vycházející ze středu seireitei bylo na mě trochu moc, předtím jsem to ještě tolik necítila, možná díky té bouřce, ale ta teď postupně ustupovala. Začanou se mi podlamovat kolena, až se nakonec sesypu na zem a docela se mi začne motat hlava. Chci následovat podkapitána dovnitř, ale zmůžu se jen to, abych se posadila.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 23, 2010 8:03 pm

Bulic
Začnu cítit reiatsu kapitánu...MOc to se mnou nedělá jen se citím divně vzápětí si všimnu že Lus spadla a sedla si. Na ni je to asi moc silné. DOjdu k ní a vezmu jí do náručí To je na tebe asi moc co ??? že si se tak sesypala ??. Otravná práce uff že tu už nikdo neběhá nosit takhle všechny to by mě zabilo.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 23, 2010 8:21 pm

Lus Ayazaki

Než stihnu cokoli říct, už se nacházím v náručí podkapitána Bulice. Ne, ne ... jsem v pohodě, nic mi není, jen jsem trochu unavená. Namítala jsem, i když mi je jasné, že ví, jak to je. Vlastně jsem ráda, že mě vzal, jinak bych tam nejspíš seděla a plácala se v bahně.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 23, 2010 8:27 pm

Bulic
Lus se snáží něco namítat ale je to zbytečné nesu jí dál směrem ke kasárnám 7.Divize. Nezkoušej to na mě ten tlak je dost velkej takže nechci ryskovat že se mi tady znova zhroutíš jasné. Nastydla by si a pak by ses vymlouvala že nemůžeš nic dělat coo nic takovýho.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 23, 2010 9:21 pm

Lus Ayazaki

Ale já jsem odolná proti nemocem a nezhroutila bych se ... ještě jsem neviděla, že by se někdo zhroutil v sedě. A i kdybych se nachladila, neflákala bych se. Vždyť já nevydržím pět minut na místě. Pousměji se a zahledím se do země. [/b]Díky.[b] Dodám tiše, ale dost hlasitě na to, aby to slyšel.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 23, 2010 9:26 pm

Bulic
Odolná aha tak nic no.. No nevim jestli by ses neflákala, ale dobrá věřím ti... na poděkování od lus reaguji tím že se na ni podívám poté zavřu oči a usměju se za tokovou prkotinu nemusíš děkovat. měl bych si jít aspon sednout už toho mám taky dost.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 23, 2010 10:21 pm

Lus Ayazaki

Tak to jsem ráda, že mi věříš ... Při posledním slově se zarazím. Teda, chtěla jsem říct, že mi věříte. Moc se omlouvám. Tohle mi trochu ulítlo, teď si o mě bude myslet bůh ví co. Sice děkovat nemusím, ale já jsem chtěla. kouknu na něj a pousměji se. A myslím, že mě můžete pustit. Už je mi dobře a zdá se, že kapitáni svou práci dokončili, takže už budu v pohodě. Tentokrát by se mi plán, jak se dostat zpátky na zem, mohl povést.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 23, 2010 10:30 pm

Bulic
Tss nejsem bůh ví kdo aby si mi vykala takže bud v klidu a neomlouvej se jo ?? NA otázku jestli už ji nepustím se zakřením jak chceš a postavím ji na zem. Musím si jít vyměnit kimono i haiori oboje sou uplně roztrhané podívám se na kimono pane bože ono je tak roztrhaný že mi zbl jeden růkáv a kousek na tělo už si nemůžu tak hrát s ohněm..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 23, 2010 10:46 pm

Lus Ayazaki

Bůh ne, ale výše postavená osoba ano. Proto bych měla používat spíš vykání než tykání, takže bych se omluvit měla. Můj plán, jak se dostat zpátky na nohy vyšel. Ještě bych si na to mohla zvyknout. Protáhnu se a kouknu na Bulice. Díky, hned je to lepší, když stojím nohama pevně na zemi. Abych se přiznala, nemám moc ráda, když mě někdo nosí ... připadám si pak, že nic nevydržím a že bych se bez pomoci druhých neobešla.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 23, 2010 10:51 pm

Bulic
A já nesnáším když mi někdo vyká a poté se na ni usměju. Hold ale zase máme přátele na to aby jsme nemuseli čelit všemu sami a aby nás podrželi či pomohi ve špatných situacích tobě neylo dobře tak jsem ti pomohl a o tom to je nebo se snad mýlím ?
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 23, 2010 11:16 pm

Lus Ayazaki

Dobře, budu ti teda tykat. Uvědomím si, že mi kapky vody stále bubnují do hlavy a tak se vydám dovnitř, kam jsme původně mířili. Já vím, ale měli bychom se naučit postarat sami o sebe. Nikdo nás nemůže stále z něčeho tahat. Ale máš pravdu, někdy jsou přátelé potřeba. Budu si však stát zatím, že teď to bylo zbytečný. Jen jsem se trochu vyválela v blátě. Když už jsme před vchodem do budovy zarazím se. Ten shinigami ... mluvil o tom, že s přáteli viděli hollowa. Kolik jich tu je? Asi bychom je měli zabít. Kouknu na tázavě na bulice a poté se rozhlédnu po okolí, zda nějakého hollowa nezahlédnu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 24, 2010 9:41 am

Bulic
Jojo necháme to být..Dobrá ? zarazím se nad tím co řekla o hollow a ušklíbnu se radostně. Jasně že je pudem zabít to byl můj původní cíl vyplátit hollow u kasáren 7.divize. Dem si pohrát. A shunpem se dostanu na střechu kasáren a rozhlížím se.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Sun Oct 24, 2010 11:27 am

Arinoki Kenkyoshou

Dorazí ke kasárnám 7.divize a všimne si Bulica jak stojí na střeše kasáren, tak ho pozdraví Čawes Bulic-san!
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 24, 2010 3:58 pm

Lus Ayazaki

Zdá se, že to spíš bere jako zábavu než práci. Pomyslím si, když radostně vystřelí na střechu kasáren a začne hledat svůj cíl. Po chvíli ho následuji a objevím se na také střeše. Začnu se rozhlížet a dole pod kasárnami zahlédnu kaptána. Takže už je vážně po všem. Zdravím kapitáne.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 24, 2010 4:02 pm

Bulic
AA také zdravím Arinoki-Taichou nevíte jestli se tu pohybují ještě nějací hollow?? Já tady s Lus by sme se kdyžtak o ně postarali. Doufám že ano nudím se. Boj boj já chci bojovat kde jsou zničím je zabíjet. Néé doufám že už tu nikdo není .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Oct 25, 2010 4:15 pm

Kioko Matsuta
Vidí že podivín odchází a skusí ho nenápadně pozorovat. Vidí že jde ke kasárnám 7.divize. Tak přece je to kapitán, já jsem si to myslela...ale nevipadá na kapitána...mno zeptám se jestli je místo v 7.divizi. Nenápadné vyleze zpoza nějakého roští a jde pomalu k nim. Dobrý den, můžu se zeptat jestli je v 7.divizi ještě místo?
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Oct 26, 2010 4:08 pm

Lus Ayazaki

Bulici, ještě ani nevíš, jestli se tu nějací hollow pohybují a už se ženeš do boje. Pohlédnu na podkapitána, který by se nejspíš rozběhl i za čímkoliv, co se hýbe, pokud by to mohl rozsekat. V dálce zahládnu dívku, která se pohybuje směrem ke kasárnám, až se nakonec zastaví poblíž kapitána. Zaslechnu však jen pár slov, z toho, co mu říká. Žeby nová členka?
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 26, 2010 5:33 pm

Lus a Bulic -> Uvnitř nedalekého domu, vypadá to na hospodu, najednou ucítíte reiatsu, a určitě patří nějakému hollow.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down