Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3., 7. a 10. divize

+11
Amaru
Misman
Bulic
Solas
Red
kioko matsuta
Aspire
Arinoki
Lus
Maršál Křída
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

3., 7. a 10. divize - Stránka 7 Empty Re: 3., 7. a 10. divize

Příspěvek pro Misman Sun Nov 14, 2010 10:38 pm

Mitoshi
Budu tam odpověděl jsem jen.
Razaki-san... doufám že žije... Celkem by mě zajímala jeho reakce na mě jakožto na jeho nadřízeného...
Jsem připraven jít kdykoliv.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Nov 15, 2010 2:16 pm

Kioko Matsuta
Leží na zemi a kouká na nebe. Asi se půjdu proskákat do kasáren 7ky....nemám co dělat. Vstane, a jde si pro berle v jejím pokoji opřené o zeď a skáče do kasáren. Doufám že někoho potkám...je tu nuda. Pomyslí si.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Nov 15, 2010 7:14 pm

Hiruko

Když k němu doletěl motýl a sdělil mu zprávu odložil papíry na stůl kapitána a usmál se.
Vše je doplněno.Promiňte,ale musím pryč tak se zatím mějte.Hodil na sebe ještě nevybalenou tašku a vyrazil svižným krokem směrem k Senkaimonu kde měl být sraz.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Tue Nov 16, 2010 4:29 pm

Mokuto

Vzbudil jsem se a ihned se připravil na misi. Po několika minutách jsme vzal láhev saké, která ležela na podlaze. Byla poloprázdná, tak jsem ji dopil a odhodil, někam do kouta. Pak jsem vyrazil na určené místo.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 16, 2010 5:04 pm

Hiboru Baru

chvíli klepala u dveří kapitána 3. divize, ale předem věděla, že je to marné - Mitoshiho reiatsu nikde v okolí necítila. Že by ještě spal? To snad ne, však Mitoshi-san byl hotové ranní ptáče! Ale kde by se mohl potloukat? Nově jmenovaný kapitán že by takhle brzo flákal svoje povinnosti a už po ránu byl kdoví kde? Ovšem za chvíli přišlo vysvětlení v podobě nenápadného brýlatého mužíčka, který měl podle všeho na starosti administrativu za dobu kapitánovi nepřítomnosti. Zatímco odemykal kancelář, suše Baru sdělil, že kapitán dnes ráno vyrazil na průzkum do Hueca Munda.
Když Baru opuštěla kasárny 3. divize, tvářila se už mnohem méně optimisticky. To aby si na ten trénink našla někoho jiného... ale už jí začli docházet kandidáti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Nov 22, 2010 4:34 pm

Kioko Mtsuta
Dorazí do kasáren, ale cestou nikoho nepotká. Sakra, proskáču se asi po celé 7. divizi abych někoho našla? Nebo mám doskákat ke kapitánovi a popovídat sis nim jestli se má dobře...no pokud nemá hodně práce...ty by bylo potom blbý. Pomyslí si a odskáče pryč.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Wed Nov 24, 2010 9:47 am

Takagashi Takara

Zdalo sa, aj keď možno len tak na oko, že Takara má čo na práci. Mala by spriadať divoké plány o tom, ako ovládne svet a dávať si pozor na jazyk, pričom pozorne sledovať okolie. Mala by myslieť na to, ako prevezme vládu na Goteiom, prípadne ako sa dostanem späť ku Kido Corps. Alebo ako bude kradnúť malým deťom cukríky, či niečo v tom zmysle. Vlastne správať sa ako pravá Takagashi. Opak bol však pravdou... Dnes musela zostať v kasárniach a postarať-nepostarať sa tu o pár vecí. Spočívalo to asi v tom, že sedela rozvalená na futone v jednom zo svojich čiernych kimon, cez ktorého brokát sa tiahol zlatý vyšívaný bocian vzhliadajúci k nebu. Vedľa nej bola kôpka papierov, ktorú statočne ignorovala nemieniac si niečím, ako touto podradnou prácou pokaziť deň. Boh vie, kde sa poflakuje taichou. A aj keby došiel, pravdepodobne by si len odpila zo saké. A tak urobila, aj bez jeho prítomnosti. Niečo jej hovorilo, že je ideálny čas na dopoludňajší šlofík...
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 30

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun Nov 28, 2010 3:23 pm

Kioko Matsuta
Doskáče ke kanceláři a zastaví se u okna. Vidí kapitána a zavolá na něj. Kapitáne, dobrý den....jsem ráda že jsem aspoň vás našla....tady není živáčka. Usměje se.

Vidí že kapitán spí a tak k němu příjde a kopne ho do rozkroku. Vstávat!!!! Zařve.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Fri Dec 03, 2010 8:00 pm

Arinoki Kenkyoshou

Ááááá .. velmi hlasitě zařve .. Ten kdo to udělal tak ho zabiju !! otočí se směrem ke Kioce Co to je za drzost? zeptá se
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Fri Dec 03, 2010 8:06 pm

Kioko Matsuta
Vyděsí se. Jsem panenka chuckie pojď si hrát. Řekne se ztuhlým a mrtvím pohledem. Soráč ale nechtěl jste se vzbudit a zabít mě nemůžete páč mám bolavou nohu. Zašklebí se ďábelským pohledem.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Similar topics