Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3., 7. a 10. divize

+11
Amaru
Misman
Bulic
Solas
Red
kioko matsuta
Aspire
Arinoki
Lus
Maršál Křída
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

3., 7. a 10. divize Empty 3., 7. a 10. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 11, 2010 4:06 pm

Dění v kasárnách a okolí těchto divizí (samozřejmě včetně knihovny v 10.).
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

3., 7. a 10. divize Empty Re: 3., 7. a 10. divize

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Sep 12, 2010 2:07 pm

Hideki Kanegawa

A ráno se nám taicho vzbudil. S pocitem větší únavy než večer. To moje válení v knihovne zrovna moc ničemu neprospívá. pomyslel si a zároveň si mnul čelo. Po dorbné (rozsáhlé) ranní úpravě své hřívy, která obsahuje, rozčesávání, mytí, rozčesávání, zase rozčesávání a stáhnutí do ohonu, již byl připraven na dnešní jistě hektický den. S pocitem harmonie, vydávaném jeho po jablkách vonícím šampónem se vydal směrem pracovna ve své divizi. Sem tam popřál dobré ráno několika shinigami, kterých již byly plné ulice. Zvláště těm co měli noční službu to moc radosti nepřidalo.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Sep 12, 2010 9:56 pm

Lus Ayazaki

Probudí se velmi brzo, ale že by se jí zrovna vstávat chtělo, se říct nedá. Po velmi dlouhé chvíli, které by se dalo přirovnat k hodině, vstane a začne s osobní hygienou. Jakmile skončí, vydá se najít někoho živého v divizi, s kým by si mohla popovídat. Přeci jen tu je nějakou tu chvíli klid. Už aby se kapitán spolu s podkapitánem vrátili z mise.

Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Tue Sep 14, 2010 7:11 am

Arinoki Kenkyoshou

Probudí se na ošetřovně 4.divize..a zranění už ho ne bolí a myslí si že už to je v pořádku..stane s postele..a rozhodne že by se měl vydat ke svým kasarnám..poté co došel ke kasárnám vvhází dovnitř..Ohayou 7.divize!!..zakřičím a poté zjistím že tam nikdo není -.-"..tak si sednu v hale 7.divze vyčkávajíc jestli někdo přijde..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Sep 14, 2010 6:32 pm

Lus Ayazaki

Dlouho bloudila po kasárnách a chodila sem a tam, ale nikoho, s kým by mohla promluvit pár slov nenašla. I v hale bylo jako vždy ticho. Ale něco tu přeci jen bylo. Cítila tu něčí reiatsu, přesněji to bylo reiatsu kapitána Arinokiho. Rozhlédla se po místnosti a přímo naproti ní zahlédla svého kapitána. Jak byla ráda, že už se konečně vrátil! Už si nemusí povídat s holými zdmi. Dobré ráno, kapitáne Kenkyoshou! S těmito slovy se přiblížila ke kapitánovi, aby nemusela křičet přes celou halu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Sep 15, 2010 7:01 am

Arinoki Kenkyoshou

Jupííí konečně tady někdo je!..zašeptám hodně potichu..pomalu se otočim směrem k Lus..Ohayou Lus-chan...pozdravim ji z nadšením že se tu někdo objevil..
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 15, 2010 4:01 pm

Za kapitány 10. a 7. divize přiletěl pekelný motýl se zprávou, aby se co nejrychleji dostavili na poradu kapitánů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Sep 15, 2010 4:13 pm

Lus Ayazaki

Jak bylo na misi, kapitáne? Optám se kapitána. Nejradši bych ho zavalila spoustou dalších otázek, občas jsem byla velmi ukecaný člověk a teď tu nikdo jiný na povídání nebyl. Než jsem tak stihla udělat, zahlédla jsem pekelného motýla a tak jsem se optala pouze na tuhle otázku, mohla bych je totiž vyprávět do zdí.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Sep 15, 2010 4:25 pm

Arinoki Kenkyoshou

No mise byla nic moc..ale nevadí....dostane zprávu od peklenýho motýla..No já mizim tak se měj Lus-chan a vydám se krokem shunpo ke kasárnám 1.divize..
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Sep 15, 2010 4:34 pm

Lus Ayazaki

Taky se mějte. Ani neví, jestli jí kapitán slyšel. Opět zůstala sama. Vydala se tedy dál prohledávat sedmou divizi. Nohy jí zavedly do společenské místnosti, kde si lehla na gauč a začala ujídat sušenky, které vyhrabala z kapsy.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Wed Sep 15, 2010 8:33 pm

Hideki Kanegawa

Hledíc z okna, přemýšlejíc o nové podobě těch strouchnovělých zahrad jsem pomalu listoval materiály, spisy a také jednou příhláškou do desáté divize!
Skvělé! skvělé... pomyslel si nadšeně, když v tom k němu přiletěl pekelný motýl s tím, že se koná porada kapitánů.
Co? dneska? to jsem zvědav co se zase děje... asi další... sraz alá ten minulý, o ničem. honilo se mu hlavou, přesto vstal a honem na schůzy.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Sep 19, 2010 10:19 pm

Hideki Kanegawa

Si to mašíroval zase zpět do divize. Leč s poměrně zachmuřenou tváří, co že se to děje... Taky budu muset mobilizovat... ach jo, více shinigami, více rozkazů a... více papírování. povzdechl si a zrychlil do kroku, aby byl u divize co nejdříve a vydal potřebné rozkazy.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Sep 23, 2010 7:40 pm

Lus Ayazaki

Když dojím své sušenky, vyrazím ze společenské místnosti. Chvíli přemýšlím, kam se mám vydat, pak ale zamířím na cvičiště sedmé divize. Když už není co dělat, můžu se aspoň zdokonalovat v boji. Vytasím zanpakuto a začnu s ním trénovat.

Po nějaké době mě však trénink přestane bavit. Ve dvou je to vždy lepší. Napadne mě se zajít podívat k nováčkům. Tam určitě někdo bude a možná si i někdo zatrénuje.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Sep 26, 2010 12:41 pm

Hideki Kanegawa

Zuřivě gestikuloval vydával rozkazy svým podřízeným. V divizi vládnul zmatek, potřební nebyli k sehnání a shinigami konverzovali jeden přes druhého.
Jakožto divize, která sidlí u jižní brány jsem předpokládal, že máme na starost právě jí a přilehlé oblasti. Tudíž jsem posílil stráže právě na ní a v oblasti jižního seireitei. když byli všechno rozkazy vydány a všichni věděli, kde je jejich místo, oddechnul si a pomalu vyšel do pracovny, kde ho jistě čekala hromada papírů.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 9:42 pm

K Lus přiletěl pekelný motýl se zprávou, že se má dostavit před centrálu 46 k soudu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Sep 27, 2010 10:27 pm

Lus Ayazaki

Po tom, co vyjdu z kasáren první divize zamířím směrem k sedmičce. Už je to nějaká doba, co se procházím po kasárnách, na nic jiného totiž nemám náladu, když tu náhle ke mě přiletí pekelný motýl se zprávou. Tak je to tady. I když mě přepadaly různé myšlenky a nápady, jak se z toho vyvlíct, vím, že tam muím jít. Vydám se tedy směrem k centrále 46.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Fri Oct 01, 2010 1:50 pm

Arinoki Kenkyoshou

Vyšel jsem z kasáren s tím že se projdu po Seireitei..
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Fri Oct 01, 2010 5:57 pm

Yuki Sarashi

Jsem přijata do 10. divize? Takže jsem to přeci jen dokázala. Pomyslela si, ale když chtěla něco říct Ichigovi, tak už byl někde pryč, což Yuki vůbec nepostřehla. Na tváři se ji objevil úsměv z toho štěstí, které přišlo. Za jeden de si udělala nového kamaráda a zároveň ji vzali do 10. divize, to se ji hold každý den nestává. Ale co teď? Asi bych se měla dostavit do 10. divize a nahlásit svůj příchod. Proběhlo ji hlavou, při čemž už se dala do kroku směrem ke kasárnám 10. divize. Po cestě si prohlížela všechny ty ostatní shinigami, kteří měli na ramenouch značku své divize. Konečně tu zapadnu. Pomyslela si ve chvíli, kdy zaklepala na dveře od velitele 10. divize a pomalu s úklonem vkročila. "Jmenuji se Yuki Sarashi a byla jsem sem přidělena. Hlásím se do služby." Řekla a čekala co se bude dít.

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Oct 02, 2010 12:08 am

Hideki Kanegawa

Právě papíroval. Razítka létala nadsvětelnou rychlostí a s vysokým rachotem narážela do stolu. Kupičky se hromadily a taicho na ně začal hledět poněkud skepticky. Víra v to, že kupičky jednou skutečně zmizí již přestala existovat. A co víc... proč těch papírů bylo pořád víc?
Tady bude nějaká velká nesrovnalost, která uniká mému oku... pomyslel si, prohrábl se ve vlasech a projel si vousy. Upřeně se zahleděl na kupičku papírů a chvilku ji hypnotizoval, než ho vyrušilo zaklepání a následné otevření dveří. když tam stočil pohled, zarazil se...
Jmenuji se Yuki Sarashi a byla jsem sem přidělena. Hlásím se do služby. nahlas vyslovila jasně žlutá gumová kachnička o velikosti závodního superbiku.
Taicho se chtě nechtě chytil za hlavu a sám si jednu vrazil... Tady vážně není něco v pořádku... pomyslel si a radši lehce pokývl na pozdrav.
Dobrý den... je nám v-velkou ctí, přivítat vás do naší jednotky... doufám, že pro nás budete přínosem. v řeči občas zadrhnul, jelikož tohle bylo vážně podivné.

Ovšem Yuki mohla vidět situaci mnohem jasněji... především kapitána ležícího na pracovním stole uprostřed hlubokého spaní.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Sat Oct 02, 2010 2:11 pm

Yuki Sarashi

První co Yuki bouchlo do očí bylo velké množství papírů a druhé co ji uplně bouchlo do očí, byl kapitán, který tam u těch všech papírů spal. Ze začátku ji přišlo, že je kapitán trochu překvapený, že sem Yuki přišla, ale nijak to neřešila, protože věděla, že když se zrovna někdo vzbudí, tak moc nevnímá a přešla k němu blíže. Pak se na něj mile usmála a dala se do řeči. "Nechcete s tim papírovánim nějak pomoct? Jelikož já nevim co mám teď dělat, když už jsem v divizi. Vidim totiž, že vás to značně unavuje." Řekla po pravdě, protože sice slýchávala, že pak chodí Shinigami lovit hollow, ale nevěřila tomu, že by ji někdo pustil sám, protože měla Shikai spíše jen na podporu než na přímý boj.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Oct 02, 2010 3:14 pm

Hideki Kanegawa

Nováček? zapřemýšlel mžhourajíc po příchozím. Ten sen byl zčásti skutečnost! podivil se. Naštěstí přírůstek očividně nebyl kachna o velikosti superbiku, takže se trochu uklidnil.
Na předchozí otázkou se tedy zastavil. Papírování? optal se sám sebe a pohleděl na tu kupu papírů... takže ten sen nelhal ani v tomhle. pomyslel smířeně, ale holt, je to tvrdá práce.
No, nechte papírování papírováním, na to nemáte pravomoc. Ale především Vás vítám v divizi... ehm... Yuki Sarashi? jste říkala? předpokládal, že jméno které se mu ozvalo ve spaní bylo správné. Aniž by ji nechal odpovědět pokračoval. Ano, myslím že ano. Každopádně mé jméno je Hideki Kanegawa, kapitán desáté divize. nabídl ruku a pokračoval. A jelikož to musím říct každému, tak i vám, těším se na spolupráci a doufám, že se vám u nás bude líbit.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Sat Oct 02, 2010 3:22 pm

Yuki Sarashi

Na tvři se ji objevil úsměv a pak už jen přikyvovala na otázku kapitána, jestli se jmenuje Yuki Sarashi. Tenhle kapitán bude dobrý, snad si s nim budu rozumět. Proběhlo ji v hlavě a nespouštěla oči ze svého kapitána. "Těší mě, kapitáne." Řekla a dala mu také ruku, ale pak kapitán promluvil o spolupráci a to ji hned nakoplo k otázce. "A mohu se zeptat, co mám dělat teď když jsem už u vás v divizi? Není v dohledu nějaká mise nebo jak tomu říkáte?" Řekla s nadějí v hlase.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Oct 02, 2010 6:47 pm

Hideki Kanegawa

Ani ne hodinu v divizi a už chce melu... pomyslí si podiveně, mírně přikývnul a povzdechl.
Ale vskutku, vskutku... misí je nezpočet, někdo na stráži stát musí. Ale, na to je ještě čas, pro začátek bych vám měl přidělit místo v kasárnách a pár jednodušších úkolů, přecijen na složitější mise chodí důstojníci. promluvil, posadil se za stůl a zavolal na jednoho z důstojníků své jednotky.
Pošlu pro člověka, který vás dovede do vašeho pokoje. Rozkazy dostanete v pravý čas.

Za chvilku otevřel dveře shinigami menší postavy, se zelenými vlasy alá 70 léta a zamračeným výrazem. Hooo! taichoooo! co potřebujete?! vyštěkl náhle vysoce teatrálním hlasem a ani nějaké ty kreace si neodpustil.
Kapitán si povzdechl s klonil hlavu. Za co... za co... kapitáni senilní, podřízení... vysoce originální. Za co... pomyslel si, ale nakonec došel k závěru, že si to stejně asi zavinil sám, takže radši přesel k vydávání rozkazů. Doveď tady slečnu Yuki Sarashi do její místnosti. Ano, máme nováčka. potvrdil, když viděl, že shinigami otevírá pusu v dalším náznaku teatrální radosti.
Provedu taicho! zasalutoval a vydal se k Yuki.

Naposledy upravil Memphisto dne Sun Oct 03, 2010 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Sun Oct 03, 2010 3:37 pm

Yuki Sarashi

No tak aspoň budu trénovat, přece jen musim vylepšit boj se zanpakuto a možná se budou hodit i další kidou. Pomyslela si Yuki, když ji kapitán řekl, že na misi teď ještě nepůjde. Jenže v tu chvíli do místnosti vlétl nějaký zelenovlasý shinigami, který se podle Yuki choval, jako úplné dítě. Jenže nechtěla odsuzovat lidi hned podle prvního dojmu a věřila nebo spíše doufala, že jinak se chová jinak. Yuki se na něj podívala a lehce pousmála, ale pak svůj pohled přemístila přímo na kapitána. "Děkuji, mějte se hezky kapitáne." Řekla a pomalu vyšla z místnosti a čekala na toho shinigamiho.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Oct 03, 2010 8:27 pm

Hideki Kanegawa

Ó děkuji, děkuji, vy též... snad se zabydlíte rychle. řakl nakonec, pokynul hlavou a usadil se ke stolu. Zelenovlasý shinigami zatím vyprovodil nový přírůstek na chodbu a nyní kráčeli někam dále do kasáren.
Taicho se zadíval na tu hromadu papírů s povzdechem. Zrovna teď už neměl náladu cokoli vyplňovat.
Zvednul se od stolu, popadl zanpakuto a vyrazil směrem... no, směrem, nějakým.

Naposledy upravil Memphisto dne Tue Oct 05, 2010 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: