Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2., 5. a 12. divize

+19
Kage
Rei
Yuki-onna
Firel
Lus
Myamoto Usagi
Suki
Dawn de Diablo
Bulic
Solas
joemandel
Tertaxka
Aki
Ichigo88
vodovod
Raiden
Sode
Satoshi
Miss_Atlantis
23 posters

Strana 9 z 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Goto down

2., 5. a 12. divize - Stránka 9 Empty Re: 2., 5. a 12. divize

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 20, 2010 11:48 am

Bulic
No jo no apon něco umím. usměju se na ni.Otazečka bojovala si někdy s hollowem ???.Po připadě kolikrát a kolik si jich dostala ,??Jen abych věděl s jakou zabijačkou tu sedím .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Oct 20, 2010 11:51 am

Akisha Shihomaru

"Abych pravdu řekla, jen jednoho, protože jsem nikdy neměla možnost se s žádným jiným utkat." Řekla jsem. "A promiň jestli jsem tě sklamala, ale jsem tu přeci jenom nováček."
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 20, 2010 11:53 am

Bulic
Proč by si mě měla zklamat??...Jo a abych pravdu řekl čekal jsemže si nezabila ani jedno .odpověděl jsem ji.Umíš použít shi-kai ??? DOcela mě to zajímá jestli už i nováčkové to umí a nebo ne.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Oct 20, 2010 11:57 am

Akisha Shihomaru

"No shi-kai, používat umím, ale nikdy jsem si ho nevyskoušela v opravdovém boji." Řekla jsem. Že se ptá, ovšem že umíš použít shi-kai. Rose já odpovídám a ty mlčíš, prosím.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 20, 2010 11:59 am

Bulic
KAm toto spěje dřív shi-kai členové uměli jen málokdy a ted už i nováčci válí se shi-kaiem už patřim do starýho železa... a začnu se smát.Ta bouře že bi ji dělali Arrancaři ..to né to už yb byl vyhlášen poplach nebo něco většího.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Oct 20, 2010 12:03 pm

Akisha Shihomaru

"To neříkej, tak starý nejsi" Zasmála jsem se. "A nebo jo?" Začala jsem se smát ještě víc. "Promiň, já jen že jsem se dlouho takhle nesmála." A to je fakt, škoda že mě nesliší, tak dobře bychom jsi popovýdali. Zasmutněla Rose.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 20, 2010 12:06 pm

Bulic
Nee to je v pohodě....Já sem se tea taky dost nasmál...Ale hned jak se Tsuki probudí musi k nám do divize to tam trochu zpacifikovat aby se tam nevedli kravyny a tak.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Oct 20, 2010 1:15 pm

Aki Maki

Párkrát sekl ve vzduchu s mečem, ale ihned přestal. "Co to...?" Konečně se dostal ven a hned zjistil co se vlastně dějě. "Ono se asi fakt něco dějě..." "Blik..." Ozval se mu Watashi v hlavě. "Hmm, podkapitán zase lítá bůh ví kde...pořád by mě zajímalo proč já tu tvrdnu na tomhle trapným postu..." "Možná proto jak si pořád stěžuješ..." Opět se mu ozval v hlavě Watashi, ale Aki ho znovu ignoroval.Pomocí shunpa se Aki rychle přemístil do kasáren doufajíc v to, že někoho najde...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Oct 20, 2010 5:19 pm

Akai Tsuki

Měl jsem vážně podivný sen, i ten spánek byl poněkud jiný, než kdy jsem dřív spal. Bulic s Akisou vedli příjemný rozhovor, který bych měl slyšet, protože jsem na to zvyklí, že i ve spánku jsem ve střehu ale.... jakoby mě něco nutilo spát. Cítil jsem, jak sebou Kuro škubla a nyní spala u mého boku a já spal na zádech. Oheň v pokoji zablikal a předemnou se začala objevovat Chun. Myslel jsem, že to je jen sen ale nebyl to sen. Otevřel jsem oči a předmenou byla plně zhmotněná Chun. Usmál jsem se, ale všiml jsem si, že Kuro zírá tam, kde nyní stála Chun. Takže, ty se zjevila všem a díval jsem se do očí Chun. Zvedla pravou packu a dala mi ji na hrudník. Nebyla v pravé velikosti, jinak by se do místnosti nevešla, i tak jsem byl překvapen, co tu dělá. Najednou se z mých ran začala řinout pára a já se stále díval jí přímo do očí. Zničeho nic, mi začali hořet dlaně, myslel jsem, že vyplaším Kuro ale ta jen nehybně ležela a pozorovala Chun. Chun svojí packu více přimáčkla na můj hrudník a Ano, mohou mě vidět všichni, ale jen ty budeš potrestán Zarazil jsem se. Potrestán? a za co a nechápavě jsem díval na Chun. Ležíš tady a nic neděláš.... si podkapitán a máš zodpovědnost, tak se tak chovej!!! a najednou byli celé mé paže v plamenech. Položil jsem pravou ruku na její packu, kterou jsem měl na hrudi Abych to napravil, budu potřebovat tvou pomoct a v očích mi zaplál oheň. Sundala ze mě packu a já vstal, opatrně jsem položil Kuro vedle a nyní jsem stál naproti Chun. Tak co, deš do toho semnou? otázal jsem se na ni. Chun kývla a než zmizela řekla pouze pár slov Jestli zemřeš v boji, věř mi, že si na tebe v pekle počkám. a já se na její slova pouze usmál. Bulici a ohlédl jsem se na Bulice Vypadá to, že budeme muset jít do boje. a chytl jsem své zanpakuto, tak pevně, že by mi ho nikdo nevytrhl z ruky.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 20, 2010 7:02 pm

Bulic
Šípková růženka se nám probral...Tak jak se spalo...A Ano deme si pohrát na todle jsem čekal celou tu dobu pohlédnu na něj bojehtivě.
Vezmu na sebe kimoo i haiori a zy pas si dám mé zanpakuto.Akisho-chan promin bude me tě tu muset nechat.Tsuki tak jdeme si dát grylovaný Hollowy.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Oct 20, 2010 7:11 pm

Akai Tsuki

Usmál jsem se a sehnul jsem se ke Kuře a pošeptal jsem jí Bojím se o tebe, tak prosím zůstaň z Akishou, ona není zlá a pohladil jsem ji po hlavě. Vzal jsem Kuru a opatrně ji položil do Akishina klína. Ze začátku moc nevěřila, ale pak se schoulila do klubíčka. Pohlédl jsem na Akishu Klidně ji probuď a vem ji sbeou do pokoje, nechci aby byla sama. a šel jsem směrem ke dveřím Hurá do boje a vyšel jsem ze dveří.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 20, 2010 7:58 pm

Bulic
To je správný přístup Tsuki....Akisho ahoj a Kuro tobě taky a ušklíbnu se a poté se vypotávám z kasáren 2.divize ven.Dostal jsem se ven a zařval na Tsukiho Tak co kde začneme vyčistíme to tu okolo a pak postupně dál.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Oct 20, 2010 8:28 pm

Akai Tsuki

Já bych šel směrem, odkaď cítíme zřejmě reatsu vrchní kapitánky, třeba se tam dozvíme víc a usměju se a všechny hollow co potkáme jednoduše zabijeme. ušklíbl jsem se, ruku jsme měl na zanpakuto a rychlé vytažení z pochvy a připraven na útok. Je čas si zagrilovat.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 20, 2010 10:23 pm

Potkali jste ty tři hollow na okružní jízdě. Právě se koukali do nějaké opuštěné čajovny a podivovali se nad vývěsním štítem, který visel nad vchodem a byl na něm znak "čaj". Nebylo divu, nikdy nic podobného neviděli.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Oct 21, 2010 4:07 pm

Aki Maki

Uviděl dva chlapy, oba měli znak podkapitána na ruce.Pomocí shunpa se objevil vedle nich, všiml si že jeden z nich je podkapitán druhé divize, koukl na ně přes ofinu. "Takže, jste se konečně taky ukázal...?" Promluvil směrem k podkapitánovi.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Oct 21, 2010 4:39 pm

Akai Tsuki

Ohlédl jsem se Ahoj Aki, konečně jsem se vrátil z mise a pohlédl jsem na ty tři hollow. Aki, můžeš mi říct co se tu děje? nebo to také nevíš? a postavil jsme se do bojového postoje, připraven na hollow.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Oct 21, 2010 6:07 pm

Bulic
Hele Tsuki už tu máš kamaráda tak já to pudu omrknout k nám aby si nestěžovali jo ??´a vyrazím směrem k kasárnám 7.divize Snad sou všichni v pořádku, ale snad jooo...
(Miss já budu psát do 7.divize už jo ??,)
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Fri Oct 22, 2010 3:34 pm

Akisha Shihomaru

Podívala jsem se na oba. "Jistě, ale asi zůstanu tady. Tak ahoj." Řekla jsem a pohladila jsem Kuru po hlavě. Je to krásná kočka. Jo a jestli ji ublížíš, tak tě poškrábe. Řekla Rose. Neboj já mám kočky ráda, takže jí nic neudělám. Řekla jsem a pohodlně jsem se opřela. Za chliličku jsem usnula.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Oct 22, 2010 8:33 pm

Aki Maki

"Bohužel nevím, trávil jsem volný čas tréninkem a poté jsem se odezdal spánku ve svém pokoji...během chvíle se ale ozvala rána a zničila věznici..." Promluvil temně...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Oct 22, 2010 8:47 pm

Akai Tsuki

Běž do kasáren, jdu najít kapitánku, ale vypadá to, že se nevyhnu boji. a pohlédl jsem na ty tři hollow. Pak jsem se ještě otázal Unikli nějací vězni? a začal jsme přemýšlet, jestli tam nebyli nějací nebezepční.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 22, 2010 9:43 pm

Náhle jste pocítili silné reiatsu vycházející ze středu Seireitei. Bylo silnější než reiatsu jakéhokoli kapitána... a přece vám bylo povědomé. Bylo to společné reiatsu všech kapitánů, kteří právě v Seireitei byli.
A to reiatsu směřující vzhůru začalo pomalu ale jistě bouři ničit. Okolní částice už ho nenarušovaly, naopak - samy podléhaly jeho řádu a stával se z nich obyčejný vzduch a mraky každodenní Soul Society. A ten efekt se pomalu rozšiřoval směrem od středu k okrajím bouře. Mraky nemizely, ovšem bledá záře, která vycházela ze všeho okolo, slábla, až nakonec ustala úplně. Zlé hlasy postupně utichly, vítr se trochu zmírnil, blesky získaly obyčejnou barvu. Dýchalo se vám už mnohem snadněji... A začalo pršet.

Renmaru -> Hollow na tebe vyčítavě pohlédl.
"Hmm, promiňte, ale to není příliš zdvořilé! Řekl bych, že srdce se v dnešní společnosti přeceňuje, hmm... Ale s tím dalším máte tedy pravdu."

Lavanda

Její nadšení mírně pohaslo, když ji hollow označil za pomatence a zároveň se spustil z oblohy liják.

Hollow u kasáren dvojky se po sobě zmateně začali dívat, nevěděli, co se děje a sebejistota z nich zrovna nevyzařovala.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Oct 23, 2010 11:46 am

Renmaru Houkazaki

"Tak vidíš. Ozaj chceš mať za priateľa nejakého Hollowa, ktorý ťa navyše pokladá za blázna?" znížil som tón vzhľadom aj na to, že začalo pršať.
"Mali by sme s nimi skoncovať ako to robievame, ináč bude malér. A ver tomu, že si to nechcem pokašľať hneď v prvý deň v jednotke."
V tom som vytiahol svoj zanpakutou, ale vyčkával som ako Lavanda zareaguje.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 23, 2010 1:07 pm

Akai Tsuki

Tlak začal polevovat a já jsem se mohl hábat bez námahy, reatsu se mi uklidnilo pomalu na své původní hodnoty a já věděl, že můžu naplno bojovat proti těm třem. Usmál jsem se a vytáhl jsen zanpakuto a rozběhl jsem se proti těm třem hollow.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 23, 2010 2:15 pm

Lavanda

stála v dešti, paže už spuštěné podél těla. Pršelo a byla tma, takže jsi neviděl, jak se tváří. Ale když promluvila, její hlas byl tichý, sotva jsi ho slyšel.
"Jenže takhle se nikam nedostaneme... když se všichni budou omezovat na myšlení o tom, jak se to vždycky dělalo a jak to vždycky bylo... Není snad jasné, že teď je to jinak? Přišla snad někdy nas Seireitei takováhle bouře? Mluvil jsi někdy s hollow, který by ti místo útočení odpovídal? Když se nikdo neoprostí od těch starých, zaběhnutých rutin, tak všichni shnijeme dřív, než si toho stačíme všimnout. A pak už bude pozdě." S tím se prudce otočila a zamířila někam pryč, do temnoty, kde se nacházely zahrady a cvičiště náležící páté divizi.

Hollow u kasáren druhé divize si Tsukiho všimli a uskočili, jeden nalevo a dva napravo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Oct 23, 2010 4:49 pm

Renmaru Houkazaki

Keď Lavanda odišla, prišlo mi na rozum pokecať si Hollowmi. Za takúto skúsenosť by dali všeličo aj týpci z 12. jednotky. Napadla mi celkom triviálna otázka, ale akosi sa mi nechcelo s nimi bojovať. Ba som cítil v kostiach niečo zlé, ale títo dvaja to neboli.
"Fajn. Zmiznite odtiaľto, ináč okúsite moju čepeľ. Určite nechcete skončiť ako tie stovky pred vami, čo sem vtrhli." navrhol som im, ale sám som veľmi neveril tomu, že s týmito dvomi by mohla byť rozumná reč.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

- Similar topics