Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seireitei

+17
Aki
Satoshi
Bulic
OuYee
Hiruko
Firel
Arinoki
Sode
Mokuto
Raiden
Maršál Křída
Nawaki
Solas
dead wind
Misman
Red
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Goto down

Seireitei - Stránka 5 Empty Re: Seireitei

Příspěvek pro Red Thu Jul 01, 2010 8:51 pm

Yoshiro

Jako že bychom šli čistě náááhodou okolo ? Zeptal jsem se, jako by mi to nebylo jasný. Možná bychom je i mohli něco přiučit, nemyslíš? Navrhl jsem a v očích se mi zajiskřilo. Na špatnosti jsem byl maestro. No.. Já jsem něco potkal.. Nedávno jsem viděl Yoruichi-san a když jsem procházel kolem kasáren Druhé divize, zahlédl jsem Soru-san. Řekl jsem, jako by to byla nějaká veledůležitá informace.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 01, 2010 9:26 pm

Firel
Hraju na flétnu a kapitán vedle byl opřený o dveře a civěl do prázdné místnosti.Po chvíli hraní dorazil mokuto.
Už jsem si začínal myslet že ty knížky nakonec nedostanu.Zamumlal sem si potichu a došel jsem k mokutovi.
10. divize má na staroti archivi a knihovny ne?omlouvám se za tento nehlášený vpád ale jaksi nemám ponětí kde máte veřejnou knihovnu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 01, 2010 9:33 pm

Suirou Kuchiki

Býval jsem často trpělivý, ale tohle byla oficiální záležitost, a tak jsem se vrhl rovnou do spisů, které měl kapitán desáté divize všude plno. Nevšímal jsem si těch dvou stejně tak, jako si oni nevšímali mě. Štrachal jsem se v tom všemožném bordelu všude, až jsem na to konečně narazil. Soupis všech adoptovaných mužů a žen rodiny Kuchiki To bylo to, co jsem měl najít. Dál jsem se nezdržoval, soupis jsem schoval pod haori a vyrazil jsem do kasáren, protože jsem se potřeboval převléknout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jul 01, 2010 9:40 pm

Aki Maki

Znudeně došel do kasáren druhé divize.Pečlivě si je prohlídl a poté hlasitě zívl. "Nuuuda...!" Pravil, ale přesto dovnitř vstoupil. "Zajímalo by mě, kdy se tu ukáže kapitánka..." V hlavě si už představoval různé podoby kapitánky.Ještě ji nikdy v životě totiž neviděl.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 01, 2010 9:47 pm

Mokuto Takahiro

Co to ? zarazil sem se když kapitán 5.divize rychle odešel ven. Ano...eh pojďte za mnou... řekl sem podkapitánovi a šel sem směrem do knihovny. Po chvili sme tam došli. Chcete z hledáním knih pomoc, nebo si je najdete sám ?Zeptal sem se ho
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 10:09 pm

Izanagi Kentaro

Přikývl jsem. Ve skutečnosti jsem byl příliš nadrbaný na boj a chtěl jsem zase po delší době vidět bojovat někoho jiného než moje chlapy z desáté divize. Zvedl jsem se. No tak se den podívat na ty začátečníky. Začal jsem se usmívat a pomalu vyrážet, mé kapitánské haori už jakoby cítilo, že konečně nastane chvilka vzrušení.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jul 01, 2010 10:19 pm

Spoiler:

Yoshiro

Vyskočil jsem na nohy. Taaaak jo! Veď mě! Ve tváři jsem měl odhodlaný výraz. Znovu jsem si přes hlavu přehodil pravou půlku mého Haori, aby se mi nezničil účes. Vůbec jsem nevěděl, kam jít, vlastně, možná jen matně. Tak jdem na ně.. Na nováčky.. Jsem zvědavej, jak se budou tvářit, až se tam ukážeme. Třeba ten dnešek nebude tak nudnej, jak zpočátku vypadal.. Pomyslel jsem si a šel dál.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 01, 2010 10:40 pm

Firel
Kapitán už očividně má to pro co přišel.
Myslím že by jste mi mohl pomoci najít knihy které obsahují sebemenší zmínku o kido.nemyslím samozřejmě trapné příbehy kde se kido vyskitovalo,ale nějaké užitečné informace které sem za pobytu na akademii nenašel.
Řekl jsem mokutovi a zaměřil přímo k regálům Z
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 01, 2010 10:50 pm

Mokuto Takahiro

Tsche....Jestli hledáte zakázané kido, tak na to mi musíte ukázat povolení usmál sem se když podkapitán zamířil k regálům s knihami začínající na písmeno "z"
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Jul 01, 2010 11:06 pm

Kasumi Haruka

Už bylo poledne a stále se nic nedělo. Navíc se ani počasí dvakrát nezlepšilo. V kasárnách byla nuda, a už i mě to docela vadilo. A tak i přes to, že stále ještě pršelo, jsem se chtěla vydat na obhlídku Seireiteie. Zašla jsem si do svého pokoje pro své zampakuto. Při pobytu v kasárnách ho u sebe nenosím, ale nikdy jsem bez něj kasárny ještě neopustila. Pak jsem zamířila směrem pryč z kasáren....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 01, 2010 11:07 pm

Firel
Vydechnu sklesle a začnu si na ruce malovat divné značky při tom ještě kráčím k regálům T
Kvůli povolení jsem šel za kapitánem,jenže on tam tak trochu nebyl.Zesmutním a pokračujiNemáte čirou náhodou tušení kde bych ho mohl najít?Toto kido je poměrně náročné a neměl sem moc chut ho zkoušet.Hned po katastrofě při pokusu seslat bakodo 61 bez zaklínadla je toto třetí kritický bod v mých schopnostech.Jestli byste mi mohl doporučit nějaké knížky ohledně tohoto taky bych se nezlobil
Když sem toto dořekl měl sem jdnu ruku pomalovanou.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 01, 2010 11:07 pm

Suirou Kuchiki

V kasárnách jsem ve své kanceláři hodil na stůl spis a pak i štětce a papíry. Svlékl jsem ze sebe veškeré oblečení, protože bylo špinavé a promočené, nezbývalo než se jít vysprchovat a poté se obléknout, ale menší problém nastal. Tohle bylo mé poslední haori a jako obvykle, ani to už jsem nenašel. Oosami? napadlo mě, protože nikdo jiný by ho nevzal, stejně tak jako zbytek oblečení. Ve skříni mi již zbyl jen úbor shinigamiho, nic víc, nic míň, a samozřejmě v komodě boty a ve vedlejší spodní prádlo.
Oblékl jsem se alespoň do toho, co jsem tady měl, a vyrazil jsem i se spisem do sídla rodiny Kuchiki. Vstup dovnitř jsem měl zakázán, a tak jsem jen vhodil spis do schránky a dal jsem se na odchod.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 02, 2010 12:25 am

Diddy de Hakushi

Ach konečně jsem tady raději si očistím boty od bláta ať to tam není špinavé.Když jsem vešel do kasáren 10. divize viděl jsem ve vnitř trochu bláta...no tak já to uklízet nebudu.Šel jsem ke dveřím kanceláře kapitána Kanegawa zaklepal jsem a vešel.Není tu? Kde pak asi je.Haló je tu někdo? Hmm asi jsou všichni v knihovně,ale já tam nejdu knihovna mě nudí půjdu tam raději až zítra.Jej ňejak mě zaboleli nohy půjdu si nachvíly lehnout do pokoje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Jul 02, 2010 12:33 am

Mokuto Takahiro

No pokud vím, tak vám muže dát povolení ještě vrchní kapitán, a můj kapitán bude zřejmně někde zde v knihovně, ale nevím to jistě.. řekl sem mu a na chvíli sem se zamyslel Knížky o Kido...hmm hmm... a co přesně chcete o kido vědět ? Abych podle toho mohl najít příslušnou knihu usmál sem se
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jul 02, 2010 7:57 am

Aki Maki

Stál v kasárnách a koukal se kolem hledajíc kapitánku.Když v tom zaregistroval nějaký pohyb.Rychle se otočil a pohlédl naosobu která tam šla.Nevypadala moc na kapitánku, ale co...aspoň se poptá jestli jí neviděla.Pomocí shunpa se dostal ke Kasumi. "Ahoooj, nevíš kde se nachází kap..." Najednou si všiml haori, které na sobě měla.Bylo kapitánské!Jakto že si ho předtím nevšiml...?! "Myslím, že má předchozí otázka nemusí být pravena celá..." Usmál se.

Naposledy upravil Akimoto_Makoto dne Fri Jul 02, 2010 11:46 am, celkově upraveno 1 krát
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Jul 02, 2010 10:01 am

Aukishiro Mikuzure
Dorazil jsem na svůj pokoj kde ležela hromada papírů.No jó! Vždyť já na ně úplně zapomněl.Vzal jsem tužku sedl jsem si za stůl a podepsal jsem několik věcí ve kterých byla i nějáká věc ohledně grilu od 6.divize.Jakmile bylo papírování dokončeno položil jsem tužku.Lehl jsem si do postele že si na chvíli odpočinu ale usnul jsem.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jul 02, 2010 10:41 am

Satoshi
Po několika hodinách bádání, jako každý den bez spánku, jsem si uvědomil kolik práce jsem předal na svého podkapitána. No co už... pomyslel jsem si Měl bych mu nějak pomoci... a měl bych tu mít něco co by mu pomoci mohlo. pomyslel jsem si a zvedl ze svého křesla. Tak, kde to je... pomýšlel jsem, když jsem tak popocházel po své laboratoři. Ha! Tady to je. řekl jsem, když jsem viděl vynález, který jsem hledal. Tak jo, měl bych mu ho předat. Suzaku if you please. řekl jsem a Suzaku se zjevil v mé podobě. Přines tohle mému podkapitánovi a řekni mu, aby to vyzkoušel s tím, že by se to dalo využít i pro ostatní. přikázal jsem mu a Suzaku odešel. Doufám, že aspoň takto mu částečně ulehčím práci... zašeptal jsem.

Suzaku
Procházel jsem kasárny v hledání kapitánova podkapitána reiatsu. To celkem dobře vycházelo z jedné místnosti, tak jsem se rozhodl jít dovnitř. Tam jsem viděl Aukishira, který spal. No co musím uposlechnout rozkaz. řekl jsem a zatřásl jsem s ním Probuď se prosím, mám pro tebe zprávu od kapitána.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jul 02, 2010 11:21 am

Firel
Asi bych měl začít bezzaklínadlovím používáním bakoda a kida,pokračovat přez nějaké zapomenuté techiny,pokud tedy nějaké takové ještě existujíUsmál jsem se a začal semčistit ty symboli z rukou.
Dále bych potřeboval nějaké kido na transport.Dále.....možná pár vedlejších informací o používání kido sítí a nitek,zkrátka vše co se zde dá najít.Usmál jsem se a vydal jsem se hledat kapitána archivů v té obrovské knihovně.
I když ho budu hledat dlouho,pravidlo neřvat v knihovně platí všude....
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Jul 02, 2010 11:41 am

Aukishiro Mikuzure
Leknu se tak že vyletím z postele huh ? co ? jakou zprávu ?Vstal jsem a posadil jsem se na židli.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jul 02, 2010 11:50 am

Suzaku
Vynalezl něco, co může ulehčit tvé povinnosti.
řekl jsem a předal jsem mu pero. Tohle pero je samopodepisovací. Jakmile s ním uděláš jeden podpis uloží se do paměti a bude se podepisovat vždy stejně. Kapitán říkal, abys ho vyzkoušel a popřípadně doporučil ostatním.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Fri Jul 02, 2010 3:30 pm

Hideki Kanegawa

Cukrářem... no, nerad bych vypálil rybník páté divizi. odmlčel se a zapřemýšlel. Což my připomíná, že se asi jejich kapitán bude shánět po těch spisech. pravil se zamyšleným výrazem. Měl je v pracovně na stole, pod hromadou dalších papírů. Jak ho znám, už to tam nebude organizované. Každopádně jsem tuto myšlenku vyhnal z hlavy, jelikož se mě Megu ptala na nějakou knihu. pro mě byla jediná možnost doporučení.
Noo... tak já jakožto kapitán bych byl zcela jistě rád za nějakou učebnici kido. řekl jsem pobaveně.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Jul 02, 2010 3:42 pm

Aukishiro Mikuzure
Úžasné,díky hned ho vyzkouším. Vzal jsem pero a na volný kus papíru napsal svuj podpis ták a ted by to mělo automaticky udělat muj podpis zmáčkl jsem tlačítko na podepsání a ono nic.Á sakra todle bude průšvih jestli se to kapitán dozví.Nerad bych aby na mě byl naštvanej že sem mu pokazil vynález.Funguje výborně můžeš jít a vzkaž mu že ho pozdravuju a děkuju.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jul 02, 2010 4:06 pm

Firel
S rukama v kapsaách jsem se zastavil a začal vyhledávat reiatsu kapitána,absolutně jsem při tom ignoroval mokuta za mnou.
Když jsem konečně po chvíli našel něco co připomínalo kapitánské reiatsu zamával jsem mokutovi a vydal se ho hledat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 02, 2010 4:17 pm

Megurine Luka

Ach kido, to mi zrovna moc nejde abych se přiznala. a hodila jsem pohled po knihách. Ale nějaké to kido bych umět mohla a cobyste mi doporučil ještě kromě kido, já jsme spíše na boj se zanpakuto. a šla jsem o kousek dál k dalším knihám a koukala po nějaké, co by mě zaujala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jul 02, 2010 4:23 pm

Suzaku
Ucítil jsem reiatsu kapitána, jak mi chtěl něco říci. Tak pardon omlouvám se! řekl jsem Kapitán mi právě řekl, že tohle nebylo to správné pero, tohle je to, které používá na zapisování. řekl jsem a odebral jej. Pak jsem skočil do laboratoře, kde mi kapitán předal skutečné pero a já ho šel předat zpět podkapitánovi. Tak to by bylo. Nyní se vrátím k němu. řekl jsem a odebral jsem se zpět do laboratoře.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down