Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seireitei

+17
Aki
Satoshi
Bulic
OuYee
Hiruko
Firel
Arinoki
Sode
Mokuto
Raiden
Maršál Křída
Nawaki
Solas
dead wind
Misman
Red
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 11 z 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Goto down

Seireitei - Stránka 11 Empty Re: Seireitei

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 04, 2010 10:10 am

Bulic

Přemýšlím kdo by šel se mnou trénovat zatím mě ale nikdo nenapadl.Běhám po SS a hledám kdo by se mnou šel trénovat.Sakra to tu nikdo neni kdo by šel trénovat sakra.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Jul 04, 2010 10:20 am

Izanagi Kentaro

Chtěl včera informovat svojí divizi, ale nějakým záhadným způsoem ho saké skolilo těsně před hlavní síní jedenácté divize. Vstal tedy celý rozlámaný, podívlal se, kde momentálně je. Opřel se o zábradlí, chvíli koukal a probíral se. Spatřil blížícoho se člena divize. Hey TY tam! Svolej celou divizi, vyrážíme do boje! Načeš se chlápek sbalil a začal utíkat pro ostatní. Já se mezitím snažil doplahočit na místo porady.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 04, 2010 11:05 am

Firel
Probudil jsem se s knížkou na poslední stránce položenou na obličeji.Četl jsem celou noc tak není divu že jsem blyl ještě unavený.Vylezl jsem uklidnil knížko o kido sítích někam do knihovničky přečtených knížek a začal po pokoji hledat ty dvě knížky které jsem hodil za postel.
Já ti říkala že to ráno nenajdeš. zahihnala mi corode v hlavě.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:20 pm

Suiren Yoruichi Suzume

Nechala jsem Jomeie domluvit. Tohle všechno je od tebe milé, ale neříkej mi, že se mě snažíš sbalit? Zeptala jsem se zvědavě. Víš, na mě nestačí jen saké. Já jsem náročná kapitánka. Řeknu a cvrnknu Jomeie do čela. Také mu seberu jednu flašku saké. Dík. Usměju se a otočím se na odchod.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:32 pm

Urahra Jomei

Začervenám se a řeknu "Sama to víte určitě moc dobře a já moc dobře vím, že Vás nestačí pozvat na saké. Není zač Kapitánko Yoruichi. Zamávám lehce na rozloučenou a také se otočím, ale jdu si s flaškou saké lehnout pod nejbližší stromek. Opřu se zády o kmen, klobouk si nasadím víc na oči a dám si hlt z flašky. Co to zase dělám? Jí se prostě nedá odolat. Musím na to přestat myslet to bude nejlepší co mohu udělat. Usnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 12:57 pm

Vrána na noční obloze

"Ahó, ahó..."

Časomíra: A už máme další ráno, počasí se celkem vyvedlo, neprší.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jul 04, 2010 1:10 pm

Mokuto Takahiro

Vzbudil jsem se na podlaze ve svém pokoji. Jej...ani nevím že jsem usl... pomyslel sem si a vstal jsem ze země. Ze skříně se vytáhl láhev saké a vyšel sem z pokoje. Došel sem ven před kasárny, kde sem si sedl ke zdi jednoho domu a popíjel saké.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 04, 2010 1:27 pm

Firel
Několik minut sem marně hledal po pokoji knížky ketré jsem měl večer v ruce.Corode se mi celou dobu smála a nakonec mi oznámila.Za postelí ty hnupe.
jen co to dořekla tak jsem si vzpoměl kam přesně ty knížky letěli.vzal jsem tedy obě,jednu strčil do kapsy a druhou,elementy v kido část druhá: vítr, jsem otevřel na založené stránce.
Vyrazil jsem na snídani do pekárny kde na mě byli ještě naštvaní kvůli včerejšímu incidentu.Obědnal jsem si nějaký zákusek a odkráčel ke stolu poblíž okna.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 2:06 pm

Date

Už brzo ráno začali členové 9.divize roznášet nový shinigami magazín. Já jsem mezitím seděl ve své pracovně nad plánem protikapitánského úkrytu a přemýšlel, jak bych ho mohl ještě vylepšit.

Máme tu další shinigami magazín

Uvnitř:
- horoskop na týden
- fotbalové výsledky
- TV program
- něco málo z ekonomiky a problému SS
- exkluzivní fotka - Akio Ukitake v ručníku
- první kapitola Ichi Ichi paradise

- máte zajímavé články nebo fotky? Neváhejte a podělte se s nimi. I Vaše práce se může objevit v magazínu.

(Promiň, ta fotka se prostě nedala zahodit Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 2:11 pm

Kasumi Haruka

Bylo ráno, ale nepršelo jako včera. Sluneční paprsky mi svítili skrz okno do mého pokoje, a to mě probudilo. Podívala jsem se na čas. Nebylo ani brzo, ale ani pozdě. Prostě pro mě takový obvyklý čas na vztávání. I když jindy v tuto dobu vztávám bez problémů, dnes i přes to, že bylo takové slunečné ráno, se mi vztávat nechtělo. A tak jsem se jen obrátila na druhý bok a spala jsem dál.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jul 04, 2010 3:25 pm

Ruyichi Yoshiro

Otevřel jsem oči. Nade mnou se skláněl strop. Uhum... Děsně mě pálily oči a viděl jsem tak trochu rozmazaně. Po tom, co jsem šel z meetingu, co svolala babča, jsem se totiž ještě stavil pro trochu saké, což taky dokazovala rozbitá láhev vedle mého bezvládného ležícího těla a ta neskutečná bolest hlavy. Pomalu a s velkými potížemi jsem se posadil. Chvíli jsem se rozkoukával, kde jsem a snažil se trochu uspořádat myšlenky, které byly rozházené a vlastně ani nedávaly smysl. Většina. Vstal jsem a... Mah.. Až teď jsem zjistil, že nejsem v kasárnách šesté divize. Kde to..? Okamžitě jsem vyskočil na nohy a šel se trochu porozhlédnout. Tak nějak jsem zjistil, že jsem v menším domku v Rukongaii.. Pfff.. Ale nebyl to leckde jaký domek. Když jsem ještě nebyl Shinigami, bydlel jsem tu. Nostalgie.. Příjemné, ale i smutné vzpomínky. Vzpomněl jsem si na svého kamaráda, který se mnou chvíli bydlel do doby, než záhadně zmizel. Sklopil jsem hlavu a vyrazil směrem do Seireitei..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 3:35 pm

Obsluha pekárny

Dva mladší shinigami pobíhali, nevědíc si rady, po místnosti. Pod-kapitán jejich divize sem přišel a objednal si zákusek, ale oni spoléhali na to, že se kapitán, jako včera, objeví zde a nějaké jim napeče, aby oni jen obsluhovali. Pobíhali tam jako šílení a hledali nějakou kuchařku, ale k jejich smůle to kapitán Kuchiki pekl vše z hlavy, a tak jim nezbývalo nic jiného, než spoléhat na zázrak, který však ne a ne přijít. Najednou se oba začali strkat a jeden druhému říkat: "Běž mu to říct ty," druhý však oponoval: "Já?! Já mám manželku a dítě! Já mu nic říkat nebudu!!!" Načež se ten první rozčílil: "Hej! Ty jsi tady zástupce vrchní! Tak běž!!!" a začal ho tlačit ke stolu s pod-kapitánem, když v tom se z kuchyně vyřítila zelenovlasá dívka, která se chopila rychlo-kursu, tedy, vlastně to bylo jen Kidou, které tady kapitán zanechal pro případ nouze, kdyby se náhodou nedostavil, a tak mohla vyvolat alespoň jednoduchý koláč, který sice nijak valně nevypadal, ale k jídlu byl. Na podnose ještě nesla horkou černou arabskou kávu v pěkném porcelánovém setu a také i smetanu. Už jí zbývalo jen dva kroky ke stolu s Firelem, když v tom ji podklouzla noha a ona málem spadla na zadek, ale naštěstí se vyrovnala a běžela dopředu, vlastně spíš letěla a skončila Filerovi kolem krku a celý podnos i s velmi horkou kávou mu skončil na klíně, tedy na místě velké citlivosti na jakoukoliv bolest.

Suirou Kuchiki
Už se začalo rozednívat a ani jedna věž stále nebyla v dohledu, vzdal jsem to tedy a raději jsem zamířil zpátky do Seireitei.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Jul 04, 2010 3:39 pm

Izanagi Kentaro

Po radě jedenácté divize se odebral do své kanceláře, kde otevřel jeho tajný sklep. Hlavne hodně saké, hlavně hodně saké. Následně napakoval celý bágl lahvemi saké a vyndal ho nahoru do kanceláře. Avšak to nebyl konec. Vynález kapitána jedenácté divize byl mnoho účelový, ale k jeho hlavní funkci byla potřeba druhá část. Najednou vyndal do kanceláře nejmíň metrovou dřevěnou láhev, která měla tvar tykve. Potom do ní dal hadici a začal napouštět. No, snad to bude stačit.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 04, 2010 3:55 pm

Firel
Četl jsem knížku když v tom mi v klíně přistálo raní kafe a koláč.za to e mi nepřinesli můj oblýbený desert bych nevraždil,ale za to že mě polili kafem které nepiju a sejmuli koláčem na který mám alergii bych skutečně vraždil.
Z toho si nic nedělej Řekl jsem číšnici mile a dělal jsem že mi to nevadí.Potom jsem se zvednul šel se bez snídaně převlíct.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 5:28 pm

Megurine Luka

Probudila jsem se pod stromem, knížku o kido jsem měla na klíně. Jejda já usnula a protáhla jsem se. Asi je ráno, je trochu chladno ale neprší a podívala jsem se k obloze. Vzala jsem druhou knihu, že se do ní podívám a najendou vypadla obálka. Zvedla jsem si a na jedné straně byla zapečetěna a když jsem ji otočila tak tam byl zřetelný název *Kotlík*. Kdo ji tu moh takhle založit, musím jít za kapitánem. Popadla jsem knihy a pomocí shunpo se přemístila před knihovnu s omezeným přístupem. Zaklepala jsem a Kapitáne, něco jsem našla v knize a radši jsem přišla hned zaváma. Vešla jsem, kapitán pořád seděl u stolku a tak jsem kněmu přišla a čekala jestli si mě všimne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 04, 2010 6:03 pm

Bulic
Vztanu ráno z postele a v ruce držím lahev saké a je prázdná panebože já si nic nepamatuju.Když jsem se vytelelil z kasáren zamířil jsem do pekárny když jsem tam dorazil bylo tam docela dost lidí.Objednal jsem si kafe a koblihu a poté se optal jestli někdo neviděl Firela...

Naposledy upravil bulic dne Sun Jul 04, 2010 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 9:16 pm

Diddy de Hakushi

Když jsem se vzbudil říkal jsem si kde to jsem?...aha v knihovne to dlouhé hledání knihy mě uspalo.Když jsem vstal zhodil jsem několik knich jen nepatrným pohledem sem uviděl tu knihu:Sunpo pro začátečníky.Hmm já žadný začatečník nejsem,ale co možná tam bude něco užitečného.Tak jsem šel ven z knihovny si najít ňáké místečko kde bych se to moch naučit pořádně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sun Jul 04, 2010 9:32 pm

Daisuke Ryusaki

Probral se na věcech vedle postele a vubec si nepamatuje ze by sem nejak dosel, teda doufal ze je to v kasárnách 4.divize. Ach jo zdálo se mi to snad nebo co?? vztal a vyšel z pokoje na průzkum. Aspoň si to prohlídnu a pokusim se najít velitelku abych se zeptal s čim potřebuje pomoct.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jul 04, 2010 9:40 pm

Mokuto Takahiro

Dopiju poslední kapku saké a zahodím láhev do blízkého křoví. Zvednu se ze země a vrátím se spět do kasáren. Dojdu do svého pokoje, sednu si na postel a vytáhnu svou zanpakuto. Hmm...už aby mně poslali na nějakou misi... pomyslel jsem si a hadříkem jsem otřel ostří meče.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 10:46 pm

Kasumi Haruka

Tak vztávej!!! Ozvalo se mi v hlavě a opět mě to probralo. Co se děje..... Protřela jsem si oči. Už bys měla vztát... kdyby jsi vstala jako vždy, mohla už si být dávno na cestě... Ozvalo se mi opět v hlavě. Kenshine.... aha to jsi ty.... Vzala jsem do ruky své zampakuto. To jsem zabodla do země a okolo něj se vytvořila mlha z níž pak vystoupil Kenshin. Vždyť ještě není tak pozdě.... a já bych se stejnak za chvilku probudila. Řekla jsem mu. Haha, to tak.... Zasmál se a dodal. Mám za to, že jsme se na něčem dohodli....Opravdu?.... Nevim, o čem to mluvíš.... Zavrtěla jsem hlavou. Á já myslim, že víš... a to moc dobře, ale na to teď není čas, jdeme. Dořekl to, a ukázal směrem na dveře. Já jsem jen přikývla a šli jsme před kasárny. Tam jsme se rozhlídli, zda je někdo poblíž, ale nikdo nikde. Tedy, alespoň jsme si nikoho nevšimli. Stlumila jsem svůj duševní tlak, jak jen to šlo a sedla jsem si Kenshinovi na záda. Kenshin vzletěl, a zamířil si to kamsi do Rukongaie.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jul 04, 2010 11:57 pm

Ruyichi Yoshiro

Pomalu ale jistě jsem se přibližoval k Seireitei. Pořád jsem se však nacházel na území Rukongaie.. Aspoň, že je dneska líp, jak včera. Kdyby zase pršelo.. Pff.. No to by byla podpásovka.. Au.. Proč mě tak děsně bolí hlava? Asi bych si měl dát chvíli pauzu od saké.. Sakra, Yoshiro, na co to myslíš? kdyby mě teď slyšel Ken-chan, tak mi usekne hlavu.. Přemýšlel jsem během cesty. Potkával jsem různé lidi, ať už chudáky, kteří trpí hlady, tak i děti, hrající si spolu na schovávanou a tak.. Bylo mi těch lidí vážně líto.. Jak kdybychom pro ně nemohli nic udělat.. Ve tváři se mi objevil, nevídaný, smutný výraz. Nebo spíše..Zklamaný.. Na chvíli jsem se zastavil a ohlédl se. Hlavou mi probleskly vzpomínky.

Mám hlad.. A všechny naše zásoby už došly.. Řekl mladý bělovlasý muž a jeho slova potvrdilo zakručení břicha, jenž následovalo hned po jejich vyřčení. Vyhublý černovlasý chlapec, sedící vedle něj, se rozhlédl po okolí, vrátil mu pohled a usmál se. Chvíli tu počkej..Zkusím něco najít.. Řekl, vyskočil na nohy a rozběhl se někam pryč. Rene! Počkej! Snažil se ho jeho kamarád zastavit. Bylo však pozdě. Chlapec zmizel..Vydal se pravděpodobně ukrást nějaké jídlo..Dělal to i dřív a většinou to vyšlo..A vždycky se vrátil.. Tentokrát však ne...Dlouho se nevracel.. Moc dlouho... Uběhlo několik dní.. Jeho kamarád zůstal v tom domku..Brečel.. Už nikoho neměl.. Nemohl si s nikým povídat.. Neměl se s kým smát..

Ten chlapec jsem byl já... Otevřel jsem oči a probral se ze vzpomínky. Zatřepal jsem hlavou a promnul si oči. Poté jsem se zhluboka nadechl a vydal se znovu k Seireitei.

Naposledy upravil Red dne Mon Jul 05, 2010 12:02 am, celkově upraveno 1 krát
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jul 05, 2010 12:00 am

Firel
Po tom co jsem se převlekl jsem odnesl špinavé prádlo do prádelny,tam jsem vyndal knížku,otevřel na založené stránce a vydal se směrem na veřejné cvičiště.
Cestou,v levé ruce jsem držel knížku a pravím ukazováčkem skoušel malovat kido sítku.Byla tlustá asi jako lano při horínu a po pár metrech se rozplynula.Takto jsem cvičil sítku jedním prstem cestou na cvičiště.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jul 05, 2010 8:46 am

Pršelo. Už sedmý den v kuse. Déšť už nám dávno přestal vadit, byl jen součástí rutiny, ale to bahno. Bylo všude. Člověk neměl šanci se mu vyhnout, nebylo se před ním kam schovat. Navíc se šuškalo o tom, že Němci se brzo pokusí prolomit frontu. Nikdo tomu nechtěl věřit. V tomhle počasí se zaútočit nedalo. To však Němcům nebránilo v tom, aby nám den nezpříjemnili aspoň lehkým dělostřelectvem. Jakmile vybuchl první dělostřelecký granát zapomněli jsme rázen všichni na déšt i na bláto. Každý se pohotově stavěl bránit svůj úsek. Vypadalo to, že se němci přeze všechno to počasí chystají k útoku. Dělostřelecká příprava zesílila, zapojilo se i těžké dělostřelectvo. Viděl jsem několik kluků doslova zmizet ve výbuchu. Trvalo to několik dlouhých hodin. A každá z nich mi připadala jako věčnost. Ten hluk z výbuchů, sténání raněných... to dokonale přehlušilo chmurnou scenérii válkou zmrzačené krajiny. Pak to přišlo. Ticho. Dělostřelectvo se odmlčelo. Jako vlna dotírající na útes na pláži se německé řady vrhly proti naší obraně. Ačkoliv nás byla jen hrstka nehodlali jsme tenhle úsek nechat padnout.
NIPPON BANZAI! zahřmělo z mnoha hrdel. Nastal šílený chaos. Sprška střel pokosila první řadu dotírajících němců. Velice brzo se ale rozpoutal šílený boj muž proti muži. Všude kolem bylo tolik sténání, tolik smrti...

Razaki

S trhnutím jsem se probudil. Po čele mi tekl pot. S pocitem úlevy jsem se rozhlédl kolem. Byl to jen sen. Byl ale tak strašně živý... Patrně zloměk vzpomínek, na které jsem měl dávno zapomenout. Něco z minulosti, kterou by si nechtěl nikdo pamatovat. Došel jsem k umyvadlo a opláchl si obličej. Už byl definitivně čas vztávat. Zase jsem prospal půl dne. Radši jsem se oblékl a šel hledat
kapitánku.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jul 05, 2010 9:26 am

Aki Maki

Probudil se.Otevřel oči a uvědomil si, že usnul opřenej o zeď u vchodu kasáren druhé divize. "měl bych zjistit něco více o té misi..." Řekl si v duchu.Bylo mu blbé povídat si sám se sebou nahlas.No a tak pomalu vstal a vyrazil se prvně někam nasnídat.Chodil a hledla nějaký dobrý (to pro něj znamená levný) obchod.Konečně ho našel.Pomalu se tam bál vlízt aby se to nerozpadlo.Udělal pomalí krok dovnitř, ale barabizna, tedy obchod, drží.Vešel dovnitř, koupil si kus nějakého pečiva a vyšel ven.Zacvíli kus pečiva ale zahodil, vůbec mu nechutnalo, spíš se hnusilo. "Počkat, misi mi zadala kapitánka...tak půjdu z akapitánkou...!" Napadlo ho a tak se vracel do kasáren.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jul 05, 2010 9:55 am

Bulic
Když jsem dojedl tak sem se rovnou vydal na trénink.Nevěděl jsem kam jít tak sem tak bloudil a hledal nějaké místo na trénink.Po chvilí jsem zahlídl Firela s knížkou a tak sem se shunpem přenesl za něj.[b]Ohay Firel-kun..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next