Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seireitei

+17
Aki
Satoshi
Bulic
OuYee
Hiruko
Firel
Arinoki
Sode
Mokuto
Raiden
Maršál Křída
Nawaki
Solas
dead wind
Misman
Red
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Goto down

Seireitei - Stránka 4 Empty Re: Seireitei

Příspěvek pro Solas Thu Jul 01, 2010 2:40 pm

Akio Ukitake

Mezitím co si Baru odběhla dojde až na cvičiště.Hlavou mu projde myšlenka jestli to na ní nevyvylil moc Hrrr.Aby mi tak ještě utekla.Pomyslí si a sundá haori které pověsí na hřebík.Pak svůj zanpakuto položí bokem a do ruky veme dvě dřevěné katany určené ke cvičení.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Jul 01, 2010 2:48 pm

Mitoshi
Když jsem rovnal obrovký stoh papíru, daly mi přes obličej dveře.
První jsem padal já, pak papíry a všechno ostatní co ještě stálo.
Pak se tam zjevil Razaki a pak se zase vypařil.
ZNOVU?! zařval jsem přes celé kasárny zničeně
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 01, 2010 2:50 pm

Firel
Následoval jsem kapitána.Za mnou se tvořila cestička jak ze mě okapávala voda.
Když jsme došli do kanceláře kapitána tak jsem si sundal mokrý plášt a v klasickém shinigamském oblečení se opřel o zed na chodbě vyčkávajíc co se bude dít.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jul 01, 2010 2:55 pm

Aukishiro Mikuzure
Procházím se po kasárnách 12.divize zastavím se a přemýšlím Venku škaredě Nikdo nikde ... Kdyby tu aspoň někdo byl......Asi se podívám po nějáké dobré knize na čtení.Vezmu si sláměný klobouk a vyrazím na cestu ke knihovně 10.divize.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 01, 2010 3:09 pm

Bulic
Vybelhám se z pokoje a hledám svého kapitána.Ptám se pár členů a nikdo nic nevím.Vyjdu z kasáren a ucítím kapitánovo reiatsu a ještě dalšího nejspíš kapitána.Dojdu za ně a zakřičím taichou kam ste zmizel dnes te mi měl dát něco k tomu papírování nee ??
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 01, 2010 3:46 pm

Časomíra: Hnusného rána jsme si již užili, blíží se nám tedy poledne, ovšem je jen o něco málo hnusné, pořád prší.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 4:22 pm

Izanagi Kentaro

Znuděne se procházel po Seireitei, byl už pomalu čas oběda. Podíval se na nebe, které stále nechtělo propustit sluneční zář. Podíval se, kde se vlastně nachází. Byl těsně před kasárnami první divize. Nora kuchiky-sana? Ušklíbl se a vydal se zpět ke své divizi, aby se mohl najíst a po té rozvrhnout, co bude dělat odpoledne.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jul 01, 2010 4:25 pm

Satoshi
Díval jsem se ven, protože bylo zataženo a tak nebylo žádného světla. Pohled ven byl pro mne velkou vzácností. Kéž by bylo takové počasí vždy... pomyslel jsem si Ale co mám stejně příliš mnoho práce a na venkovní prostředí myslet nemohu. řekl jsem si a znovu jsem se ponořil do vynalézání ve své útulné tmavé laboratoři.

DW : Yare yare Kuchiki je z měkkým =D Jo btw takový poznatek zkusme se vyhýbat skloňování honorifics ok? Nezní to úplně nejlépe :/
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 4:47 pm

Izanagi Kentato

Otevřel jsem vrata do dvora divize a vydal se k mé kanceláři, kde již bylo připravené jídlo. Neváhal jsem a začal dlabat jídlo nejméně o třech chodech. Velmi mě však překvapil nedostatek rýže, což nebývá zvykem, i když členové divize mají přikázáno mít více masa kvůli vícvikovému plánu.

P.S.: No samozřejmě to byl přepis, ve všech ostatních postech mám Kuchiki s měkkým i Smile
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Thu Jul 01, 2010 4:50 pm

Arinoki Kenkyoshou

Papírování je pro tupce..správný kapitán jsi užívá počasí a dobré nálady..takže se k nám můžeš připojit..dneska ti dávám volno, ale zejtra si to vynahradíš.
.*zasmál jsem se*..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 01, 2010 5:25 pm

Mokuto Takahiro

Vlezl jsem do sprch. Sundal jsem ze sebe špinavé oblečení a pustil sem studenou vodu. Po několika minutovém sprchování sem vylezl ze sprchy a oblékl sem si spodní prádlo. Pomalu sem otevřel dveře a nakoukl sem na chodbu. Když sem se ujistil že tam nidko není, velkou rychlostí sem přeběhl k pokojům. Vlezl sem do svého pokoje a vzal si čisté oblečení Ještě že jich mám více... pomyslel sem si.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jul 01, 2010 5:33 pm

Aukishiro Mikuzure
Přišel sem do knihovny po 10 minutách usilovného hledání sem nenašel ani jednu knihu sakra já vlastně musím vyřídit papírování za našeho kapitána vydal jsem se tedy do našich kasáren.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jul 01, 2010 6:23 pm

Yoshiro

Pomalu ale jistě jsem se každým krokem a *splash*em blížil ke kasárnám nejdrsnější divize ze všech, a to jedenácté. V hlavě jsem si zatím přehrál nejrůznější scénáře toho, jak Ken-chan musel oslavovat. Strašně jsem se těšil na to, jak ho uvidím s opicí. Hehe.. Zasmál jsem se té myšlence, pak mi ale došlo, že jestli slavil fakt hodně, tak asi ještě nebude vzhůru. Jsem sice pro každou špatnost..Ale abych budil někoho, kdo měl tak těžkou noc.. Napadlo mě. A zase přišlo to tragické dilema. Co mám sakra dělat? Pořád se jen nudím...Měl bych vymyslet nějakou pořádnou akci, aby se zábava v Seireitei zvedla z nuly na sto... Přemýšlel jsem...
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 6:50 pm

Izanagi Kentaro

Právě dojedl svůj pátý chod jídla, který se skládal z kuřecího masa. Vydechl a protáhl si ruce. Konečně byl pořádně najezený. V kanceláři byla nuda, přesně tak, jak předpokládal. Vydal se proto ven z kasáren rozhodnut navštívit vrchní kapitánku. Avšak když vylezl ze dveří divize a ozvalo se hlásité prásknutí dveří, které omylem spíš odhodil než zavřel, viděl kapitána šesté divize pádícího si to rovnou po cestě. Heleme se, koho nám to vítr přivál. Pomyslel si a ruce si dal frajersky do kapsy. Vydal se mu naproti s přátelským úsměvem na rtech. Co jsem zááás provedl, že mě poctila návštěva z šesté divize? Křičel na něj už z dálky.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 01, 2010 7:16 pm

Suiren Yoruichi Suzume

Už nějakou tu chvíli jsem jen tak polehávala v posteli a sledovala stěny s obrázky nebo holý strop. Venku se to stále nelepšilo, a tak ani nálada cokoliv dělat tu nebyla. Po chvilce jsem vylezla z postele, abych se zas mohla usadit do pohodlného křesla a zapálit si svou oblíbenou dýmku. Místnost se během chvíli zaplnila dýmem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 01, 2010 7:24 pm

Sora

Konečně jsem dokončila přípravu na prohlídky, které začnou po obědě. Na chodně kasáren jsem odchytla jednoho z členů 4. divize a požádala ho, aby hlavní kapitánce předal zprávu o snížených zásobách krve na transfůze. Ten mile rád můj rozkaz uposlechl a vydal se na dlouhou cestu do kasáren 1. divize. Já jsem si mezitím došla uvařit trochu čaje, než mi začne ta honička po nemocných.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jul 01, 2010 7:28 pm

Yoshiro

Podíval jsem se směrem, ze kterého na mě promluvil hlas. Z kasáren jedenáctky právě vycházel Kapitán Kentaro Izanagi. Keeeen-chaan.. Usmíval jsem se přiblble. Já si myslel, že budeš spát a tak jsem tě nechtěl rušit..Slyšel jsem totiž, že jsi měl včera tak trochu... Rušnější večer.. Hehe... Vlastně chtěl jsem tě rušit, proto jsem teď před kasárnama 11. divize, abys to správně chápal...No ale pak jsem si to tak nějak rozmyslel a rozhodl jsem se, že budu otravovat někoho jinýho...To víš, v poslední době je tu strašná nuda... Vysvětlil jsem mu stručně celou situaci a ukázal prstem na nebe. Navíc ten déšť.. Poslední slova byla z mých úst řečena dost sklesle a určitě by se tam našla kapka naštvanosti.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 7:53 pm

Izanagi Kentaro

Kouknu na nebe, z kterého stále ještě pršelo. Jo, poslední dobou je často takhle, jakoby kdyby to byla předzvěst něčeho špatného. Ironicky se ušklíbl a pokračoval. No, slyšel jsem, že další Kuchiki je kapitánem. A já si myslel, že když odešel ten nejstarší bude pokoj. Prohodil unaveně. Měl jsem ho tenkrát zabít na akademii a byl by klid, nemyslíš? Prohodil otázale.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jul 01, 2010 7:55 pm

Megurine Luka

To máte pravdu kapitáne, nikdy nevíte co se stane a usmála jsem se. Ale doufám, že nebudete cukrář, já totiž neumím vařit a učit se to a usměvavě jsem se mu podívala do očí. Poraďte mi nějakou knihu na čtení, něco pro mě. A šla jsem k regálu a vytáhla jednu knihu a koukala jsem, o čem je.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jul 01, 2010 8:01 pm

Yoshiro

Já proti rodu Kuchiki nikdy nic neměl. Je pravda, že mě moje divize nemá moc ráda, protože to slavný jméno nenesu, ale budou si muset zvyknout. Přišel jsem blíž a posadil se na schody, které byly díky tomu, že se nacházely pod střechou, suché. Zhluboka jsem se nadechl a vydechl. Aspoň se trochu pročistil vzduch...Kdyby bylo pořád vedro, tak by to taky nebylo ono.. Někdy hold musí nějaká ta kapka spadnout.. Podíval jsem se na Ken-chana a pak znovu na ulici, která se přede mnou natahovala až bůhvíkam.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 01, 2010 8:08 pm

Firel
Nevím jak vás kapitáne,ale mě nebaví čučet do zdi.kdybych se tu alespon trochu vyznal tak bych někam zašel....
Vytáhu z kapsy flétnu/svou zanpakuto a začal hrát klidnou melodii která se rozléhala chodbou a posléze celými kasárnami.
Jak znám Corode tak její hudba pronikne všude....snad někomu dojde že tu někdo je...a že je dost netrpělivý!
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 8:13 pm

Izanagi Kentaro

Hó? Podivil se. Já nikdy moc neměl rád urozené lidi, většinou jsou to arogantní pobudové, co za oponou nic neumí. Taky že jich je už většina mrtvá. Pousmál se. Ale prej je ten mladší pěkné kvítko, to by mohl mezinás rychle zapadnou, nemyslíš? Opět otázal tak, jak měl ve zvyku. Podíval se taktéž na padající kapky. Dlouho nebyl žádnej boj, Seireitei vládne mír, což je docela nezvyk. Nová kapitánka si vlastně ještě nevyzkoušela, co je stav nouze. Poukázal na holý fakt. Tenhle deštík je však opravdu příjemný.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jul 01, 2010 8:28 pm

Yoshiro

Heh..No jo.. Zapadnout..Já s ním ještě ani pořádně nemluvil..Dokonce si ho ani pořádně nedokážu vybavit. Jeho staršího bráchu jo.. Protože jsem ho měl všude v kanceláři..Samý fotky s ním.. Poškrábal jsem se na hlavě. Nechal jsem to svýho více-kapitána všechno vyházet.. Pak jsem se chvíli odmlčel a uvědomil si, že má Ken-chan vlastně pravdu, So-Taichou si fakt ještě pořádně nevyzkoušela, co je to, když je v Seireitei pořádná bitka.. Toho jsem si jako Více-Kapitán Třetí divize užil dost...Jop.. Už dlouho jsem nebojoval. Tenshi se v poslední době jen ulejvá, že? Řekl jsem svojí Zanpakuto.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 01, 2010 8:37 pm

Mokuto Takahiro

Do mého pokoje pronikla melodie. Co je to ? zeptal sem se sám sebe a nakoukl sem na chodbu. Zvuk přicházel od kanceláře kapitána. Došel sem tam a podíval se na podkapitána 5.divize který hrál na flétnu. Co tu chcou ? divil sem se když vedle podkapitána stál i kapitán
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 01, 2010 8:45 pm

Izanagi Kentaro

Možná bychom se mohli dneska trochu pobavit. Na cvičišti mají dneska talenti nějaký vzrůšo. Ironicky se ušklebil. Možná tam bude i někdo z ostatních kapitánů, už dlouho jsem zase žádného neviděl. Bodejť by ne, když se furt ulejvám ve taktickém centru, nebo jsem zavřenej v kanceláři. Pomyslel si při ohlídnuťí po posledních pár dnech.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content