Příběh: Shattered time
+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Příběh: Shattered time
Firel
Modrá aura kolem flétny z 1/4 zmizela. přestávám hrát na flétnu vyčkávajíc co dělá kapitán ve druhé ruce se mezitím snažím zformovat nějaké reiatsu na dvou prstech.
bujicu si v pohodě? zařvu jako by měl být někde daleko.
Když vidím že se outox konečně připojil byl sem dost rozptýlen a kapitánské reiatsu zrušilo můj pokus
A ted sme asi dost v háji Pomyslím trochu naštvaný na nevydařený pokus. Flétna mi zarotuje v ruce a nakonec skončí uchycena malíčkem a prsteníčkem zatímco zbitek prstů s levou rukou tvoří kido
Cesta spoutání č.4 Hainawa kido se pokouší chytit kapitánovi nohy
Modrá aura kolem flétny z 1/4 zmizela. přestávám hrát na flétnu vyčkávajíc co dělá kapitán ve druhé ruce se mezitím snažím zformovat nějaké reiatsu na dvou prstech.
bujicu si v pohodě? zařvu jako by měl být někde daleko.
Když vidím že se outox konečně připojil byl sem dost rozptýlen a kapitánské reiatsu zrušilo můj pokus
A ted sme asi dost v háji Pomyslím trochu naštvaný na nevydařený pokus. Flétna mi zarotuje v ruce a nakonec skončí uchycena malíčkem a prsteníčkem zatímco zbitek prstů s levou rukou tvoří kido
Cesta spoutání č.4 Hainawa kido se pokouší chytit kapitánovi nohy
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Arinoki Kenkyoshou
Ban-kai..kolem mě se omotá krystalová drak..a tím zastavím Bulicův útok Teď to ukončíme..Kurisatura Doragon..a proti všem třem vystřelím několik krystalových bodců..
(Já musim..čau)
Ban-kai..kolem mě se omotá krystalová drak..a tím zastavím Bulicův útok Teď to ukončíme..Kurisatura Doragon..a proti všem třem vystřelím několik krystalových bodců..
(Já musim..čau)
Arinoki- Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28
Všimnu si Ban-kaie a útoky Všim co mám útok ztěží zastavím a letím dobrej 10 metrů To trochu přehnal co ti dva pane bože Hej vy dva ste okay
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Firel
Ruce mám dole takže do nich rychle nacpu co nejvíc reiatsu které dokážu a dám je k sobě a maluju : Rychlý pohyb nahoru vytvořil jednu silnější čáru potom ruce rozdělím a domaluji slabou bariéru,doufajíc že ustojí pár bodců.Z bariéry plynule poihybuju rukama ve stálem oblouku za záda,současně se zapírám nohama a zrovna ve chvíli kdy bodce dorazí bouchnu do bariéry rukama nabytýma troškou reiatsu.
Bairéra ted kryje hlavu až po kolena ovšem nohy jsou nechráněné.
po asi tak dvou třech bodcích bariéra začala velice rychle praskat a každý náraz mnou sunul jako když kopnete do kopačáku.nakonec zkončím rozmázlej na zdi s nějakými zraněními.
(Ashi možná si zblokoval ten útok ale já už sem rozmázlej o kus dálo an zdi )
Ruce mám dole takže do nich rychle nacpu co nejvíc reiatsu které dokážu a dám je k sobě a maluju : Rychlý pohyb nahoru vytvořil jednu silnější čáru potom ruce rozdělím a domaluji slabou bariéru,doufajíc že ustojí pár bodců.Z bariéry plynule poihybuju rukama ve stálem oblouku za záda,současně se zapírám nohama a zrovna ve chvíli kdy bodce dorazí bouchnu do bariéry rukama nabytýma troškou reiatsu.
Bairéra ted kryje hlavu až po kolena ovšem nohy jsou nechráněné.
po asi tak dvou třech bodcích bariéra začala velice rychle praskat a každý náraz mnou sunul jako když kopnete do kopačáku.nakonec zkončím rozmázlej na zdi s nějakými zraněními.
(Ashi možná si zblokoval ten útok ale já už sem rozmázlej o kus dálo an zdi )
Naposledy upravil Firel dne Sat Jun 05, 2010 10:17 am, celkově upraveno 1 krát
Firel- Člen 6. Divize
(OMG blázni! Cervmo bankai na členy? xD)
(To Firel : Vždyť ano Vy jste rozbití, ale ne mrtví xD)
Satoshi
Ucítil jsem, že se reiatsu v souboji, které jsem cítil jenom mírně změnilo a nyní bylo o hodně větší To je... ban-kai! Myslím si, že bych měl zasáhnout... nebylo by ideální, aby kapitáni zveřejňovali své bankaie. pomyslel jsem si Geassurei... dlouho jsi nebyl činný, tak teď máš šanci. řekl jsem v mysli svému Zanpakuto a ten se zformoval do mojí podoby s 5% mého reiatsu. Tak a jdi. rozkázal jsem a Geassurei (Suzaku) vyrazil.
Suzaku
V mé podobě se můj zapakuto rychle přemístil na místo odkud bylo reiatsu cítit a jak se tak blížil bylo reiatsu lépe citít až se dostal k místu, kde byl Arinoki v bankai formě. Ty blázne! vykřikl jsem, když bankai úplně odrazil 3 členy a když už to vypadalo, že by mohl členy úplně zničit zastavil jsem útok Arinokiho bankaie Tohle už nikdy nedělej. řekl mu Zanpakuto s hrozivým hlasem.
(To Firel : Vždyť ano Vy jste rozbití, ale ne mrtví xD)
Satoshi
Ucítil jsem, že se reiatsu v souboji, které jsem cítil jenom mírně změnilo a nyní bylo o hodně větší To je... ban-kai! Myslím si, že bych měl zasáhnout... nebylo by ideální, aby kapitáni zveřejňovali své bankaie. pomyslel jsem si Geassurei... dlouho jsi nebyl činný, tak teď máš šanci. řekl jsem v mysli svému Zanpakuto a ten se zformoval do mojí podoby s 5% mého reiatsu. Tak a jdi. rozkázal jsem a Geassurei (Suzaku) vyrazil.
Suzaku
V mé podobě se můj zapakuto rychle přemístil na místo odkud bylo reiatsu cítit a jak se tak blížil bylo reiatsu lépe citít až se dostal k místu, kde byl Arinoki v bankai formě. Ty blázne! vykřikl jsem, když bankai úplně odrazil 3 členy a když už to vypadalo, že by mohl členy úplně zničit zastavil jsem útok Arinokiho bankaie Tohle už nikdy nedělej. řekl mu Zanpakuto s hrozivým hlasem.
Naposledy upravil Ash493 dne Sat Jun 05, 2010 10:26 am, celkově upraveno 1 krát
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Outox
nebyla možnost jak vyblokovat takovej nával dostal sem celkem dost velkou salvu a sem v bezvědomí
nebyla možnost jak vyblokovat takovej nával dostal sem celkem dost velkou salvu a sem v bezvědomí
OuYee- Počet příspěvků : 441
Firel
Po tak asi pěti minutýách válení na zemi......
"Ok,ruka: v poho,druhá: v poho,hlava: bolí jaxvina,nohy .....jako jehelníček
Převalým se na záda netušíc co se děje tam kde sem stál před útokem...pokusim se kouknout na to míso a jen vidím čáru vyrytou do hlíny tím jak sem se zapíral a byl posouván útokem...po chvíli upadnu do bezvědomí....
Doufám že to outox přežil....
Po tak asi pěti minutýách válení na zemi......
"Ok,ruka: v poho,druhá: v poho,hlava: bolí jaxvina,nohy .....jako jehelníček
Převalým se na záda netušíc co se děje tam kde sem stál před útokem...pokusim se kouknout na to míso a jen vidím čáru vyrytou do hlíny tím jak sem se zapíral a byl posouván útokem...po chvíli upadnu do bezvědomí....
Doufám že to outox přežil....
Firel- Člen 6. Divize
Vztanu oklepu se a běžím hned k Farelovi a také si všimnu Kapitána Satoshiho.Farele jsi v pohodě nevipadáš na toPodepřu ho a zvednu pudem tedka do Horkých pramenů a neodmlouvej .
Bulic- Člen 7. Divize
Firel
Hnupe,já budu v pohodě navíc ted asi těžko pohnu nohou spíš se koukni po outoxovi...ten vůl ani neví co je to self defence...Tohle byla síla ban-kai?ptal sem se bujica zatímco sem znova upadal do bezvědomí
já snad vyfasoval otřez mozgu x.x Sotva jsem to dořekl už sem byl zase mimo
Hnupe,já budu v pohodě navíc ted asi těžko pohnu nohou spíš se koukni po outoxovi...ten vůl ani neví co je to self defence...Tohle byla síla ban-kai?ptal sem se bujica zatímco sem znova upadal do bezvědomí
já snad vyfasoval otřez mozgu x.x Sotva jsem to dořekl už sem byl zase mimo
Firel- Člen 6. Divize
Lol ty jsou oba v loji Jednoho vezmu na záda a druhého do rukou a odnesu je na ošetřovnu jsou aba v bezvědmí asi kolem 1 hodinu furt u nich sedim Mají vůbec štěstí že přežily a kdybych neuměl shi-kai skončíl bych asi podobně
Bulic- Člen 7. Divize
Firel
Po dvou hodinách ležení na lůžku jsem otevřel oči ale nějak se nemůžu hýbat.Měl bych s těma duševníma meditacema přestat.......to hledání je náročnější a náročnější alespon budu mít čas zatímco mám ty jehlič.....kam se sakra poděli?.....no nic pořád se neůžu hýbat. Projedu očima místnost a uvidím bijaca jak sedí nade mnou a outoxem
jakej je náš stav? zeptám se ochraptělým hlasem jelikož mě pořád bolí hlava
Po dvou hodinách ležení na lůžku jsem otevřel oči ale nějak se nemůžu hýbat.Měl bych s těma duševníma meditacema přestat.......to hledání je náročnější a náročnější alespon budu mít čas zatímco mám ty jehlič.....kam se sakra poděli?.....no nic pořád se neůžu hýbat. Projedu očima místnost a uvidím bijaca jak sedí nade mnou a outoxem
jakej je náš stav? zeptám se ochraptělým hlasem jelikož mě pořád bolí hlava
Firel- Člen 6. Divize
Už seš vzhůro jo a váš stav je na prd bude te tu pěkně dlouho ležet ale neboj ja taky bojovat nemůžu vykloubyl mi rameno.Probudil se docela rychle
Bulic- Člen 7. Divize
Arinoki Kenkyoshou
Ashi:sry já se to musel ukončit rychle a oni by se nevzdali..=DD
Po použití Bankaie jsem si lehl do trávy a odpočíval..
Ashi:sry já se to musel ukončit rychle a oni by se nevzdali..=DD
Po použití Bankaie jsem si lehl do trávy a odpočíval..
Suzaku
Když jsem zastavil ban-kai a vše bylo dobré rozhodl jsem se vrátit k mému vlastníkovi, ale když jsem viděl, že bulic odnášel oba další členy na ošetřovnu rozhodl jsem se, že půjdu za nimi, abych mohl Satoshimu přinést kompletní informace.
Došel jsem do místnosti, kde bylo cítit bulicovo reiatsu. Jste všichni v pořádku? zeptal jsem se ve dveřích.
Cervma : V poho hlavně, že jsem to zastavil, než se něco stalo xD
Když jsem zastavil ban-kai a vše bylo dobré rozhodl jsem se vrátit k mému vlastníkovi, ale když jsem viděl, že bulic odnášel oba další členy na ošetřovnu rozhodl jsem se, že půjdu za nimi, abych mohl Satoshimu přinést kompletní informace.
Došel jsem do místnosti, kde bylo cítit bulicovo reiatsu. Jste všichni v pořádku? zeptal jsem se ve dveřích.
Cervma : V poho hlavně, že jsem to zastavil, než se něco stalo xD
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Arinoki Kenkyoshou
Odešel jsem na ošetřovnu se Suzaku..a tam jsem řekl..Vždyť jsem se do toho Bankaie ani neopřel..ale jinak sorry..
Ash:Ale vždyť jsem nepoužil pořádnej útok..=DD
Odešel jsem na ošetřovnu se Suzaku..a tam jsem řekl..Vždyť jsem se do toho Bankaie ani neopřel..ale jinak sorry..
Ash:Ale vždyť jsem nepoužil pořádnej útok..=DD
Naposledy upravil cervma21 dne Sat Jun 05, 2010 11:50 am, celkově upraveno 1 krát
Firel
Měl jsem kliku že ta bariéra něco málo vydržela....jinak by ze mě bylo puzzle jako tady z outoxe.naštěstí sem si nezlomil vaz,ten náraz o zed a ještě bariérou do hlavy byl docela silnej....Můj stav je na prd? Bezvadný.Mám sice námitky ale lepší než stav: mrtvý [i] Jenže jako mrtvej si připadám pokaždý když se takhle proberu.....
Promin tebe ještě neznám,no můj stav je tak trochu podobnej autu které prošlo sešrotováním.....
Měl jsem kliku že ta bariéra něco málo vydržela....jinak by ze mě bylo puzzle jako tady z outoxe.naštěstí sem si nezlomil vaz,ten náraz o zed a ještě bariérou do hlavy byl docela silnej....Můj stav je na prd? Bezvadný.Mám sice námitky ale lepší než stav: mrtvý [i] Jenže jako mrtvej si připadám pokaždý když se takhle proberu.....
Promin tebe ještě neznám,no můj stav je tak trochu podobnej autu které prošlo sešrotováním.....
Firel- Člen 6. Divize
Satoshi-taichou Kenkyoshou-taichou co tu děláte jo a vi že ste se do toho neopřel, ale uvědomtesi jsme jen členové nic víc.A ano jsme v pořádku já naprosto Farel na tom je o něco hůř ale Outox ten je grogy
Bulic- Člen 7. Divize
Arinoki Kenkyoshou
Až se zotavíte tak se do toho při tréninku opřu jo?..*zasmál jsem se*..Outox ten to asi schytal fest co?..Jinak bych se asi neubránil tvýmu ůtoku Bulicu..ikdyž kdybych zatlačil reiatsem tak bych to nejspíš zastavil..
Až se zotavíte tak se do toho při tréninku opřu jo?..*zasmál jsem se*..Outox ten to asi schytal fest co?..Jinak bych se asi neubránil tvýmu ůtoku Bulicu..ikdyž kdybych zatlačil reiatsem tak bych to nejspíš zastavil..
Outox jak rychle přišel tak tak rychle skončil v nemocnici. Jo a vy se do ničeho opírat nebudete maximáolně shi-kai víc vám nepovolimA začnu se smát.
Bulic- Člen 7. Divize
Arinoki Kenkyoshou
Ty bys byl schopen mě zastavit a v Shikaii mám útok kterým bych vás nejspíš zabil..rve plíce zevnitř..*Směju se*
Ty bys byl schopen mě zastavit a v Shikaii mám útok kterým bych vás nejspíš zabil..rve plíce zevnitř..*Směju se*
To neni fér musim nějak naučit aspon jednoho z nich shi-kai nebo jen aby uměli shunpo jinak nemáme šanci[/b].At přijdou Arrancaři nebo jiné monstra at nás nechá a vyhraje se na nich
Bulic- Člen 7. Divize
Firel
Až se zvednu tak tréning s tebou bude až ta druhá věc na kterou budu myslet -.-
Ta bariera potřebuje upgrade.....
Bulicu,máš nějaký obraný udělátka ve svém shikai? At mám na čem trénovat aircuter, těším se na shikai hjen nevím co na něj potřebuju...Tyhle věci jsou přejaté od mé zampakuto když sem se s ní snažil mnohokrat spojit...pokaždé jsem našel něco jiného ale ne tu část duše ve které se skrývá...doufám že se z toho outox dostane rychle.
Až se zvednu tak tréning s tebou bude až ta druhá věc na kterou budu myslet -.-
Ta bariera potřebuje upgrade.....
Bulicu,máš nějaký obraný udělátka ve svém shikai? At mám na čem trénovat aircuter, těším se na shikai hjen nevím co na něj potřebuju...Tyhle věci jsou přejaté od mé zampakuto když sem se s ní snažil mnohokrat spojit...pokaždé jsem našel něco jiného ale ne tu část duše ve které se skrývá...doufám že se z toho outox dostane rychle.
Firel- Člen 6. Divize
Arinoki Kenkyoshou
Já mám obranný techniky..a budu se jenom bránit....bereš?..
Já mám obranný techniky..a budu se jenom bránit....bereš?..
Firele ano mám obraný udělátko a musíš se spojit se svím zampakuto a musíš od něj zjistit jeho jméno a také musíš mít dost síly abys to ovládl.A nebo můžem trénovat na Kenkyoshou-taichou.
Bulic- Člen 7. Divize
Arinoki Kenkyoshou
Já budu sledovat váš trénink..nechci vám ukazovat mojí sílu..budu se šetřit..
Já budu sledovat váš trénink..nechci vám ukazovat mojí sílu..budu se šetřit..
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Příběh: Shattered time
» Jak Toru vyprávěl příběh
» Staré rány - hlavní příběh
» Prokletí klanu Izumi - hlavní příběh
» Minulost aneb časy na akademii (Informace + Starý příběh)
» Jak Toru vyprávěl příběh
» Staré rány - hlavní příběh
» Prokletí klanu Izumi - hlavní příběh
» Minulost aneb časy na akademii (Informace + Starý příběh)
Strana 36 z 40
Povolení tohoto fóra: