Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 39 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 39 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Sode Sat Jun 05, 2010 8:51 pm

Kasumi Shinju
Ten řekl, že zná lepší místo a v tom jsme se přenesli, jak on říkal, do jeho vnitřního světa. Jen jsem se udiveně rozhlížela kolem. Vnitřní svět..... ještě jsem neslyšela o tom, že by se někdo dostal do vnitřního světa někoho jiného Řekla jsem si pro sebe tak aby to Ten neslyšel. Což mi připomýná, že mám ještě jednu věc na práci, až tohle dodělám....Inu, tak tady tedy můžeme začít? Zeptala jsem se ho......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jun 05, 2010 8:52 pm

Raiden Tomisura

V tom případě prosím co nejrychleji odejděte. Zvolal jsem a zamračil jsem se. Tomuhle příjdu na kloub i kdybych se měl utkat s kapitány.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 05, 2010 9:07 pm

Yoruichi

Podívám se na Raidena s nevěřícným pohledem. C..Co tim chceš říct. Všimnu si, že má ruku na své zanpakto. Stoupnu si před něho. Vyšetřování bys měl nechat na lidech, kteří jsou tím pověřeni nebo na odbornících. Sám nic nezmůžeš. řeknu mu dost výhrušným hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jun 05, 2010 9:16 pm

Raiden Tomisura

No dobrá tak jinak. Pak se soustředím a tvrdě zvolám. Bakudo 61. Rikujōkōrō Nastavím ukazovák pravé ruky ten trochu zazáří a najednou se do Yoruichina pasu zarazí 6 kido listů které jí udrží na místě. Tohle moc dlouho nevydrží ale musím se dostat dovnitř a nesmí mě napadnout ze zadu. Pak jsem znovu zvolal. Hado 32. Ōkasen Od ruky mi vyletí žlutá energie Kida a míří přímo na Yoruichi. Nakonec jsem se za pomoci Shunpa přenesl ke dveřím.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 05, 2010 9:33 pm

Hiboru Baru

"Hmmm..." prohlédla si Baru Kukaiovo tetování znovu, "to je tedy velice zajímavé... a z jakého kláštera to máte?" vyptávala se dál. Shinigami z kláštera, to nebylo příliš obvyklé, a proto to vzbudilo její zvědavost. Když vycházeli znova na nádvoří kasáren a mířili k východu, málem se srazili s ženou, kterou Baru před chvílí též ubytovávala.
"Potřebujete něco, Shieri-san?" optala se Baru.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 05, 2010 9:46 pm

Shieri

Když se nečekaně málem srazila s Baru, kterou hledala, a jejím společníkem, tak se na chvíli zarazila, ale pak se vzpamatovala a jako obyčejně šla na věc zpříma: "Neviděla jste Tatsuyu? Když přišel na pokoj, dlouho se nezdržel a odešel... Čekala jsem, ale ještě se nevrátila... Nevíte, kde je?" Sundala si kapuci a podívala se na Kukaie. Nejspíš je to úplně nový shinigami v Gotei, Baru-san o něj určitě pečuje dobře... Její chmury se na chvíli ztratily v mírném úsměvu, který Kukaiovi a poté i Baru věnovala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 05, 2010 10:01 pm

Kukai 'Seija'
"Severní na-sian myslím... věci ze života se mi tu nějak moc rychle ztracejí."
odpověděl a dál se tak nějak věnoval pozorovaní všeho okolo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Jun 05, 2010 10:25 pm

Aki Maki

Nevěřil tomu, že vidí samotnou Yoruichi. "Dobrý den...! Je neuvěřitelné, že s vámi mohu mluvit..." Nahodí milý úsměv, když v tom přijde nějaký muž.Podle toho jak se chovají to vypadá, že se znají, když v tom muž zaútočí. "Co, to...?" Jentaktak ze sebe vykoktá, ani nejni proč, sám ví že nemá šanci, ale vytáhne zanpaktou a zaútočí na otho muže.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 05, 2010 10:41 pm

Yoruichi

Kolem mého pasu se zarazilo 6 Kido listů, které mě zadrželi na místě. To si přehnal. řeknu si spíše pro sebe, zatnu ruce v pěst a oči mi zmizí ve stínu ofiny. Shunkō zašeptala jsem. Kido kolem mého pasu se rozpadlo. V tu chvíli na mě narazilo druhé kido. Ale doopravda do mě narazilo? Ne, pomocí Shunka jsem to odrazila. Když Raiden skočil ke dveřím, dveře mu zatarasily stráže, ale než mohl cokoliv udělat, tak dostal pořádnou ránu do hlavy, po které Raiden omdlel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 05, 2010 10:45 pm

Hiboru Baru

pohlédla překvapeně na Shieri. Původně si myslela, že s ní rozhodně nebude dobře vycházet, ale právě nyní Baru pocítila vlnu sympatií - i lidi kolem Shieri si jen tak odcházeli a nic jí neřekli! Věděla přesně, jak se cítí.
"Viděla jsem ho, říkal, že se prý chce znova spojit se svým klanem nebo tak něco..." pokrčila rameny. Zas tak dobře ho neznala, aby věděla, co tím myslel. "Nechcete jít s námi na saké - nebo na čaj?" nabídla jí pak a téměř soucitně jí položila ruku na paži. Chudák... taky se určitě potřebuje psychicky posilnit...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Jun 05, 2010 10:47 pm

Aki Maki

Uviděl Yoruichinu reakci. "Shunko, páni..." Řekl si sám pro sebe, po tom mu najednou přišlo, že všechno uběhlo strašně rychle, jelikož už viděl jen Raidena ležícího na zemi. Oněmělí stál s otevřenou pusou a koukal na Yoruichi. "P-p-pá-ni-ni...to bylo hustý...!" Usmíval se.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 05, 2010 10:54 pm

Shieri

"Takže jsi to stále nevzdal... Tatsuyo, ty pitomče," do očí se jí nahrnuly slzy, ale nehodlal je vypustit, hodlala je udržet tak, jako hráz drží vodu. "Nemohu Vás odmítnout, obzvlášť ne teď," řekla na pozvání na skleničku. "Ale nenaruším tím nijak vaše plány?" zeptala se starostlivě a snažila se usmívat. "Nerada bych do něčeho, co se týká Společenství duší, zasahovala," dodala, aby to nevypadalo, že se jí nechce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 05, 2010 11:04 pm

Hiboru Baru

"Ale nesmysl, tady už se nic narušit nedá, nemějte obavy..." mávla Baru jen rukou a brala to jako hotovou věc. Naznačila Shieri, aby šla s nimi, a obrátila se znova na Kukaie, kterého teď chvíli tak nevychovaně ignorovala.
"Počkejte, Kukaii, to chcete říct, že si pamatujete něco ze svého života před smrtí? Tak to je velmi neobvyklé! Ale řekla bych, že se to asi dá vysvětlit tím, že jste byl mnich a trénoval tak intenzivně svou mysl..." zamyslela se a podrbala se na bradě, zatímco si to hasila ven z kasáren. Do nejbližší čajovny!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jun 05, 2010 11:21 pm

Yoruichi

Shunko zmizí a já poprosím jednoho ze stráží, aby odnesli spícího Raidena do jeho divize a tam ho pohlídal. Pak nechám zdvojnásobit stráže u vězení, kdyby se Raiden náhodou opět pokusil provést něco nevhodného. Když tohle všechno vyřídím otočím se opět na mladíka, co už tu hodně dlouhou dobu stojí a očividně po mně něco chce. Tak copak? zeptám se s úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Jun 05, 2010 11:29 pm

Náhrada za GM

Ke všem shinigami v SS, právě přiletěl pekelný motýl. Všichni prerušili své činnosti kvůli důležité zprávě.
Důležité hlášení. Všem shinigami třinácti strážních divizí. Toto sdělení je schváleno vrchním kapitánem Yamamotem. Včerejškem počínaje byl uveden termín popravy třetího důstojníka osmé divize, jménem Kioko Matsuta. Je obviněna ze zrady vůči společenství duší a vyvraždění centra 46. Poprava proběhne za šest dní bez možnosti odvolání trestu. Konec hlášení.
Motýly se znovu rozletěli na své místa.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jun 05, 2010 11:41 pm

Firel
WOOOOOOOOOOOT,to mě musej budit zrovna ted ?Sad No,6 dní je celkem dostatečně dlouhá doba
Lituji té odsouzené....doufám že to bylo vše,ty šoky při rušení meditace sou dosti kritické.Těším se na zítřek,snad na tréning příjde i bujec pomyslel jsem si a znovu usnul.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 06, 2010 4:41 am

Shieri

"My se vlastně ještě neznáme," usmála se na Kukaie. "Já jsem Shieri a Vy?" Když zrovna v tu chvíli se tu objevili dva pekelní motýli. "Děje se něco," zeptala se, aby se o událostech také dozvěděla, přitom však na oba, Baru i Kukaie, koukala s obavami. Snad se to netýká Tatsuyi,... Proč máš vždycky takové nebezpečné nápady?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jun 06, 2010 8:42 am

Raiden Tomisura

Probral jsem se ve svém pokoji a předemnou byl pekelný motýl. A sakra to není možné. Kioko by nikdy neměla sílu vyvraždit celou Centrálu 46. Buďto jí někdo pomohl nebo to ona vůbec nebyla. Pak jsem vykoukl ze dveří a trochu rozlámaně jsem se protáhl. Co mě to napadlo utkat se s Yoruichi! Pak jsem si všiml 2 stráží. Aha Yoruichi si dává pozor ale udělala chybu když mě nechala odpočinout. Rozpadněte se, vy černý pes Rondanini! Podívej se na sebe s hrůzou a vytrhněte si vlastní hrdlo (Promiňte překládal to Google) Bakudo 9. Horin Od ruky mi vyletěl oranžový kido paprsek a svázal stráže k sobě. Pak jsem se za pomoci shunpa vydal ke kapitánovy 8. Divize.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jun 06, 2010 8:59 am

Satoshi
Dorazili jsme z Memphem do místa u kanceláře a vyslechli jsme si přitom i verdikt o Kioko. Todle není dobré... zašeptal jsem Memphovi Máme jenom 6 dní... teď už není čas na nic čekat... myslím, že musíme náš plán na odhalení provést okamžitě, jakmile budeš někam přiřazen. pokračoval jsem Nu vyražme. řekl jsem a otevřel dveře do kanceláře.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jun 06, 2010 9:12 am

Aki Maki

Probere se z toho tranzu. "Jo, vlastně...víte je mi trapné ptát se na to vás, ale na nikoho lepšího jsem nepřišel.Víte, chtěl jsem se zeptat jak děláte to že jste tak rychlá...?" Mile se na ni usmíval a doufal.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 06, 2010 9:12 am

Ten

Tak mužeme začit spytala sa ma kapitanka Kasumi otočila a ja som bol vo svojej pravej podobe velký drak s bielymi šupinami.Pozrel som sa na nu prekvapená opýtal som sa.No mužem?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 06, 2010 10:29 am

Yoruichi

Začala jsem se smát. Pfůůů tak takovouhle otázku jsem nečekala. Dosmála jsem se. No to není nic složitého. Už od malička to chce hodně tvrdý tréning. Ale raději si pojďme povídat někam jinam. Přeci jenom u věznice to není úplně ideální. řeknu a začnu odcházet.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 06, 2010 11:30 am

Kono Etto

*Celou dobu meditovala ve své myslia přemlouvalasvou zanpaktou k pomoci, bylo to těžké, ale nakonec jí propůjčil své reitsu, Kono své reitsu i reitsu půjčené rozmísila po duševním světě a pak se vrátil do reality, vytrhla své reitsu na které bylo přichicené reitsu zanpaktou a okolo KOno se objevila asi deseti metrová masivní záře sýrově žluté barvy, okolní stromy se začali třást a když Kono přidala své maximální možnosti začali padat větve.
Dawn začala tleskat a toho Kono využila a s celým svým reitsu i reitsu své zanpaktou se rozběhla proti němu a švihla vpřed.
"Do střehu ďáblíku"
Usmála se krytá kuličkou z reitsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 06, 2010 12:41 pm

Firel
Probudím se ospalý ve svém pokoji.Podívám se na budík.To už je tolik? Outox už určitě čeká na tom tréningovím place s bulacem
Vstanu hodím na sebe plášt nasadám sluchátaka a vyrazím na cestu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jun 06, 2010 2:11 pm

Vstanu a podívám se na hodiny Tolik pane bože musím si pospíšit.Rychle běžím na plac kde by měl být Outox a Farelem.
Sakra prospal jsem docela dlohou doby ahh ale bylo to osvěžující a i rána od taichoua se skoro zahojila super ted jim předvedu vše co umím předtím sem jel jen tak na 70% kuli únavě ale ted.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 39 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next