Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 25 z 40 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 25 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Mokuto Wed May 26, 2010 10:24 pm

Mokuto

Procházím se uličkami seireiteie. Trochu jsem se ještě motal po tom alkoholu. Bylo ze mně cítit saké. Ucítil jsem reiatsu na úrovni kapitána. Zřejmně patřilo kapitánce 3.divize. Rozhodl jsem se že se tam pujdu podívat
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed May 26, 2010 10:39 pm

Kukai 'Seija'
Sledoval frmol i evidentní trampoty zástupkyně kapitána. Nicméně netušil o co jde nejspíš to ale souviselo s ním.
"Kukai 'Seija' 2248."
řekl s nepřítomným úsměvem a pak se prostě posadil do tureckého sedu jako by o nic nešlo jen upravil polohu meče a přehodil svůj raneček dopředu. S klidným úsměvem a sepnutýma rukama jako by se modlil čekal co se bude dít dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed May 26, 2010 10:59 pm

Kasumi Shinju
Snažím se dostat co nejrychleji ke kasárnám 3. divize. Pak ucítím nedaleko reiatsu kapitánky 3.divize. Okamžitě jsem zamířila tím směrem. Když už sem byla docela blízko, zpomalila jsem, a zachvíli jsem zahlédla jak Yoruichi sedí na jedné ze střech. Uf... oddechla jsem si a byla jsem docela ráda, že jsem ji našla tak rychle, páč jsem se obávala, že ji nenajdu vůbec. Dobrá.... teď to rychle s Yoruichi nějak pořešíme... řekla jsem si v duchu a šla jsem k Yoruichi.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed May 26, 2010 11:03 pm

Mokuto

Došel jsem k místu kde bylo reiatsu kapitánky 3.divize. Pak jsem si všiml že tam je i kapitánka 2. divize. Pozdravil jsem je a šel dál.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu May 27, 2010 9:22 am

Satoshi
Nad SS se objevila garganta ze které jsem vystoupil ve svém shinigamském ústroji. A hned jsem ucitíl známé reiatsu To není možné... přece... to nemůže být... on... ale to reiatsu... je tak jiné.... no tohle teď není moje starost. Teď jsem tu pouze jako pozorovatel. Pomyslel jsem si a vyrazil jsem do své laboratoře.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu May 27, 2010 11:51 am

Hiboru Baru

hned pookřála. Tak 2248? Pěkné, pěkné! No, Kukai taky ujde. Jeho složku nenašla, tak si ho tedy bude muset ověřit sama.
"Pojťe se mnou," vyzvala Kukaie a vyšla ven na nádvoří. Na jeho opačné straně byla nástěnka a kolem ní se potloukal známý výtržník a potížista Kyouhei a lepil na ni sprosté obrázky, kterých byl sám autorem. To se zrovna hodilo. "Vidíte támhle toho muže? Něco s ním udělejte a s těmi jeho malůvkami taky."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu May 27, 2010 3:45 pm

Ten

Idem okolo centrále 46 ked zrazu uvidím!Tak toto musím povedat kapitanke z shunpo som vyrazil za jejím reiatsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu May 27, 2010 5:32 pm

kioko matsuta

začínám se probírát.  co se stalo?
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu May 27, 2010 6:14 pm

Aki Maki

Trochu zmateně pozoroval lidi kolem, když v tom spařil cudnou dívku sotjící vedle něj.Usmál se a když slyšel její otázku, tak ji taky potichu odpověděl."Bohužel ne..." Praví potichu a pořád pozoruje zmateně lidi v kasárnách 2. divize.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu May 27, 2010 6:18 pm

Kasumi Shinju
Došla jsem k Yoruichi a pozdravila jsem jí, pak jsem si všimla že se Kioko začíná probuzet. To tu ještě scházelo..... takhle se nestihnu dostat do kásáren včas.... Obrátila jsem se na Yoruichi a zeptala jsem se jí jestli nebyla dnes u Centrály 46.... Kioko jsem ještě tak úplně nevnímala....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Thu May 27, 2010 7:33 pm

Memphisto

Otevřel jsem znovu bránu a vstoupil jsem. Ví o mě až moc lidí... přesto že by nemělo... holt je tu spousta supermanů... proto jsem se vlastně supermanem stal... zapřemýšlel. Abych ostatní supermany pozabíjel a pak pohltil sám sebe. Ale má to ještě čas... dokončil myšlenku a prošel branou.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu May 27, 2010 9:22 pm

Tatsuya

Kam zmizel? Všimnul si mě... Nechce mě vidět... Přeci jen asi ví o tom, že jsem přešel do 13... Nechám ho být, už to ani není on... Už to není ten, koho jsme znali... V ten okamžik jsem se pomocí shunpo přemístil až ke kasárnám 13. divize a dovnitř vlezl oknem. Chvíli jsem v poklidu chodil po kasárnách, než jsem konečně narazil na pokoj, který se honosil červeným označením jeho vlastníků. Doufám, že to není krev... pomyslel jsem si při pohledu na "ceduli" a vešel jsem dovnitř. Nic moc vybaleno nebylo, jen Shieriny věci, mých se ani nedotkla a to nejspíš bylo dobře, ale při pohledu po pokoji mi lezl mráz po zádech. "Tatsu-chan," probralo mě až z myšlenek Shierino objetí. "Shieri," usmál jsem se, ale hlavu jsem měl plnou pochyb a obav.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu May 27, 2010 10:12 pm

Kukai 'Seija'
"Dobře."
zvedl se a pomalu pochodoval za zástupkyní kapitána. Jakmile dostal instrukce ohledněmuže jen se umsál a vydal se k němu.
" Buď zdráv příteli. Odpuť ale zastupce kapitána se nepřeje aby si na nástěnku dával....."
podívá se na to co tam vlastně dává a zrudne.Pomalu se nadechne a barva se mu vrátí.
"Takové obsesivní obrázky, tvá mysl by měla být čistá pro boj s hollow a dlašími nezatežuj jí hříchem a takovými obrázky."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu May 27, 2010 10:35 pm

Hiboru Baru

na chvíli rozptýlilo, jak nad Seireitei v jednom kuse někdo otvíral nějaké brány a garganty. Snižovalo to tlak a jí z toho začínala bolet hlava! Ale už si tak nějak zvykla, že s tím asi nic neudělá, takže se vrátila k dění jí bližšímu. Nemohla věřít svým očím a uším. Aha, takže takovýhle typ člověka to byl... no to se tu věru často nevidí, docela to na ni udělalo dojem. I Kyouhei na něj koukal jako na exemplář ze zoo. Pak se začal hrozně chechtat. Baru ho nejdřív chtěla jít seřvat za to, jak je neuctivý, ale pak se rozhodla přeci jen ještě chvíli počkat, co na to Kukai.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 28, 2010 1:15 pm

Ten

Uvidel som kapitánku Kasumi a kapitánku Yoruichi čo se v cetrále 46 stalo spýtal som sa kapitánky Kasumi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 28, 2010 3:55 pm

Kaukai 'Seija'
Vypadalo to jako by ten smích okazale ignoroval jen se usmál na dotyčného Shinigamiho a položil mu ruku na rameno velice jemně palcem zatlačil do jamky mezi ramenem a krkem jen symbolicky.
"Příteli to není humor nech is obsesivné obrazky pro sebe chceš li propadnout jejím svodům,ale nemusíš je snad dávat na odiv všem ne? Nebo ti nezaleží na moralní čistotě všech členů?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri May 28, 2010 4:07 pm

Dawn de Diablo

Konečně jsem přišel do Seireitei. Po dlouhých 3 měsících v úmorném tréningu konečně doma. A zamířím to přímo do kasáren 2. divize. Tak procházím uličkami a připadá mi to tu stejné jako tehdy, když sem odcházel. Už sem skoro u dveří do kasáren a zastavím se, pohlédnu na ně a zamyslím se * Jak my todle místo ale chybělo.* A vyrazil sem vpřed. Otevřu dveře a vidím 2 shinigami jak tam stojí, tak vejdu dál. Přijdu knim a ptám se * Copak potřebujete? Jsem Dawn de Diablo podkapitán 2. divize.*
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri May 28, 2010 7:22 pm

Kono Etto

"Mé jméno je Kono Etto a právě jsem dokončila shinigamisjkou akademii a byla jsem přiřazena do 2. divize"
Provokativně se usmál ajak na podkapitána tak na toho vedle ní.
"Nevím jak to tu chodí, ale jen jsem se přišla nahlásit a hned se odeberu k tréninku či pokud již mám nějáké zaměstnání?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri May 28, 2010 7:26 pm

Dawn de Diablo

Vítej v 2. divizi tedy a doufam ze umis dobre bojovat *usměji se*. A co ten druhý ten byl taky přiřazen k nám?
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 28, 2010 8:01 pm

Hiboru Baru

usoudila, že už viděla dost, a vydala se k nim přes nádvoří. Kyouhei se přestal smát.
"Hele, frajere, co na mě šaháš? Víš ty, kdo já jsem?" utrhl se na Kukaie.
"Otázka je, jestli ty víš, kdo je on," přerušila ho a naznačila Kukaiovi, aby ho nechal být. "Je to nový člen naší divize a už teď ti můžu říct, že má pravděpodobně vyšší postavení než ty, takže si sbal ty svoje malůvky a ať už tě tu nevidím," doporučila Kyouheyovi.
"Ale jaktó? Sotva přišel, jak může být můj nadřízenej?!" Baru jen naklonila hlavu a obdařila ho nepříjemným pohledem.
"Na tuhle otázku si vzpomeň, až zas někdy budeš šikanovat nováčky, psát sprosté nápisy na zdi ve sprchách nebo stavět destilační kolonu!"
"Ale ta byla pro vědecké účely, fakt!"
"Ticho. Mimochodem dneska vytíráš celé kasárny." Kyouhei se s mrmláním sebral a odešel, svá umělecká díla v podpaží. "No, tak to by bylo..." řekla si pro sebe Baru a podívala se na Kukaie. "Takže asi byste chtěl vědět, kde budete bydlet, že? Jestli máte ještě jiné dotazy, ptejte se. Mimochodem, tohle," ukázala palcem na nástěnku, "je strašně důležitá věc, nezapomeňte se na ni aspoň jednou denně přijít podívat, protože jsou na ní všechny důležité informace."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat May 29, 2010 12:40 pm

Akiko Tamahate

Když Kukai zmizel ve dveřích kanceláře, jen stačila letmo odmávnout Baru a zlehka se kousla do rtu.
"Super..." povzdechla si v duchu Akiko a otočila se k odchodu z kasáren. Neměla, co dělat nikdo na ní nečekal a tak dále. Takže zabít den uklízením bude možná nejlepší. Proto už dál neotálela, doslova vyběhla z kasáren a svižným krokem si to razila přímo do svého bytu.
Když Akiko sáhla po klice tak se důsledkem náhleho pohybu dveří zvedl prach, což u ní vyvolalo záchvat kašle a přesně v tu chvíli si pomyslela, že by na chod domácnosti měla dávat větší zřetel. Dál neotálela rovnou si zašla pro kýbl, smeták a pustila se do toho. Broukala si přitom do rytmu a na chvíli z ní její samota opadla, aspoň mohla být sama sebou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sat May 29, 2010 3:55 pm

kioko matsuta

úplně se probudím. já sem byla v LN a teďka sem v SS? to je divné fakt sem......ale....jak sem.......... chci pejska. řeknu si a jdu za kapitánkou 2.divize. stalo se něco taicho? proč se bavíte o centru 46? co se tam stalo? začnu se ptát.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat May 29, 2010 10:29 pm

Kukai 'Seija'

"Vím kdo jsi někdo kdo neví kam takové obrázky patří a že je neslušné je tu vyvěšovat."
další celkem nevinný úsměv nasledovaným puštění dotyčného shinigamiho.
"Nu takvoou informaci bych rád uvital."
ještě dostal informace o nastěnce letmo se nan í podíval a kývl jako že bere v potaz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat May 29, 2010 10:49 pm

Aki Maki

"Jasan...!" Prohlásí s obrovským úsměvem na tváři, jednou rukou se poškrabe na zátylku hlavy a druhou ruku napřáhne proti podkapitánovi 2. divzie."Pokud jde o boj, tak se zaměřuji hlavně na rychlost, snažím se zaskočit nepřítele..." Pořád má na tváři obrovský úsměv.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 30, 2010 12:11 am

Hiboru Baru

se rozhodla, že bude jistě výchovné, když Kukaie ubytuje vedle Kyouheie. Nebude to tam mít lehké, a už vůbec ne tiché a poklidné, ale věřila mu, že to zvládne. Přikývla tedy a odvedla do celkem pěkného a nevinně vyhlížejícího pokoje, jehož jedinou (a osudovou) chybou byl soused...
"Kdybyste ještě něco potřeboval, neváhejte se zeptat, jsem si jistá, že nejen já, ale i ostatní členové divize vám rádi poradí."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down