Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 13 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 8:42 pm

Yoruichi

Chtěla se napít dalšího doušku čaje, ale tentokrát pustila hrneček z ruky, který se vylil na zemi. Sora je v ohrožení. To nedovolím.
Velkou výhodou Yoruichi bylo to, že nebyla daleko od karavanu s královskou pečetí, protože chtěla na vlastní oči vidět, jak slabé divize zkoušení chránit královskou pečeť.
Těsně před Sorou se začne objevovat další shinigami s kapitánským plášťem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 8:45 pm

Mokuto ( Huyimaru)

Když sem vstal vdálce sem uviděl Soru která vypadala trochu vystrašeně. Pomocí kroku shunpo sem se dostal vedle Sory
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Fri Apr 23, 2010 8:57 pm

Zahlídnu jak se k pečeti hrnou další dva shinigami "Začíná sranda!!!" Doběhl jsem k pečeti a zaujal bojoví postoj "Chci jen pečeť pokud ustoupíte tak se vám nic nestane ale pokud ne tak budu nucen vás odstranit"
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 9:14 pm

Mokuto ( Huyimaru)

Začal sem se smát a kolem se začli objevovat plameny. Moc si věříš....Z několika míst na těle znova vystřikla krev Ksakru...Mokutovo tělo se začíná rozpadat
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 9:18 pm

Tatsuya

"A co takhle zkusit někoho sobě rovného," pokusil jsem se arrancara odlákat. "Pokud to jde, tak vemte tu královskou pečeť a zmizte..." Pokusil jsem se s nimi spojit, ale zřejmě to nemělo účinku, stejně jsem si stále nepamatoval jméno zanpakuto, takže moje schopnosti byly značně limitovány. Nemůžu se mu rovnat... Je to Vasto lorde, ale... Jde tu o tu pečeť...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Fri Apr 23, 2010 9:56 pm

"Hahahahahaha sobě rovného???Ale vidím že se nedá nic dělat!!!" Pomocí sonida jsem se objevil za mokutem "Getsuga Tenshou."Řekl jsem klidně s vražedným výrazem a vyslal mohutnou vlnu
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 10:03 pm

Mokuto (Huyimaru)

Velká rychlost....hmm...zajímavé Ve velké rychlosti sem se otočil a snažil sem se pomocí shōbō ha odrazit jeho útok, což byl problém, protože jeho útok byl silnější. Raději sem se pomocí shunpa dostal dál
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Apr 23, 2010 10:05 pm

Satoshi
Viděl jsem jak se Akio mění Gomen... ale víc pro tebe nemůžu udělat... to v co se proměníš je teď na tobě. Ale já ti věřím, že tvé schopnosti shinigami jsou natolik dobré, že se z toho vyhrabeš.
V tom k nám přiletěl Mokuto a rychle utekl, protože hlavní vasto lorde se začal přibližovat k pečeti. Do háje... tohle nemůžu dopustit..., ale co teď s ním... v tom jsem ale ucítil, že Tatsuya se objevil Ano baka! To si snad dělá srandu... ještě se mu neaktivovaly plně jeho schopnosti a přesto chce bojovat? Do háje teď nemůžu dělat nic jen jít do boje... rozhodl jsem se a rychle jsem se přemístil do víru boje. Tam jsem viděl vyděšenou Soru a Tatsuyu Tatsu, Moku vy idioti vypadněte odtamtud! Pro něj nejste soupeři! vykřikl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Apr 23, 2010 10:10 pm

Raiden Tomisura

Konečně jsem dokázal zabít Arrancara s 8 rukama. Pak jsem se v podobě blesku přemísti k Mokutovy a Ichigovi. Zdravím pánové kdo chce dostat na zadek? Usmál jsem se a kouknul na Soru. Můžeš mi prosím nějak rychle ošetřit nohu? Ukázal jsem na levou poraněnou nohu. Pak jsem se podíval na Ichiga. Vypadáš jako ubožák když útočíš i na ženy !
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 10:12 pm

Yoruichi

Objevím se o kus dál boje o pečeť. Ksó, tak to jsem sem nemusela vůbec chodit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 10:13 pm

Mokuto (Huyimaru)

Přikývl sem, ale to se už za mnou objevil arrancar číslo 5 se kterým sem dřív bojoval. Usmál sem se a a vyslal na něj ohnivou vlnu
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 10:18 pm

Sora

Nestačím sledovat příchozí shinigami na pomoc. Jsem slabá, když mi musí tolik lidí přijít na pomoc...neměla bych být podkapitánkou, jen dělám ostudu 4. divizi. V tom mě však někdo pořádá o pomoc při ošetření. Rychle se vzpamatuji a podívam se, kdo to byl. Raidene? "Ummm ano!"přikývnu k souhlasu a rychle mu ošetřím zraněnou nohu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 10:23 pm

Mokuto ( Huyimaru)

Z těla mi vystřikla další krev a taky sem se zatřásl. Ach jo...potřebuju tu bariéru...když vyvolám Bankai v uzavřeném prostoru tak by to Mokutově tělu nemělo ublížít... Díval sem se na arrancara který vypadal jako že spí
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 10:24 pm

Yumiko Akane

Spala. A snila. Yumi měla překrásné sny plné barev, květin a čokoládových dortíků. Momentálně se jí zdálo o perníkové chaloupce. Už se jí podařilo zneškodnit čarodějnici a chtěla se vrhnout na marcipánový okenní parapet když najednou...
Probudil ji obrovský duševní tlak. Posadila se a sevřela si hlavu do dlaní. Ou co to zas kdo vyvádí? A takle po ránu. To už dost přehání. Připadala si, jakoby jí někdo do hlavy bušil kladivem a začínalo se jí těžce dýchat. Ale ne...Hlavně nepanikař, přejde to. Zavřela oči. Soustřeď se. Klid....
Po chvíli oči zase otevřela. Tak jo mysli. Tohle asi nebude trénink nějakých hyperaktivů. Něco se děje.
Mírně zmatená se vydala k místu bojiště.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Fri Apr 23, 2010 10:27 pm

Pomocí getsugy jsem kolem katany vytvořil temnou energii jako oheň, přemístil jsem se k Raidenovi a seknul po něm dřív než se k němu dostala Sora
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Apr 23, 2010 10:35 pm

Raiden Tomisura

Zamrkal jsem když jsem viděl že je Ichigo u mě. A kur*a mám jedinou šanci. Pak jsem vykřikl nahlas. Furasshu Shīrudo Kolem hole se vytvořil kulatý štít a tím jsem odazil útok ale štít to úplně nevydržel a já odletěl dobrýc 20 metrů. Ty jo ty jsi chlapík. Kde jsi se to naučil? Na skládce jménem Hueco Mundo mezi Girriany? Začal jsem ho provokovat.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 10:40 pm

Mokuto (Huyimaru)

Můj útok se jen rozplácl o jeho tělo. Objevil se předemnou ted ti ukážu muj nejsilnější útok Usmál se arrancar a švihl proti mně svým zanpakutou skterého vyletěla velmi rychlá ohnivá střela která mně odhodila skoro 1 km daleko a udělala mi v těle díru a ještě ktomu mně uzavřela do jakési bariéry
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 10:43 pm

Tatsuya

Nevypadá to dobře... Díval jsem se na toho Vasto lorda a sužovaly mě temné myšlenky. Kdybych si dokázal vzpomenout... Kdybych dokázal cítit alespoň na chvíli... V tu chvíli jsem ucítil vnitřní hlas, ale nebyl jeden... Byly dva. Ano... Slyším... Kdo jste? Hlasy se už neozvaly, ale po chvíli; "Spoutej a prociť, Kankei!"

(Bohužel tu není nikdo, kdo by dokázal odemknout kartu mého charu, tudíž to píšu sem... Kankei=>pouto; spojení)
Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 10:52 pm

Sora

Nestačím se ani dostat k Raidenovi včas. Vyděšeným pohledem jen můžu sledovat, že většina je těžce zraněna a já......já nemůžu nic udělat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Fri Apr 23, 2010 10:54 pm

"Mě nevyprovokuješ Shinigami!!!" Vypálil jsem po něm cero
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 10:56 pm

Mokuto ( Huyimaru)

Po chvilce se bariéra rozpadne ksakru...to nemohla vydržet aspon dvě minuty ? Zvedl sem se a začal sem si léčit poškození na těle. ještě že ten úrok mi neudělal díru přes celé tělo, jinak bych to nevyléčil Díky Huyimarově síle se zranění zahojilo docela rychle. Pak sem spěchal spátky na bojiště
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 11:04 pm

Tatsuya

Sakra... Proč musí útočit na slabší? To mi dělá naschvál? Meč začal oranžovět, ale štít stále víc šedl, někdo měl dost silné pochyby a i přesto všechno kolem se na štítu projevily. Co teď? První co mě napadlo jsem taky udělal, štít jsem hodil po ceru. Letěl tam a přitom se velmi rychle otáčel. Když se dostal do pásu rány, tak už nebylo daleko od Raidena. Když se štít dostal do střely, tak se přestal točit a místo toho se roztočilo cero a nakonec zmizelo. Štít byl skoro přes celý svůj povrch prasklý a jen tak tak držel pohromadě. Pomocí shunpa jsem se přesunul před Raidena a štít sebral. Sakra... Je dost silný... Ten štít nejspíš brzy praskne... Prasklina se stále zvětšovala a už zbývalo jen málo k tomu, aby štít nepraskl, ale asi deset centimetrů od okraje se prasklina zastavila a dál nepokračovala. "V pořádku," zeptal jsem se zadýchaně Raidena a přitom Vasto lorda nespouštěl z očí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Apr 23, 2010 11:08 pm

Mokuto ( Huyimaru)

Konečně sem dorazil spátky. Na místě kde mně arrancar zasáhl sem měl velké popáleniny které sem nestihl ošetřit. Říkal si nejsilnější útok...sotva mně to škráblo usmál sem se na arrancara skterým sem bojoval a pak se podíval na Tatsuyu
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Apr 23, 2010 11:12 pm

Raiden Tomisura

Usmál jsem se. Jo díky moc teď ho dodělám. Zepřel jsem se na zdravé noze a vyskočil do vzduchu a pozvedl hůl a zvolal. RAIKIRIEN Švihl jsem holí a z energeticé čepele vyletěl dost silný výboj energie letící na Ichiga. Tak tohle by ho mohlo zpomalit.

Naposledy upravil Raiden dne Fri Apr 23, 2010 11:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Apr 23, 2010 11:16 pm

Tatsuya

"Zapomeň," řekl jsem Mokutovi, když jsem uviděl jeho pohled a ucítil ten pocit potřeby a předzvěsti síly. "Podruhý už to dělat nebudu," stál jsem si za svým a Mokuta muselo šokovat, že jsem věděl o tom, co se stalo, vždyť jsem si nic nepamatoval, alespoň jsem to tvrdil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: