Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 7 z 40 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 7 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Mar 28, 2010 8:45 pm

Memphisto

Pomalu kráčí zpět k divizi....
a stále kráčí...
a už je tam...
otevře dveře do své kanceláře.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Mar 28, 2010 9:01 pm

Mokuto

Přestal sem leštit zanpakutou a vložil sem ho do pochvy. Vtom sem ucítil závan kapitánova reiatsu. Vyběhl sem s pokoje a doběhl sem do jeho kanceláře Memphisto-taicho....eh..prominte že sem tady tak vtrhl, ale potřebuju informace o tom přesunu královské pečetě
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Mar 29, 2010 6:36 am

Satoshi
Takže už přišel... No nic asi vyrazím za ním... přece jenom bude mít víc informací. pomyslel jsem si a vešel dovnitř, kde jsem ovšem u jeho kanceláře uslyšel Mokuta "Memphisto-taicho....eh..prominte že sem tady tak vtrhl, ale potřebuju informace o tom přesunu královské pečetě" Ten vskutku je hrr do boje... no nic pomyslel jsem si znovu a vešel dovntř Také bych o tom rád něco věděl... řekl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Mar 29, 2010 3:25 pm

Raiden Tomisura

Usměje se. To zvládneš jinak tě někdo zabije. Zasměje se a pak uskočí kousek od ní a rukou ve vzduchu udělá trojúhelník z Kido a vykřikne Bakudo 30. Shitotsu Sansen Na Kioko vyletí 3 bodce
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Mar 29, 2010 5:30 pm

Akio Ukitake

V kasárnách 12.divize se dozví že kapitán zde není ale že z největší pravděpodobností bude někde s kapitáname 4.Jednotky.První věc kde mohou být ho napadly kasárna 4.jednotky.Po chvíli zde dorazí načež zaklepe na dveře kapitána 4.jednotky.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Mon Mar 29, 2010 10:59 pm

Memphisto

"Jeminánku to je nám najednou lidí!" sarkasticky utrousí a zatváří se mírně kysele.
"Co že se to děje? přeci vám měl dědek poslat motýla?" zakroutí hlavou... Dědek jeden senilní... není na něj spolehnutí..
"Věc se má tak, že se chystá převoz králosvké pečetě a všechny dostupné divize je mají hlídat..." odmlčel se... "jako by to snad zvládli..." doplnil potichu a zatvářil se tajemně.

(Memphistova změna chování je cílená... ale nikdo neví proč se tak náhle změnil ^o^)
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Mon Mar 29, 2010 11:39 pm

Mokuto

Co to sním je ?.... trochu sem odstoupil do zadu Děkuji taicho Pomalu sem se chystal odejít
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Mar 29, 2010 11:50 pm

Tatsuya

Po několika výměnách názorů a fackách, kdy mi Shieri dala jasně najevo, že se jí nelíbí to moje vtípkování, konečně pochopila, že je to pravda, v tu chvíli jsem čekal další facku, ale přišel polibek. Jemně svými rty sevřela ty moje, nejdřív horní a pak spodní ret. Potom mě do spodního jemně kousla, ale pak už pokračovala v mírném muchlování. Já jsem jí obejmul a hladil jí po zádech, přičemž jsem jí sem tam projel vlasy. Potom jsem přešel z polibků na rty na polibky na krku, kde jsme taky skončili. "Není to teď rozumné," zastavil jsem jí a vyšel jsem i s ní ven. Něco bylo ve vzduchu, něco nekalého a vznášelo se to kolem Memphista. Co se to zase děje?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 30, 2010 6:35 am

Satoshi
"jako by to snad zvládli..." usylšel jsem a trochu se pousmál Není ve své kůži... asi se tím stále trápí... tím tuplem musím jít s nimi a dohlédnout na něj... no nic asi bych měl něco pořešit s Aikem, když už tady je. Tak Aiko chtěl jsi se mnou něco projednat?

(Já to vím xD xD Asi ti přivedu Rangiku Very Happy)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Tue Mar 30, 2010 2:56 pm

kioko matsuta

uhnu a vykřiknu. Hado 63. Raikōhō. od ruky mi vyletěla blesková smršť. skus si tohle. a ďábelsky se pousměju.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Mar 30, 2010 3:23 pm

Akio Ukitake(Akio !!!! Aiko je holčičí jméno Very Happy)

Menphisto-sama se mu zdá nějaký nevrlý.Sice ho předtím mockrát neviděl ale všichni ho vždy měli za milého hodného kapitána."Co mohlo tu změnu zapříčinit."Pomyslí si,když na něj promluví Satoshi-San."No jde o misi na ochranu královské pečetě...má divize sice nemá za úkol ji chránit,ale já bych se chtěl zůčastnit dobrovolně..pro získání zkušeností a reputace."Pak přistoupí blíže."A také jsme se chtěl zeptat...znal jste bývalého kapitána 13. jednotky??Kya Kurokibu??"
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Mar 30, 2010 3:54 pm

Raiden Tomisura

Sakra to není možné. pomyslí si a pak vyskočí do vzduchu a uhne bleskové smršti. Nuže dobrá jak chceš . Vy pane! Maska z masa a kostí, chvění křídel, vy, kdo nese jméno člověka! Pravdy a střídmosti, na tomto hříchu zdi snů uvolnit, ale mírně hněv své drápy. (Jestli je to špatně tak nevím překládal to google.cz) Hado. 33Sōkatsui (Po kliknutí na červený nápis vás to hodí na obrázek)
Od ruky mu vyletí modrý oheň (více se koukněte na nějaký obrázek nevím jak přesně to psát) který směřuje na Kioko.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Mar 30, 2010 4:57 pm

Yumiko Akane

Procházela se lesem a ...zuřila.
No jásný! Konečně se po nějaké době objeví důležitý úkol a třetí divize je z toho opět úspěšně vynechaná! xD
Občas nakopla nějakou tu šišku...
Klid. Zhluboka se nadechnu a zklidním se. Tak. Su v pohodě, v absolutní pohodě. Nic mě netíží, je mi fáájn, jsem svěžííí...až na to, že tu zas budu sedět jak šunka a nic nedělat!! -.-
...dokonce se jí podařilo rozkopnout i jeden hříbek.

A pak to uviděla. Dva shinigami, chlapec a dívka, jenž očividně tvrdě trénovali a docela slušně si šli po krku, ale...ve spodním prádle? O.o

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Mar 30, 2010 5:35 pm

Suiren "Yoruichi" Suzume

Zrovna cvičila v soukrové tělocvičně, kterou si nechalal vybudovat v jedné z budou 3. divize. Seskočí na žíněnku a jde se napít čisté vody. Hmmm Yumi je nějaká naštvaná pousměje se. Ale Memphisto se nám začíná měnit.......no už bylo na čase. Odložila flašku s vodou a šla pokračovat v tréninku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 30, 2010 9:30 pm

Satoshi
"No jde o misi na ochranu královské pečetě...má divize sice nemá za úkol ji chránit,ale já bych se chtěl zůčastnit dobrovolně..pro získání zkušeností a reputace."
Hmm... s tímto spíše tady na kolegu, jelikož přece jenom jsem se teprve dnes vrátil a o převozu toho nevím tolik jako ostatní, kteří zde byli... poukážu na nevrlého Memphista Já tě z toho dostanu. řekl jsem mu telepatisticky ale Akio pokračoval "A také jsme se chtěl zeptat...znal jste bývalého kapitána 13. jednotky??Kya Kurokibu??" Ano občas jsme se potkali... ale proč se na něj ptáš?

(hehe úpis xD)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Mar 31, 2010 2:21 pm

Akio Ukitake

"Ale jen jsem si četl hlášení...prý zmizel spolu s dalšími kapitány a už se navrátil..ale to je jedno."Usměje se a přejde k Manphistovi."Menphisto-san mohl bych se přihlásit k ochraně královské pečetě??"
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FARELL(K) Wed Mar 31, 2010 4:05 pm

Farell Kos-Mos

Len tak ležala na strechce svojho domu a spala.
FARELL(K)
FARELL(K)

Počet příspěvků : 100
Datum registrace : 06. 10. 09

http://bleach.forumk.biz/index.htm

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Wed Mar 31, 2010 6:54 pm

Memphisto

Něco přemítal v hlavě, takže rychle zapoměl na otázky Akia... ovšem z přemýšlení ho vyhnala zpráva od Satoshiho...
Zablokoval svou mysl... přecijen se mu do ní nesmí nikdo dostat.
To ho probralo a už vnímal naplno.
"Ale jistě že je to možné..." odpověděl...
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Mar 31, 2010 7:11 pm

Akio Ukitake

Na tváři se objeví úsměv."Mohu tedy dostat informace..co jak a kdy??"
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Fri Apr 02, 2010 10:55 am

kioko matsuta

uhnu ale strašně se zadýchám. Už nemůžu plosím dost... sem strašně udýchaná. prosím raidena.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Apr 03, 2010 1:51 pm

Mokuto

Došel sem spátky do pokoje, kde sem si lehl na postel a usl Musím se dobře vyspat
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Apr 03, 2010 9:13 pm

Memphisto

"Informace... bude nám dáno vědět, kdy se přeprava uskuteční..." odpověděl, zdálo se, že už se chová jako dřív.
"Teď pokud už nic nepotřebujete, mne prosím omluvte." a shumpem zmizel ven z kasáren a objevil se až za Rukongaiem...
Teď to jen najít... musíme si promluvit... mluvil k sobě v duchu a vydal se směrem k blízkému kopci, který pokrýval hustý les.
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Apr 03, 2010 10:14 pm

Kira Kusuku

Trénoval jsem své kido až do setmění. Koyco už odpadla o něco dříve, přeci jenom neměla tolik energie jako já. Byla pravda, že jsem se též jen tak tak držel, ale to mě neodradilo. Střílel jsem na terče méně náročné kido. Když v tom jedno z mých kido odrazilo jiné. "Héééj," zařval jsem do stínu, odkuď kido vyletělo. Ze stínu vyšel muž. "Tati co tu sakra dě.....Auuu." nestačil jsem doříct a už mi přiletěl pohlavek. "Sakra, za co?" zeptal jsem se. "Tvá jednotka ke mně přišla s prosbou, ať tě dostanu k psacímu stolu." řekl přísně. "Tak na to rychle zapomeň." ledabyle odvětím. To však otce neodradí, pevně mě chytne za uniformu a táhne do mé jednotky se slovy: "nehodlám poslouchat škemrání tvé jednotky, o kterou se vůbec nestaráš!" Snažil jsem se vzpouzat, ale bylo to marné. Na to jak byl starý, měl dost velkou páru. Dotáhl mě až do kanceláře, posadil za stůj a stál nade mnou dokut jsem nevyřešil veškeré papírování, a že to byla dost dlouhá doba. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Apr 03, 2010 10:44 pm

Sora

Cítila nějaké zvláštní změny z kapitánova reiatsu, když se však tyhle podivné změny uklidnili, netrvalo dlouho a kapitánovo reiatsu zmizelo. Snad se neděje nic zlého. trochu ji tyhle myšlenky vystraší a tak vyběhne na zahradu a snaží se najít kapitánovo reiatsu. Po dlouhém hledání se jí to podaří a tak se vydá za ním. Objeví se pár kroků za svým kapitánem. "Ummm, je Vám dobře taicho? Poslední dobou se hodně trápíte, teda jestli se nemýlím. Můžu Vám nějak pomoci?" zeptá se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Apr 03, 2010 11:06 pm

Memphisto

Na chvilku se zastavil a hleděl před sebe. Náhle uslyšel kroky.
Kdo se opovažuje?! zasykl v mysli a sáhl po Moratsume... kroky ustaly a někdo stál za ním.
Máš jen pár chvil... vyhrožoval v duchu. Náhle však přes veškerou zaslepenost ucítil reiatsu neznámého.
"Ummm, je Vám dobře taicho? Poslední dobou se hodně trápíte, teda jestli se nemýlím. Můžu Vám nějak pomoci?" promluví za ním známý hlas...
Soro... zasune zanpakuto a uvolní se.
"Sora-chan... jak jsi mě našla?" otočí se na ní... "a... jsi hodná" poví jí s milým a veselým výrazem... "ovšem musím se s tím vyrovnat sám..."
Maršál Křída
Maršál Křída

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 40 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: