Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+3
Nawaki
Akkaku Naito
Red
7 posters

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

3. divize - Stránka 4 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 17, 2018 4:31 pm

Wilhelm Gure

Když jsem slyšel kapitána mluvit o to, že šlo o planý poplach, jen jsem si napůl úlevně a napůl mrzutě oddechl. Nebylo pěkné něco dělat jen proto, aby se pak zjistilo, že to bylo absolutně k ničemu. Na druhou stranu to bylo lepší, než kdyby trojce opravdu hrozilo nebezpečí. Když si mě Akira začala prohlížet, jen jsem zvedl ruce v obranném gestu: Omlouvám se, Izumi-sama. Jestli jde o to vzdechnutí... opravdu jsem hlavně rád, že třetí divizi nehrozí žádné nebezpečí! omlouval se Wilhelm. Absolutně totiž nevěděl o co mohlo Akiře jít a tohle byla nejaktuálnější věc.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu May 17, 2018 5:40 pm

-> Wilhelm Gure

"Vy nejste úplně neschopný..." bylo to konstatování, ne otázka. "Chtěl jste pomoci své divizi, říkal jste to, ne?" opět to nebyla otázka. Akira si upravila klobouk na hlavě a podívala se do nebe. "Poslouchal jste někdy členy divize v jídelně?" změnila kompletně téma z ničeho nic. "Poslechněte si je někdy... často se baví o tom, jak jednoho dne ovládnou svůj bankai... nebo debatují o tom, jaký bankai je nejlepší.... a tak dále. Vás jsem ale nikdy neslyšela mluvit o tom svém... a při tom si myslím, že vy na to máte... potenciálně, samozřejmě... " řekla, aniž by spustila zrak z nebes.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 17, 2018 5:46 pm

Wilhelm Gure

Malou cvhilku bylo ticho. Pak jen Wilhelm nadhodil: Já...? Bankai? Tedy... silný jsem, ale nikdy jsem nijak zvlášť nepřemýšlel nad tím, že bych ho dosáhl. prohlásil Wilhelm. Pak se usmál, ale poprvé po dlouhé době to nebyl jeho mírně nepřítomný zasněný úsměv. Vypadal... upřímnější. Myslíte si, že bych byl kapitánu Izumi a třetí divizi přínosnější s bankaiem? Pokud ano, tak bych ho samozřejmě dosáhl rád, jen je otázka... Wilhelm si vzpomněl na své promluvy se svou Zanpakuto. Jestli jsem na něco takového připraven.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu May 17, 2018 5:57 pm

-> Wilhelm Gure

"Gotei 13 potřebuje víc silných shinigami." řekla Akira narovinu. "Máme mnoho shinigami, ale po událostech posledních let zmizelo či zemřelo mnoho těch opravdu mocných. A ať se nám to líbí, nebo ne tak bankai je něco, co dělá shinigamiho silnějšího... " řekla Akira otevřeně.
"Pomůžete tím 3. divizi? Možná... ale určitě by jste tak byl užitečnější celé Gotei 13." řekla. "A jestli jste připraven? Tak dobře jak být můžete... a zároveň vůbec. Nikdo není připraven na trénink... a někteří nikdy nebudou." řekla.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 17, 2018 7:14 pm

Wilhelm Gure

Bělovlasý shinigami se jen díval Akiře do očí. Užitečnější celé Gotei 13? Wilhelmovi začli zářit oči. Ne doslova, ale bylo to blízko. Chci být užitečný. Ale... Jak člověk dosáhne bankaie, Aki-... Izumi-sama? Wilhelma polil po tom přeřeku pot. Tohle nebylo dobré... pomyslel si a omluvně se na Akiru usmál. Třeba si toho nevšimla. Třeba to nebude řešit...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu May 17, 2018 7:57 pm

-> Wilhelm Gure

Akiřiny oči se zúžily do nebezpečné škvíry. Asi se nakonec rozhodla přejít co jsi řekl. "Tréninkem... jak jinak. Někteří trénují celé roky sami. Ti chytřejší požádají o pomoc někoho, kdo už Bankai ovládl. A ti nejchytřejší (a nejsebevražednější) požádají o pomoc někoho, kdo se Bankai nejen naučil, ale také ho plně ovládl... " řekl.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 17, 2018 9:06 pm

Wilhelm Gure

Wilhelm jen chvilku přemýšlel a pak se rozhodl pro téměř tak odvážnou otázku, jako bylo oslovit Akiru křestním jménem a s koncovkou -chan. A vy máte bankai, Izumi-sama? Vy byste mi mohla pomoci k získání toho mého? otázka byla vyřčena s celkem velkou dávkou opatrnosti, ale i zvědavosti. Akira vždy působila až nepřirozeně silná a vždy působila velmi tajemná... Ale tak silná, jako kapitáni snad není... nebo ano? Wilhelm přemýšlel, ale neodvážil se tohle dodat nahlas. Nemuselo by to dopadnout dobře.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu May 17, 2018 9:10 pm

-> Wilhelm Gure

Akira se opět zamračila. Skoro jako kdyby četla tvé myšlenky pronesla. "Zmínila jsem někdy, že můj rekord je rozdělit nepřítele jedinou ranou na 4 části? Mám nějaké nápady jak to dotáhnout na 6..." řekla. "Mé schopnosti nejsou příliš dobře uzpůsobeny na trénink... ale kapitán Izumi by vám snad mohl pomoci... " nadhodila
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 17, 2018 9:29 pm

Wilhelm Gure

Pokud by Akira chtěla rozseknout Wilhelma na co nejvíc kusů jedním sekem, neměla by teď moc práce, protože Wilhelm byl právě zaseklý na místě. Sakra. Ona umí i číst myšlenky? pomyslel si a jen velmi opatrně nadhodil: A myslíte si, že mi Izumi-taicho pomůže, pokud ho požádám? Wilhelm svého kapitána velmi obdivoval a vždy se v jeho blízkosti cítil lehce méněcenně. Pokud si myslíte, že ano, vyrazím za ním. dodal ještě, protože nechtěl, aby to znělo, že vycouvává.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu May 17, 2018 9:33 pm

-> Wilhelm Gure

"Neumím číst myšlenky..." řekla Akira a zamračila se lehce. "A tak nemůžu vědět, jestli vám bude chtít pomoct. Ale za zeptání nic nedáte..." řekla. V jejím hlase bylo něco, co skoro znělo jako kdyby si nebyla jistá, zda měla pravdu. "Nicméně počítejte s tím, že kapitán je velice zaměstnaný muž... " dodala.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 17, 2018 9:45 pm

Wilhelm Gure

U věty Neumím číst myšlenky... se Wilhelm docela dost zasekl. Když pokračovala dál a Wilhelmovi došlo, že je to jen náhoda si celkem oddechl. Dobrá. Zkusím to, Izumi-sama. řekl Wilhelm a uklonil se. Pak se vypravil za kapitánem Izumim. Jen přišel ke dveřím a zaklepal. Jak to jen uvedu? Co vlastně kapitánovi řeknu? Jak se začíná rozhovor s někým, od koho chceš naučit bankai? Wilhelme, přemýšlej! Ty něco vymyslíš! točilo se jen Wilhelmovi hlavou. Nic se mu vymyslet nedařilo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 18, 2018 8:25 pm

Izumi Razaki

Razaki byl celkem unavený z udržování bariéry, ale nebylo to nic co by nemohl vyřešit dobrý čaj a trocha opočinku. Razaki zrovna zalil čaj když se ozvalo zaklepání na jeho dveře. Dneska byl prostě jeden z těch dní, kdy mu nikdo nemohl dát pokoj. "Prosím, vstupte..." řekl a pomalým, stálým pohybem promíchal čaj.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 18, 2018 11:33 pm

Wilhelm Gure

Wilhelm vstoupil a uklonil se . Razaki-sama? Já... Izumi-sama... Myslím tím Izumi Akiru... Mi sdělila, že bych byl možná prospěšnější Gotei 13 s bankaiem. A... Prý bych na to dle jejího názoru i měl. Wilhelm se zamyslel a pak jen nadhodil: Omlouvám se, měl jsem si lépe promyslet, co Vám chci vlastně říct. Izumi-sama mi také řekla, že nejrychleji to půjde s někým, kdo bankai ovládl na vysoké úrovni. A vy jste jeden z nejsilnějších kapitánů, možná dokonce i silnější, než sotaicho. Tak mě napadlo, zdali byste mi byl ochotný pomocí dosáhnout mého bankaie.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat May 19, 2018 8:48 am

Izumi Razaki

Razaki si nebyl jistý zda by neměl Wilhelma vyhodit za to, že ho stále otravuje a pořád si vymýšlí nové věci. Nicméně Akira měla zvláštní vliv na lidi. A možná tohle byla její pomsta za to, že jí nutil dělat papírování? "A jste si jistý, že tohle je to co chcete? Nebo to zase za 10 minut změníte?" zeptal se, jen aby si byl jistý. Nechtělo se mu začít mu pomáhat s tréninkem, jen aby se Wilhelm uprostřed tréninku rozhodl, že chce přeci jen být kuchařem.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 19, 2018 1:10 pm

Wilhelm Gure

Wilhelm se jen Razakimu zdvořilostně uklonil a kývl. Byl si jistý. Mohl tak být konec konců užitečný celé Gotei 13. A navíc... Wilhelm nikdy nebyl tak nadšený myšlenkou bankaie. Ne, že by mu nepřipadal fascinující, ale nikdy ho nenapadlo, že by ho on mohl někdy dosáhnout. Na druhou stranu, Pokud si Izumi-sama myslí, že na to mám... tak na to určitě mám. Izumi Akira se mýlí málokdy. Tyto myšlenky se Wilhelmovi točily hlavou. Nevěděl, jak bude trénink bankaie probíhat, ale viděl to jako velké dobrodružství, do kterého se chtěl pustit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun May 20, 2018 1:43 pm

Izumi Razaki

"Varuji vás... tohle je něco, co vás může dost dobře zabít. A neexistuje jistota, že se vám to podaří. Může trvat roky, než se vám to podaří a desítky let, než ho ovládnete úplně..." varoval Razaki Wilhelma. Nechtěl, aby si Wilhelm myslel, že to je něco, co se dá udělat rychle.
"Pokud jste si stále jistý, tak můžem začít..." řekl Razaki. Momentálně neměl co dělat a nebyl důvod to zdržovat
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 20, 2018 1:48 pm

Wilhelm Gure

Wilhelm polkl. Bylo vidět, že je lehce nervózní. Smrt hrozí i na misích. A na ty také my shinigami chodíme. Práce shinigamiho je mimojiné i o riskování vlastního života v rámci vyššího dobra. Pokud ho mám nyní riskovat, abych mohl v budoucnu lépe chránit rovnováhu světů a lidské duše... nadhodil s rozšiřujícím se úsměvem: Tak to vlastně nebude žádná změna, Izumi-taicho. Wilhelm během svého monologu začal být méně a méně nervózní. Moc dobře věděl, že nebude svůj život riskovat poprvé a ani naposledy.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun May 20, 2018 1:53 pm

Izumi Razaki

"Jistě... mise jsou nebezpečné... " řekl Razaki a pečlivě si sundal své haori a složil ho do úhledné kostičky. Většina kapitánů své haori zahodili v bitvě, Razaki měl tohle rád. "Nicméně tohle bude nebezpečnější... vaším soupeřem budu totiž já." řekl Razaki. "Sledujte mě..." dodal a vyrazil do tréninkového areálu 3. divize...
-> Trénink
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 20, 2018 1:58 pm

Wilhelm Gure

Nicméně tohle bude nebezpečnější... vaším soupeřem budu totiž já. ta slova ve Wilhelmovi rezonovala, jako kdyby to byla ta nejděsivější věc, kterou kdy slyšel. A vzhledem k tomu, že svého kapitána vnímal téměř jako boha, tak i byla. Wilhelm jen tiše vyrazil za svým kapitánem a po cestě si ještě jednou připomínal, čeho vlastně chce dosáhnout. Potřebuji Gotei 13 splatit svůj dluh. pomyslel si jenom. Potřebuji se stát silnějším, abych mohl ochránit co nejvíce duší.
Musím přežít... zašeptal sám pro sebe.

> Trénink
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon May 21, 2018 3:42 pm

Amagasa Yami

Ama přišla do třetí divize a navzdory vší nepravděpodobnosti téměř ve vchodu potkala nějakého shinigami, který se tvářil ochotně a chtěl jí pomoci. Dívka se nadechla aby neznámému odpověděla "Byla jsem poslána z druhé divize, abych přinesla nějaké.." přesně v tu chvíli se ozval nějaký další shinigami a za ním vyběhla další skupinka, která vypadala dosti naštvaně. Ama se lehce zčervenala, jelikož se nestihla po své nedokončené větě ani nadechnout. Její pomocník náhle zmizel za nimi a měl, nejspíš své vlastní povinnosti. "Zvláštní to divize.. " pomyslela si modrovláska. Ať tak, či tak se zhluboka nadechla a vstoupila přímo do divize. Její cíl zůstal stejný, najít někoho, komu ty papíry může předat..
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon May 21, 2018 4:17 pm

-> Amagasa Yami

Amagasa Yami se ztratila. Ne proto, že by byla neschopná, ale proto, že mezitím uběhlo několik hodin a já potřebuju sjednotit timelinu. Kolem pobíhalo spousta shinigami, probíhalo nějaké cvičení a nikdo se jí nechtěl věnovat. Alespoň nějakou dobu, než na ní narazil opět ten shinigami, který předtím proběhl kolem. Byl to mladý shinigami, čerstvě z akademie. "Zdravíčko, co vy tady tak sama?" zakřenil se
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon May 21, 2018 6:29 pm

Amagasa Yami

Dívka se cítila ztraceně, možná právě proto, že ztracena byla..Cítila se mizerně, po dlouhé době mohla zase něco udělat pro svojí divizi a zatím si nijak bravurně nevedla. Připadalo jí, že je zrovna dnes ve třetí divizi trochu zmatek, neměla ponětí proč, ale přišlo jí to zvláštní. Všude pobíhali nějací shinigami a ignorovali jí. Byla trochu nervozní a lehce se jí zpotili ruce. Ještě chvíli takhle šaškovala, až si nakonec řekla, že takhle to nepůjde a trochu zpomalila, aby se zamyslela, když v tom..
"Uhm.." zarazila se dívka, přeci jen jí někdo začal věnovat pozornost, ale Ama to právě v ten okamžik nečekala. "Zdravím, jsem Yami Amagasa a přináším z druhé divize nějaké papíry." řekla nervozně a lehce a uklonila.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon May 21, 2018 8:45 pm

-> Amagasa Yami

Shinigami se lehce ušklíbl, ale pak se uklonil hned zpátky. "Velice mě těší, mě říkají Tachi." představil se a celkem vřele se usmál. "Papíry ze druhé divize říkáte? Můžu vás zavést za Izumi Akirou, naší 3. důstojnicí, kapitán má zrovna práci." nabídl se.
"Měli jsme tu trošku... chaos. Planý poplach, cvičení... bariéru kolem divize..." vysvětlil chaos, který tu probíhal.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue May 22, 2018 1:29 pm

Izanagi

Dorazil spolu s jeho společníky do 3. divize. Stále byl ještě udivený nad tou bariérou, který tu byla vztyčená. Očekával veliký chaos, ale v divizi jako kdyby se nic nestalo. Buďte ostražitý, hlesl Izanagi. Následně se rozhlédl, aby našel nějakého člena, kterého by mohl poprosit, aby k němu zašel někdo z vyšších důstojníků. Přeci jenom potřeboval vyřídit ten úkol. Buď kapitána Izumiho, nebo někoho z důstojníků. Vysvětlil nakonec Izanagi odchycenému členovi a nechal ho jít. Museli zase počkat, byl to úkol na dlouhé lokte. Nikdo vlastně během posledních měsíců takhle všech třináct divizích neobešel.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Tue May 22, 2018 3:03 pm

Amagasa Yami

Ama byla ráda, že konečně někoho potkala, ale i tak byla lehce nervozní, protože přeci jen Tachi byl jeden z těch, kteří kolem ní před nějakou dobou proběhli. "Ano, ano.." odsouhlasila ještě jednou při zmínce o papírech, které sem přinesla. "Kdyby jste byl tak hodný, Tachi-san." lehce pokývala, když se zmínil, že jí mohl vzít za 3. důstojnicí divize. Pokud je Izumi-taicho zaneprázdněn, tak pravděpodobně není lepší možnosti.
Ama poslouchala důvody.. chaosu. Pak se na Tachiho zamyšleně podívala "Poplach? Kdo, nebo co způsobila planý poplach, cvičení.. Bariéra kolem divize?.." její hlas trochu zrychlil. Na chvíli se odmlčela. "Nejlepší bude, když mě vezmete k Izumi-sama a.. Ráda bych slyšela nějaké vysvětlení, když už jsem tady.." řekla nakonec modrovláska opatrně.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics