Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3. divize

+3
Nawaki
Akkaku Naito
Red
7 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

3. divize - Stránka 7 Empty Re: 3. divize

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 19, 2018 7:15 pm

Izumi Razaki
#Na své židli, ve své kanceláři, ve své divizi

Razaki nehodlal chodit, kolem horké kaše. Byly časy, kdy se vyplatilo, být přehnaně dramatický a uvést svojí řeč dlouhou promluvou, která by důkladně popisovala všechna zákoutí celého problému. Ale někdy bylo zkrátka lepší jít rovnou k věci. A to byl přesně Razakiho plán. Razaki se podíval přímo na Wilhelma a odkašlal si. To, co se mu právě hodlal říct bylo něco, nad čím přemýšlel dlouho. Piloval jednotlivé části svého plánu, ale to hlavní mu do nedávna chybělo. Ale už ne! Tentokrát věřil, že má vše co potřebuje k tomu, aby uspěl. A pokud to vyjde... inu, bude 3. divize zase o něco veselejší místo.
Jistě, rány, které Seireitei utržela byly hluboké, ale většina jich již byla zacelena. Divize opět fungovaly, budovy stály, shinigami se cvičili a duše přicházely do Rukongai přesně, jak to mělo být. Ale stále tu bylo něco, co chybělo. Nebo spíše... někdo. Mnoho shinigami zahynulo, ještě více jich bylo nezvěstných (což většinou znamenalo zahynulo, jen se nenašlo tělo), ale byli i tací, kteří mohli být stále naživu. Třeba ti, co se ztratili ještě před celým tím bláznovstvím s Quincy.
A přesně to bylo to, co se Razaki hodlal právě oznámit. Bez zbytečných řečí, které by protahovaly situaci, která už tak trvala příliš dlouho.
"Chci, aby jste vyrazil do světa lidí a zachránil Izumi Amara a Izumi Minami..." řekl.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jun 19, 2018 8:26 pm

Wilhelm Gure
#VRazakihoKanceláři

Wilhelm čekal na vyjádření Razakiho mnohem kratší dobu, než čekal. Ze začátku se ani nehnul a vypadal, jako kdyby se zasekl. Amara... a Minami...? opakoval si v duchu. ...Amara... a Minami...
Pak jen zamrkal a oči se mu rozšířily. Bylo na něm vidět, že to ani zdaleka nečekal. Jsem ochotný vyrazit okamžitě, jen si vezmu brašnu ze svého pokoje. prohlásil a znovu se uklonil. Nechtěl ztrácet čas. Izumi Amara měl celkem rád, ačkoliv v něm nevzbuzoval takový respekt, jaký si asi zasloužil. Minami byla pro Wilhelma svým způsobem duší třetí divize stejným způsobem, jakým byl Razaki její hlavou. Byl připraven ty dva zachránit, i kdyby musel obětovat ruku a oko.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 19, 2018 9:11 pm

Izumi Razaki

Razaki se mírně pousmál nad jeho horlivostí. Ale tak rychle to bohužel nešlo.
"Ačkoliv mě těší, vaše nadšení tak to nebude zase tak snadné. Myslím, že nějaké to vysvětlení je na místě před tím, než začnete vůbec zvažovat, zda se na tuto misi vydáte." řekl Razaki.
"Nejspíš víte, že Amaru a Minami zmizeli na misi před... dlouhou dobou. Vydal jsem se je osobně hledat, ale nevedlo to nikam. To všechno předtím, než se stala ta... nešťastná událost s quincy. Přirozeně jsem po nich pátrat nikdy nepřestal, ale dlouho jsem byl beze stop. Teprve nedávno jsem pokročil dost na to, abych mohl rozjet záchranu." vysvětlil a vstal ze své židle.
"Bohužel... ať už je zajal kdokoliv, tak počítá, že přijdu osobně a je na mě perfektně připraven. Proto musím zvolit lehce šílenější variantu... " připustil. Zřejmě to nebylo všechno, jen stručná verze.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jun 19, 2018 9:43 pm

Wilhelm Gure
#KancelářIzumiRazakiho

Wilhelm poslouchal, a kýval. Byl velice napnutý, ale jak Razaki mluvil, tak jeho nadšení skutečně lehce opadalo. Je na kapitána Izumi připraven. To je zlé... hodně zlé.
Při vší úctě, Izumi-taicho... mám vůbec šanci, pokud je náš protivník dokonale připraven na Vás? optal se, ale bylo na něm vidět, že i tak je připraven se do té akce pustit, bude-li to možné. Nebo ona šílená varianta... jak jste ji nazval bude nějaká strategické léčka? Wilhelm se nebál. Wilhelm spíš přemýšlel nad tím, jak zvýšit šanci na úspěch co nejvíce, jenže to bez informací nemohl.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 19, 2018 9:48 pm

Izumi Razaki

"No... splňujete tu hlavní podmínku - nejste já. Oni jsou připraveni na mě. Na moje reiatsu, na moje schopnosti. vy nejste já... a navíc nepůjdete sám. " Razaki vysvětlil.
"Ukázal jste mi už, že jste dost schopný a poradíte si. Ale než začnu vysvětlovat všechno ostatní, potřebuju, aby jste si našel nějakého partnera... ideálně někoho kdo vyváží vaše slabé stránky... možná někdo z 2. divize?" navrhl.

hint:
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Jun 19, 2018 11:23 pm

Wilhelm Gure
#RazakihoKancelář

Wilhelm kýval a pak jen nadhodil: Moc lidí z druhé divize neznám, ale... pokusím se někoho najít, bude-li to možné. Pak se ještě zeptal: Hádám, že jiné kapitány nepožádáte o pomoc, protože jsou známí a mohli by být vedlejší plány i na ně, že? Wilhelm si byl jistý, že pokud by našel například někoho z důstojnického sboru, nebo dokonce kapitánku druhé divize, šla by na tu misi také, pokud by to bylo v rámci nalezení ztracených členů Gotei 13. Tím spíš tak silných, jako byl Amaru (a Minami také slabá nebyla). Na druhou stranu mu to postupně začalo celé dávat větší a větší smysl. Navíc málokdo věděl, jak zastavit jeho teleportaci. A rozdělit jeho řetěz na více než čtyři části také nebyl úplně snadný počin, neudělá-li to někdo úmyslně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Jun 20, 2018 8:49 pm

Izumi Razaki

"Kapitáni jsou velice mocní... a to je problém. Bojím se, že jakmile by je někdo detekoval, přesunuli by se jinam. Pokud uvidí dvojici... bez urážky, ale slabších shinigami, nejspíš pro ně bude jednoušší se s nimi vypořádat." řekl. Byly tam i další důvody ale ty nechtěl zrovna rozebírat. Byl si celkem jistý, že Yoshiro by mu pomohl okamžitě. Raiden nejspíš také. U ostatních si nebyl 100% jistý, ale věřil, že by mu pomohli také.
"Věřím, že vaše schopnosti si s nimi poradí, kdybych tomu nevěřil tak bych vám poslal na smrt... " řekl.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jun 20, 2018 10:26 pm

Wilhelm Gure
KapitánskáKancelář# FkDSystem#

Razaki vysvětlil podnět, proč neposlat kapitány. Byl celkem rozumný a Wilhelm neměl co proti němu namítnout, nebo k němu dodat. Neurazil se nijak, dokud neměl bankai, nepovažoval se ani na stejné úrovni existence, jako Izumi Razaki, natož ve stejné silové kategorii. Pak došlo na vyslovení důvěry kapitána ke svému bělovlasému členovi a Wilhelm se jen hrdě vyprsil. Tedy... tak moc, jak to u slendermana jeho kalibru šlo. Nezklamu vaši důvěru, Izumi-taicho! řekl odhodlaně a uklonil se. Jaké další specifikace k této misi? zeptal se neméně odhodlaně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Jun 22, 2018 8:22 pm

Izumi Razaki

"Nejdřív prosím sežeňte někoho, kdo vás doprovodí. Tohle není mise, na kterou se vyplatí spěchat. Neúspěch si nemůžu dovolit... až se vrátíte, tak vám vše řeknu..." řekl Razaki. Nechtěl to všechno vysvětlovat vícekrát. Bylo toho hodně co musel Wilhelmovi říct než bude moci mise začít...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Jun 23, 2018 5:57 pm

Wilhelm Gure
#VKancelari #Haštag

Wilhelm pokýval: Dobrá. Mám se vydat pro nějakého člena druhé divize hned, hádám. lehce se u toho usmál a lehce se natočil ke dveřím. Mám pak rovnou přijít s oním členem divize sem? A mám získat povolení od kapitána či důstojníka druhé divize, nebo to bude tajná mise s retrospektivním dokumentováním?
Wilhelm nepatřil k osobám, které by mysleli na všechno. Což mohlo být občas dobře. Ale chtěl k takovým osobám patřit... což dobře nebylo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jun 23, 2018 10:33 pm

Izumi Razaki

"S kapitánkou 2. divize si nedělejte starosti." řekl Razaki a podal Wilhelmovi zapečetěnou žádost. "To je stručná žádost o účast člena 2. divize na příšně tajné misi... je tam přiložená i čokoláda jako úplatek..." řekl a podal jí Wilhelmovi. "Pak se zastavte zase zde..." dodal.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Jun 24, 2018 4:15 am

Wilhelm Gure
#KapitánskáKancelářNo3 >>> #2.Divize

Wilhelm pokýval a převzal žádost. Rozkaz, Izumi-taicho!
S těmito slovy se otočil a vyrazil do druhé divize...

> Kasárny 2. divize
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content