Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+4
Yuki-onna
passionpower
Miss_Atlantis
Nawaki
8 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

13. divize - Stránka 3 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro passionpower Tue Sep 22, 2015 8:43 pm

Kagami

No, tohle byl pech, najednou uvízli v tom šutru oba a aby toho nebylo málo, zase měl přiskřípnuté prsty. Kagami zasyčel. No a pak na něj ten kámen Yato svalil a Kagamiho ruce zažily nepěknou bolest, až chtěl Yata zabít,ale zvládl to. "Nemůžeš to udělat trochu rychleji...ještě ty ruce budu potřebovat." poznamenal. Tím jak na něj ten kámen pomaličku valil, tu bolest akorát zhoršoval a trvala dýl.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Sep 23, 2015 10:38 pm

Kuchiki Ginren

No jo, problém však byl ten... že jakmile začal Yato posouvat ten kámen směrem ke Kagamimu, něco křuplo... správně, byl to Kagamiho ukazováček na levé ruce. Hups. A jestli ještě víc pokračoval, mohlo by to začít drtit i ostatní prsty, tohle opravdu nebyl nejlepší nápad.
Co však bylo horší, najednou jste zaslechli hlasitý smích a pak jak se něco se sunulo k zemi. Ginren už to nevydržel a začal se smíchy řezat pod kmenem stromu, na kterém do teď seděl.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Sep 24, 2015 7:17 am

Yato

Hlasité křupnutí jsem slyšel tak jsem okamžitě přestal a držel ten šutrák tak jak teď je. Když už to jeho prsty nevydrželi tak bych už možná mohl jednu ruku vytáhnout. No ale aby toho nebylo málo tak ten kámen se začal sunout k zemi a to nebylo moc dobré. Hlasitě jsem si oddechl a potom polkl "Ginrem poťte nám prosím nějak pomoct." uznávám že můj nápad nasunou na Kagamiho prsty několika kilový šutrák nebyl zrovna dobrý nápad ale jak mi už teď došlo tak to asi bez Ginrenovi pomoci nezvládneme, snad ta jeho sadistická povaha co se teď směje nad tím jak jsme uvízly pod šutrem nám pomůže.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Sep 24, 2015 5:11 pm

Kagami

Kagami uslyšel křupnutí a jelikož přestal cítit ukazováček, došlo mu, že to byl právě on. "Přestaň, přestaň..." houkl na Yata, už měl jen devět prstů,nechtěl přijít o další a tak se taky otočil na Ginrena. "Zachraňte mi těch devět prstů...prosím." zaprosil.Vážně ho ty prsty bolely. Nejradši by ten šutrák odpálil nějakým kidem, ale jaksi to bez rukou nedokáže.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Sep 24, 2015 11:03 pm

Kuchiki Ginren

Starý Kuchiki se konečně trochu uklidnil, málem se z vás chudák zadusil. Ale teď už to bral seriózně. "Ach, hošani, vy jste mi to teda profesionálové. Ani šutr nezvládnete? Tak to nám zachvilku spadne Seireitei na hlavu," pobrukoval si směrem k nim. Šel prostě po cestičce, cestou na ten kámen šlápl a došel o kus dál. Pak se otočil a zamrkal. "Jo, tady jste, jsem vás u té země neviděl," pokrčil rameny a klepl svojí holí o ten šutr. Ten začal pozvolna rozpraskávat, až  z něj zbyl prach. "No, lepší? V pořádku?" zeptal se, jako kdyby nic. Kagamiho ukazovák byl slušná bambule. Teď když jste byl kámen konečně venku, našli jste šipku, která směřovala směrem ke komínu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Sep 24, 2015 11:12 pm

Kagami

Když Ginren šlápl na ten šutrák, který mu drtil prsty, technicky vzato slabě a tiše vzlykl, jelikož to dost bolelo a skřípnuté/drcené prsty by boleli kde jakého tvrďáka. Nakonec je ale vysvobodil. Kagami si své ruce prohlédl a ten ukazováček opravdu nevypadal dobře. Připadal si teď jako E.T. Taky ten prst začal hned léčit. "Díky. Jo, bude to dobrý." pronesl směrem ke staříkovi a pak se zadíval do té díry po kameni. Šipka...komín... "Našels něco v tom komíně?" zeptal se Yata mezitím, co si léčil prsty.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Sep 25, 2015 9:18 pm

Yato

Ufff ... to se mi ulevilo že Ginren ber otálení nám šel pomoct ale ten fór s tím že nás neviděl to bylo trochu moc, co kdyby Kagamimu jeho váhou zlomil další prst? No ale nakonec ten šutrák proměnil v prach a jeden velký a doslova těžký problém za námi. Podíval jsem se do té díry co zbyl po tom kameni, byla tam šipka která ukazovala na komín a v tu dobu se mě Kagami zeptal jestli jsem tam něco nenašel. Jenom jsem zakýval hlavou že nic a potom jsem slovy dodal "V komíně je celkem velká vrstva sazí a když jsem se zrovna chtěl jít podívat dovnitř odkud komín trčí tak jsi mě zrovna v tu ránu vyrušil ty ...." řekl jsem mu klidným hlasem a při čekání na odpověď jsem se díval na to jak si léčí prst, bylo mi celkem líto že kvůli mě si musel zlomit prst.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Sep 25, 2015 10:22 pm

Kagami

Kagami poslouchal Yata, který prý nic v komíně nenašel. "A díval ses i zvenku?" zeptal se ho. Přeci jen nikde nebylo psáno, že nápověda musí být uvnitř a ne zvenku. "A já tě volal, až když už jsi byl vyhnán ven těmi dívkami." poznamenal ještě.  Při tom si dál léčil své ruce, nejenom ten prst, přeci jen měl tam ty prsty skříplé všechny.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Sep 29, 2015 8:03 am

Yato

"Ne, nedíval" odpověděl jsem na Kagamiho otázku jestli jsem se nedíval okolo komína a na tu poznámku co dal na konec jsem jenom zavřel oči a vydechl si. "Až budeš mít v pohodě ruku tak potom začni prohledávat okolí komína" odkašlal jsem si a potom jsem dodal "Já se podívám dovnitř" jak jsem to dořekl tak jsem hned vyrazil ke dveřím do budovy z které byl ten komín. "Už by tam nikdo neměl být takže by cesta měla být volná" řekl jsem si v duchu pro sebe a vešel dovnitř "Halóóó, je tam někdo?" zařval jsem dovnitř dívčích koupelen a skoro se modlil aby tam nikdo nebyl.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Sep 29, 2015 6:49 pm

Kagami

"Jasně,jasně..." pronesl na to, aby se na ten komín podíval sám. Jakmile si tedy vyléčil svoje zlaté ručičky, shunpnul se nahoru na střechu a začal si prohlížet komín zvenčí. Snad něco najde. Zároveň ho ale zajímalo, jak si vede Yato dole, protože pochyboval o tom, že by ty dámské sprchy byly prázdné a pokud ano, tak pochyboval,že na dlouho. Kagami se ale musel zasmát tomu, když skrz komín uslyšel Yata křičet, jestli tam někdo je. Dokonce měl nutkání zařvat do komínu odpověď, ale nakonec to neudělal a dál hledal stopy na komínu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Sep 30, 2015 11:05 pm

Kuchiki Ginren

Děda to zase nechal na vás, třeba ještě dostane příležitost se pobavit. A on se rád bavil! A tihle dva byli fakt něco. Nejprve sledoval Yata, který opět začal pátrat ve sprchách. "Jo, já tu jsem!" ozvalo se jakmile tam Yato strčil nos. Proti němu vyrazila jakási masa... lidského těla v ručníku! Byl to nějaký zápasník sumo... ženská verze! "Co sem lezeš?!" vlepila ti ženská facku, že jsi odletěl na stranu. A tak Ginren dostal opět záchvat smíchu.
Kagami konečně našel to, po čem pátral. Byla to šipka, která směřovala na zeď hlavní budovy. To bylo poslední místo na plánku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Oct 01, 2015 1:01 pm

Yato

Když jsem uviděl toho sumo zápasníka tak jsem celý ztuhl. Ale když jsem se na toho zápasníka podíval podruhé tak jsem zjistil že to je žena! Bože, jak tohle někdo mohl stvořit? Než jsem stihl od tuhnout tak jsem dostal tak silnou facku že jsem odletěl. Rychle jsem se vzpamatoval po tom úderu, omluvil se té sumo zápasnici a rychle odtamtud zmizel. "Když se nad tím tak zamyslím tak je celkem kravina že by někdo dával nějakou značku na tak veřejné místo ..." zamyslel jsem se a potom se podíval nahoru ke komínu kde byl Kagami. "Našel jsi něco?" zakřičel jsem na něj aby mi srozumitelně rozuměl. Snad tam něco našel protože do toho místa se už nikdy nechci vrátit!
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Oct 01, 2015 2:19 pm

Kagami

Kagami si prohlížel ten komín ze všech stran...a hele, šipka. Hned na to, vylezl z dámských sprch Yato a mohl vidět Kagamiho, jak se na střeše směje, jelikož všechno slyšel skrz komín. Pak se ho ale Yato zeptal, jestli něco našel. Pokusil se přestat smát. "Jo, šipku, ukazuje támhle." oznámil mu a ukázal směrem ke zdi. Pak se shunpem dostal dolů a vydal se k té zdi.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Oct 02, 2015 9:10 pm

Yato

Takže Kagami něco našel ... super! Aspoň se nemusím vracet do toho obludária. Jenom jsem si trochu odkašlal a šel asi jeden metr za Kagamim. Cítím takové malé vzrušení z toho co najdeme a asi nejvíc doufám že najdeme část té vázy. Když už nad tím tak přemýšlím tak jsem si vzpomněl jak jsme s Kagamim dopadli při nálezu mapy, takže jsem se dal do střehu abych stihl včas uskočit kdyby na mě zase vyskočilo nějaké poutací kido.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 03, 2015 7:05 pm

Kuchiki Ginren

Děda vás bedlivě sledoval, jak se tak zdálo, něco jste skutečně objevili. Na zdi byla další značku klanu Kuchiki a tentokrát tam byl i křížek, který většinou označoval místo pokladu. "No, nač čekáte, pořádně do toho praštěte, ať to pukne," přikázal jim a stál poblíž. Zřejmě se žádného poutání tentokrát neobával.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun Oct 04, 2015 9:05 pm

Natsuki Yuhiko

Ťažko povedať, čo som si od zeleného čaju kúpeného snáď v tom najzapáchajúcejšom mieste v Rukongaii sľubovala. Až keď sa mi v ňom začala roztápať kovová lyžička, ktorou som si tam pokúsila rozmiešať med, pochopila som o aký shit sa muselo jednať. 
"Eh.. č.. eh.. čo? Preboha.. čo u nich znamená zelený čaj? Výbušninu?" Skonštatovala som, keď som si uvedomila pomerne jednoduchú vec. Keď sa mi roztopila kovová lyžička, koľko to asi bude trvať sklenenej šálke? Chytila ma panika a tak som radšej spravila pomerne radikálnu vec.
"Kesshouseichinou !" Moju zanpakuto na nejaký čas obalila ružová žiara a skůr, než stihla táto podivná tekutina napáchať väčšie škody, som ju uzavrela do kryštáľovej kocky. 
"Kai.." vzdychla som si a uvoľnila som môj Shikai.. nie vážne, čo to malo byť zač? Pri tom tá cena.. ale tak človek si nevyberá. Keď nie sú peniaze tak nie sú peniaze a jedna sa musí spoľahnúť aj na horšie zdroje zelených čajov.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Oct 04, 2015 9:12 pm

Natsuki->
Zničehonic ti na stole přistál robotický motýlek. Okamžik tam tak seděl a hýbal tykadly a pak před tebe promítl holoobrazovku se zprávou. 

"Yuhiko Natsuki, dostavte se k Senkaimonu. Byla vám zadána mise."
Pak obraz zmizel, motýl ti vyletěl na rameno a nic víc nedělal.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun Oct 04, 2015 9:21 pm

Natsuki Yuhiko

Práve som rozmýšľala čo spraviť s ružovou kockou kryštálu, ktorá bola akurát tak do ruky. Predsa len takéto veci sa nedajú len tak ľahko zakopať do zeme, alebo? No.. kto vie, no teraz som si musela robiť starosti s inými vecami. K tým patril aj motýľ, ktorý priletel k stolu a predal mi holografickú správu. 
"Hai." Prikývla som a len som sa pomaly postavila. Tak to vyzeralo tak, že to tu pre teraz nechám. Predsa len do môjho apartmá sa asi tak často iný shinigami nedostanú.. tak som si to tam aj dovoliť nechať mohla. Motýľ mi nakoniec vyletel na rameno a ja som si len poupravila shihakushō a vyrazila som k už spomínanému Sekaimonu.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Oct 06, 2015 2:32 pm

Tsu Utsukushi

Ginren nám řekl že ať do toho pořádně praštíme a ono to prý pukne ... no asi nemám na výběr a budu to muset udělat, ale všiml jsem si že stojí celkem blízko té krabičky takže by se dalo usoudit že se žádného poutání nedočkáme. Ale moc ještě Ginrenovi nevěřím takže jsem furt byl ve střehu aby jsem stihl ve správnou dobu použít shunpo abych se zachránil před nějakou hrozbou. "Tak jdeme na to" pořádně jsem se nadechl a dupl jsem vší svojí silou na tu krabičku ve které by už měl být nějaký ten kus vázy kterou tu celou dobu hledáme.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Oct 06, 2015 9:29 pm

Kagami

Kagami došel ke zdi a chvíli na ten křížek jen tak koukal.Ginren přišel blíž k nim a pobízel je v rozbití té zdi. Technicky vzato to bylo ničení cizího majetku, ale to v honbě za ženami nehrálo roli. Pak ustoupil stranou a podíval se na Yata, který se rozhodl chopit toho údělu a praštit do ZDI. Kagami čekal, co se stane. Jestli Yata něco obalí nebo na něj ta zeď spadne...proto taky ustoupil o kus dál.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Oct 08, 2015 10:46 pm

Kuchiki Ginren

Yato opravdu praštil do zdi (krabička wtf? o.O) a ta začala praskat. Naštěstí to nebyla taková ta japonská papírovačka. Nejdřív odpadl jen kus, jedna vrstva. Tam jste zahlédli něco blištivého, vypadalo to jak nějaký zámotek v stříbrném papíru. Nejspíš to, co jste hledali! Konečně...
Problém byl, že zeď pak praskla ještě trochu a sesypala se celá. Odhalil se vám tak pohled na kancelář kapitána 13. divize ve kterém byl zrovna sbor důstojníků a radil se o divizi. "He..." uniklo jednomu a jejích překvapené výrazy se začaly měnit v opravdu velké naštvání.
Ginren vykoukl z poza rohu. "Na co koukáte, utíkejte!" vykřičel, zatímco už, kupodivu velkým tempem, bral nohy na ramena.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Oct 09, 2015 11:25 am

Kagami

Kagami sledoval, jak Yato rozbíjí zeď. A pak ta zeď praskla a začala se sypat k zemi. Mezitím, co se ta zeď rozpadala, si Kagami všiml uzlíku stříbrného papíru. To bylo určitě ono. Nakonec se ukázalo, že ona zeď byla jedna ze zdí kanceláře kapitána, kde právě měli důstojníci nějakou poradu. Tohle bylo blbý. Tohle jen tak nevysvětlej. Kagami se shunpnul k tomu balíčku, popadl ho a shunpem zmizel zase pryč za Ginrenem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Oct 09, 2015 6:08 pm

Yato

Díky mému kopnutí do zdi jsme nechal spadnout první vrstvu zdi, no a ve zdi jsme viděly zámotek v podivném stříbrném papíru. Asi jsme konečně našli to co jsme tady celou dobu hledali! Ale aby toho nebylo málo tak takhle zeď byla zřejmě made in china. Nikdy bych neřekl že můj kop nechá strhnout celou zeď ... a aby toho nebylo málo tak ta zeď i s místností patřila kapitánovi 13.Divize. Dokonce vevnitř byly důstojníci 13.Divize. Byl jsem jako z kamene když jsem si uvědomil co se právě přede mnou stalo. Ginren na mě a na Kagamiho zařval aby jsme rychle utekly. Kagami ho poslechl a rychle vzal ten stříbrný papír. "Tohle asi slova jen tak nevyřeší" problesklo mi hlavou a jako Kagami jsme rychle použil shunpo abych utekl. Utíkal jsem stejnou cestou jako Ginren a Kagami.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 10, 2015 12:53 pm

Kuchiki Ginren

Za vámi se ozývalo: "Ničitelé! Vandalové!" a hnala se za vámi snad půlka 13. divize. Problém byl, že během chvilky ta druhá půlka běžela proti vám a chtěla vás sevřít do kleští a to by mohl být problém. Většina už měla tasenou zanpakuto. Asi jste je fakt naštvali a chtěli vám naplácat. "Stůjte," křikl na vás Ginren, skočil mezi vás a udeřil holí do země. Pod vámi se začala propadat země a proud zeminy vás snesl do Podzemí. Nad vámi se pak vztyčila iluzionární bariera.

>>> Podzemí
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content