Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+4
Yuki-onna
passionpower
Miss_Atlantis
Nawaki
8 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

13. divize - Stránka 2 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro Solas Sun Apr 05, 2015 8:21 pm

Akio

Želvy dostaly strach a tak se na něj nemilosrdně vrhly a pokusily se mu vrazit. Bylo celkem vtipné si představit kung fu želvu.
Akio si počkal až na poslední vhodnou bezpečnou chvíli a vyskočil vysoko nad želvy. Pak namířil zapakuto dolů pod sebe a udeřil opět bleskem.
Ani nedoufal, že by mu to vyšlo do třetice.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4152
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Apr 09, 2015 6:42 pm

-> A překvapivě to opět vyšlo. Poslední želva byla opravdu naštvaná. "Oka. Čtyři želvy jsou na tebe málo, tak co třeba tisíc?!" řekla želva. Neptala se, spíš ti to oznámila. Během několika vteřin se začala dvojit a během minuty tu bylo 20 želv....100 želv a tak to pokračovalo až do 1000. Minimálně 100 želv se na tebe vrhlo. Všechny používaly pěsti nebo kopy.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Apr 22, 2015 4:31 pm

Akio

Když se želva začala dělit, nebylo zbytí ani času. Na nic nečekal a zvedl meče k nebi.
Co takhle Apokalypsu? Odfrkl si znechuceně.
Meče zajiskřili, celé nebe se zablesklo a dřív, než se želvy stačily rozlézt na větší plochu Akio vykřikl.
Mokushi!(Apokalypsa) Z nebe se snesly tisíce blesků najednou a udeřily do všech želv. Jediné bezpečné místo bylo asi 10 centimetrů v okolí Akia.
Blesky zdevastovaly celé okolí, kde bojoval s želvami.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 06, 2015 10:42 pm

Akio udělal velké pečení a bylo vymalováno. Problém byl, že mu to vzalo docela dost sil, přeci jen měl ten shikai zapečetěný nějakou chvíli. Ale přežil, byl téměř v pohodě, z želv byl škvarek, co více si přát? Možná nějakou teplou večeři... Ayano určitě bude podávat želví polévku, na té si ex-kapitán 13. divize zajisté pochutná. Materiálu bylo všude kolem dost.

Naposledy upravil Raiden dne Wed May 06, 2015 11:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed May 06, 2015 11:02 pm

Akio

Otřel si pot z čela. Pět let co naposledy použil svou zanpakuto, dlouhých pět let a bylo znát, že na to není zvyklý.
Rozhlédl se po okolí, vypadalo to, že další nepřátelé už zde nejsou a tak deaktivoval shikai, zasunul meč do pochvy a šel pomáhat raněným, především z trosek a první pomocí, na léčení tu byla jiná divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 15, 2015 2:08 pm

Status po timeskipu

13. divize byla zaplavena návalem želv. A to posílilo jejích ekonomiku, protože mohla konečně prodávat něco legálního a to - želví polévku! Tím získali dostatek financí na opravy a dělníci makají v plném proudu. Největší problém byl s odklízením krunýřů a několikati budov, které prostě nevydrželi pod jejích vahou. Naštěstí díky Akiovi nejsou škody větší. Neaktivoval totiž bankai, ale pouze je usmažil. Mrtvých však bylo taky dost.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri May 15, 2015 3:03 pm

Akio

Pomáhal s odklízecími a záchrannými pracemi ve 13.divizi.
Po desáté porci želví polévky se cítil opravdu najedený a všechna ta želvovina měla přinést 13.divizi dostatečný zisk na náhradu škod. Nicméně devastace a ztráty tu stále byly a tak, jakmile zkontroloval Suki a děti, vydal se pomáhat s odklízením trosek a pátrat po raněných.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Aug 29, 2015 11:20 pm

Kuchiki Ginren
>>> 6. divize

Dědula dorazil spolu s těma dvěma z 6. divize na pozemek té třinácté. Naštěstí v lokaci, kde se měla nacházet jedna z částí vázy nikdo nebyl, takže měli čas na pátrání. Na mapce byly čtyři body, žejo. Jeden ukazoval na strom, který byl od minulého útoku na Seireitei vyvrácený, další na jednu ze zdí hlavní budovy, další byl prostě v prostoru na dlážděné cestičce a poslední ukazoval na komín jedné z ubikací. Tyhle lokace by to chtělo asi prozkoumat jako první.
"Tak do toho hoši, hledejte," pobídl je a sám se usadil na ten spadlý strom. Přeci se nebude ve svém věku namáhat!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Aug 29, 2015 11:37 pm

Kagami
---->6.divize

A tak dorazili do třináctky. Kagami tady nikdy nebyl, ale tak měl mapku, že jo...sice bůh ví jak starou, ale pořád mapku a na rozdíl od jedné nejmenované kapitánky se v ní taky vyznal. No a tak z té mapky vydedukoval ty čtyři místa...Strom, komín, zeď a cestu...Do komínu se mu moc nechtělo...nechtěl se zašpinit od sazí atak se otočil na Yata. "Můžeš se prosím tě podívat támhle do toho komínu?" zeptal se ho a ukázal na komín, na který ukazovala ona mapka. Sám se pak pokusil prozkoumat ten vyvrácený strom i díru po něm.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2797
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Aug 30, 2015 10:59 pm

Yato
>>> Kasárny 6.Divize

Staroch se usadil na strom a nic nedělal .. však se pohybuje jako by mu bylo 20! Potichu jsem si oddechl a uklidnil své myšlenky a začal se soustředit na ty 4 body, strom, komín, zeď a cesta, no ... asi tu cestu budeme muset trochu zničit. Potom se na mě otočil Kagami a s tím že bych se měl podívat do komína ... proč musí zrovna na mě padnout špinavá práce, mám sto chutí ten komín rozstřílet. Ale když tak prosí tak proč to neudělat, vždy se můžu jít umýt. Jenom jsem na to kývl a šel se podívat do toho komína, pomocí shunpa jsem se dostal až na samotný vrh komína. Trochu jsem po tom komíně podupal abych si byl jistý že se to pode mnou nerozpadne když se tam budu dívat. "Chtělo by to nějaké světlo ..." řekl jsem si a oddechl jsem si, potom jsem se otočil na Kagamiho a starocha "Nemáte něco čím by se dalo svítit? Například baterku?".
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 611
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Sep 01, 2015 1:54 pm

Kuchiki Ginren

Kagami začal prohlížet díru po stromě. Zprvu nenašel absolutně nic, ale když už to chtěl vzdát, všiml si toho, že na jednom z kořenů byla vyrytá jakási značka se šipkou. Ten strom byl značně starý, ale to rodina Kuchiki taky, čert věděl jak dlouho už to tu mohlo být zakopaný. Šipka ukazovala někam směrem do prostoru, ale v původním směru ukazovala nejspíše směrem k oné cestě, která byla též označená a byla přímo naproti.
Yato se dostal ke komínu, který se kupodivu nezhroutil. Ale chtěl baterku. Ginren jen zavrtěl hlavou a povzdechl si. "A to si říkáš shinigami? Neumíš snad Kido?" zabručel si znechuceně pod vousy.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Sep 01, 2015 3:28 pm

Kagami

Kagami si prohlížel ten strom a i tu díru po něm, už si myslel, že našel leda tak velký kulový, když si najednou všiml značky na kořenu. Kagami si v hlavě spočítal směr, kterým ta šipka musela ukazovat, než se strom vyvrátil. Podle jeho skoro až detektivní dedukce, zjistil,že ukazovala na tu cestu, která byla také označená křížkem. Vytáhl z kapsy kus papíru a tužku. Na druhé straně toho papíru sice byl nějaký jeho pokus o poezii, ale to mu teď bylo jedno. Obkreslil si na papír tu značku. "Hoj, dědo? Nevíte, co znamená tahle značka?" zeptal se staříka a ukázal mu papír. Rád by věděl, co to je za značku, než půjde obhlížet tu cestu. Třeba to byla značka pro "tam nechoď" a spadl by tak akorát do pasti. Yatovu prosbu o baterku neřešil. Už jen proto, že děda odpověděl za něj.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Sep 03, 2015 3:58 pm

Yato

No dostal jsem celkem dobrou odpověď na mojí otázku jestli nemají například baterku ... měl jsem použít kido, jenom jsem na to trochu kývl a otočil se ke komínu. Snad si ještě něco pamatuji z kida, už je to celkem dlouho co jsem ho použil ale nemyslím si že s tím bude nějaký problém. No a tak jsem pomocí kida udělal kouli světla kterou jsem hodil do komína tak aby padala jako pírko abych měl čas si něčeho v něm všimnout. Zatím za mými zády Kagami zkoumal nějaký padlý strom, kdo ví jestli něco našel nebo najde.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Sep 04, 2015 11:06 pm

Kuchiki Ginren

Dědula se tak podíval na tu značku, co mu ukazoval Kagami a poškrábal se na vousech. "No, řekl bych, že ukazuje nějaký směr," odpověděl prostě, když si všiml, že je to vlastně šipka. "Asi by si to měl sledovat," řekl znuděně a vytáhl ze záhybů pyžama fajfku, kterou si zapálil. Nejspíš to měl na háku.

Yato -> Jak jsi tak pomalu spouštěl (dodej jaké Kido používáš příště), tak ti do xichtu vyběhlo pěkné množství sazí. Ten komín byl zřejmě kapku ucpaný.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Sep 04, 2015 11:13 pm

Kagami

Stařík mu potvrdil, že to jen ukazuje směr. Za to byl Kagami rád. "Takže jsem si to myslel dobře. Díky. Jen jsem se ujišťoval, abych zase neskončil spoutaný." pronesl k staříkovi s úsměvem. No..on to byl spíš takový pobavený úšklebek, než přímo úsměv. A tak se tedy Kagami vydal k cestě, přibližně na stejné místo, kam ukazovala ta šipka a křížek na mapě. Tam začal pátrat po další stopě. Zároveň se divil, co v tom komíně dělá Yato tak dlouho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Sep 05, 2015 7:15 pm

Yato
Kido:
Naneštěstí jsem si v poslední chvíli všiml že na mě jde velký oblak sazí z komína, takže jsem rychle dal hlavu dozadu a lízlo mi to ofinu mích dlouhých vlasů. Oddechl jsem si protože jsem byl rád že jsem nebyl celý od sazí z onoho komína. Když už vypadlo že oblak sazí je už celý pryč tak jsem se zase podíval do komína jestli tam něco neuvidím, ale i kdyby tam něco bylo tak bych se musel zbavit všech těch sazí na vnitřních zdech komína. Jak je na tom asi Kagami se s vím hledáním.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 06, 2015 11:47 pm

Kuchiki Ginren

Ginren se musel zasmát těm oblakům dýmu, co se valily z komína. Yato to mohl samozřejmě zkusit znovu, tedy, měl by, protože bez toho se dál nepohne, jen by možná mohl zvolit jinatší přístup. Ale to bylo zcela jen na něm. (Myslel jsem tím, že příště napiš číslo kida, které používáš a jeho název.)
Kagami narazil na onu označenou cestičku. Byla skládaná z různě velkých kamenů. Vypadaly už značně ošmajdané, ale u jednoho sis mohl všimnout, že na něm původně býval vyrytý jakýsi znak. Byl to obrovský kámen, ale trochu se kejval.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Sep 06, 2015 11:52 pm

Kagami

Kagami došel k oné cestě a začal pátrat po nějaké stopě. Ty kameny byly různě veliké a tvarované a všechny vypadaly ošoupaně od toho, jak se po nich chodilo už...kdo ví kolik set let. Nakonec ale přeci jen něco našel. Na jednom kameni uviděl nějaké rýhy, jako by na něm bylo kdysi něco vyryto. Moc se mu ale nelíbilo, že je to opravdu veliký kámen. Sice se trochu kejval, ale určitě bude dost těžký. A tak si prokřupl prsty a začal se pokoušet ten šutr nějak dostat ven. Doufal, že na něj někdo nevletí s tím, že ničí divizní majetek nebo tak něco.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Sep 10, 2015 5:19 pm

Yato

"Hmmm takhle by to trvalo věčnost ..." řekl jsem si v duchu když jsem se podíval dovnitř komína ze kterého se valil před tím oblak sazí. Možná bych měl ještě párkrát zkusit tam nějaké to kido poslat abych zjistil ještě kolik vrstev sazí na tom komíně je. Ale spíš bych se nejdřív musel podívat dolů protože by tam mohl být krb a na nějakém kameni toho krbu by mohlo být něco vyrytého. Takže jsem pomocí shunpa slezl ze střechy na které jsem byl a zamířil si to přímo do budovy které patřila ta střecha na které jsem byl. Doufám že tam nikdo nebude a budu mít klid.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Sep 17, 2015 12:37 am

Kuchiki Ginren

Ginren pozoroval Kagamiho jak zápasil s kamenem. Naštěstí tam nikdo nevletěl. Jenže... mu nešel zrovna nejlépe vyndat. No, vlastně vůbec. Jen se slabě kýval a dokonce mu přiskřípl prsty. Naštěstí jsi měl v dosahu dvě možnosti pomoci.
Yato vlezl do budovy... a v tu ránu se ozval děsivý křik a dostal do palice nějakým lavorem. Byla to umyvárna... dívčí! "Co sem lezeš!" ozvalo se sborově... jo, tam by si asi neměl lézt. Možná by si to všechno měl jít reklamovat.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Sep 17, 2015 1:07 am

Kagami

Ten kámen nešel vyndat a ještě si tam skřípl prsty. Kagami tiše zavyl bolestí, protože skřípnuté prsty opravdu bolely. Pak se podíval kolem, jestli neuvidí něco, co by mu mohlo pomoct. Všechno, co viděl byl Ginren, kterého o pomoc žádat nechtěl, ještě by si hnul se zádama a vina by padla na Kagamiho...no a pak tam byl Yato trefený lavorem za to, že vlezl do dívčí umývárny. Možná, že to s ním nebylo tak špatný, jak si Kagami původně myslel. "Hej, pojď mi sem helpnout." houknul na něj.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Fri Sep 18, 2015 3:47 pm

Yato

Útok lavorem jsem úspěšně přežil. Řeknu vám že takhle nicotný až ultimátní útok jsem nečekal takže to trochu se mnou zacloumalo dozadu. Chytl jsem se za hlavu "Auauau" řekl jsem potichu pro sebe ale nebylo to tak hrozný, bylo to přece od dívky a ne od nějaké gorily která měla i v mozku svaly, že? Když na mě zezadu hulákal Kagami že potřebuje s něčím helpnout tak jsem si jenom oddych "Omlouvám se" řekl jsem do dívčích koupelen a šel jsem za Kagamim. Jak jsem šel ke Kagamimu tak jsem si všiml celkem velkého šutru se kterým zřejmně potřebuje velmi milý Kagami pomoct, očekával jsem od něj trochu víc síly ale asi se víc stará o vzhled než o sílu. "Asi chceš pomoct s tím kamenem ... jen tak mě zajímá, má být něco pod tím kamenem nebo na tom kameni?" zeptal jsem se na celkem zvláštní otázku ale jeho odpověď rozhodne co udělám dál.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Sep 18, 2015 10:25 pm

Kagami

Yato se tedy rozhodl, že mu půjde pomoct. Kagami nebyl slaboch, to jen ten kámen byl moc těžký. "Netuším, kdysi na něm seshora něco bylo, ale čas to z něj sundal. Nejprve musíme ten šutr vytáhnout a pak to zjistíme." odpověděl Yatovi Kagami. Sám netušil, co můžou čekat, snad tam bude nějaká stopa.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Sep 21, 2015 4:34 pm

Kuchiki Ginren

Starej dědula se jen usmíval nad tou komickou situací. Dva shinigami v mladých letech zápasili s kamenem. Tohle by si asi do životopisu dávat neměli.
Každopádně, oba jste zabírali svojí nabušenou silou a tak se stalo... že vám oběma přiskřípl prsty obyčejný šutr. Nebo nebyl tak obyčejný? Každopádně, vaším problémem bylo to, že jste uvízli... oba. Docela blbý, co? Kameníci z vás asi nebudou. Co s tím asi provedete?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Sep 22, 2015 7:39 pm

Yato

Jak jsme bojovali s tím kamenem(já a Kagami) tak jsme si asi svojí nešikovností nebo čím chcete přiskříply prsty a aby toho nebylo málo tak tím přiskřípnutím naše ruce uvízli pod tím kamenem. Co dělat řekl jsem si ve svém duchu a jak jsem přemýšlel tak mě to napadlo, zkusím ten šutrák trochu svalit na Kagamiho aby se mi uvolnila jedna ruka a se vším štěstím i ta druhá. "Musím na tebe ten kámen trochu svalit, tak to prosím vydrž." řekl jsem Kagamimu a ani jsem ho nenechal nadechnout a už jsem ten kámen na něj pomaličku valil. Snad tu bolest vydrží.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down