Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8. divize

+4
VindStot
Lus
Eshen
Nawaki
8 posters

Strana 14 z 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Goto down

8. divize - Stránka 14 Empty Re: 8. divize

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 1:54 pm

Mayuri Aoi

Dívka pouze přikývla. Přeci jen to byla nejspíše také povinnost každého kapitána aby v jejich divizi panoval klid a pozitivní nálada s morálkou. A až pak ji vysvětlil co přesně tou svojí "procházkou" myslel. Nejspíše měl velice aktivní procházky pokud to slovo používal i pro úkoly. Tu další část také moc nepochopila, ale nejspíše se opět vše vyjasní až tu další adeptku potkají. Zatím to znělo jako nějaký cosplay nebo něco podobného.
Prozatím se pořádně uchopila své zanpakuto a umístila si ji opět na svá záda. Nevěděla jestli má v plánu čekat tady nebo ji vyzvednout někde jinde, nikdy však neškodilo být připravena. Jste si jistý, že chcete vzít úplného nováčka? Zeptala se jej ještě aby se ujistila. Přeci jen právě dorazila.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 26. 02. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Feb 29, 2016 2:08 pm

Tomisura Raiden

Vypadalo to, že dívka byla trochu nesvá, že měla jít do akce hned po svém nástupu. Ale, kdy byla lepší příležitost se předvést? No, nejspíše teď! "Neboj se, kdyby se něco pokazilo, nikdy bych nedovolil, aby se členovi mé divize něco stalo. V případě nejvyšší nouze váš pošlu bleskovým expresem domů," mrkl na ní a vstal od stolu, do kterého ještě založil její papíry. "Pojďme počkat ven," vyzval jí a sedl si na venkovní verandu, kde mezitím vítr čechral stromy.
"Jak se ti vlastně líbilo na akademii?" zeptal se jí mezitím, co čekali na lištičku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 2:43 pm

Mayuri Aoi

Alespoň to vypadalo, že se o členy své divize opravdu stará. Do určité míry minimálně. I když si nebyla úplně jistá co si přesně má představit pod pojmem bleskový expres. Moc dobře to teda zrovna neznělo... ale nejspíše lepší než málem zemřít. Na jeho výzvu opět kývla hlavou.
Zdálo se, že se trochu zvedl vítr když vyšla za ním z místnosti. Ještě před chvílí bylo úpné bezvětří. Jak kapitán seděl, ona stála vedle lavičky a rozhlížela se po divizi. Pak přišla otázka. Bylo to... v pořádku. Pokusila se mu odpovědět neutrálně.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Mon Feb 29, 2016 2:47 pm

Taidana Eris

---> 4. divize

S rukou Ammy pořád pevně sevřenou v její vlastní, svižným tempem byly brzo v jejich domácí divizi. Nebo alespoň v jejich prostorách které Eris už znala když tudy byla předtím provázena. Pokud nám nebudou ani dávat pořádnou přestávku mezi misema tak se akorát brzo udřu k smrti...! Začala liška mírně nadávat s tím že zpomalila svou chůzi a pak kompletně zastavila. Zase o samotě... zhruba. Řekla směrem k Amaterasu. Hodně změn za 200 let? Zeptala se ji a rozhlédla se okolo. Byla to pro ni už nějaká doba.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Feb 29, 2016 4:54 pm

Tomisura Raiden

Ach, slečna nebyla příliš výřečná, no, to byla docela škoda. Docela rád by si s někým popovídal, zatímco čekali, až se dokulí ty dvě ze 4té divize. Naštěstí už byly aspoň na pozemcích 8mé divize, to Raiden poznal dostatečně. "V pořádku? Žádné útěky při hodinách, hádky s vyučujícími?" ptal se jí zvědavě. Naposledy byl na akademii... jo, sakra, to bylo let. Hodně let! Přišel si zase o něco starší, jak smutný příběh. Ale byly to hezké roky, ještě relativně klidné a bezstarostné. "Zajímá tě v divizi něco?" zeptal se jí zvědavě, když si všiml, jak se rozhlíží.

*Amaterasu*

"Ale neboj, neudřeš. Po téhle ti domluvím extra pauzu a dám ti extra masáž, aby se ti vrátila síla," mrkla na Eris, zatímco se rozhlížela po divizi. Jakmile zastavila ona, zastavila i Ammy a zahleděla se kolem. Opravdu kolem nich nikdo nebyl. Jak příhodné. "Ano, nějaké ano. Všechny stromy jsou jiné, budovy se některé též změnily. Ale furt je to stará dobrá osmá divize," usmála se na ní Ammy, chytila jí za ruku zatáhla dozadu za nějaké budovy, kde byl příjemný stín stromů. "Ne, že si ublížíš, jasné?" zamumlala Ammy, zatímco si urovnala své kimono, aby pěkně odhalovalo její přednosti a i si trochu upravila vlasy, aby vypadala lépe. Pak si olízla rty a na lištičku se usmála.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 5:11 pm

Mayuri Aoi

Jak se kapitánovi jevila sice nevěděla, ale nikdy by neřekla že by ji někdo bral za problémovou. Ne. Proč by k takovým věcěm mělo kdy dojít? Zeptala se spíše. Utíkání z hodiny nebo hádání se s někým kdo měl mnohem více zkušeností ji znělo trochu podivně.
Ale Raiden vypadal poměrně zamyšleně, téměř jako by byl ponořený v nostalgii. Nejspíše mu přinesla vzpomínky, kdo ví jak dlouho už byl kapitánem. A pak přišla další otázka. Um...? Ne, ještě jsem neměla čas si divizi ani projít... Odpověděla mu trochu zmateně.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Mon Feb 29, 2016 5:20 pm

Taidana Eris

Yup, to zní dobře~ Odpověděla ji Eris s tím že si zároveň utírala sliny které ji z úst proudily při krásném pomyšlení na dlouhé volno kdy nemusí nic dělat a je jen obsluhována a masírována krásnými dívkami. To byl teprve obraz ráje!
A mezitím co ona fantazírovala, sluníčko se rozhlíželo okolo a konečně bylo doma. Pokud to tak tedy brala. To co je jiné bylo nejspíše srovnáno se zemí když tu byla nějaká párty. Alespoň tak mi zatím osmička přijde. Pokrčila na Ammy rameny a usmála se. I když to nemyslela vážně tak nejspíše nebyla tak daleko od pravdy. To už ale byla opět táhnuta na místa kde ještě extra nikdo nebyl. A s tím jak se s tím oblečením Amaterasu předváděla tu málem bylo víc slin. Já si rozhodně neublížím, teď už jen aby mi neublížil nikdo jiný~ Zahrála si liška se slovy a opět se na ni šibalsky usmála. A s tím jejím dalším ikonickým olíznutím rtů si Eris povzdechla a v dalším momentu byla za Ammy kde ji lehce plácla na tom jejím pozadí když už se tak předváděla! Kimono vypadá hezky ale pochybuji že se v něm dá dobře manévrovat~
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Feb 29, 2016 6:31 pm

Tomisura Raiden

"Inu, často se stává, že dobří a nadaní žáci jsou i pěkní raubíři. Ale ne, jen se utápím v trošce nostalgie," usmál se na ní přátelským úsměvem. Pak trochu zvážněl. "Říkala jsi, že zanpakuto je tvá jediná rodina, že? Co se stalo s tvými rodiči? Nebo jsi duše ze světa lidí?" zeptal se jí zvědavě. Věděl, že si normálně lidi nic nepamatuji, což bylo asi jen dobře, ale u ní tušil, že to bude jinak. Už jen jak předtím mluvila.

*Amaterasu*

"To ano, osmička uměla vždycky dobré oslavy. Hodně pití a veselé písničky. Chybí mi to," povzdechla si trochu Ammy. Bylo vidět, že na Eris působila divize správně.
"Beru to jako slib," usmála se, když řekla, že si rozhodně neublíží. Mrkla přitom na ní.
Pak přišlo to plácnutí a to bylo moc už i na Amaterasu, jemně chytla lištičku kolem pasu a přitáhla jí k sobě. "Ano, bez něj se manévruje mnohem lépe," zašeptala jí Kuchiki do ouška a přejela ukazovákem po jejích zádech. Samozřejmě teď nemluvila o bojových podmínkách, že ano.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Mon Feb 29, 2016 6:38 pm

Taidana Eris

Obávám se že se od teď do budoucna těch oslav budeš muset účastnit. A žádné opilé svlékání před všema přítomnýma! Upozornila ji Eris předtím než ji Amaterasu objala. Svým klasickým způsobem něco trochu naznačila a v tom momentu se ji Eris hbitě vysmekla a vzala si ji do náručí jako princeznu. Nejspíše nestihla ani říct jediné slovo než Shunpem skončili na jednom ze zdejších stromů. Přesněji na tom který si Eris dříve označila. Myslím že budeme potřebovat zdi předtím než to kimono sundáme.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 6:44 pm

Mayuri Aoi

Opravdu...? Zaznělo od Aoi která naslouchala každému z kapitánových slov. Její ročník byl nejspíše nějaká malá vyjímka. Nebo alespoň ona samotná jednou byla. A její odhad byl přesný. Hlavně, že to nebyly žádné špatné vzpomínky.
Pak ale přišla řeč na něco tochu více citlivého. Ano. Do světa lidí jsem ještě nikdy nebyla, to stejné pro Hueco Mundo nebo okolní Rukongai. A mojí rodiče... Na moment se musela odmlčet a zavřít oči než pokračovala. Zemřeli na jedné z jejich misí. Bylo to tak jednoduché. Žádná zrada, žádná konspirace... jednoduše selhaná mise. Přeci jen ve vážnějších misích umírali normální shinigami bez větších hodností běžně, nebylo to žádné překvapení. Takže od té doby jsem měla pouze svou zanpakuto která mě všemu učila a vedla mě správnou cestou.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Feb 29, 2016 7:38 pm

Tomisura Raiden

"Ano, opravdu. Sei, tedy, jedna z bývalých vrchních kapitánek, ze mě poměrně šílela. A Kyouraku-taicho se tomu vždycky jen smál," zavzpomínal s mírným úsměvem. Jo, tehdy to bylo opravdu veselé.
"To mě mrzí," řekl soucitným hlasem. Netušil, že to bylo takto, jinak by to nevytahoval. Možná to bylo někde v papírech, ale tohle většinou raději zjišťoval v rámci konverzace. Nevěděl moc, jak by jí mohl pomoci, takže jí nakonec otcovsky objal. Chápal, že to mohly být bolestné vzpomínky.
"Já to měl podobné," podotkl nakonec, když jí nechal chvilku na oddech.
"To zní, že jste dobře souznění," okomentoval jejího mentora v podobě zanpakuto.

*Amaterasu*

Ammy se zatvářila smutně. "Proč ne?" zeptala se na to odhalování při oslavách. To ona ráda. Tedy, v určitých mezích! Nebyla kdo ví co. Pak se náhle ocitla v jejím náručí, na čež se zachichotala. Takhle se jí lištička líbila. Náhle  z toho byla na větvi.. doslova!
"Uuu, slušný!" zamumlala, dívajíc se na svojí lištičku. "Opravdu? Musíme mít zdi?" posteskla si Amaterasu a smutně se na Eris zadívala, zatímco přejížděla ukazovákem po jejím stehně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Mon Feb 29, 2016 7:48 pm

Taidana Eris

Protože teď jsi jen a pouze moje. Odpověděla ji přímo a vycenila na ni tesáky. Tahle malá zlatá karkůlečka od Velké zlé lišky jen tak utíkat nebude. A Eris neměla ve zvyku se dělit. To samé platí i pro sledování. Přeci jen tu nemůžeme dělat ostatním scénku zadarmo. Vyjasnila ji ještě proč potřebují zdi. A podlahu... a možná i střechu a vše ostatní. Přeci jen to byl zatím jen strom a nic víc. A pokud na mě budeš pořád takhle sahat tak mě brzy polechtáš a já tě omylem pustím...! Okomentovala Eris pohyb jejich rukou a prstů s tím že to vypadalo, jakoby opravdu odolávala smíchu.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 7:53 pm

Mayuri Aoi

Poslouchala jeho příběh a nakonci si trochu upravila vlasy, skoro jako by neměla s rukama co dělat. Rychle však změnil tón poté co slyšel její malý příběh. To že ho to bude mrzet očekávala, říkal to každý. Ale to že by se najednou pokusil o fyzický kontakt opravdu nečekala, docela dost ji to překvapilo. A jako kdokoliv jiný, její okamžitá reakce bylo udělat několik kroků zpátky a s pár rychími pohyby mu narazila stranu svého meče do obličeje aby ho zastavila. Naštěstí byl pořád v kůži takže Raiden nepocítil ocel přímo... snad to pořád bylo dost na to aby ho to zastavilo. T..takové věci nedělejte prosím! Vyrazila ze sebe, její oči vyvalené v překvapení.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Feb 29, 2016 10:42 pm

Tomisura Raiden

Kapitán dostal mečem do xichtu. I to se dalo počítat za začátek přátelství... snad. "Inu, dobrá," pokrčil rameny, zatímco mu pomalu mizel červený otlak od úderu. Vypadalo to, že je raději nedotčená. Budiž, i tak se na ní dál usmíval.
"Hmmm... měli bychom je asi jít najít, co myslíš?" zeptal se mladé slečny. Docela se mu nechtělo čekat další týden, protože jejích další společnice se zřejmě někde zasekla...

*Amaterasu*

"Snad si mě nechceš někde podepsat," uculila se Ammy na svojí držitelku. Při zmínce "zadarmo" se Ammy zaculila. "Nechceš být viděna, ano?" pronesla laškovně a přejela jí prstem po tváři. "Pravda, já taky ne," políbila jí něžně na bradičku. "A pokud mě pustíš, tak budu rozbitá," mrkla se směrem dolů. Samozřejmě, byla shinigami, takže by ten pád v pohodě přežila, ale tak, nějak jí provokovat musela.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Mon Feb 29, 2016 10:48 pm

Taidana Eris

Oh to je skvělý nápad! Odpověděla ji na to podepsání. Hned několik nápadů vlezlo na mysl ale raději ani jeden nepřenesla do mluvené podoby. Alespoň zatím ne. Když dostala pusu tak se trochu začervenala a prozatím Ammy postavila zpátky na nohy aby ji omylem "nerozbila". Ano a opravovat tě by bylo moooc práce. Vyplázla na ni jazyk. Zajímalo by mě jestli můžu poručit Takumimu aby mi tu postavil domeček... Zmyslela se najednou.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 10:52 pm

Mayuri Aoi

Kapitán její zprávu jasně pochopil a ponechal mezi nimi jistou vzdálenost. S tím si Aoi mohla vrátit zanpakuto zátky na svoje záda a oddechnout si. Bylo vidět jak její tváře mírně zrůžověly. Nakonec, nejspíše aby se dostal z téhle nepříjemné situace, navrhl aby oba šli naproti zbytku jejich týmu. Nebo jak to nazval on, přímo je najít. Víte kde by se přibližně měli nacházet? Zeptala se kapitána předtím než souhlasila.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Feb 29, 2016 11:28 pm

Tomisura Raiden

Aoi položila vcelku důležitou otázku. Raiden přikývl. "Přibližně ano, cítím momentálně v divizi jen dvě, pro mne, neznámá reiatsu. Když tedy nepočítám tebe, ale ty jsi u mě," usmál se na ní a ukázal přibližný směr.
Chvilku to trvalo, ale nakonec dovedl Raiden Aoi do jedné čtvrti, kde bylo pár stromů, budovy a tak. "Někde tady jsou," hlesl a rozhlédl se. Nějak ho nenapadlo hledat kolem stromů, čekal by je spíš na lavičce.

*Amaterasu*

"A kam si mě podepíšeš?" zeptala se Ammy zvědavě. Tohle jí totiž opravdu zajímalo. Naštěstí jí pak postavila zpět na nohy. "Hmm, být tebou bych ho asi moc neprovokovala?" nadhodila ohledně Takumiho, i když vlastně ani pořádně netušila, kdo to vlastně byl. No, nevadilo. "Ajajaj," zamumlala najednou...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Mon Feb 29, 2016 11:36 pm

Taidana Eris

To bude zatím tajemství~ Vyplázla liška na Ammy opět svůj jazyk. Když ona dělala tyhle věcí jí, ona je mohla dělat taky! Její nápad ohledně Takumiho ji však úplně nenatchnul. Měl by být rád že nedostal kopí do obličeje! Postavit mi domeček by mělo být to nejmenší za to jak se mě pokusil smést s tím kido a pak dokonce i vyrazit mě z divize. Nebo mi alespoň znepřístupnit mise... Začala si stěžovat a dávat všechny důvod proč ho neměla ráda a proč mu musí dát lekci. Najednou však uslyšela nějaké zvuky z prostorů pod nimi a Ammyno Ajajaj. Zahlédla jejich kapitána. Samozřejmě že ho musela pozdravit. A tak seskočila ze stromu. A přistála mu na hlavě...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Mon Feb 29, 2016 11:40 pm

Mayuri Aoi

Zdálo se že věděl. Alespoň přibližně, pomocí hledání jejich reiatsu. Věci které uměli jen zkušení a silnější shinigami. Třeba se do toho týmu také jednoho dne připojí, kdo ví. Momentálně na tom však byla stále trochu bídně.
Nakonec následovala kapitána až na místo v divizi, které do jisté míry připomínalo park. Dokonce Aoi přišlo i velice přívětivé a klidné. Nejspíše zde bude trávit nějaký volný čas, pokud nějaký bude mít. Najednou jejich hledání však přerušilo něco, nebo někdo, kdo přistál na kapitánovi. To Aoi mírně vyděsilo a donutilo ji to odskočit opodál.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Mar 01, 2016 12:07 pm

Tomisura Raiden

Dobře, zažil už hodně seznámení, ale tohle bylo fakt skvělý. Najednou měl kalhotky na hlavě a v kalhotkách holku. "Uuu," stihl pronést, než se z něj nejspíše svezla na zem. Stihl zaregistrovat i to, že Aoi rychle uskočila. Chápal to, na jejím místě by asi udělal to samé.
"Ehm, ehm, no, tomu říkám pěkné pantsu uvítání!" zvedl palec pravé ruky nahoru a usmál se na Eris.

*Amaterasu*

Amaterasu též seskočila dolů k nim a trochu si stáhla kimono, aby nebyla tak vyzývavá. Nad situací lištičky a kapitána se jen usmívala.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue Mar 01, 2016 12:23 pm

Taidana Eris

Mírně se svezla po jeho obličeji a pak přistála za ním v trávě. Nejspíše teď měl na obličeji i otisk její podrážky. Whops~ Odpověděla mu a udělala pár malých skoků okolo něj jako nějaký králík. Poslední které dostanete. Řekla mu ještě s chutí šlápnout si na jeho obličej ještě jednou... ale to by bylo drzé. Pak se urychleně vrátila směrem k Ammy kde vyčkávala. Takže... prý tu máme apokalyptickou situaci? Alespoň něco takového Raijin říkal.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Tue Mar 01, 2016 12:26 pm

Mayuri Aoi

Pouze udiveně pozorovala z povzdálí. Vypadalo to, že kapitán dostal plný kopanec do obličeje... to muselo být nepříjemné. To co však řekl a to jak zvedl ten palec ji naznačilo, že kapitán bude nejspíše trochu šmírák a perverzák. Takže ještě než se začal zvedat, schytal další ránu do obličeje od Aoi. Tentokrát zase tupou stranou její zanpakuto. T..takové věci nedělejte prosím!! Zopakovala mu přesně to co předtím, jen víc zčervenalá v tváři a mírně nervózní. Její zprává, že dívat se dívkám pod sukni se neslušelo bylo nejspíše jasná.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Mar 01, 2016 12:31 pm

Tomisura Raiden

Aby toho nebylo málo, ještě se pak odrazila od jeho obličeje. Ale, vzpomeňme si na první setkání Urahary a Hiyori. Vypadalo to asi podobně, Raiden se nechal prostě odkopnout, až se odkoulel k okraji jedné budovy. Obličej měl trochu okopnutý, to ano, ale jakmile se začal zvedat, dostal ještě jednu, až chytil další o barák. Ještěže měl reiatsu velké jak mrakodrap, takže anulovalo další poškození. "Ano, to máme. Vlastně dvě... nebo vlastně už třetí," povzdechl si Raiden po reakci Aoi, když si vzpomněl ještě na jednu věc, co chtěl udělat, krom řešení Raijinova problému. "Kterou dřív? Tu horší nebo nejhorší?" zeptal se přímo Eris.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue Mar 01, 2016 12:35 pm

Taidana Eris

Teprve teď, až když kapitána přetáhla tím obřím mečem, si všimla další dívky která tu s ním byla. Okamžitě se ji na obličeji objevil kitty face a už na ní letěla aby ji mohla hugnout a přivlastnit si ji. Ty jsi členka? Hehe, tahle divize je najednou mnohem lepší~ Vykřikla na ni za letu. Raiden však chtěl řešit vážné věci tak na něj jen mávla rukou. Vždy se začíná tou nejhorší~ O moc horší než konec světa to být nemohlo. I když zombie apokalypsa by byla cool.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sacchan Tue Mar 01, 2016 12:39 pm

Mayuri Aoi

Pořádně si toho předtím nevšimla... ale tahle dívka která se na kapitána snesla z nebes opravdu měla zvířecí ocas a uši. A na první pohled vypadaly jako by opravdu byly součástí jejího těla. A vedle ní byla další, dospěleji vypadající dívka v klasickém kimonu. Poměrně zvláštní úbot pro normální den.
A když už se chtěla té jedné zeptat jestli je ten ocas a uši skutečný, bez jakéhokoliv varování se na ní vrhla. Ještě že měla svojí obří zanpakuto v ruce aby se s ní mohla bránit a nejspíše ji nacpat té liščí dívce do obličeje stejně jako se stalo Raidenovi. P..proooč? Vyjekla vyděšeně. Tohle už bylo podruhé v příliš krátkém časovém úseku.
Sacchan
Sacchan
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

- Similar topics