Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8. divize

+4
VindStot
Lus
Eshen
Nawaki
8 posters

Strana 17 z 17 Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Goto down

8. divize - Stránka 17 Empty Re: 8. divize

Příspěvek pro Srienai Sun Apr 24, 2016 3:43 pm

Hachiru Ikki

Bylo zrovna kolem poledne, na obloze nebyl vidět jediný mrak a já po dlouhé době, kdy jsem pořád měl něco na práci, konečně dostal volno. Nevěděl jsem, co se vším tím časem a jen tak jsem se poflakoval kolem kasáren své divize. Po chvilce jsem se zády opřel o zeď a složil ruce na hrudi. Přimhouřil jsem oči, koutkem oka se podíval na nebe a přemýšlel. Všechno mi dnes připadalo divné a docela jiné než obyčejně. Ale to byl jen můj pocit.
Zhluboka jsem se nadechl a snažil se změnit tok svých myšlenek, takhle deprimující smýšlení se mi ani trochu nepodobalo. Vážnou tvář vystřídal můj klasický pobavený výraz. Vyčistil jsem si hlavu a rozhodl se přestat flákat. Asi bych měl dělat něco užitečnějšího, pomyslel jsem si. Dál jsem si něco nesrozumitelného mumlal pro sebe a vyrazil do tréninkové místnosti.
Srienai
Srienai
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 6
Datum registrace : 01. 04. 16
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

8. divize - Stránka 17 Empty Re: 8. divize

Příspěvek pro Raiden Tue Apr 26, 2016 4:13 pm

Ikki -> V tréninkové místnosti zrovna moc lidí nebylo. Jen pár shinigami, co se procvičovala v boji se zanpakuto a asi dva shinigami, co si procvičovali Kido. V koutku pak seděli ještě 3 lidi, co byli z velké části obvázáni obvazy.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 17 Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: