Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+10
Shinichi
WrongSign
Solas
Nawaki
Eshen
Mishkenzie
Aki
Satoshi
Akkaku Naito
Red
14 posters

Strana 7 z 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

1. divize - Stránka 7 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Nawaki Thu Mar 26, 2015 11:43 am

Izumi Razaki

Kopí, které na mě letělo jsem úderem ruky odrazil směrem od svého obličeje. "Fajn... víš... můj drahý Batariel mi brání využívat některé techniky, protože se občas neshodneme... ale teď mám šanci zkusit něco nového..." řekl jsem. Věděl jsem, že Batariel dlouho neudrží tychle techniky sám. Sebral jsem reiatsu... a moje tělo začala obalovat aura reiatsu... nebyl to ale oheň, jak by jeden čekal, nýbrž vítr... zmizel jsem a objevil se přímo u hollow ve chvíli, kdy vyprchaly Batarielovi ohnivé techniky. Udeřil jsem ho několikrát z bezprostřední blízkosti ohromnou silou. Nedal jsem mu čas vydechnout. Chytil jsem ho za ruku a praštil s ním o zem. Pak jsem koncetroval reiatsu do druhé ruky a prorazil mu jí skrz hlavu... kdyby během té doby chtěl zmizet, tak sem se ho následoval...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Mar 30, 2015 10:18 pm

Razaki -->

Razakimu se na ruce objevil poměrně hluboký škrábanec z toho, jak to kopí odklonil.
"Cool." ozvalo se z koule ohně dost cynickým hlasem. Ale slyšet to bylo dobře.
Pravdou bylo, že Razaki měl síly až až, a tak měl hollow dosti problémů s tím, aby se udržel v postoji, když dostával údery. Razaki ale pořád měl trochu problémy s podceněním svého soupeře.. to byl bohužel taky fakt. Když Razaki chytil hollowa za ruku, aby s ním hodil o plochu zemskou, hollow se dost akrobaticky obtočil a pomocí své zbraně, kterou měl pořád u sebe, i když protentokrát spíš tak nějak v miniaturní formě zaútočil na Razakiho nohu, když spolu byly v tváří v tvář.
Razakiho přepadla palčivá bolest do stehna, kde měl teď hlubokou ránu. Sám hollow se pak rychle odtrhl a uskočil do dost úctyhodné vzdálenosti. Vypadal.. dost zmláceně. Oblečení mu moc nezůstalo, byl popálený skoro všude.. ale držel se na nohou pořád se silou v výrazu.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Apr 01, 2015 11:45 am

Izumi Razaki

Bolest v noze nebyla podstatná. Noha to už odnesla vícekrát a vždycky se nakonec zhojila. Problém byl v tom, že tahle experimentální technika nemohla vydržet příliš dlouho. Během posledních 6ti let jí sice trénoval když byl čas, ale ani tak jí nedokázal udržet příliš dlouho. Na myšlení ale nebyl čas. Jakmile hollow zmizel, Razaki se objevil rovnou u něj. Bez varování ho udeřil přímo do obličeje a plochou dlaní ho udeřil přímo do hrudi a opět zmizel. Přesunul se kus od něj a cestou sebral zpět sův meč. S tím také zmizela jeho aura...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Apr 04, 2015 11:28 am

Razaki -->

Hollow dokázal obratným pohybem pěstí vykrýt úder do obličeje, rána do hrudi ale přistála, a hollow odletěl o kus dál, jakou měl Razaki sílu.
Když se ale Razaki opět chopil Batariela, jen, jak zvedl pohled, letělo na něj opět hollowovo kopí, přímo na jeho meziočí.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Apr 04, 2015 7:40 pm

Izumi Razaki

Ten chlápek mě opět překvapil. Zachránil jsem se jen tím, že jsem se zalomil dozadu a spadl na záda. Mezitím jsem ale udělal rukou pečeť. "Bakudō #79. Kuyō Shibari" řekl jsem a rychle se postavil. "Máte něco na hrudi..." řekl jsem a ukázal na místo, kam jsem ho předtím udeřil, kde se aktivovalo moje kido. Mezitím jsem se opět objevil před ním. "Blbý co?" řekl jsem a zarazil mu Batariela skrz oko přímo do mozku...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Mon Apr 06, 2015 10:32 pm

Razaki -->

Hollow byl konečně doopravdy přistižen nepřipraven. Nikdy nikdo nečeká mistrné bakudo. Byl chycený...
Když se k němu Razaki konečně dostal, a připravil se na propíchnutí svého soupeře, hollow už předvedl víceméně poslední vzdor. Pomocí obrovského nárazu reiatsu se mu podařilo zvednout ruce, a chytit meč, ať už hořící nebo ne, do svých obou rukou těsně předtím, než mu to z mozku udělalo kaši. V tu chvíli opět ze země vylétl tamten druhý. Kousl do jedné z koulí od bakuda, a celé zmizelo... a soupeřící hollow v rychlosti odsonidoval pryč.. na zem.
Klečel. Ruce nedokázal zvednout.. ten druhý hollow se postavil vedle něj.
Hollow jen s očima plnýma očekávání, celý spálený a od krve, pohlédl na Razakiho.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 06, 2015 10:44 pm

Izumi Razaki

Těsně, než jsem toho hollowa stihl dodělat se vzepřel k obraně, přestože si tím kompletně oddělal ruce a za pomoci toho druhého stihl zase utéct. "Fajn... tohle už trvá moc dlouho." řekl jsem. Moje pomoc byla potřeba i na jiných místech. "Pekelný..." objevil jsem se opět mezi nimi. "... plamen..." všechny 3 nás pohltila obrovská ohnivá koule
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Apr 27, 2015 6:49 pm

Wilhelm Gure

Bezvýznamné náměstíčko -->

Doběhl jsem do kasáren první divize a rozeběhl se mezi troskami: Vrchní kapitáne! zavolal jsem na něj a běžel k centru jeho reiatsu, které ačkoliv bylo tak obrovské, že bylo rozprostřené po celém bojišti, tak mělo jistě střed tam, kde naposledy bojoval Izumi Razaki naposledy. Doufal jsem, že tam stále ještě je. Varianta, že by ale nějaký hollow přežil jeho útoky, pro mě byla nepředstavitelná.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Apr 27, 2015 9:10 pm

----> Bezvýznamné náměstíčko

Nekonome Chieko

Dorazila do kasáren první divize stejně jako její společník ze třetí divize. Po cestě sem toho viděli hodně..boje, hollow, mrtvé, zraněné...prostě bitvu se vším všudy. Něco takového ještě nezažila za ty roky, co byla Shinigami a že to už několik let bylo. 
Mezitím, co následovala Wilhelma, který volal Vrchního kapitána, za jehož reiatsu se vydal, dávala pozor na okolí. Nerada by zažila nějaké překvapení v podobě nepřátelského útoku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Apr 28, 2015 5:30 pm

Razaki si hodil epic end a nadělal ze svého protivníka něco, co se ani popelu nepodobalo. Prostě byl fuč. On byl jen trochu povrchově očouzený, stále cool, jen trochu... no řekněme, že 90% jeho oblečení vzalo za své, jak už tomu v anime bývá. Ale vyhrál jsi, mohl jsi slavit.. nebo papírovat.
Jen naši dva příchozí to nevychytali zrovna nejlépe, jakmile se objevili blízko divize, smetl je ohnivý náraz a poslal je zase o pár metrů dozadu. Zastavila je až zeď. No, mohli být rádi, že nebyli taktéž vypaření. Teď mohli za Razakim a říci mu, co měli na srdcích.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Apr 28, 2015 10:44 pm

Izumi Razaki

Jakmile exploze vyřešila problém, tak jsem pohlédl k 1. divizi. Doufal jsem, že s ostatními hollow si poradili ostatní moji muži. Bylo jich tam rozhodně dost. Mávnul jsem mečem, až se z něj stalo opět krátké wakizashi, které jsem uschoval. Podíval jsem se na zranění na noze, které ohnivá koule velice efektivně vypálila... bude z toho sice nejspíš jizva... ale to zase nebyl takový problém. Srazil jsem svoje reiatsu na minimum a teprve pak se rozhlédl kolem, přišlo mi, že mě někdo volal. "Ano?" zeptal jsem se
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Apr 29, 2015 9:37 am

Wilhelm Gure

Celkem rychle jsem se uhasil a pak spěchal k Razakimu: Vrchní kapitáne! Mám špatné zprávy! když jsem k němu doběhl, tak jsem se hluboce uklonil a začal: Společně s Nekonome-fukutaicho a Izumi Tadashim jsme bojovali v rukongai. A Tadashi se během bitvy ztratil. Pokusil jsem se ho pak najít pomocí kido, ale... informace byla, že je velmi daleko. Možná dokonce ani není na tomto světě... mluvil jsem rychle a bylo mi smutno. Byl to jeden z okamžiků, kdy jsem se neusmíval...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Apr 30, 2015 1:53 pm

Nekonome Chieko

Ohnivá vlna Chieko překvapila a tak skončila odhozená na zdi i s kocourem. "Au." vydechla Chieko a Kuro vydal nějaký podobný zvuk. Pak se oba zvedli ze země a vydali se za Wilhelmem, tudíž i za Vrchním kapitánem. Když k nim došli, Chieko se lehce uklonila na pozdrav a Kuro pokýval hlavou. Nechtěli skákat Wilhelmovi do řeči. Chieko se upřímně bála reakce Vrchního kapitána, hlavně proto, že Tadashi patřil do jeho rodiny.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 01, 2015 10:27 pm

Izumi Razaki

Chvíli jsem zpracovával, co se vlastně stalo. Nakonec jsem se podíval na Chieko. "Zástupkyně? Vy mi připravte hlášení o tom, co sakra dělal Tadashi v Rukongai, kde neměl co dělat... a vy, Gure-san to ohlašte Akiře... já mám práci..." řekl Razaki. Klid předstíral tak, že by mu to snad každý i věřil.
>>> 12. divize
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 01, 2015 10:35 pm

Wilhelm Gure

Hlavou mi proběhla představa Akiry, která mi krájí řetěz, jako by to nic nebylo. Podíval jsem se na Chieko a otevřel pusu: Pokusíme se Tadashiho najít... chtěl jsem říct, ale zase jsem zavřel ústa. Pak jsem je znovu otevřel: Půjdeme do našich divizí a... pak jsem si ale řekl, že ani tohle nebyl nejlepší nápad. Zkusil jsem se nadechnout ještě k: Spácháme sebevraždu... ale už jsem jednu spáchal, podruhé by to asi nebylo ono. Nakonec jsem jen zklopil hlavu a mlčel...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 01, 2015 10:43 pm

Nekonome Chieko

Chieko výrazně zbledla, když jí Vrchní kapitán zadal úkol, aby napsala hlášení ohledně Tadashiho účasti na misi. Bylo to v háji. Chieko nebyla ten typ, co by psal falešné hlášení a za pravdivé by měla veliký průšvih, za který by jí mohli i vyhodit, při nejlepším. Wilhelm tam na ni otevíral a zavíral pusu, jako Magikarp na suchu. Chieko došlo, že chtěl něco říct, ale pak si to vždycky rozmyslel. Nakonec ticho prolomil Kuro. "No..myslím, že jste oba mrtví, pokud ovšem Tadashiho dřív nenajdeme..." pronesl kočičák, který měl většinou víc rozumu, než kde jaký shinigami....
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 01, 2015 10:49 pm

Wilhelm Gure

Podíval jsem se na Kura a kývl. Pak jsem se otočil a dodal: Musíme zjistit, kam zmizeli ti hollow, případně najít místo kudy šli a pokusit se sehnat někoho, kdo by nám případně mohl otevřít gargantu, takže... zamyslel jsem se, kdo by něco takového zvládl. Pak jsem jen kývl: Nejdřív půjdeme najít místo, kudy šli a pak v nejhorším zajdeme do dvanácté divize. Tam mají různé šílenosti a mohli by vědět, jak otevřít průchod navíc... co jsem tak slyšel tak dvanáctka je pro každou špatnost.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 01, 2015 11:15 pm

Nekonome Chieko

Chieko s Kurem poslouchali, co jim Wilhelm říkal. Dávalo to smysl a nic lepšího neměli. "Takže se nejprve vrátíme do Rukongaie...prozkoumáme to tam a pokud zjistíme, že se vrátili zpět do Hueca Munda a nenajdeme Tadashiho, tak navštívíme dvanáctku..." shrnul to Kuro.  "Hmm...bych mohl použít TO..." zamyslel se kočičák na hlas. Chieko si jen pomyslela, jestli to jeho TO vůbec ještě umí, když to nepoužil už takovou dobu...6 let minimálně to bylo...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 01, 2015 11:31 pm

Wilhelm Gure

Podíval jsem se na Kura a kývl. V podstatě... odvětil jsem na jeho shrnutí a vyběhl směrem k Rukongaii. Ohledně TOHO, jsem se nevyjadřoval, protože Kuro nejspíš mohl mít nějaké schopnosti, do kterých mi nic nebylo. Jen jsem kývl k Chieko: Jdeme! Ale rychle, než se vrátí sotaicho! Už takhle asi budeme mít průšvih i když ho najdeme!

--> Bezvýznamné náměstíčko
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri May 01, 2015 11:44 pm

Nekonome Chieko

Chieko se tedy rozeběhla s kočičákem na rameni za Wilhelmem. Mířili si to zpět do Rukongaie na místo, kde naposledy viděli/cítili Tadashiho. "Rozhodně to ale bude menší průšvih než, když ho nenajdete a nebo ho najdete mrtvýho.." pronesl Kuro...no, hold to je upřímný kocour, který si někdy nedává pozor na pusu/tlamu. Chieko z toho zamrazilo. Doufala, že je Tadashi v pořádku a že ho najdou.
---->Bezvýznamné náměstíčko
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 15, 2015 2:14 pm

Stav po timeskipu

1. divize byla útokem poškozena relativně málo, především proto, že většina boje se odehrála před budovou. Díra v boku divize, kterou kapitán prohodil hollow byla provizorně zazděna, i ztráty na životech zde nebyly tak velké... 1. divize se mohla vrátit do plného chodu
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun May 17, 2015 7:59 pm

Yasuo Tachibana

Všude byl klid. Nikde se nic nedělo, tak jsem se rozhodl navštívit první divizi, tady se vždy něco dělo, navíc jsem dostal vzkaz, abych se dostavil. Přeci jenom byla to divize vrchního kapitána. Bylo by divné, kdyby tu byl naprostý klid. Jsem velice zvědav, ale řekl bych, že život první divize nebude útokem hollow nijak poznamenán.

Naposledy upravil WrongSign dne Mon May 18, 2015 6:05 am, celkově upraveno 1 krát
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun May 17, 2015 10:38 pm

Hiiragi Kyoya

A už to bylo zase. Člověk se nestihl zotavit z tuhých bojů o Rukongai a už zase měl jít na misi. Tohle mi fakt lidi dělali naschvál. Ale tak už to bylo prostě. A tak jsem se hold vydal do 1. divize, protože tak to vyřídil pekelnej motýl. Budova 1. divize nevypadala tak hrozně, ale okolí bylo celkem ohořelý a vybuchlý...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 20, 2015 9:41 pm

Tomisura Raiden
>>> 8. divize

Raiden vlastně ani pořádně nevěděl, proč šel zrovna do téhle divize. Jediným důvodem bylo to, že tu byl týpek, co se mu stále ještě dokázal v boji rovnat. Jeden z posledních v Seireitei. No a třeba by mohli potrénovat nebo tak něco. Možná si udělat piknik v Hueco Mundo a neúmyslně ho odpařit. Nebo jen rozjímat o nekonečném životě Shinigami. Nebo zažehnat krizi s energií ve světe. Trochu tepla a elektřiny se určitě hodilo. A nebo jen pokecat o těch ztracených papírech a podobně. "Heeej, jsi doma?" křikl do prostoru, když si to razil směrem k Razakiho kanceláři.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed May 20, 2015 9:50 pm

Izumi Razaki

Po těch 2 dnech jsem byl docela unavený. Řešil jsem pořád něco... dodávky léků pro čtyřku, stavební materiál pro 10. divizi, sklo pro třetí... zkrátka fůra věcí. Do toho organizace pohřbů a samozřejmě zjišťování, co se vlastně stalo. Chtělo to nějaké odreagování. V tom jsem uslyšel křik kapitána 8. divize. Vyšel jsem z kanecláře ven. "Kapitáne? Copak pro vás mohu udělat?" zeptal jsem se.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down