Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+2
Dawn de Diablo
Red
6 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

13. divize - Stránka 3 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro Aki Mon Aug 25, 2014 2:38 pm

Akachi Naito

Cesta z kasáren 10. divize mu utekla poměrně rychle. No na tváři měl charismatický úsměv a sem tam hodil laškovný pohled na nějakou koukající se shinigami. No tu pak vždy dorazil mrknutím na rozloučenou. Takhle se tedy dostal až sem, do kasáren 13. divize.
A teď kde mám toho chlápka hledat..
Pomyslel si. Přitom se zastavil na místě a levou rukou se poškrábal na bradě. No stejně ho nenapadlo nic jiného, než se poptat. Tak tedy odchytil prvního shinigami mužského pohlaví, kterého potkal a začal.
Hej borče, nevíš kde to tu mám očíhnout, abych našel vašeho kapitána? Kuchiki Yasumara?
No, kluk mohl bejt z té mluvy poměrně překvapenej. Zvlášť od kapitána.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Aug 25, 2014 10:15 pm

13. divize - Stránka 3 Yasucan_zpsaec0f91c

"Hm, hm..." přikyvoval, aby dal najevo, že Lus poslouchá a vnímá. Vypadalo to, že se vyskytl opravdu nemilý problém, do kterého je namočena i jeho nová divize. Když Lus skončila, podíval se letmo také na zmiňované dívky, které horlivým přikyvováním potvrdily, že se to opravdu tak stalo. "Vidím, že jste do problému mnohem lépe zasvěcena, fukutaichou, ale pokud je vám přítěží zabývat se také ztrátami v této divizi, samozřejmě věc převezmu," řekl vážně Yasumaru, i když vůbec netušil, kde by měl začít. "Ovšem spíš to vypadá, že je to problém obou divizí. Mimochodem, jak že vypadal ten podezřelý?" zeptal se, protože měl zvláštní tušení.

Akachi -> Muž se na tebe podíval a nic neřekl, jen přidal do kroku a zahnul za roh ulice, která vedla pryč. Byl to divný týpek, celý bledý a obalený různými piercingy a prsteny, nevypadal moc zdravě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Aug 25, 2014 11:57 pm

Akachi Naito

Tejpek ho odbyl pěkně borcovským způsobem. To se Akachimu nelíbilo. No pomocí shunpa se dostal před něj, předloktí mu přitlačil na hruď a pěkně ho přimáčknul ke zdi. Samozřejmě v rámci mezí, aby mu neublížil.
Hele já si moc na formalitky nepotrpím...ale když mě někdo tak ošklivej jako ty takhle odbyde, tak taky nejsem zrovna šťastnej. Takže mi okamžitě nahlas divizi, post a tvého kapitána. Uděláme si spolu výlet..
Koukal tomu klukovi přímo do očí. Celou tu dobu měl Akachi na tváři velmi rozzlobený výraz. No chtěl toho kluka taky maličko vyděsit, aby věděl jak se příště chovat. Ti mladí...
Rozumíš kámo?
Dodal ještě a pro další vystrašení ho ještě trochu víc přimáčkl.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Aug 27, 2014 11:23 am

Lus Ayazaki

"Nevadí mi zabývat se tímto problémem i v této divizi. Vlastně si myslím, že se takhle podaří najít pachatele dřív. Nevím, zda muži v naší divizi něco zjistili, ale nebýt vašich členů, tak se dál nepohnu." Odmlčela se, aby si vybavila podobu zloděje a mohla kapitánovi popsat přesně tak, jak jí ho vylíčil Kyouhei. "Pravděpodobně to byl muž s černými vlasy, bílá pleť s kruhy pod očima a velké množství nějakých náušnic a ozdob. Kyouhei-san si ještě vybavoval kobru, ale neměl ponětí, co s ní... mohlo by to být tetování nebo nějaký znak na oblečení, přívěšek na krku..." Dokončila popis zloděje a zamyslela se, zda na něco nezapomněla.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Aug 27, 2014 10:34 pm

Akachi -> Tvůj záměr se povedl, protože onen vychrtlý týpek byl rozhodně vyděšený. "No... já..." koktal a těkal očima kolem, jako by hledal, kudy se z téhle situace dostat.

"Hmm..." vyslechl si popis možného podezřelého a u toho se drbal na bradě. "Někoho takového jsem právě potkal, když opouštěl divizi! Vypadal hodně podezřele, proto jsem si myslel, že by s tím mohl mít něco společného," sdělil potom Lus energicky a skoro zbytečně ukázal prstem směrem k vratům, která vedla ven z nádvoří.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Aug 28, 2014 1:16 pm

Akachi Naito

No povídej borče..
Popohnal ho ještě Akachi. Celou tu dobu mu upřeně zíral do očí. Viděl, že ten kluk by nejradši vzal nohy na ramena. Akachi věděl, že byl možná maličko přísný, ale i tak...ten chlápek byl nervóznější, než čekal. Něco tu nejspíš nesedělo. No Akachi jen doufal, že od toho kluka něco nechytne, když jsou u sebe takhle blízko, přece jen...opravdu nevypadal moc zdravě.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 29, 2014 10:24 pm

Akachi -> Mladík ještě něco drmolil, ale nic smysluplného z něho stále nevypadlo. Mohl sis všimnout jedné neobvyklosti a sice že měl u sebe asi tři meče. Možná šel na nějaký trénink nebo něco podobného.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Aug 30, 2014 4:07 pm

Akachi Naito

No chvíli to Akachimu trvalo, ale přeci jen si toho nakonec všimnul.
Proč má ten tejpek tři meče..?
Pomyslel si a dost podezíravě se na toho klučinu podíval. Ukazováčkem levé ruky mu začal jezdit po jednom z piercingů.
Moc pěkný. To asi muselo bolet co?
Pravil poměrně klidně. Sotva to dořekl, tak nahodil opravdu strašidelný pohled a přímý oční kontakt.
Tak začni mluvit, nebo to bude bolet ještě víc. Proč máš tři meče?
Téměř to vypadalo, že Akachi zavrčel. Ale spíš měl na tváři jen takový úsměv, během kterého opravdu hodně cenil zuby.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Aug 31, 2014 12:07 pm

Lus Ayazaki

Takže zatím, co oni klábosili vevnitř a polívali nevinného člena třináctky - snad tu kancelář někdo uklidí, než tam kapitán vejde - zloděj se potuloval po divizi a možná dál kradl. Málem mu vynadala, že muže nezadržel. To bylo však něco, co si mohla dovolit akorát ke členům osmé divize. "Víte, kterým směrem se pak vydal? Možná ho ještě chytíme!" Hlavu otočila směrem, kam kapitán Kuchiki ukazoval, ale nezjistila nic jiného než jen to, že vrata do divize jsou stále na stejném místě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Aug 31, 2014 12:30 pm

Akachi -> Chlapík už byl docela na omdlení, potil se a byl bledý. "J-j-já... je nesu... n-na opravu!" zakoktal chabým hláskem.

"No... to bohužel nevím, ale byl to takový výrazný charakter, určitě ho najdete a poznáte, když hned vyrazíte!" mínil přesvědčeně. Nehodlal se do toho zapojovat, nechtěl totiž, aby to vypadalo, že pochybuje o kompetenci Ayazaki-san. To rozhodně ne, navíc měla podle všeho věc pevně v rukou, nebylo potřeba, aby se do toho ještě míchal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Aug 31, 2014 12:54 pm

Lus Ayazaki

"Když mě tedy omluvíte, já hned vyrazím!" Vyhrkla, ještě se stihla kapitánovi uklonit a pak už vyrazila pomocí shunpa z kasáren třinácté divize, jak nejrychleji mohla. Před kasárnami se však na chvíli zastavila, rozhlédla se a zkusila zapátrat po nějakém reiatsu v okolí, ačkoliv netušila, zda dotyčný nějaké má.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Aug 31, 2014 4:49 pm

Akachi Naito

Nevypadáš příliš dobře, možná bych tě měl poslat do 4.divize. Tam dokážou zpravit SKORO všechno..
Slovo skoro obzvlášť zdůraznil. Taky mu během toho pohlédl opravdu přímo do očí. Levou ruku mezitím přemístil z piercingů směrem k mečům.
Na opravu? Co s nimi je?
Zeptal se Akachi. Něco mu na celé té situaci nesedělo, potřeboval tedy toho muže držet ve stresu, třeba se sám přizná. Nebo Akachi najde nějakou skulinu v jeho vypravování.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Aug 31, 2014 6:29 pm

Lus -> Cítila jsi silné reiatsu kapitána desítky, který byl hned za rohem, a až sem jsi slyšela, že tam s někým mluví a není to úplně přátelský rozhovor. Ten někdo byl jen velice slabý, jeho reiatsu bylo proti kapitánovi v podstatě zanedbatelné.

Akachi -> "Eeee... jsou... nefungujou...!" odpověděl ti muž, kterého jsi znásilňoval, na tvou otázku, ale nezněl moc přesvědčivě, i když se o to nejspíš ze všech sil snažil. "Takže... mohl byste mě laskavě pustit? Jen mě zdržujete!" pokusil se získat zpět důstojnost a pevnou půdo pod nohama.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Aug 31, 2014 8:00 pm

Akachi Naito

Jsou nefungujou?
Akachi nadzvedl pravé obočí a stále zíral na toho borce.
A jak je hodláte opravit?
Stále na něj zíral, v tom se ale kluk začal docela vzpírat. Akachi nahodil docela vystrašený pohled a toho kluka nakonec pustil. Sotva se však kluk stačil rozkoukat, že je nohama na zemi, tak mu Akachi tak pěkně čelem ránu na nos. No rozhodně nenechal někoho na něj takhle mluvit, možná kdyby byl z jeho divize..
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Aug 31, 2014 8:28 pm

Lus Ayazaki

Bez váhání se rychlejším krokem vydala podívat za roh. Pokud už nic jiného, třeba ti dva zahlédli toho zloděje a poradí jí, kudy se vydal. Když vykoukla zpoza rohu, chvíli na oba muže hleděla. Jakmile si však konečně uvědomila, koho to tam drží, viděla jen, jak kapitán muže pouští zpátky na nohy. Než však muž stihl vzít nohy na ramena, dostal ránu do nosu. "Zadržte ho!" Vyjekla rychle na kapitána desáté divize v naději, že ho stihne zase chytit, než se zloděj rozhodne dát na útěk.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Aug 31, 2014 10:06 pm

Akachi Naito

Akachi pohlédl na tu dívku, co právě vyšla za rohem a křikla na Akachiho, aby toho muže zadržel. Hned levou rukou vystartoval a chytil toho muže pod krkem a poměrně silně narazil na zeď.
Tak, opravdu si šel opravit meče jó borče?
Pohlédl na toho tejpka s úsměvem na tváři. Tak přeci jen na něj něco našel! Pravou rukou mu vzal všechny meče, co u něj našel a hodil je na zem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 01, 2014 9:38 pm

Akachi -> "Já je nebudu opravovat, to opravář!" začal vysvětlovat muž, ale potom dostal ránu do hlavy a nebyl zrovna bytelného základu, takže mu podklesla kolena a on se napůl sesunul po zdi dolů a vypadal, že počítá hvězdičky, které mu lítají kolem hlavy. Na další otázku už neodpověděl, protože asi nemohl. Meče mu v podstatě vypadly samy z ruky a zazvonily o zem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Sep 01, 2014 9:58 pm

Lus Ayazaki

Zatímco kapitán desáté divize ihned zasáhl, muže chytil a přivedl ho do stavu bezvědomí, Lus dorazila až k nim. "Žádný opravář, ale zloděj je to. Přeji dobrý den." Odvětila a lehce se uklonila. Cítila se trochu špatně kvůli tomu, že si dovolila na někoho jako je kapitán takhle vyjeknout. "Omlouvám se, že jsem na vás hned tak vyštěkla... víte já... totiž ten muž okradl dívky ze třinácté divize a dva členy z osmé divize o jejich zanpakuta a když jsem viděla, že ho pouštíte... obávala jsem se toho, aby nevzal nohy na ramena." Dodala pro vysvětlení a natáhla se k zemi, odkud sebrala všechny tři zbraně. Při pohledu na ně se zamračila. Nejsou všechny. Ten muž je buď musel stihnout někam ukrýt nebo se tu po Seireitei potulují další jeho kumpáni.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Sep 02, 2014 6:32 pm

Akachi Naito

Borec na úder zareagoval trochu hůře, než Akachi čekal. Poté však dorazila ta dívka, která před chvíli na Akachiho zakřičela, aby ho zadržel. Naštěstí Akachimu potvrdila, že ten muž je doopravdy zloděj, takže se Akachi vyhnul problémům, které by mohly nastat, kdyby se ukázalo, že muž je nevinný.
To je v pořádku, občas to prostě ujede...
Usmál se Akachi a pohlédl na toho muže na zemi. Jen překontroloval, jestli je muž doopravdy v bezvědomí. Náhodou si všimnul i toho, jak se podkapitánka zamračila.
Děje se něco?
Zeptal se svým hlubokým a velmi milým hlasem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Sep 03, 2014 10:28 am

"Ayazaki Lus"

"Bylo jich ukradeno více. Tyhle zanpakuto zřejmě patří dívkám ze třinácté divize. Takže ještě chybí ty, které patří členům osmičky. Ten muž bude mít ještě co vysvětlovat." Ujasnila mu krátce, pohlédla na muže válejícího se na zemi a poté stále trochu zamračeným výrazem na kapitána. Teprve v tuhle chvíli si uvědomila, že je to vlastně poprvé, co se s kapitánem desáté divize setkává. "Mimochem... jsem Ayazaki Lus, zástupkyně kapitána osmé divize." Představila se spíše jen ze slušnosti. Ona sice věděla, s kterým z kapitánů má tu čest, ale on nejspíše ani netušil, kdo vlastně je.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Sep 03, 2014 7:41 pm

Akachi Naito

Pohlédl na toho muže na zemi.
Ukradl jich více..? Taková bábovka? V tom bude mít prsty více lidí..
Pomyslel si. Poté se s úsměvem podíval na tu dívku.
No, věřím že s vyslýcháním už si snad poradíte. Mám vám ho někam hodit?
Zeptal se s jako vždy šarmantním úsměvem. Dívka se poté začala představovat, Akachi si nebyl jistý, zda-li neudělal nějakou estetickou chybku, když ji nechal představit se první. Ale nejspíš je to v pohodičce.
Jasný, já jsem Akachi Naito. Těší mě..
Pravil a jako vždy přidal jeho typické mrknutí levým okem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Sep 03, 2014 9:51 pm

Lus Ayazaki

"Také mě těší." Odvětila s úsměvem. Jeho mrknutí naprosto ignorovala domnívajíc se, že mu prostě něco do toho oka spadlo. Sama něco takového již několikrát zažila a tak věděla, jak moc je to nepříjemné.
"Ano, s výslechem si už nějak poradím. A pokud byste byl tak laskav, budu ráda, když mi s ním pomůžete do třinácté divize. Je to hned tady, za rohem." Prstem ukázala za svá záda přibližně do míst, kde by měl být vchod do divize. Nejraději by ho vzala k nim do osmičky, ale třináctka je blíž. Navíc musí vrátit zanpakuta jejich majitelkám.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 04, 2014 8:20 am

Lus, Akachi -> Chlápek začal přicházet k sobě. Tedy, on nebyl úplně v bezvědomí, ale až doteď nebyl jaksi schopný ničeho smysluplného, teď se ale začal zvedat, nebo se o to aspoň pokoušet.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Sep 04, 2014 9:09 pm

Akachi Naito

Koukal na podkapitánku. Ta ho poté poprosila, jestli jí nepomůže donést muže do 13.divize. Poté ho samozřejmě i navedla.
Jasnačka..
Přikývl Akachi a pohlédl na toho muže na zemi. Vypadalo to, že pomalu vstává. No Akachi by to nejradši vyřešil jednoduše další ranou do hlavy a muže by poté odnesl, ale to by tady podkapitánka nemusela schválit. No tak mu Akachi jen chytil ruce a poměrně silně mu je dal za záda.
Tak jdeme borče..
Zasmál se a za použití hrubé síly ho zvednul a vedl tam, kam podkapitánka ukazovala.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 05, 2014 8:21 am

Když podkapitánka odešla, zůstaly s ním jen ty tři dívky. Byl z nich trochu nervózní, protože se na něj neustále dívaly takovým zvláštním pohledem. Vydal se tedy raději do kanceláře, kde nalezl nějakého opilého člověka, který se k němu vůbec nechoval slušně. Naštěstí ty tři byly více než ochotné mu pomoci, takže podivného opilce odtáhly pryč a Yasumaru osaměl ve své nové kanceláři. Vypadala úplně jinak než ta v šesté divizi, tahle byla zařízená v západním stylu a vypadala tak trochu... neosobně. Navíc smrděla alkoholem. Yasumaru otevřel okno a po chvíli odhodlávání se šel podívat, v jakém stádiu je administrativa třinácté divize.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down