Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize

+5
Firel
Satoshi
Eshen
Aki
Red
9 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

12. divize - Stránka 2 Empty Re: 12. divize

Příspěvek pro Firel Mon Sep 22, 2014 11:29 am

Firel
"Kromně bodů hmoty a energie nic. když do papíru vpouštím reiatsu, tak se papírem rozplývá, zkoušel jsem i zaznamenávat rozplývání reiatsu v papíru na jednotlivých bodech a hledat v tom nějaké vzorce..."
Opět jsem Satoshimu názorně ukázal, jak to na papíře vypadá.
"A proto jsem tady. Chtěl bych ten papír analyzovat od základů, vidět jednotlivé duševní částice a sledovat co se děje pěkně ve velkém. A nebo si prostě vytvořit dokonalou kopii abych mohl přistoupit k trochu brutálnějším metodám."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 23, 2014 10:08 am

Satoshi
Hm... nevypadalo to, že by jiný způsob fungoval. Analýza bude asi nejjistější způsob, nerad bych replikoval něco, co se může porušit během procesu a nemám o tom dostatek informací. vyjádřil jsem podporu první možnosti Pojďme tedy. pobídl jsem svého kolegu, aby mne následoval
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 23, 2014 11:16 am

Firel
"Pokud to vidíš takhle, tak je nebezpečná i ta analýza." Vyjádřil jsem se k tomu, co Satoshi řekl, a pomalu ho následoval.
"Replikace by se dala provést po analyzování údajů, z nasbíraných dat by se vytvořil další kousek, identický s originálem. Přinejhorším projdu archivy pro všechno co je nějak spojeno s těmi symboly, které se na papíru objevily"
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 24, 2014 1:01 pm

Satoshi
Ano i s tím jsem počítal. odpovídal jsem na pochybu Přesně tak, tohle vidím jako nejjistější proceduru, která zaručuje nejmenší riziko chyby. Ovšem neříkám, že projít archivy by nebylo od věci. Zkoumal jsi je už, nebo zatím ne? Podle stáří symbolů by se dalo aproximovat zdali je výhodnější projít archivy, nebo začít s analýzou.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 26, 2014 12:11 pm

Firel
"Archivy jsem nezkoumal z jednho prostého důvodu. Když bych zkoumal archivy v desítce nemohl bych využít tvých technických možností. Zatímco když budeme čekat na dokonalou repliku papíru, můžu projet archivy, protože to by jsi nebyl ty, kdyby jsi k nim neměl přístup."
Pokračoval jsem se Satoshim do jedné z jeho laboratoří a cestou ještě dodal.
"Skopírovat jeden papír by nebyla otázka ani vteřiny, ale skopírovat na reiatsu citlivý papír, u kterého nechceme riskovat jakékoliv poškození... To už zabere minutku nebo dvě"
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Sep 27, 2014 9:23 am

Satoshi
Trochu jsem se pousmál nad znalostmi mého kolegy. To je sice pravda, ale mohli jsme aspoň zúžit výběr. a to už jsme dorazili Dobře, tahle konzole má natažené záznamy z archivu, takže se porozhlédni, já zatím připravím replikátor.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Sep 27, 2014 9:59 pm

Firel
Přistoupil jsem ke konzoli a začal zpaměti malovat ony symboly které byli na papíře, aby měl počítač možnost porovnávat záznamy z archivů.
Mezitím jsem sám hledal něco co by obsahovalo mínění oněch symbolů.
"Ještě než jsem vyrazil sem, jsem měl v plánu s tím zkusit jednu věc. Sledovat svá paraelní já ve vedlejších časovích liniích jak s papírem taktéž zápasí. V nekonečnu možností a rozhodnutí by zaručeně minimálně jedno já našlo správné řešení."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 28, 2014 11:26 am

Satoshi
Pravděpodobně jsi nestudoval moji teorii paralelních časových linií dostatečně pečlivě. odpálkoval jsem návrh Není možné dokázat, že existuje linie natolik podobná jiné, ve které by se odehrávaly naprosto stejné události jako v jiné. Pokud by existovala linie, ve které se jiný Firel snaží tohle rozlousknout, nebylo by možné dostat se za branching point, který by separoval úspěšný a neúspěšný pokus bez provedení pokusu. vysvětlil jsem Pokud jsi obeznámen s touto teorií, měl bys vědět, že bezpodmínečně funguje na principu Schrodingerovy kočky.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 28, 2014 1:19 pm

Firel
"Chápu, ovšem ty teď počítáš jen s tím, že bych se díval do přítomnosti, a sledoval sám sebe, jak se pokouším rozlousknout papír. Kdybych se ovšem podíval do ne příliž vzdálené budoucnosti paraelních časových linií, mohl bych teoreticky vidět správné řešení."
Vyjádřil jsem se k pokusu s kočkou zatímco jsem dál prohledával záznamy.
"Jak se znám, tak nějaké moje já zaručeně sleduje ostatní, jak se pokoušejí papír rozlousknout, už třeba jen z obavy, že by neúspěchem v nějakém časovém limutu mohl dokument zničit."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 28, 2014 11:07 pm

Firel -> Zjistil jsi, že souvislost hmoty a energie byla součást motta Kido Corps. Ale o nich toho v archivech moc nebylo, takže nic konkrétního ses nedozvěděl, pouze že svou filozofii stavěli na tom, že hmota se může měnit v energii a energie na hmotu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 29, 2014 11:01 am

Satoshi
Kdyby bylo nahlížení do budoucna tak jednoduché, nemusel bych přemýšlet o vynálezech a už vůbec ne bádat. Což by znamenalo, že bych ve skutečnosti nic nevynalezl.
začal jsem paradoxním protipříkladem I když je budoucnost blízká, není možné do ní nahlédnout bez jejího ovlivnění a není možné vyloučit, že ovlivnění způsobí právě ztrátu informace, která je hledaná, protože jakožto budoucí informace je nejvíce nestabilní. vysvětlil jsem Každopádně, našel jsi něco?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 30, 2014 2:14 pm

Firel
"Tohle je ale zajímavé, pokud je to, čím se kido corps řídí pravda, dost by to řešilo moje problémy v delších bojích."
"Řekněme, že jsem měl na mysli, sledovat rozhodnutí mích já, která se úspěšně dostala k výsledku, a poté jejich rozhodnutí jen zopakovat." Vyjádřil jsme se ke konverzaci o nahlížení do budoucnosti.
Když se mě poté Satoshi zeptal jestli jsem něco nenašel přímo jsem ho pozval ke konzoli.
"Mám dojem, že potvrzení o tom, že ten papír mám rozložit na duševní částice. Pojď se podívat sám."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Sep 30, 2014 2:41 pm

Myamoto Usagi

Netrvalo dlouho a už jsem stála před starými dobrými kasárnami 12.divize.
Hned jsem se zaměřila na reiatsu, abych tu nemusela pobýhat jako nováček z akademie. Satoshi má evidentně návštěvu....................že se sem Firel ještě nepřestěhoval......
No nevadí aspon můžu navštívit Sakuru o něco dříve. Zajímalo by mě, jestli mě jěště vůbec poznají......nakonec bych přeci jen mohla předstírat, že jsem zelenáč, kterého právě pustili z akademie. Ti dva by mi na to neskočili...ale pár by se jich tu určitě našlo...

Zatím co jsem si začala vymýšlet své nové falešné jméno pro případ, že bych náhodou někoho potkala, zamířila jsem si to tam, kde jsem cítila Sakuřino reiatsu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Oct 01, 2014 1:11 pm

What a beautiful blank post...

Satoshi
Šel jsem tedy směrem ke konzoli. Máš pravdu, vypadá to, že to bude minimálně krok k řešení. Chceš to zkusit přímo, nebo to zkusíme na tom co vypadne z replikátoru? zeptal jsem se a vtom jsem ucítil disturbance in the force Hm... zpátky, co?

Random new NPC that doesn't know Mya so she can play someone else
Slečno? Co zde pohledáváte?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Oct 02, 2014 5:24 am

Myamoto Usagi

Neušla jsem sice ještě ani několik metrů, ale již jsem neušla něčí pozornosti.
Zdá se, že mě nezná ani nepoznává...skvělé! Reiatsu jsem měla už ztlumené, takže jsem jen nahodila nervozní a naprosto ztracený výraz. Ehm...já?............poslali mě za Koizuki-san. J..jmenuji se Naoko Nakashi. Právě mě sem přiděli z akademie....ale nějak jsem tu zabloudila. Nevíte, kde bych jí mohla najít? Prosím, moc by jste mi tím pomohl.
Na to jsem mu předvedla své nejlepší psí oči. Ovšem vnitřně jsem se smála.
Jak mi tohle chybělo! Gotei 13, shinigami...stále stejné i když novější budovy...prostě nádhera...............Čas strávený v osamění nebo jen společnosti hollow se na mě asi podepsal víc než jsem myslela......i když né všechno bylo úplně na škodu...díky tomu pozměněnému reiatsu budu moct hrát svou šarádu o něco déle, protože podle něj mě ani Sakura nepozná.
Je hezké být zase zpět....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Oct 02, 2014 10:44 am

Ran Damu (hopefully, you get the joke)
Ach tak, vítám vám, Nakashi-san, mé jméno je Ran Damu. představil se random NPC Ach, Koizuki-san... ano, ta zde pobývá, ale proč chcete mluvit s ní? vyzvídal stále dále

Sakura
Procházela jsem se kolem na své obvyklé kontrolní pochůzce po všech branchích divize, když vtom jsem zaslechla rozhovor. Přirozená zvědavost mi nedala, takže jsem se přiblížila a vydala jsem se na průzkum. Tam jsem zahlédla Random NPC a nějakou dívku. T-Ta šála!
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Oct 07, 2014 11:43 am

Myamoto Usagi

Ten je ještě mín vnímavý, než jsem původně předpokládala...
Zatvařila jsem nechápavě. No chci s ní mluvit, jelikož mě za ní poslali...rozkaz je přeci jen rozkaz....takže kde jí mohu najít? Nemá tohle být náhodou 12.divize...neboli sídlo těch nejlepší mozků v Gotei 13? Tak proč si připadám jako bych mluvila do dubu...?
Snad má jen špatný den a já mimořádnou smůlu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Oct 07, 2014 2:08 pm

Firel
Na Satoshiho otázku, jestli to chci rovnou vyzkoušet nebo počkám jsem jen odpověděl:
"Samozřejmě že počkám, až co vypadne z replikátoru. A to nemluvím o tom, že napřed začnu zkoušet vytváření objektů z energie. Nemám totiž zatím ani ponětí, kolik energie lze z hmoty získat... Kdo ví, třeba bych při pokusu o rozložení dopisu na energii mohl vyhodit seireitei do vzduchu."
Nechal jsem konzoly tedy být tak jak je. mohla by se ještě hodit.
"Hurá do nezničitelné místnosti. pro testování."
Prohlásil jsem a čekal, kam mě Satoshi zavede.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Oct 08, 2014 12:59 pm

Satoshi
Pousmál jsem se. Už velmi dobře znáš postup pro provádění perfektního provedení. odvětil jsem na poznámku o nejslavnější místnosti celé Seiretei Dobře, replikace bude velmi brzo. Je to poměrně složitá struktura. poznamenal jsem při sledování toho, co vypadlo při replikaci na obrazovce

Ran Damu
Ach, rozkaz. Dobrá, rozkazy se musí plnit. Takže ano, měla by být někde tady.
takže opět Mya dostala velmi užitečnou informaci, ale vtom se objevila ta, kterou vidět chtěla.

Sakura
Hehe. pousmála jsem se To už stačí, nech našeho hosta. přikázala jsem členovi Promiň, tohle je prototypní homunculus, který má naprogramovanou náhodnou povahu, dnes to vypadá na méně inteligentní článek. pronesla jsem se svým signaturním úsměvem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Oct 08, 2014 1:29 pm

Myamoto Usagi

My o vlku a... Byla jsem k ní zády, ale nebylo pochyb, že je to ona. Aha, tím se mnohé vysvětluje... Zaujatě jsem si ho začala důkladněji prohlížet. ...musím přiznat, že už jsem začínala mít docela obavy, jestli náhodou nějaký nevyvedený experiment nesnížil zdejší inteligenci. Dodala jsem spíše v žertu. Tak co jak se daří, Sakuro?
Už je to opravdu hodně dávno, co jsme se naposledy viděli...

Otočila jsem se k ní již s úsměvem od ucha k uchu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 08, 2014 9:47 pm

K Usagi doletěl pekelný motýl, který jí sdělil, že se má připravit na misi. Mělo jít o rutinní obhlídku okolí Seireitei směrem do hor na Severu. Bylo doporučeno se teple obléct.

Pokračuj --> ZDE
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 15, 2014 12:13 pm

Firel
"to je pochopitelné, proč by nějaký papír nemohl mít jednu z nejkomplikovanějších struktur jaké jsme kdy viděli." Poznamenal jsem ke stavbě papíru zatímco jsem byl na cestě do místnosti.
"Teď mě napadá... proč si neuděláme zbroje ze stejného materiálu jako je tahle místnost?"
Zeptal jsem se naprázdno v místnosti, věděl jsem že mě Satoshi uslyší.
Když jsem dorazil do středu místnosti, počkal jsem až se za mnou zavřou dveře, a poté jsem začal koncentrovat svoje reiatsu otevřené dlani před sebou.
začal jsem vytvořením bariéry, u které jsem neustále zvyšoval hustotu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Oct 16, 2014 10:36 am

Eh, wut? Mě se neobjevil nový post dokud nenapsal Firel o.O

Sakura
Pousmála jsem se stejně při pohledu na svoji dlouho ztracenou přítelkyni. To by se nemohlo stát. pousmála jsem se více a pomkrla, přece jenom Mya sama věděla, co Satoshi dokáže a reverze jakéhokoliv bad statusu by pro něj nebyl žádný problém. Chyběla jsi nám. posmutněle jsem začala Jsem moc ráda, že jsi zpátky. dodala jsem ještě se slzami na krajíčku. Bylo to velmi dojemné vidět Myu po tak dlouhé době.

Satoshi
Replikace mezitím byla dokončena, takže jsem vešel za Firelem s cílem repliku předat. Protože by vytvoření jedinné zbroje zruinovalo finanční situaci jakékoliv divize. pragmaticky jsem odvětil a předal objekt zájmu majiteli.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Oct 17, 2014 12:00 am

Myamoto Usagi

Vy jste mi taky chyběli. Cítila jsem jen nefalšovanou radost a s vědomím toho, že už nejsem kapitánka, která by měla aspoň vyzařovat jistou dávku důstojnosti, elegance a dalších nesmyslů, jsem jí pevně objala. Ani nevíte, jak moc. Pak jsem jí pustila ze svého sevření a z rukávu jsem vytáhla dokument od vrchního kapitána. A budeš ještě raději, až ti povím, že jsem zpátky i ve 12. divizi? Zeptala jsem se a s úsměvem jsem jí podala ten kus papíru, který mě opravňoval si opět nastěhovat věci do jednoho z místních pokojů.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Oct 17, 2014 10:55 am

Sakura
Než jsem se mohla vzpamatovat z obejmutí, tak přišla další bomba. O-Opravdu?! vykřikla jsem To je fantastické! byla jsem opravdu ráda, tolik šťastných zpráv jsem už dlouho nezažila. Pak jsem se trochu oklepala a odkašlala jsem si Vítej doma.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down