Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize

+5
Firel
Satoshi
Eshen
Aki
Red
9 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

12. divize - Stránka 3 Empty Re: 12. divize

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Oct 19, 2014 1:44 pm

Myamoto Usagi

Díky. Bylo jediné, co jsem stihla říci, než k nám doletěl pekelný motýl, který mi předal informace o misi a tak dokonale zkazil mou radost z toho, že jsem opět doma.
Nejsem tady ani pár minut a už mám zase zmizet....jak typické... Povdechla jsem si.
Promiň Sakuro, ale vrchní kapitán si chce pravděpodobně ověřit, jak na tom jsem, takže mě rovnou přidělil na misi...........za chvilku tam mám být, takže mohla by jsi mi prosím aspoň přidělit pokoj? Ráda bych se již vracela do svého a taky se někde potřebuji převléknout do toho shinigami úboru, abych zase zapadala mezi masy Gotei 13.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Oct 20, 2014 11:33 am

Sakura
To se zase musíme rozloučit? smutně jsem si pomyslela, ale nedalo se nic dělat. Dobře. snažila jsem se zakrýt zklamání Myslím, že tvůj bývalý pokoj je stále k dispozici. začala jsem Chtěla bys jej zpět? zeptala jsem se
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Oct 21, 2014 10:55 am

Myamoto Usagi

Kombinace zprávy, že je můj přestarý pokoj stále volný a špatného zakrývání Sakuřina zklamání mi opět zvedla nádladu. Takovou nabídku přeci nemohu odmítnout. Usmála jsem se. Aspoň tím ušetřím drahocený čas... Po cestě k bráně se budu stejně muset ještě stavit v jednom obchodě...bez karet bych na misi jít nemohla....to by bylo šílené.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 23, 2014 9:32 pm

Firel -> Furt nevím, cos to vlastně dělal, ale výsledek byl vlastně stejný, jako když bys zvyšoval reiatsu okolo sebe, akorát to bylo zaměřeno pouze do jednoho bodu, takže bylo těžší to kontrolovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 29, 2014 10:41 am

Firel
Zhušťoval jsem reiatsu v jednom bodě tak dlouho, až se z toho začalo stávat nestabilní cosi.
Pomalu jsem převzal papír od Satoshiho a pokračoval jsem s manipulací čehosi.
Soustředil jsem se v mysli na obraz krystalické struktury, do které jsem chtěl nyní již agresivně blikající cosi vytvarovat.
"Pokud by všechno prošlo tak jak doufám, budeme z toho mít krásný azurový krystal se strukturou křemene. A pokud ne... tak jsem rád že jsem v nezničitelné místnosti."
Poté jsem nad cosi ve tvaru obdélníku dal levou dlaň a pomalu jsem s ní tvaroval krystal. Nechtěl jsem aby se krystal vytvaroval zcela náhodně, to by mě taky mohlo přizabít.
"Pokud je tedy vytvoření toho materiálu takový problém, jak to že ty těch místností máš několik."
Navázal jsem ještě na Satoshiho poznámku k brnění z nezničitelného materiálu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 29, 2014 12:20 pm

Firel -> Všechno nešlo tak, jak jsi doufal. Nejdřív se ti zdálo, že by se ti mohlo podařit krystal vytvořit, ale v následující sekundě už jsi ztratil nad energií koncentrovanou ve své ruce kontrolu. Následoval výbuch, který zasáhl všechno, co v místnosti nebylo nezničitelné. Bylo to, jako by tebe i všechno, co tam bylo, zasáhlo útočné kido stejné síly, jakou jsi v ruce koncentroval.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Oct 29, 2014 3:47 pm

Satoshi
Nechal jsem Firela provádět jeho pokus a odpověděl jsem. Samozřejmě, že pro mě jen to nejlepší, takže se nebojím vydávat finance na tohle. A pak... přišel výbuch. Odkašlal jsem zbytek prachu. Ehm, tohle se asi nemělo stát?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Nov 05, 2014 8:55 am

Firel
Krystal vypadal že by chtěl existovat... a pak si to rozmyslel.
Svým způsobem jsem měl štěstí. Kdyby jedna část byla hmotná a ta druhá explodovala, pravděpodobně by to roztrhalo všechny v místnosti.
Když prach usedl a já zjistil, že moje preventivní opatření proti "To da face" explozím jsou fuč byl jsem rád že moje ruce jsou v pořádku, až na neskutečné množství krve a popálenin.
"Bmua ha ha ha" Musel jsem se zasmát když Satoshi řekl že tohle se stát nemělo.
"Souhlasím, že by bylo milé, kdyby ten výbuch nebyl tak drastický, ale na druhou stranu se těším až budu nepřátelům vyhazovat do vzduchu jejich vlastní oblečení. Nebo si přinejmenším připravím pár vysoce výbušných krystalů. Navíc by bylo divné, kdyby to aspoň jednou nebouchlo."
Řekl jsem si, že vytváření hmoty z energie je docela precizní práce a raději jsem vzal repliku papíru obnovil svoje protiexplozivní bariéry a pustil se do pomalého uvolňování papíru.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 05, 2014 2:54 pm

Firel -> Postupně jsi papír roztrhával na maličké kousky, ale pořád to byly hmotné kousky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 06, 2014 7:40 am

Firel
Pomalu jsem roztrhal papír na téměř nic, což byl taky důvod proč jsem si nechal pořídit kopii, se kterou jsem proces začal.
Když mi kousky papíru létaly nad dlaní, začal jsem se soustředit na jednotlivé kousky.
Napřed jsem do papírku pustil trochu svého reiatsu, což šlo trochu špatně kvůli popáleninám, a poté jsem se snažil směrovat duševní částice mého reiatsu tak, aby se spojili s částicemi v papíru a poté převzít kontrolu nad částicemi v papíru.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Nov 06, 2014 9:47 am

Satoshi
Sledoval jsem co Firel provádí. Jsi si jistý, že dekompozice papíru bylo to, co jsi chtěl provést? zeptal jsem se, protože to nevypadlo jako něco, co by chtělo fungovat Chápu, že zkusit se má všechno, ale dekompozitovat něco, co by mělo zůstat v celku se mi nezdá jako něco, co by mělo fungovat.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Nov 07, 2014 3:46 pm

Firel
Když Satoshi komentoval můj styl rozkládání na částice musel jsem se pousmát.
"Sohlasím... Taky jsem původně nechtěl aby se to roztrhalo, chtěl jsem to jen pomalu rozkládat. Ovšem tohle je lepší, než kdyby se celá energie papíru měla najednou uvolnit. Zatím si nedovolím odhadovat co by to provedlo. Kdyby mi to při uvolňování vybuchlo tak je na lepší mít malé kousky."
Aspoň do chvíle než všechny malé kousky vybuchnou najednou.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Nov 07, 2014 7:23 pm

Firel -> Zatím ti to, o co ses snažil, vůbec nešlo. Jestli by to šlo jinou metodou, nebo jsi prostě nebyl na dostatečné úrovni, to jsi nedokázal odhadnout.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Nov 09, 2014 11:01 am

Firel
Rozkládání nešlo podle plánu.
"Poznámka: Navazování vlastních duševních částic na částice hmoty za účelem následného roztrhání vazeb mezi částicemi papíru se zdá jako špatné řešení. Mohlo by to být použitelné řešení na něco, co je mezi stavy energie a hmoty."
Podíval jsem se na cáry papíru, které mi poletovali před očima a pospojoval je zase zpátky.
Bylo mi jasné že když se papír roztrhal tak kousky nebudou držet při sobě, proto jsem je na místech, kde se oddělili, pospojoval trochou svých částic.
Maximálně jsem se soustředil na strukturu duševních částic. Chtěl jsem vytvořit krychlovou mřížku kolem odtržených částí. Pokud by se to povedlo, papír by vypadal jako sešitý dohromady a jednotlivé kousky by drželi pohromadě díky vazbám v krychlové mřížce.
"Nemůžu si pomoct, ale začínám mít dojem že kido corps jsou quincy."
Řekl jsem Satoshiho směrem a dál se soustředil.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 09, 2014 12:27 pm

Firel -> Udělal jsi z papírových kousků podivnou zmuchlanou kouli papíru, která ale zatím aspoň držela při sobě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Nov 10, 2014 10:35 am

Satoshi
To je klidně možné.
odvětil jsem Neřekl bych, že vstupní zkoušky závisí na tom, jakou má vstupující rasu. vtipně jsem poznamenal Ovšem když už jsi to naznačil, je možné, že použití jejich technik by stálo za pokus.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 10, 2014 8:08 pm

Firel
"To jsem svým způsobem zkoušel. Navázal jsem svoje reiryoku na částice papíru a nefungovalo to. A kontrolovat částice jako takové by se mohlo ošklivě vymknout kontrole. Sám víš jak nebezpečné jsou techniky quincy tady v soul society" Odvětil jsem Satoshimu a dál zkoumal svojí papírovou kouli.
"Tohle jsem dal dohromady, když jsem vytvořil vazbu mezi krajními částicemi papíru a svými částicemi. řekl jsem si, že kdybych vytvořil mřížku z mích částic kolem částic uzavřených ve hmotě, mohl bych vazby v hmotě přerušit a získat tím volné duševní částice."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Nov 11, 2014 9:30 am

Satoshi
Neříkám, že se mi tyhle pokusy nelíbí.
začal jsem Ale nechtěl jsi náhodou se dostat k podstatě informací skrytých v této struktuře? zeptal jsem na poměrně podstatnou věc, na kterou jsme pomalu zapomínali
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 13, 2014 11:23 pm

Firel
Satoshi se najednou zmínil o původním plánu, zjistit informace uložené v papíře.
"Ano, a stále se pokouším k tomu dostat. Ty dva symboly na papíře měli jediné pojení. A tím bolo kido corps. Jsem celkem přesvědčen o tom, že rozložit papír na energii by informace ukázalo, za předpokladu že se opravdu jedná o informace, které bych správným procesem měl získat."
Dopověděl jsem a chvíli se dál soustředil na tvoření vazeb v papíru, chtěl jsem z té koule udělat zase "normální", rovný papír. Toho jsem chtěl docílit ovládáním svých vazeb. I když se z mích částic teoreticky stala hmota, pořád to byli moje částice a já nad nimi měl mít kontrolu.
"Dále je tu také možnost, že ty informace nejsou určeny pro mě, ale že se jedná o jakýsi test, a jeho úspěšné složení informuje někoho, někde o tom, že test byl splněn. V daném případě bych byl kontaktován později."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 20, 2014 9:04 pm

Firel -> Papír, který i vytvořil, nevypadal už tak hezky jako před tím, než jsi ho roztrhal, ale měl aspoň přibližně podobný tvar.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 20, 2014 9:26 pm

Firel
"Co se experimentování týče má jednu dobrou zprávu, jsem schopen vytvořit jednoduché vazby mezi duševními částicemi a nadále tyto vazby ovládat." Řekl jsem nahlas pro případ, že by mě Satoshi přestal vnímat a zapnul záznamník, který automaticky zaznamenával dění v místnosti.
Chvilku jsem se soustředil na vazby v papíru a díky tomu nechal papír trčet ve vzduchu. Rozhodl jsem se znovu zkusit vytvoření krystalu.
Dal jsem ruce před sebe a soustředil plynule svoje reiatsu do krychlových vazeb. Zacházet s částicemi samotnými bez větší praxe bylo značně náročné na mysl, takže další explozi bych svedl na psychickou únavu.
"Schválně zkusím vytvořit pár centimetrů velký krystal, chvilku s ním poletovat ve vzduchu a poté ho zase rozložit."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Nov 21, 2014 10:40 am

Satoshi
Chvíli jsem mlčky sledoval jak se struktura dopisu mění zpět. To, jestli je to dobrá zpráva je velmi subjektivní, i netrénované oko by poznalo, že se ti sice podařilo navrátit vazbu, ale rozhodně ne do původního tvaru. mírnil jsem trochu nadšení Pokud se ti úplně nepodaří navrátit původní strukturu bude to znamenat. že existuje možnost, že informace extrahovaná nebude úplně správná.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 27, 2014 5:05 pm

Firel
"Pořád se jen učím, a pomalu zkouším. Kdybych se vrhl rovnou na originální papír, nebyla by teď žádná informace, kterou bychom mohl zkusit rozšifrovat." Odpověděl jsem Satoshimu na jeho komentář ohledně vazeb v papíru.
"A souhlasím s tím, že za momentálních okolnosti je malá šance, že by jsem z papíru získal to samé, jako kdyby byl v celku."
Pokračoval jsem v odpovědi zatímco jsem se soustředil na vytvoření malého krystalu z vlastního reiatsu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Feb 02, 2015 9:41 am

Do 12. divize vletěli motýli hned 3. Ten uprostřed nesl zprávu pro kapitána 12. divize... ti další 2 vypadali skoro jako ochranka. Jako kdyby se motýl bál letět do 12. divize... nesl zprávu, že kapitán je žádán do 1. divize
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Feb 02, 2015 10:32 am

Satoshi
Motýl vyrušil při výpočtech, takže se ochranka vskutku hodila, když málem potkal svého stvořitele. Já říkám pořád, že by se obrnění motýli měli už zavést. pronesl jsem si pro sebe a vyslechl zprávu V první divizi? Co by mohl Razaki chtít po tak dlouhé době klidu? pocit zvědavosti mne poměrně ovládl a tak jsem se rozhodl uposlechnout výzvy.

Btw, napsal jsi do košového threadu místo toho nového =D

Naposledy upravil Satoshi dne Mon Feb 02, 2015 10:33 am, celkově upraveno 1 krát
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down