Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+14
Miss_Atlantis
Misman
Tertaxka
Suki
Firel
Nawaki
Aki
Mishkenzie
Solas
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Satoshi
dead wind
Red
18 posters

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Goto down

1. divize - Stránka 12 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Red Tue Apr 01, 2014 3:38 pm

Mya > "Vydržte, podívám se," řekl, znovu vstal ze židle a otočil se k velké skříni, kterou měl za zády. Otevřel jeden ze šuplíků a začal hledat nějaké složky. Nakonec jednu vytáhl, olízl si ukazováček a začal v ní listovat.
"Hmmm, bohužel," řekl a ukázal Usagi papír. "V devítce se zabydlel tento bělovlasý chlapec," poklepal ukazováčkem na fotku nějakého člena první divize. "Ale prý máme volnou devatenáctku, kdyby jste chtěla." Znovu vrátil papíry tam, odkud je vytáhl a vrátil se ke stolu. "Pokud uvidíte drobnou dívku zahalenou v černé, které říkají Tenma, našla jste jí. Většinou se někde potuluje, ale když jí potřebuju, je vždycky po mém boku. Pokud by jste jí chtěla poznat, můžete přijít třeba za hodinu. Já už bych to nějak zařídil. Nicméně, já jsem svým důstojníkům vždycky otevřený se vším. Pokud něco budete potřebovat, nemusíte se bát, přijít s tím za mnou."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Apr 01, 2014 4:02 pm

Myamoto Usagi

Devatenácka bude určitě více než dostačující. Promluvila jsem, zatímco jsem si pozorně prohlížela fotku bělovlasého chlapce. Aspon po těch x letech budu mít jiné číslo pokoje.....změna je přeci život...v našem případě posmrtný život...
Opět jsem se narovnala, když kapitán zamířil ke svému stolu.
Takže Tenma...o té vím ještě méně, než tady o panu záhadném...a to se mi nelíbí... Někoho takového určitě nepřehlédnu. Pokud mě tedy omluvíte, so-taichou. Uklonila jsem se. Půjdu se zabydlet. Na to jsem se otočila a vyrazila jsem z kanceláře.
Hra začala... Napadlo mě, když se za mnou zavřeli dveře.
Takže...prvně bude nejrozumnější si dojít pro věci...teda pokud je Yoshiro už všechny nestačil najít a vyházet...

Jestliže mě nic nezastavilo ------> 9.divize
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Apr 12, 2014 11:59 pm

<---- 10. divize
Kioshi Hikaku

Konečně byl téměř na konci své cesty, doufal, že až to zde dokončí, půjde si odpočinout. Něco mu al říkalo, že tomu tak nebude. Celou cestu sem se uklidňoval, nehodlal na nového vrchního kapitána udělat špatný dojem. Netušil jak vypadá, ani jak je starý, jenom věděl, že na pomyslném trůnu už nesedí Izanagi. Vlastně se na setkání celkem těšil. Tedy pokud se s ním měl setkat. Hlášení o misi by mohl předat vlastně komukoliv. Po té co se přihnal k místu kousek od hlavní brány, zvolil pomalejší tempo. Mířil ke kanceláři kapitána a čekal zda ho někdo cestou zastaví, anebo dojde až k oné kanceláři.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 15, 2014 12:59 pm

Hikaku > Jediný malá zádrhel, který se na Hikakově cestě do kanceláře vrchního kapitána objevil, byl v podobě strážných, kteří kapitána ale nijak dlouho nezdržovali. Hikaku ve své pozici ale nepůsobil ještě tak dlouho, aby si ho dokázali zapamatovat, tak si nejprve museli ověřit jeho totožnost, poté mu otevřeli dveře a s omluvou za zdržování ho pustili dovnitř. Byla to ale jejich práce. 
Další cesta se obešla bez problémů. Když kapitán sedmé divize vešel dovnitř, uviděl za stolem sedět staršího muže. Něco sepisoval. Když si ale všiml, že má návštěvu v podobě kapitána, postavil se. "Dobrý den, kapitáne," pozdravil Hikaka a rukou mu ukázal na židli před svým stolem. "Jaké záležitosti vás ke mně přivádí?"
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Apr 15, 2014 4:02 pm

Kioshi Hikaku

"Děkuji pánové. A to je v pořádku, nemusíte se omlouvat." Řekl strážím po tom co jej pustli dál. Náladu už měl lepší, tudíž už ho stráže tolik nerozhodili. Když vešel do kanceláře, nemusel na nic dlouho čekat. Kapitán mu byl na první pohled celkem sympatický. "Dobrý den." Odvětil a posadil se na nabídnuté místo. "V první řadě jsem rád že vás můžu poznat osobně." Usmál se a zahleděl se na své špinavé dlaně. Byl vlastně celý celkem zaneřáděný ze světa lidí. "Omlouvám se za to jak vypadám, ale jdu k vám rovnou z mise z lidského světa. To je důvod proč jsem tady." Trochu se uvolnil a položil si ruce na kolena. "Já a další tři kolegové jsme byli v laboratořích Delta. A celkem mě znepokojilo, co jsme zjistili. "Za prvé, Reimei podle toho co zatím víme naklonovali naši bývalou vrchní kapitánku. Ne tak úplně, ale přeci. Klona zbavili veškerých vzpomínek a prvků její osobnosti. Navíc jí stačí jenom trocha energie jiného duševního tvora a bude schopna ovládat jeho schopnosti, tady alespoň schopnosti podobné." Na okamžik se ztišil, aby kapitán vše dokázal vstřebat. "Vím nezní to hezky, ale je toho víc. Zásoby jejího reiatsu můžou překonat veškeré kapitány." Tohle bylo vše co bylo potřeba znát ohledně klonu. Víc se jistě dozví z deníku, který se teď nachází ve desáté divizi. "Řekl jsem Reimaei, ale možná to neudělali tak úplně oni. Našli jsme deník i uniformu shinigamiho z dvanácté divize, který pro onen výzkum udělal opravdu hodně, myslím že Reimei jenom využil k tomu aby svých cílů dosáhl rychleji." Hikaku se párkrát nadechl aby nabral nový dech. "Dále jsme zajistili podivný vynález, který teď bude zkoumat dvanáctá divize a deník, který jsem přenechal divizi desáté, byl poněkud nečitelný a myslím že oni by z něj mohli dostat víc, další informace tedy najdete v něm. Laboratoře Delta byli zničeny se vším co se v nich nacházelo. Členové Reimei i jakési podivné znetvořené bytosti, se kterýma asi nevycházeli." Zamyslel se nad tím zda to bylo vše a ještě si na něco vzpomněl. "Nakao Kamihara a Hideyoshi Tokugawa a ještě nějaký Tondasaki, příjmení posledního nebylo možno najít. Tyhle jména zaměstnanců jsme našli v tamní databázi. Omlouvám se, že je toho tolik, ale kdo ví za jak dlouho a po jakých částech by se to k vám vše dostalo." Dále už jen mlčky seděl.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Apr 18, 2014 8:56 pm

Hikaku > Kapitán poslouchal Hikaka a protože byl slušný vrchní kapitán, tak mu neskákal do řeči. I nadřízený musí respektovat svoje podřízené, jinak oni nebudou respektovat jeho. Když Hikaku domluvil, Saitou si odkašlal. "Děkuji za hlášení kapitáne, Kioshi. Také jsem rád, že vás mohu poznat," řekl a posadil se na roh svého stolu. "Nicméně," začal trochu nelíbivým tónem. "Hlášení se většinou sepisuje, až pak se podává, aby se mohlo archivovat." Jeho přísný výraz nakonec ale zmizel. "Ale nebojte se, nemusíte na to spěchat. Jsem sice starý, ale moje paměť není úplně děravá, takže si to prozatím zapamatuji. Až budete mít čas, tak to sepište na papír a  doneste mi to."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Apr 18, 2014 10:45 pm

Kioshi Hikaku

Cítil se docela trapně. "To víte, jsem v tomhle svým způsobem ještě nový. Omlouvám se tedy, a když dovolíte, vydám se do svých kasáren, dát se trochu do pořádku a sepsat ono hlášení." Zvedl se ze židle, mírně se uklonil a pomalým krokem zamířil k východu. "Zajímavý muž." Jakmile opustil kancelář a následně i prostory divize, na chvíli se zastavil a nasál plné plíce čerstvého vzduchu. Zamyslel se nad tím, jak na tom asi je Inari a jak asi zapůsobil na své společníky v laboratořích. Bylo na čase jít domů.

---> Kasárny 7. divize
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 28, 2014 6:42 pm

Izumi Razaki

Cestou z nemocnice jsem se ještě zastavil ve 3. divizi dát si sprchu a čisté se obléct, učesat a ostatní Yoshirovské věci. (ano, Razaki má v kanceláři sprchu, deal with it). Dokonce jsem si vzal i svoje čerstvě vyžehlené haori. Celkem pomalu jsem vešel do budovy 1. divize. Měl jsem pár věcí, na které jsem se chtěl našeho vrchního kapitána zeptat. Došel jsem až k jeho minionům. "Zdravím... rád bych mluvil s vrchním kapitánem, pokud je to možné..." řekl jsem jim.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Apr 28, 2014 6:49 pm

Razaki > Minioni se na Razakiho podívali a okamžitě u otevřeli dveře. Kapitán třetí divize měl jistou pověst a oni si nejspíš nechtěli ověřovat, jestli je založená na pravdě. "Vítejte, kapitáne Izumi. Můžete vstoupit," řekl jeden z nich a jak se klaněl, tak mu z čela sjela kapka potu. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 28, 2014 6:58 pm

Izumi Razaki

Nevěděl jsem, co to do nich vjelo. Byl sjem přece veskrze milý a příjemný člověk. Nikdy jsem neublížil živé duši... tedy pokud nebyla otevřeně nepřátelská k Seireitei, 3. divizi, mé rodině nebo neměl hloupé řeči. Pokrčil jsem nad tím rameny. Kývnutím jsme poděkoval a vstoupil dovnitř. Zajímavé... když jsem nepočítal tu hrstku porad kde jsem byl, svoje jmenování a ten případ kdy jsem se vrátil s Hueco Mundo tak jsem tu vlastně jindy nikdy nebyl. Naposledy to vlastně bylo za panování Izanagiho, když vymyslel tu nepříliš úspěšnou hru s tím reiatsu sliz-míčem. Teď tu však neseděla ani Sei, ani Izanagi, ale nějaký divný chlap, kterého jsem nikdy neviděl. Samozřejmě jsem o něm věděl z dokumentace, ale nikdy jsem ho neviděl. Jeho jmenování pro mě byla celkem záhada. "Zdravím, kapitáne... směl bych vás připravit o trochu času?" řekl jsem. Těžko se mi hledala výrazně uctivější slova, když jsem mluvil s někým, kdo se vynořil ze stínů, ale i tak jsem neměl důvod jednat jinak než zdvořile. Přeci jen to byl stále vrchní kapitán a jeho pozice si nějakou úctu zasloužila.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Apr 28, 2014 7:03 pm

Razaki > "Ach, kapitán Izumi," ozvalo se od stolu. Kapitán komandér Gotei 13 se narovnal v celé své majestátnosti. Byl pěkně upravený, učesaný, dokonce i vousy měl symetricky zastřižené. Stejně jako Razaki, měl vyžehlené haori, prostě kapitán jako ze škatulky. "My dva jsme ještě neměli šanci potřást si rukou," řekl, obešel stůl a šel naproti kapitánovi třetí divize. Když byl v jeho dostatečné blízkosti, natáhl ruku, a pokud mu jí Razaki taky nabídl, vrchní kapitán jí pevně stiskl a potřásl s ní. 
"Copak vás ke mně přivádí, kapitáne Izumi?" 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 28, 2014 7:18 pm

Izumi Razaki

Potřásl jsem si tedy s kapitánem rukou. Byla to slušnost. Samozřejmě jsme mohl být paranoidní a myslet si, že dotykem ruky na mě uvrhne nějaké zlé kouzlo, ale nebyl jsem zase tak paranoidní. "Obávám se, kapitáne, že nesrovnalosti... " řekl jsem. "Jistě o mě víte, kapitáne, že jsem poměrně úspěšný úředník a vedu si záznamy o všem možném... i nemožném. A většina dokumentů si taky dřív nebo později najde cestu ke mě..." řekl jsem. "V současné době jsem vás chtěl požádat, zda byste mi mohl osvětlit, čím si jistý Akimoto Maki zasloužil jmenování do pozice 10. divize." přešel jsem rovnou k věci, která mi vrtala hlavou co jsem se vrátil do Seireitei
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Apr 28, 2014 7:31 pm

Razaki > Kapitán si vyslechl, co měl Razaki na srdci a přikývl. "Dobrá," začal a pokynul mu rukou, že se může posadit naproti němu u stolu. Sám si šel taky sednout. 
"Jistě víte o tom, že naše momentální situace není zrovna ideální. Přišli jsme o spoustu dobrých a silných vojáků." Na chvíli se sám přerušil zakašláním. "Kapitáne, to co vám teď řeknu, zatím nesmí opustit tuhle místnost, rozumíme si? Nechci vám to dávat rozkazem, věřím, že jste rozumný muž a na chvíli to dokážete udržet jako tajemství." Zcela vážně se podíval na Razakiho. "Mám jisté informace o tom, že rukongaiská mafie se začala rozrůstat. Jsou velmi nebezpeční a mají své lidi všude. Nedivil bych se, kdyby měli svoje špehy i ve vaší divizi. Bojím se toho, že by se mohli pokusit svrhnout třináct obranných divizí. Jsem si jistý tím, že by to nedokázali, přeci jen, z informací, které máme, víme, že jejich síla není v meči, ale jednoznačně by to byl masakr. Nejspíš by to odnesli i nevinné duše. Chtěl bych tomu předejít tím, že jim vyšleme zprávu. A to takovou, že jsme silná organizace. Akimoto Maki svoji pozici získal, protože už dlouhá léta slouží Gotei 13. Má nějaké vroubky v historii, ale kdo ne, že kapitáne?" zeptal se a trošku se zamračil. "Myslím, že opovržení, které musel snášet, pro něj bylo dostatečným trestem. I teď se na něj spousta lidí dívá přes prsty. Ale dělá všechno proto, aby si znovu získal respekt a já se rozhodl dát mu šanci. Nejen kvůli němu, ale i kvůli bezpečí celého Seireitei a Rukongaie. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 28, 2014 8:55 pm

Izumi Razaki

Vyslechl jsem si důsledně, co mi chtěl kapitán říct. Čátečně to sice dávalo smysl, byť mi přišlo, že silně přeceňuje možnosti oné mafie, ale třeba věděl něco, co jsem nevěděl. "Pokud je ta mafie tak mocná, jak říkáte, proč nesvoláte poradu kapitánů a nevyšleme jim nějakou opravdovou zprávu, jako například je všechny zabít... celkem to funguje..." řekl jsem. Upřímně jsme o mafii nevěděl příliš, ale to se rozhodně změní. Hodlal jsem kontaktovat svoje spojky a něco zjistit. "Nicméně musít uznat, že i vaše objevení ve funkci kapitána 1. divize bylo... nečekané... při nejmenším... stejně jako vaše ustanovení kapitána 10. divize... nerad bych předstíral že vím jak dělat vaší práci, ale možná byste mohl zvážit zapojit ostatní kapitány do dění Gotei 13... mnoho shinigami ani neví, že existujete..." řekl jsem. Byla to jen zdvořilostní formule, samozřejmě jsem věděl jak dělat jeho práci...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Apr 28, 2014 9:52 pm

Razaki > "Právě proto, že je mafie tak mocná, kapitáne Izumi. Není to tak jednoduché, jak si myslíte. Ne všechno jde jen tak zapíchnout mečem a navždy umlčet. Stačil by jeden špatný krok a důsledek by mohl být velmi špatný. Kdybych svolal poradu a ven se dostalo slovo, že o nich víme, okamžitě by se něco začalo dít. To, že si myslí, že o nich nevíme, je naše výhoda. Nemyslete si, že tu jen tak sedím a čtu si. Až budu připraven vydat rozkazy, kapitánskou poradu svolám." Kapitán nebyl překvapen tím, že Razaki vytáhl i jeho zvolení do funkce. Znovu si odkašlal, tentokrát do zdobeného kapesníčku. 
"Co se týká mého nástupu do funkce, kapitáne Izumi," začal a oběma lokty se opřel o stůl, aby byl Razakimu trochu blíž a mohl se mu podívat do očí. "To je něco, co se vás netýká. Pokud s tím máte nějaký problém, můžete zkusit navštívit Centrálu 46. Určitě vás tam rádi uvidí."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 28, 2014 10:05 pm

Izumi Razaki

Váhal jsem nad jeho slovy. Komu člověk mohl věřit, když ne ostatním kapitánům Gotei 13. Těžko uvěřit, že by některý z nich mohl být ve skutečnosti zrádce nebo tak něco. Ale pravda byla ta, že opatrnost byla asi na místě, pokud šlo o organizaci evidentně tak mocnou, jak kapitán říkal. "Bez urážky kapitáne, ale centrála 46 je přežitek staré éry. Stejně nespolehlivá jako je nepotřebná... nicméně nebylo to míněno jako urážka. Chtěl jsem tím jen naznačit, že jste momentálně tak trochu stínová figura. Mám z toho trochu obavy. Jistě máte svoje důvody proč tomu tak je, ale stejně bych se vás rád zeptal, proč stojíte na první pohled v ústraní, samozřejmě pochopím pokud je to tajemství..." řekl jsem. Opravdu jsem nechápal, proč ještě dnes potřebujem centrálu, která byla bezzubá a všeobecně nepříliš respektovaná.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Apr 28, 2014 10:12 pm

Razaki > "Ale kdepak, žádné tajemství to není," začal. "Ačkoliv se to tak může zdát, tak nestojím v ústraní, kapitáne. Jen se tolik neukazuji na veřejnosti. Bohužel, bývalý kapitán Kentaro mi tu zanechal spoustu práce. Mám méně volného času, než jsem čekal. Víte jak dlouho jsem musel řešit nějakou pitomost s míčem potlačující reiatsu? To bylo víc papírování, než bych si přál, nechápu, jak ho něco takového vůbec mohlo napadnout," řekl a na konci věty se zasmál. "Velení třinácti obranným divizím není žádná hra, bohužel. Kentaro-san si zřejmě myslel, že ano."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 28, 2014 10:19 pm

Izumi Razaki

"Dovedu si to živě představit... " odpověděl jsem lakonicky. "Nebudete tomu možná věřit, ale i já mám některé papírování, které se protahuje déle, než bych rád... možná vás to překvapí, ale ani já jsem zatím nedokázal vyřešit problém s jedním grillem..." řekl jsem. To už ale bylo jen bezduché tlachání. "Inu, dobrá tedy... děkuju za váš čas, náš rozhovor nepovažuji ani v nejmenším za ztrátu času... " řekl jsem. Nicméně bylo mi jasné, že něco skrývá, jen jsem netušil co. Rozhodně věděl o hodně víc, než kolik řekl...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 29, 2014 5:30 pm

Razaki > Kapitán se na Razakiho usmál a přikývl hlavou. "Rád jsem vás poznal, kapitáne Izumi," řekl, když Razakiho vyprovázel ke dveřím. "Doufám, že se zase brzy potkáme. Přeji vám příjemný zbytek dne," rozloučil se a čekal na to, jestli mu kapitán třetí divize ještě něco řekne, než odejde.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Apr 29, 2014 9:12 pm

Izumi Razaki

"Děkuju kapitáne, i já jsem vás rád poznal, jsem si jistý, že se ještě setkáme, dříve nebo později..." řekl jsem a pokusil se o lehký úsměv. "Pevně doufám, že se vám podaří dát 1. divizi do pořádku, to je něco, co si jistě přejeme všichni." řekl jsem a podíval se na kapitána zvláštním pohledem, který mohl znamenat prakticky cokoliv... a odešel z 1. divizie kdo ví kam...
>>> pryč
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat May 03, 2014 9:26 pm

Akio

Shunpem přisvištěl ke kasárnám první divize. Byl zde již tolikrát a přece jen se mu po té době zdály tak vzdálené.
Pomalu vešel dovnitř, prošel tak důvěrně známými místy, kde jako kapitán strávil tolik času.
Pak se zastavil u sekretářky, kde se ohlásil a následně na vyzvání vstoupil do kanceláře kapitána 1.divize.
Dobrý den, Sotaicho. Ukitake Akio, slyšel jsem, že je po mě sháńka.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat May 03, 2014 9:31 pm

Akio > Když Akio vešel, uviděl, že na balkóně stojí starý vysoký muž a hledí kamsi do dálky. "Ukitake Akio," řekl hlubokým hlasem. "Slyšel jsem, že se pohybujete na území Gotei 13." Nakonec se otočil a přísným pohledem spražil bývalého kapitána třinácté divize. "Víte, proč jsem si vás sem nechal zavolat?" zeptal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat May 03, 2014 9:35 pm

Ukitake Akio

Už delší dobu věděl o tom, že má Gotei 13 nového vrchního kapitána...ženské nakupující kytky byly lepší informační centrum, než měl Satoshi se všemi svými udělátky.(Nadsázka) Nikdy však toho chlapa neviděl na vlastní oči. Až teď a co mohl říci, nelíbil se mu. Měl radši Starou Sei nebo tvrďáka Izanagiho, protože o obou něco věděl. Tenhle byl tajemný jak hrad v Edu.
Upřímně, nemám absolutní tušení, ale hádám, že kvůli pugétům to nebude.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat May 03, 2014 9:48 pm

Akio > Kapitán udělal pár kroků vpřed směrem k Akiovi. "Víte o tom, že bývalá vrchní kapitánka Shounagon k vám měla velmi silný citový vztah? Tedy, nejen k vám. I k dalším. Slyšel jsem, že o vás všech smýšlela jako o svých dětech. Je to celkem patetické. Gotei 13 je vojenská jednotka, ne banda dětí ve školce," řekl a mávl rukou. V tu chvíli se kolem Akia objevily jednotky Omnitsukido a jeden člen mu dokonce v rychlosti vrazil jakýsi náramek na ruku. Akio ucítil podivný pocit slabosti. Nemohl používat svoje kapitánské reiatsu. "Omlouvám se, vím, že nejsem zrovna hostitel roku. Nicméně, abych neodbíhal od tématu. Bývalá vrchní kapitánka vás ochraňovala před všemi vyššími orgány Gotei 13. Určitě vám už došlo, o čem tu vlastně mluvím." Na pravé noze se otočil a zamířil ke svému stolu. "Jsem ve své pozici teprve chvíli, nicméně je potřeba, abych učili několik důležitých kroků. Nebudu tolerovat hollow. I když se jedná o válečné hrdiny, kterým nepochybně jste." 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat May 03, 2014 9:55 pm

Akio

Kolem Akia se objevilo několik jednotek v černých oblečcích. Znal tyhle nepříliš oblíbené jednotky...a něměl je rád. O to víc, když mu připnuli stará známá pouta blokující kapitánské reiatsu.
Hmm...zajímavé...jsem toho dojmu, že už nejsem součást Gotei 13, nebo snad ano? Zamračil se. Cítil že tohle bylo vážné...věděl dlouhou dobu, že nad ním Sei držela ochrannou ruku, ale nikdy by nečekal, že se po jejím zmizení na něho vrhnou.
Ano musím uznat, že tuhle organizaci jsem pomohl vytáhnout ze srabu vícekrát než vy máte šedivých vlasů Sotaicho...jméno jsem asi přeslechl... Trochu to v něm bublalo. Doufal, že tohle si už vyjasnili a jeho nenapadalo co udělat. Kdyby se vzpouzel, mohl maximálně přitížit svým blízkým, takže se rozhodl zatím spolupracovat.
A co mám očekávat teď? Soud? Popravu? Řekl suše.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down