Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+14
Miss_Atlantis
Misman
Tertaxka
Suki
Firel
Nawaki
Aki
Mishkenzie
Solas
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Satoshi
dead wind
Red
18 posters

Strana 11 z 17 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

Goto down

1. divize - Stránka 11 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Aki Sat Feb 22, 2014 9:40 am

Aki Maki

Opět se jen tak usmíval a pozoroval vrchního kapitána. Po povolení k odchodu pouze přikývnul a shunpem zmizel z místnosti. Za dveřma se ale ještě zastavil a překontroloval svůj nový plášť. Držel dobře, pokračoval tedy kasárny 10. divize.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Mar 14, 2014 11:27 pm

Nekonome Chieko

<----- 5. divize

K pozemkům první divize jsme dorazili poměrně brzy. Bylo zajímavé, že, čím víc jsem byla nervózní, tím jsem šla rychleji. 
"Tak to by bylo. Teď ještě najít tu kancelář." ozval se Kuro, kterého jsem nesla v náručí. Přikývla jsem na souhlas a rozhlédla se kolem. Šla jsem cestou, kterou mi radil instinkt, až jsem se nakonec dostala k cíli mého pátrání. "Chovej se slušně." pronesla jsem směrem k mému kocourovi. Nesměle jsem zaklepala a vyčkávala na vyzvání.
Jakmile mě vrchní kapitán pozval dovnitř, vešla jsem dovnitř. "D-dobrý den." pozdravila jsem velkého bosse Gotei 13. "Dobrý den." pozdravil i Kuro.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Mar 14, 2014 11:36 pm

Chieko > Kapitán chvíli nereagoval, něco si totiž četl. Když kus papíru položil na stůl, podíval se, kdo vešel do jeho kanceláře. Celý den mu tam chodili kapitáni nebo někdo, kdo se jim teprve měl stát.
Když uviděl Chieko s Kurem v náruči, oddechl si. "Dobrý den," pozdravil hlubokým hlasem. "Nekonome Chieko, nemýlím-li se. Posaďte se prosím," ukázal rukou na židli u stolu naproti něj.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Mar 14, 2014 11:48 pm

Nekonome Chieko

Trochu mě překvapilo, že za stolem nesedí stařičká paní, ale nějaký muž. "A-ano...pane." potvrdila jsem jeho slova a posadila se na židli naproti němu. Jednou rukou jsem hladila kocoura na svém klíně, což mě alespoň trošku uklidnilo. Stále jsem však byla nervózní a přemýšlela nad možnými důvody, kvůli kterým by mě chtěl vidět sám vrchní kapitán.
Kuro jen seděl na mém klíně, nechal se hladit a mlčel. Že by mě vzal vážně? blesklo mi hlavou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Mar 14, 2014 11:56 pm

Chieko > "Přejdu rovnou k věci, ať se nezdržujeme," řekl a odkašlal si. Pravou rukou začal listovat papíry na hromádce a mezitím se dal do vysvětlování.
"Nebojte se, není to nic vážného," pokusil se jí uklidnit, vypadala totiž nervózně. "Budete se muset stěhovat." Dal Chieko pár vteřin na zpracování informace, a pak pokračoval.
"Nedávno mě navštívil Antero Mitoshi, bývalý zástupc kapitána Ruyichiho z deváté divize s tím, že by chtěl odstoupit z Gotei 13. Nejsem samozřejmě žádný zlý dědek, abych ho nenechal starat se o své děti, nicméně, když přišel, předložil mi seznam lidí, které vybral jako vhodné kandidáty na jeho místo. Říkal totiž, že kapitán Ruyichi zástupce potřebuje víc, než je ochoten si sám přiznat. Pečlivě jsem si ho pročetl a rozhodl jsem se, že budete nejlepší možnou náhradou." Když domluvil, odmlčel se a svým výrazem naznačil, že pokud má Chieko nějaké otázky, nejlepší bude zeptat se na ně hned.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 15, 2014 12:17 am

Nekonome Chieko

Stěhovat? Proč? blesklo mi hlavou a rukou jsem ucítila, jak se Kuro napjal, očividně ho to zaujalo. 
Poté vrchní kapitán pokračoval ve vysvětlování. Devátá divize? Odtamtud je přece Fluffy! Takže kapitán Blbshiro je vlastně kapitán Ruyichi. Došlo mi z jeho vysvětlování. Počkat! Já mám být podkapitán? Opravdu tam napsal i mě? Vždyť jsme se potkali jen jednou. Nemohla jsem tomu uvěřit. Kuro se po mě ohlédl a vesele se zašklebil. 
Kapitán se tvářil, jako by čekal, až něco řeknu. Napadala mě jen jediná otázka: "Proč zrovna já?". Nahlas jsem jí však neřekla. Nechtěla jsem znít nevděčně, což jsem nebyla.
"Já..." začala jsem "...děkuji za důvěru." pronesla jsem nakonec. Nevěděla jsem, co na to říct. Nikdy mě ani nenapadlo, že ze mě bude podkapitán. Tentokrát dokonce svého kapitána už i znám.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 15, 2014 12:32 am

Chieko > Vrchní kapitán důležitě přikývl a podal Chiko jakýsi papír. Ukazováčkem poklepal na kolonku, pod kterou bylo napsáno - podpis. "Váš kapitán je teď na misi ve světě lidí, takže na vás hned připadnou všechny povinnosti. Věřím ale, že tam na vás budou hodní a nejdříve vás provedou. Něco málo jsem si o deváté zjistil, tak vám poradím. Když nebude vědět co a jak, najděte muže jménem - Yori. Je to puntičkář, ale svoji práci zná dokonale a divizi lépe, než kdokoliv jiný."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 15, 2014 12:55 am

Nekonome Chieko

Podívala jsem se na papír, který přede mě položil. Pojďme upsat duši Ďáblu. blesklo mi hlavou a podepsala jsem se do příslušné kolonky.
"R-rozumím." pronesla jsem, když dodal několik informací. 
Když zmínil Yoriho jméno, vzpomněla jsem si na ten přísný pohled pod brýlemi. Doufala jsem, že za ním budu muset, co nejmíň.
"Dostaneš taky tu fešnou pásku?" zeptal se Kuro. Vypadal nadšeně a pyšně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 15, 2014 5:25 pm

Chieko > Kapitán se celkem lekl, když promluvil černý kocour, ale pokusil se zachovat si důstojnost tím, že si odkašlal a tvářil se jako by nic.
"Samozřejmě, že pásku dostanete. Bývalý zástupce Antero jí prý nechal v jeho, tedy teď už vašem, pokoji v kasárnách deváté divize." Vzal si papír, který Chieko podepsala, uložil ho do průhledné fólie a zařadil ho do příslušného regálu do skříňky za sebou.
"Tak, už můžete jít, Nekonome. Věřím, že svoji novou funkci budete vykonávat důkladně. Přeji vám hodně štěstí."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 16, 2014 1:08 am

Nekonome Chieko

Černému kocourovi neuniklo kapitánovo překvapení, i přes to, jak se jej snažil zakrýt. Tvářil se totiž dosti potěšeně. Vždycky se leknou a jeho to bavilo. Mám já to ale "milého" kočičáka.
Pozorně jsem poslouchala kapitánova slova. Jakmile domluvil, vzala jsem Kura do náruče a vstala ze židle. "D-děkuji." pronesla jsem. "Na shledanou." rozloučila jsem se a při tom se zdvořile uklonila. "Na shledanou." přidal se i Kuro. Poté jsem vyšla ze dveří, zavřela za sebou dveře a vyrazila zpět ke kasárnám páté divize.

------> 5. divize 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Mar 26, 2014 11:36 pm

Myamoto Usagi

Dostat se do 1.divize nebylo těžké. Přeci jen tentokrát v cestě nestáli ani trosky, nepřátelé či dimenziální trhliny, takže cesta probíhala rychle a hladce. Problém nastal až na místě. Hm...jak si zařídit audienci u vrchního hlavouna, když nejste pozvaní...?
Po sekundovém hodnocení situace jsem došla ke strážím u vchodu do budovy, kde vždy byla, at už jakkoliv nová, kancelář vrchních kapitánů.
Dobrý den. Mám nedomluvenou schůzku s novým so-taichem...je přítomen ve své kanceláři? Nerada bych ho rušila.
Oslovila jsem toho, co vypadal hloupěji.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Mar 27, 2014 1:11 am

Mya > Ten co vypadal hloupěji, se na Usagi podíval a chvíli na ní jen tak tupě hleděl. Najednou povyskočil, vykulil oči a zakřičel - "Kapitánko Myamoto?! Málem jsem vás nepoznal! Vypadáte jinak! Já myslel, že jste mrtvá! To je milé překvapení!" Pokud si ho Usagi lépe prohlédla, mohla si vzpomenout na to, že tenhle chlápek už tu hlídá dveře desítky let, jen měl vždycky dlouhé vlasy, které částečně překrývaly jeho hloupý ksicht. Pravděpodobně se ostříhal. "Potřebujete mluvit s vrchním kapitánem? Určitě vás rád uvidí!" řekl a otevřel dveře, aby bývalá kapitánka deváté divize mohla projít. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Mar 27, 2014 2:09 am

Myamoto Usagi

Bylo vidět, že jsem si pro daný účel vybrala toho správného. Mezitím, co mluvil, jsem si ho mohla lépe prohlédnout a ta tupoučká tvář dostala i historii dlouhodobého hlídače daného vchodu. Na jméno jsem si ale nevzpoměla. Nejste první, kdo se mi dnes již zmínil, že bych měla být po smrti. Řekla jsem mírně pobaveně a když jsem kolem něj procházela dodala jsem. Vy jste se také změnil. Pěkný sestřih. I když ty delší vlasy byly nepochybně lepší... Vstoupila jsem dovnitř a rovnou jsem si to zamířila před kapitánovu kancelář. Tam jsem se zastavila a zhluboka jsem se nadechla. Stačí jen zůstat v klidu a nezabít ho, jakmile ho spatřím....to zvládnu..........pravděpodobně. Vydechla jsem.
Asi bych měla zaklepat.............ale to bych mohla přijít o to,
co se tam může zrovna dít.........takže co ted?

Nakonec jsem přistoupila ke dveřím a dvakrát jsem hlasitě zaklepala. Na vyzvání jsem ovšem nečekala a už ledově klidná, jsem sáhla po klice a zatáhla jsem. Jak asi bude vypadat? Napadlo mě ještě, těsně před tím, než se dveře zcela otevřeli.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Mar 27, 2014 11:40 pm

Mya > Jakmile Usagi vešla, spatřila kancelář vrchního kapitána a byla přesně taková, jakou jsi jí pamatovala, když v Gotei 13 ještě sloužila pod kapitánkou Sei. Jen několik obrazů na zdech se změnilo a kus papírové zdi byl potrhaný, jinak nic zvláštního. 
Za stolem se hrbil mohutný starý chlapík s opečovávaným plnovousem a dlouhými bílými vlasy. "Ano?" zeptal se a zvedl oči, aby se podíval, kdo za ním přišel na návštěvu. Nevypadalo to, že by věděl, o koho se jedná. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Mar 29, 2014 8:32 pm

Myamoto Usagi

Když jsem vstoupila, rychle jsem pohledem přejela kancelář.
Tady se toho moc nezměnilo...skoro bych stáhle mohla cítit vůni šumáku ve vzduchu...
Poté jsem se konečně podívala na onu osobu, co si hověla za stolem.
Představovala jsem si ho jinak... Napadlo mě, jak jsem se udělala několik kroků vpřed.
Omlouvám se, že vás ruším so-taichou. Řekla jsem s úklonou.
Mé jméno je Usagi Myamoto, bývala kapitánka 9.divize a před....
už to bude přes rok......myslím........jsem byla prohlášena za pohřešovanou.
Dnes se mi konečně podařilo vrátit do Soul Society, tak bych se velice ráda vrátila do řad Gotei 13.
Chtěla bych opět bojovat za bezpečí a pro spravedlnost všech duší.

Což z vás vlastně dělá mou první osobu na seznamu nepřátel...
Znovu jsem se zdvořile uklonila a přitom jsem si nustále dávala obrovský pozor, abych na sobě nedala nijak znát, co si o něm ve skutečnosti myslím.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Sat Mar 29, 2014 9:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 29, 2014 9:28 pm

Mya > Kapitán si Usagi pečlivě prohlédl, potom otevřel šuplík, ze kterého vytáhl nějaký papír. Pravým loktem se opřel o stůl a prohlížel si dokument v levé ruce. Občas se podíval na Myu. "Změnila jste se," řekl a položil papír na stůl. I z té dálky Usagi mohla poznat, že si prohlížel informace o ní. "Ale to se za ten rok tak nějak dá čekat. Kde jste byla?" zeptal se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Mar 29, 2014 9:48 pm

Myamoto Usagi

Narovnala jsem se a trpělivě jsem čekala.
Občas jsem sklouzla pohledem ke složce, kterou si vrchní kapitán právě prohlížel, ale jinak jsem se mu dívala zpříma do očí
Jak je vůbec možné, že někdo jako ty, sedí na tomhle křesle...?
Všichni se měníme... Začala jsem své vyprávění po položené otázce.
Je to velice dlouhý a komplikovaný příběh, proto se to pokusím zkrátit na nejdůležitěší minimum...
Zajisté víte o oněch trhlinách, které před rokem ohrožovali nejen Soul Society, ale i ostatní světy. A právě jedna z těch trhlin mě stáhla a přenasla na neznámé místo. Průchod se za mnou uzavřel, takže už nebylo cesty zpět.
Díky mému času strávenému v 12.divizi, jsem byla naštěstí nakonec schopná i když po velice dlouhé době, vynalézt a sestrojit zařízení, které mi otevřelo cestu zpět domů...a tak jsem zde, so-taichou.

Musím uznat, že nakonec to všechno nejsou lži...aspon z tou trhlinou a jiným světem je to pravda...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Mar 30, 2014 3:10 pm

Mya > "Zajímavé," řekl kapitán a začal si něco psát do malého notýsku, který před chvílí vytáhl ze stejného šuplíku jako informační list o bývalé kapitánce deváté divize.
"Popište mi trochu více ten svět, do kterého vás trhlina vtáhla," vybídl jí a znovu na ní upřel svůj zrak. "A jaké zařízení, že jste to stvořila?" zeptal se ještě.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Mar 30, 2014 11:33 pm

Myamoto Usagi

Poočku jsem se snažila zpozorovat, co si zapisuje.
Aspon do chvíle, než se na mě znovu otočil.
Takže to je zvědavý a zvídavý člověk..............hm..........takový jsou nejhorší...
Celé to byl jeden velký les... Ale stromy byli ohromné. Určitě měli několik desítek metrů. Bohužel jsem neměla mnoho příležitostí ono místo lépe prozkoumat, protože díky trhlinám tam propadlo i velké množství hollow, kterým průchod tím jevem dal nové a silnější schopnosti...
Můj výraz po poslední větě zančně posmutněl, jak jsem si po delší době vzpoměla na ono místo. Po chvilce mlčení, jsem si ale uvědomila, kde ve skutečnosti jsem a tak jsem pokračovala.
Vlastně to vytvářelo takovou kombinaci senkaimonu a garganty...
To zařízení bylo velice komplikované až delikátní...
...doufám, že se vám takový briliantní a velmi obsáhlý popis líbí...so-taichou... ...navíc bez těch speciálních hollow a dalších věcí bych ho ani nebyla schopná zprovoznit...
To by ho případně mohlo odradit, kdyby si chtěl nechat nějaký takový přístroj sestavit...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Mar 30, 2014 11:45 pm

Mya > "Dobře," řekl nakonec. Z nějakého důvodu měl v obličeji celkem pobavený výraz. "A v jaké divizi by jste chtěla působit? Navrhl bych vám místo mezi mými důstojníky, ale záleží na vás."
Nakonec silou zabouchl deníček a schoval jej do své náprsní kapsy, na kterou si dvakrát poklepal. Ještě než skončí tento post, tak si kapitán škaredě odkašlal a čekal, co mu teda vlastně Usagi řekne.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Mar 31, 2014 12:39 am

Myamoto Usagi

Kapitánův pobavený výraz se mi vůbec nelíbil, ale naštěstí jsem nebyla tak hloupá ani na tolik šílená, abych to nějak komentovala.
Opravdu mi právě navhrl, abych pracovala jako jeden z jeho důstojníků?!
Chce si mě u sebe držet, kvůli podezření nebo kvůli případné možnosti spolupráce?
Záznamy o mě a má pověst by se dali vyložit různě...A dostat se mezi ně by byl obrovský pokrok....ale zase by asi bylo koplikovanější pod jeho přímým dohledem vyšetřovat......
Takže co teď?

Já jsem se zamýšelal vrátit do mé původní divize, tedy dvanácté, abych mohla důkladně prověřit objevy, které se mi podařilo za ten rok nashromáždit..........
ale musím se přiznat, že vaše nabídka zní velice zajímavě....
Díky mé dlouhodobé absenci, je pro mě velmi těžké hodnotit, kde bych v současnosti byla nejprospěšnější...
Proto mi příjde správné, aby jste to rozhodl vy, který jste seznámem s...
...skutečným... ...momentálním stavem Gotei 13.
Na koneci své řeči jsem se lehce pousmála.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Mar 31, 2014 10:29 pm

Mya > Kapitán si Usagi pečlivě prohlížel a zdálo se, že nad něčím přemýšlí. Ostatně, to se také potvrdilo, když ze sebe vydal hlasité a přemýšlivé - Hmmm."
Nakonec vstal, obešel svůj stůl a zamířil přímo k Usagi. "Myamoto-san," oslovil jí a začal natahovat pravou ruku. "Bylo by mi potěšením, kdyby jste přijala pozici třetího důstojníka v první divizi. Je to velmi důležitá pozice, a kdyby jí pro mě vykonával někdo tak vážený, jako vy, byl bych nesmírně potěšen." Podal jí nakonec ruku a usmál se. Jeho úsměv však byl velmi nepředvídatelný a Mya z něj nedokázala vyčíst jeho skutečné myšlenky.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Mar 31, 2014 10:48 pm

Myamoto Usagi

Zkoumavě jsem si ho prohlížela, zatímco přemýšlel. Co se mu teď asi tak honí hlavou?
Jakmile se pohnul, zpozornila jsem a měla jsem přitom, co dělat, abych automaticky nesáhla po zanpakuto. Ty roky jen v nepřátelském prostředí se na mě podepsaly víc než jsem si myslela... Abych to zakryla, rychel jsem nahodila jeden ze svých nacvičených usměvů a podala jsem mu ruku. Ne, potěšení je na mé straně. Stiskla jsem pevně a již sebejistě jeho nabízenou ruku. Doufám, že vaši důvěru nezklamu. Potom jsem spustila paži opět podél těla. Jaké formuláře budu muset vyplnit, abych se mohla vrátit do aktivní služby, so-taichou?
No...zatím to probýhá zajímavěji než jsem čekala...jedno příslový říká...drž si své přátelé blízko a nepřátelé ještě blíž...řídí se tím také a nebo to myslí upřímně?
Rozhodně je velice dobrý ve skrývání svých myšlenek. Budu ho muset lépe poznat...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Mar 31, 2014 11:39 pm

Mya > Kapitán mávl rukou a mile se usmál. "To je v pořádku Myamoto-san, papírování nechte na mě. Co kdyby jste si zatím našla nějaký volný pokoj, zabydlela se a trochu se porozhlédla po Seireitei, aby jste zjistila, jak se to tu za ten rok vlastně změnilo, hm?" navrhl a začal se vracet ke svému stolu. "Jakmile si najdete nějaký pokoj, stačí když mě informujete o tom, který to je, abych si to mohl zapsat."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Mar 31, 2014 11:58 pm

Myamoto Usagi

Vypadá skoro mile, kdo by řekl, že vlastně kromě Gotei 13 řídí i mafii.................
a hlavně, kdo mi to pak bude věřit...?
Je to téměř jakoby jste mě už znal, pane.
Ráda se opět, co nejrychleji, vrátím do obrazu
. Pousmála jsem se.
Mohu mít jednu prosbu? Pokud je volný pokoj číslo devět, ráda bych dostala právě ten. Devítka je a vždy byla moje štastné číslo. Ovšem jestliže je již plný, najdu si samozřejmě nějaký jiný.
A pak mám ještě poslední otázku. Kdo je váš současný fuku-taichou? To jen abych věděla za kým mám zajít, kdybych potřebovala vyřídit něco ne natolik důležitého či urgentního, abych s tím musela rušit vás.

A hlavně někdo, kdo vám dělá zástupce, určitě musí znát vaši druhou stránku...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 17 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: