Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nehostinná poušť

+5
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Smooky
Natsumi
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Nehostinná poušť - Stránka 2 Empty Re: Nehostinná poušť

Příspěvek pro Shinichi Wed Nov 02, 2011 2:56 pm

Hollow Kittier

Poslechl jsem si moudrá které mi chtěl poseroutka Zekke povědět a raději jsem se už tím jak za mě pořad utíká dál nezabýval, důležitější je, že ty dvě Shinigami se k nám blížily a na sto procent si nechtějí jen tak povídat, ale nasekat nás na nudličky... Jestli hodlá Zekke místo boje s nimi utéct musím říct, že budu utíkat s ním, protože abych tu bojoval s dvěma Shinigami naraz bych potřeboval prvně trochu více zesílit. Pomyslel jsem si a poté dál stál na tom stejně místě co doposud a čekal jestli tu ty Shinigami přijdou sami.
No to může být ještě zajímavé...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Thu Nov 03, 2011 11:26 pm

Natsumi Yuhara

Přikývla, Hotaru měla pravdu. Zhluboka se nadechla a sebevědomě vykročila směrem ke dvěma Hollow. Vy tam! křikla a doufala, že neutečou, ale zároveň ani nezaútočí, i když je měla správně poslat, kam patří. Jinam. Co je tohle za místo? Co znamená ta trhlina?
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 107
Datum registrace : 28. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 15, 2011 8:55 pm

Hollow, prosím pište, jinak zvážím zrušení vašich druhých postav... Pokud to chcete brzdit, tak jen s jednou postavou prosím :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Nov 15, 2011 9:41 pm

Kurde, pořád trvám na tom, že by měla napsat Smooky :-) ale budiž -.-

Zekke

Kitt měl takový zajímavý výraz, jako by zvažoval boj s nimi. "Vždycky jsem to říkal, ten kočičák je blázen. Někdy mi prostě připadá že vůbec nepřemýšlí." Pomyslel jsem si v duchu s výrazem, jako já bych někdy přemýšlel, což nebyla až tak pravda. Přicházela k nám jedna Shinigami, pak druhá, už jsem chtěl vzít nohy na ramena když v tom nás oslovili, tedy myslel jsem si že oslovili nás, koukali se na nás. Nicméně já jsem se raději ještě otočil za sebe, kdyby nááhodou mysleli v téhle poušti někoho jiného žejo. "Eeee? Co znamená trhlina? Díru v zemi, co asi, neznáš trhliny?" Pověděl jsem trochu škádlivě s vtipným výrazem. Pak jsem uědlal krok vzad a čekal co udělá Kitt.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Nov 15, 2011 9:53 pm

Kasumi Haruka

Nemusela čekat dlouho, aby svého rozhodnutí litovala, ale přežila to a jako bonus se skutečně dostala na druhou stranu. I tak to, co se stalo, bylo něčím zvláštní. Narušovalo to, stěžovalo ovládání reiastu. Při tom pomyšlení se jí do hlavy vloudili vzpomínky na dávné i nedávné události v Seireitei a celém Společenství duší. Možná to má spojitost.
Z ne tak hlubokého zamyšlení jí vytrhlo cosi zvláštního. Reiatsu a né jen tak ledajaké. Slabé! Ale ani to nebylo podstatné. Bylo tam reiatsu shinigami, ale z nějakého důvodu jej nedokázala rozpoznat. Rázem zapomněla na to, před čím vlastně mizela a rozvážným krokem šla k místu, odkud vycházelo. Háďata a červy snad nechala daleko za sebou ve vlnách písečného moře...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Fri Nov 18, 2011 1:01 pm

Moc se omlouvám, netušila jsem, že byla řada na mně... ^_^\"

Hotaru Harubato

Hotaru stála vedle Natsumi a pozorovala ty dva Hollow. Ty nám asi moc nepomůžou... Hotaru se nepatrně přikrčila, chytila rukojet' své katany a zařvala na Hollow. "Hej ty, neschovávej se furt za tou kočkou, řekni nám něco užitečnějšího nebo se pojd' seznámit s mojí zanpakuto." Pousmála se a zalesklo se jí v očích. Byl trošku problém, že poblíž té trhliny nemohla plně využívat své schopnosti ale to jí ted' nedělalo těžkou hlavu. Podívala se na Natsumi, jestli nemá žádné velké námitky.
Smooky
Smooky

Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Fri Nov 18, 2011 10:25 pm

Natsumi Yuhara

Jen neznatelně si povzdechla a přikývla. Probodla Hollowa nevybíravě pronikavým pohledem a nechala Hotaru prostor pro "vyjednávání". Ale nakonec je dost možné, že ani oni nevědí, co je tohle za místo nebo jaké má účinky. Jinak by nás nejspíš už roztrhali na kusy...
Chceme jen jistou informaci, řekla dutě. Kudy k nejbližšímu místu, kde jsou vídáni Shinigami. O tom byste mohli něco vědět.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Nov 19, 2011 6:31 pm

Zekke

Ty holčičky se nám nějak rozkecaly, Kitt kupodivu držel jazyk za zuby, zdálo se jakoby přemýšlel nebo tak něco. "Oh, z toho zase bude nějaká blbost." Pomyslel jsem si a podíval se na ty Shinigami. "Nejsem hej ty.. Rád se s ní seznámím. Jak se jmenuješ?" Řekl jsem jí vtipně a pohlédl na jeji zanpakutou, pak jsem se plácl přes čelo. "Co to tu vyvádím, očividně se chci nechat zabít." Pomyslel jsem si a podíval se na tu druhou. Tam už trochu vážnějším výrazem. "Vídání Shinigami? Já jsem Shinigamiho neviděl pěkně dlouho, Shinigami tu nemají co dělat, nejsou tu vítáni, tudíž by tu neměli ani být vídáni. Říkáte to jako by tu mělo být nějaké místo pro váš stálý pobyt, vás Shinigami. Jděte odkud jste přišli, nemáte tu co pohledávat." Pověděl jsem jim vážněji a otočil se, pak jsem začal pomalu odcházet pryč. "Pojď Kitte." Pronesl jsem k němu a pokračoval v chůzi. "Jooo, tak tohle jsem hustě vyřešil, raději se na ně nebudu koukat, ale určitě jsou z těch slov uplně paf, dělo.."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Nov 19, 2011 6:48 pm

Kasumi Haruka

Po zdroji toho jistého hledaného, ale neidentifikovatelného reiatsu taktéž nepátrala přespříliš dlouhou dobu. Při nejmenším jí to tak nepřišlo, jelikož už neznámo, jak dlouho procházela přes písečný povrch Hueco Munda a čas pro ní do čista zdtratil hodnotu. Konečně před sebou zahlédla z počátku jen mizivé siluety jakých si postav. Nijak se nevzrušovala, vždyť to mohli být jen pouhé skály. I tak tím směrem chtěla jít, takže si pro změnu nemusela pokládat otázky bez možnosti odpovědí. Se zmenšující se vzdáleností, ne jen, že bylo lépe rozpoznat, že před ní skutečně stojí jiní shinigami, ale také ve vzduchu začalo vládnout ještě jiné reiatsu. Vlastně jich bylo víc. To už ale nepatřilo žádným příslušníkům černých oděvů, nýbrž děravým duším. Mlčky se k nim blížila. Sic slyšela, že něco povídají, ještě jim zcela nerozumněla, zřejmě proto, jelikož se na to příliš ani nesoustředila.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 20, 2011 7:36 pm

Tady se nejede na pořadí, když hráč dlouho nepíše, tak ho přeskočíme přece :-) Oukej, pokračujte :3
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Nov 21, 2011 9:38 pm

Kasumi Haruka

Konečně byla tak blízko, že jí i s jejím tlumenějším tónem mohli dobře slyšet. Ač se o její přítomnosti mohli informovat už známkou dalšího reiatsu, případně prostějším způsobem, prostě jí vidět. Byla tak pět metrů od dvou shinigami. Tvářila se celkem klidně, dosti nezáživně, jako by jí přítomnost hollow vůbec neznepokojovala. Možná tu panovala původně trochu válečně napjatá atmosféra, kterou ignorovala stejně, jako všechny zbylé jí nepříjemné věci. Na místě se zastavila a se založenýma rukama na hrudi se rozhlížela pozorně po dvou osobách oděných v černých kimonech se snahou jejich tváře indetifikovat, avšak snaha byla marná. Tak fajn... pronesla do vzduchu a pokrčila rameny. Zdravím. Je tu nějaký problém? Hlesla, jelikož jí to prostě nedalo, když už z dálky viděla, že si ty vdě strany navzájem vyhrožují, ale nikdo se k pořádnému kroku nemá, museli být všichni z jistého důvodu zmatení, možná něco víc, možná něco míň.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Tue Nov 22, 2011 12:34 pm

Hotaru Harubato

Hotaru zatnula pěst. Drzej Hollow....s kym si myslí, že mluví. V Hotaru to začalo pomalu vřít. Rozsekám ho na kousíčky.... Ďábelsky se zasmála a začala povytahovat svou katanu. Už se nadechovala na odpověd', když ji přerušila blížící se postava. Hotaru se na ni otočila. "Eee...noo.." Hotaru se narovnala, pustila svou zanpakuto a s širokým úsměvem se nenápadně přiblížila k Natsumi. Naklonila se k ní a zašeptala. "Hej Natsumi, vidíš to co já?" Byla to hloupá otázka ale Hotaru prostě nemohla uvěřit, že by v téhle poušti mohly potkat jiné shinigami a už vůbec nevěřila, že by se tu mohl objevit jeden z kapitánů.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Nov 22, 2011 9:06 pm

Kasumi Haruka

Odpovědi se nedočkala. Zatím. Jen se předvedlo takové to tiché pošeptáníčko. Asi nevědí, že co je šeptem, to je čertem. Nemusela nastražovat uši, aby něco slyšela. Odvodila si reakci dle grimas dotyčných shinigami. Působily zmateně, jako by snad nikdy neviděli jiného příslušníka svého "druhu". Obecně působili dosti vyjukaně, neměla tedy pochyb o tom, že se sem dostali nedopatřením, ale hned na to se jí do hlavy vloudila vzpomínka na vlčího iluzionátora. Od chvíle, co zjistili, že boj s ním nebyl skutečný, měla se na pozoru. Tehdy jí napadla ještě jedna myšlenka. Co když je tohle tady celé jen velká iluze? Nedivila by se tomu. Ale ta poušť, celkově okolní prostředí jako by jí nedali na výběr myslet na něco jiného.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 24, 2011 8:00 pm

Chieko -> Něco se stalo. V jednu chvíli sis vykračovala po pozemcích Akademi, v druhou... ses probouzela z bezvědomí. Nevěděla jsi, která bije. Jen to, že ležíš v písku, kolem je zima a blízko sebe cítíš nějaké reiatsu, které jsi ještě před chvílí necítila. A taky... že už nejspíš nebudeš na pozemcích Akademie.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Nov 24, 2011 8:37 pm

Chieko

Probudil mě chlad, otevřela jsem oči a pomalu si sedla. Rozhlédla jsem se kolem. Co to? Podivila jsem se a promnula si oči, abych se přesvědčila jestli dobře vidím. Todle rozhodně není Akademie. Kde to jsem? Písek jsem měla úplně všude a strašně škrábal. Stoupla jsem si a vyklepala ho. Najednou jsem pocítila něčí reiatsu. Kdo to asi je? Půjdu se tam podívat. A jak jsem řekla, jsem i udělala.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2797
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Nov 25, 2011 11:50 pm

Chieko: Pomalu si šla po písku a cítila ses
hodně nejistá. Bylo to taky pochopitelné, ocitla se v jiném prostředí a navíc
to reiatsu cizích osob tě zneklidňovalo. Co když to budou nepřátele? Tvé kroky
tě nakonec zanesly ke skupince tří shinigami a dvou hollow. Obě skupinky se
zatím jen tak pošťuchovaly a nedošlo k žádnému opravdovém konfliktu.. Bude to
ovšem tak, i když přišel další shinigami? Nebudou to brát tito hollow jako
výzvu k boji?... Kdo ví..

Kasumi Haruka:
Tvá ostražitost byla na místě. Tvá předchozí zkušenost tě k
tomu nutila a ty si teď měla značnou výhodu v případě, že by snad došlo k
boji.. Jak se říká, kdo je připraven, není překvapen..
Ve chvíli, kdy ti ani jedna ze shinigami neodpověděla na tvou otázku si
začínala mít hodně podivný pocit. To kvůli trhlině, která byla nedaleko.. Z
dálky byly slyšet poměrně hrozivé zvuky, jež se rozléhaly do širokého dalekého
okolí.. U téhle trhliny to zřejmě bude poněkud drsné.. Měla si dojem, že tihle
dva hollow jsou jenom pouhý začátek něčeho většího a strašidelnějšího...
V tom momentě, kdy si přemýšlela nad vším tím, co se událo a co se tu zlého ještě stát může, si nabyla dojmu, že se ti písek doslova mizí pod nohama! Po chvíli se ukázalo, že to dokonce nebyl dojem ale holý fakt. Najednou si ztratila rovnováhu a tvé nohy se do něj rychle bořily.. Dost stresující...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Nov 26, 2011 1:07 pm

Chieko

Měla jsem radost, když jsem uviděla další shinigami. Když jsem se ale podívala pořádně, uviděla jsem i dva hollow. Situace mezi oběmi skupinami byla napjatá, proto jsem se raději schovala za písečnou dunu. Co mám jen dělat, když tam půjdu, tak se možná rozpoutá boj, ale když tam nepůjdu a oni mě objeví, můžou to brát jako výzvu k boji. Zmého přemýšlení mě vytrhl mě povědomí hlas. Proč tam prostě nejdeš. Podíval jsem se odtud to přišlo, po tváři mi stekla slza štěstí, kdy jsem uviděla původce hlasu. Kuro, jsem tak ráda, že tě vidím, kde se tu bereš. Vyhrkla jsem potichu a objímala svého kocoura radostí. Sledoval jsem tě celou dobu a teď už pojď za nimi, stejně už určitě vědí, že tu jsme. Řekl Kuro a společně jsme se vydali za ostatními shinigami.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Nov 26, 2011 10:12 pm

Kasumi Haruka

Jak úžasné bylo tohle místo. A čím dál tím víc očekávané. Jen po setkání s háďaty zapomněla, že by něco mohlo přijít i z pod písku. Na moment jí vyvedlo z míry i reiatsu, které se přibližovalo ke skupince. Naštěstí to nebylo reiatsu hollow, ale tím nebylo vyhráno. Shinigami se tu slézají sami. Že by jsme tu počkali na všechny? I když... Zapotácela se a začala klesat. ... bezpečné to tu nebude. Snažila se o klid, což se jí postupně dařilo méně a méně. Ale dostala nápad. Tasila katanu a začala s ní levitovat. Po té jí uchopila za rukojeť a a napřáhla k němu druhou ruku. Namířila jej proti pohlcujícímu písku. Hadō #58. Tenran! Chtěla využít větru z kida, aby alespoň odvál písek, nebo aby jí pomohl se z toho dostat. Pokud se tak stalo, vyskočila a za pomoci ovládání reiatsu zůstala stát nad krajinou.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Nov 27, 2011 1:47 pm

Chieko: Než ses vůbec stačila přivítat s ostatními shinigami, jež tu byli s tebou, stalo se něco hodně divného. Začal tě pohlcovat písek stejně jako kapitánku 2. divize, padala si do něj a za minutku už nebyly vidět tvoje nohy. Cítila si paniku, která začala prostupovat tvým tělem.. Čím víc ses bála, tím pevněji tě písek svíral..

Kasumi Haruka: Tvůj plán vyšel z části, písek se sice díky hadu na tomto místě odvál, takže ty si opět cítila, jak tvé nohy stoupají na povrch, ale zároveň se pokazila druhá část. Dva metry od tebe ze země vystřelily dva velké písečné jazyky, jež ti obmotaly nohy i ruce, trhly s tebou do strany, takže ses cítila jako hadrová panenka a postavily tě na písek o kousek dál, pak tě krutě začaly tahat níž a níž. Ten samý problém měla i shinigami, která k vám v tu chvíli přišla. Zřejmě za všechno mohla ta trhlina, jež byla nedaleko vás a byla strůjcem všech těch problémů.. Copak byl pod vámi nějaký písečný hollow?
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Nov 27, 2011 7:54 pm

Kasumi Haruka

Úžasné, prostě úžasné. Konečně na chvíli cítila zase úlevu, než jí to zkazilo další písečné překvápko. Dobrou zprávou bylo jak pro koho, že tohle už nečekala, přesto se nenechala vyvést z pohody. Mimo počátku, kdy se instinktivně snažila vakroutit a vymotat se ze sevření, což bylo nejspíše nemožné. Byl to písek! Jak se s něčím takovým dá bojovat? I když byl jas světýlka naděje ještě silný, Kasumi nenapadlo nic, jak by se z toho mohla dostat. Najednou prostě nemohla přemýšlet. V tom všem před sebou dál zahlédla světlo. To, co pocházolo z té pukliny. Napadlo jí, že s tím je to možná propojené, ale i tak jí to nepomůže, je moc daleko. Přestala sebou pohazovat a začala intenzivně vymýšlet plán, jak se osvobodit. Přivřela oči a pro zatím se dalšímu "potápění" pod zem nebránila.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Nov 27, 2011 9:53 pm

Chieko

Nohy se mi potápěli do píslu a já začala panikařit. Co jen budu dělat. Říkala jsem si pořád dokola a při tom se snažila dostat se z toho, jenže mě to táhlo pořád víc a víc. Uklidni se. Čím víc s tím bojuješ, tím víc tě to táhne dolů. Neboj nějak se z toho dostanem. Řekl Kuro, který mi seděl na rameni. Jeho slova mě tak nějak uklidnili a já přestala s pískem bojovat. Mezitím jsme oba přemýšleli, jak se z téhle situace dostat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Nov 28, 2011 6:43 pm

Kasumi Haruka: Topila ses pod písek pomalu ale jistě. Byl to nepříjemný pocit, když tvé končetiny mizely v písku a ty si zatím nemohla nic moc dělat. "Graa.." ozvalo se z hlubin a v tobě dost možná hrklo. Co to bylo?! To tu až tak straší, nebo už vám všem přeskočilo?
Na tuto otázku jsi dost rychle mohla najít odpověď, několik metrů od tebe se něco začalo nořit z písku. Byla to hrouda... Zní to možná divně, ale opravdu tomu tak bylo.. Velká hrouda, která měla ruce a nohy a po bylo téměř jasné, že to je hollow.. "Písečný kamarád" který vám přišel dělat společnost.. "Už zase tu mám papání! S-shinigami!" zasyčel úchylným hlasem a na jeho tváři vyvstal naprosto ďábelský pohled, až tě mrazilo..

Chieko:
Po ovládnutí svého strachu si pomalu začala stoupat nahoru, mohla si vidět, jak se nedaleko topí v písku kapitánka 2. divize. Byly jste v pěkné bryndě!
Než se tvá mysl vůbec mohla zabývat tím, jak se z tohoto problému nějak efektivně dostat, začalo se nedaleko tebe a kapitánky dít něco dost divného. Z písku se pomalu vynořil písečný hollow, který vypadal prostě jako velká kupa písku, která se ovšem umí ďábelsky šklebit a má úchylný hlas..Chtěl si vás dát k svačince..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Mon Nov 28, 2011 6:56 pm

Hotaru Harubato

Hotaru čekala, že to Natsumi se ujme vysvětlování, ale ta byla potichu. Když už se na ně kapitánka druhé divize začala dívat jako na neschopné hlupáky, Hotaru se rozhodla, že tedy začne s vysvětlováním. Nadechovala se na vyčerpávající odpověd', když se písek začal hýbat. S prvním útokem si shinigami stojící před nimi poradila sama, ale písek se jí obmotal kolem těla a ona začala znovu klesat. V té chvíli si Hotaru všimla přicházející dívky, kterou písek také pomalu pohlcoval. "Sakra..." Hotaru nevěděla, co má dělat. Sice jsme popošly od té trhliny, ale naše schopnosti jsou stále dost omezené. Když použiju kido, které mi ani normálně moc nejde, tak bych mohla zranit všechny okolo.... Najednou se ze země vynořil Hollow. No to je fakt skvělý. Jediná dobrá zpráva byla, že tu dívku přestal písek pohlcovat. Hotaru už nemohla déle čekat. Rychle se rozeběhla k topící se kapitánce a snažila se jí rukama vytáhnout tak, aby se sama nezačala potápět. "Neni to moc originální řešení, ale aspon' něco..." Vyhrkla ze sebe Hotaru.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Nov 28, 2011 7:06 pm

Hotaru Harubato: Tvé počínání možná působilo jako zoufalý čin, ale alespoň ses rozhodla něco dělat. Vytáhnout kapitánku byl opravdu obtížný problém, písek jí držel víc, než si čekala... Tahala si za všech sil a bojovala se sílou písku, až ti na čele naběhla žilka od samého soustředění a tvé ruce se začaly klepat. Teprve potom si pomalu cítila, jak nad tím žlutým zlem vyhráváš a kapitánka se trochu posouvá nahoru.. Hollow se zatím jen smál, ale vypadalo to, že brzy bude útočit.. Dá se říct, že byl doslova pobavený vaši zoufalou situací.. Vaši jedinou šanci bylo, se dostat dál od trhliny, abyste s ním mohly bojovat...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Mon Nov 28, 2011 7:54 pm

Natsumi Yuhara

Udržovala vyrovnané mlčení, ale v duchu byla velmi ráda, že se objevily dvě nové tváře, které tentokrát nepatří proděravělým. ožná budou vědět, ja se odtud dostat. Jenže v té chvíli se všechno zvrtlo. Naštěstí stála dál od toho dění, jenže narozdíl od Hotaru se nechtěla bezhlavě vrhnout na pomoc, i když ji zahltilo rozrušení a strach. Podle insignií se tu s problémem potýkal dokonce i kapitán.
Pozvolna vytáhla meč z pásu obi. Sešli déšť listů, zašeptala tiše a zavřela oči v soustředění - jen co se okolní vzduch zvlnil a zpomalil, vyrazila skoky shunpo kupředu a pokusila se vytáhnout z bryndy a zároveň srazit stranou dívku s tmavě modrými vlasy a černou kočkou na rameni. Měla jen zlomek chvíle, aby je dostala z dosahu nebezpečí.
Hotaru se zatím postará o kapitánku. Když Natsumi pustila dívčin pas a došlápla na zem bezpečně stranou od hýbajících se písků, Shirubayanagi se rozpustila do jiné podoby shikai: modré planoucí listy, které obě dívky a kocoura obestřely v obranné bariéře.
Pamatuješ si, jak jsi se sem dostala? zeptala se Natsumi okamžitě. Prosím, rychle odpovídej, mohlo by to být důležité.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolení tohoto fóra: