Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nehostinná poušť

+5
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Smooky
Natsumi
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 1 z 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Nehostinná poušť Empty Nehostinná poušť

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 13, 2011 8:40 pm

Hotaru, Natsumi -> Probudily jste se a byla vám zima. Kolem bylo naprosté ticho a vůbec nic tu nevonělo ani nezapáchalo, bylo to podivné a nepřirozené. Navíc byla mnohem větší tma, než jste si pamatovaly. A taky... ležely jste na písku, na bílém, jemném písku, který zalézal nepříjemně pod shihakushou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Nehostinná poušť Empty Re: Nehostinná poušť

Příspěvek pro Natsumi Fri Oct 14, 2011 12:54 am

Natsumi Yuhara

Probrala se dočista dezorientovaná. Nejprve otevřela oči a zamrkala. Z dlouhých řas jí popadal bílý jemný písek, která se vzápětí v miniaturní lavice sesul i z vodopádu modrých vlasů, když se Natsumi opatrně položila z lehu na lokty a zmateně se rozhlížela kolem. Co bylo tohle za místo?
Matně si pamatovala, že se chystala vložit do svého spoutání sensei více úsilí, když vtom se ocitla na úplně jiném místě a nebylo jí příliš dobře. Otřásla se, posadila se a pažemi si objala útlé tělo prostoupené chladem.

Všimla si, že vedle ní leží jedna z dívek z bojiště, rudovláska s podobně žhnoucíma očima připomínajícíma světlušky v letní noci. Zadoufala, že je také v pořádku, ale pro jistotu jí jednou rukou jemně uchopila za rameno a jemně zatřásla. Ve dvou určitě snáz přijdou na to, co se vlastně stalo.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 107
Datum registrace : 28. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Fri Oct 14, 2011 6:04 pm

Hotaru Harubato

Hotaru ucítila jak s ní někdo jemně zatřásl. Pomalu otevřela oči. Nad sebou uviděla modrovlasou dívku ze zkoušky z kida. Trochu zamžourala. Nevěděla, co se právě stalo. Zkontrolovala, jestli není zraněná a když věděla, že je naprosto v pořádku prudce vyskočila na nohy. "C-c-co se stalo? To nebylo kido. Vždyt' jsme byly na tréninkovém prostranství. A ted' jsme...." Hotaru zastavila tok svých myšlenek a rozhlédla se. Kolem nebylo nic než bílý písek. "Kde to vlastně jsme. A kde jsou ostatní?" Hotaru se podívala na sedící dívku, která vypadala, že také nemá tušení, co se stalo. Nastala chvíle ticha. Hotaru se zatřásla. Byla jí zima a všude včetně vlasů měla hromadu písku. Trochu se oklepala. Pak si něco uvědomila. Vítězně se zazubila a řekla. "Aspon' nemusíme dělat zkoušky z kida!"....Byla optimistická za jakékoliv situace, ale poté, co se více zachumlala do svého oblečení, řekla vážnějším hlasem. "Musíme se společně vrátit do seireitei a zjistit, co se děje." Pohlédla na sedící dívku a s úsměvem k ní natáhla pomocnou ruku.
Smooky
Smooky

Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Sat Oct 15, 2011 12:31 am

Natsumi Yuhara

Na dívčin závěr přikývla, ale pak se bezradně rozhlédla kolem sebe. Jak?
Zachytila se podané ruky, vstala a oprášila si oděv. Drobounká zrníčka neochotně cestovala po látce a padala k zemi.
Nepamatuji se, co se stalo, ale raději bych možná skládala tu zkoušku, posteskla si a dokud ještě držela Hotařinu ruku, představila se. Jmenuji se Yuhara Natsumi. Mimochodem, divím se, že jste se při té zkoušce nevrhly společně po krku tomu protivovi. Byl trošku ješitný, nebo se mi to jen zdálo?
Zatímco nezávazně mluvila, rozhlížela se po mizejícím horizontu, obloze i zemi. Všechno bylo tak zvláštně deformované. Asi bychom tu neměli zůstávat dlouho. Vyrazíme? navrhla a vykročila náhodným směrem...
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sat Oct 15, 2011 11:48 am

Hotaru Harubato

Hotaru pomohla dívce stát a také se představila. "Těší mne, já jsem Hotaru Harubato." Mile se na Natsumi usmála a stiskla jí ruku. Poté se zasmála a odpověděla na otázku. "Myslím, že Kitsune už mu chtěla několikrát vrazit, ale snažily jsme se začít přátelsky. Ale máš pravdu, ten by potřeboval dostat pořádně přes pusu." Hotaru se líbilo, že tu má někoho s kým si může popovídat. Po krátkém zamyšlení vyrazila za Natsumi. "Jasně, půjdeme." Když popošly několik kroků, koukla se trochu nervozně do země. Pak se otočila na Natsumi a zeptala se. "Víš, nechci být vlezlá ani to neber jako urážku, ale....kdybychom náhodou potkaly nějakého nepřítele, jak seš na tom s bojem? Viděla jsem, že dobře ovládáš kido a máš dobré reflexy. Shunpo je takový no...." Hotaru se usmála a podrbala na hlavě. "Vzdyt' víš... Ale řekla bych, že máš zaměření na něco jiného." Hotaru se nedočkavě zadívala na Natsumi a představovala si, jaké schopnosti asi může mít.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Sat Oct 15, 2011 1:52 pm

Natsumi Yuhara

Posmutněle se usmála. Řekněme, že kdybychom narazili na někoho s nepřátelskými úmysly, jako první bych se dala na útěk. Nepatřím zrovna mezi neohrožené shinigami a ani moje Shirubayanagi nevyhledává boj, dotkla se jemně křížovaného jílce katany, která se ve vrstách látky ztrácela jako nevýznamný doplněk.
Dobře umím jen léčit a hojit rány. Asi jsem tě nepotěšila, že? Omlouvám se, ale v boji si nijak zvlášť nevěřím. Zato jsem si všimla, že tvé shunpo je skutečné dobré, dodala s lehce obdivným nádechem.
Mezitím popošly už určitě několik kilometrů, ale nezdálo se, že by se okolní krajina výrazně změnila. Bezradně se ohlédla přes rameno a zimomřivě si znovu objala ramena.
Hotaru, myslíš, že na takovém místě existuje fata morgana? řekla najednou a přimhouřila oči. Zdálo se jí, že v dáli vidí mihotat se něco, co rozhodně nebyl další písečný vír (budova uprostřed pouště).
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sat Oct 15, 2011 3:04 pm

Hotaru Harubato

Hotaru si všimla smutného výrazu v její tváři. Pak se vlídně usmála a řekla. "Vůbec jsi mě nezklamala, je super, že umíš léčit. Aspon se nemusím bát co se mnou bude, až se zraním!" Hotaru byla ráda, že tu má zrovna někoho takového. "A musíš k tomu započítat i své skvělé kido. Takže koukám, že jsi mnohem užitečnější než já." Zasmála se a pokračovala v chůzi. "Díky ale je to zatím jen dobré shunpo. Stále se zlepšuji." Prohlížela si s obdivem svou zanpakuto a myslela na ty zvláštní vztahy mezi shinigami a jejich zbraněmi. Z přemýšlení ji vytrhl Natsumin hlas. "Fata morgana? Myslím že asi ne...ty snad něco vidíš?" Hotaru zamžourala do dálky.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 17, 2011 4:40 pm

Potřebuju vědět směr, kam se vydáte, tj. světovou stranu :-) Budova uprostřed pouště je bohužel od vás moc daleko, takže tam byste tak snadno nedošly. Ale budu to brát tak, že jste šli směrem, kde je, pokud nejste proti :-))

Jak jste šly a šly, před sebou jste viděly stále sílící, podivnou záři. Byla jakoby rudofialová, ale celkově ne zrovna příjemná. Když jste se k ní přiblížily, uviděli jste, že vychází z jakési trhliny, příkopu, který vámpřehrazoval cestu dál a táhl se doprava i doleva kam až jste dohlédly. Ještě jste byly moc daleko na to, abyste viděly, jak je ta trhlina široká a nebo jestli se přes ní dá nějak dostat či co v ní tak září.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Mon Oct 17, 2011 7:30 pm

Miss_Atlantis: Díky :-)

Natsumi Yuhara

Něco tam je, přikývla a zamířila bez rozmýšlení ke vzdálenému mihotání. Po útrpných hodinách chůze se postupně začalo ukazovat, co to vlastně je. Ale ne, hlesla, když si uvědomila, jak je to rozlehlé, ať už to bylo cokoli. Přece se nebudeme vracet, podívala se po Hotaru tázavě a unaveně a pokud dívka nic nenamítala, rozhodla se přiblížit k té záři, aby zjistila, odkud pramení její zdroj, je-li to nebezpečné a dá se to jakkoli překonat.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 17, 2011 10:06 pm

Natsumi -> Čím víc ses přibližovala, tím bylo jasnější, že ta záře je něco zlého. Čím blíž jsi byla, tím ti bylo hůř. Cítila ses unavená a žaludek jsi měla jako na vodě, taky tě začínala pobolívat hlava. Samozřejmě to nemuselo vůbec souviset s tou září ani ničím jiným... ale mohlo. Z určité vzdálenosti, kdy už s ti nechtělo ani dál, pokud se tvoje nevolnost měla zvyšovat, už jsi mohla vidět, že ona trhlina, ze které záře vycházela, je několik desítek metrů široká. Rozhodně se to nedalo jen tak překročit nebo přeskočit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Tue Oct 18, 2011 7:51 am

Hotaru Harubato

Hotaru šla několik metrů za Natsumi a sledovala tu zvláštní záři. Zatím co se Natsumi stále přibližovala k příkopu, Hotaru sledovala, jestli se něco nebude dít. Pak uviděla, jak se Natsumi trochu zapotácela a nevypadala, že je jí nejlépe. Vyběhla tedy za ní, blíž k příkopu. "Je ti dobře?" Zeptala se. Neměla z toho moc dobrý pocit a začínalo se jí také dělat špatně. "Co to sakra je?" Koukla se na dlouhý příkop. "Měly bychom se vzdálit." Řekla Natsumi. Chytla ji a shunpem je přenesla do bezpečné vzdálenosti.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 18, 2011 4:17 pm

Hotaru -> Když ses pokusila použít shunpo, po pár metrech jsi ke svému překvapení tak nějak uklouzla a svalila se na zem. Jakoby tě stlačené spirituální částice pod tvýma nohama nechtěly poslouchat!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Tue Oct 18, 2011 6:11 pm

Hotaru Harubato

"Co se to..." Hotaru se nemotorně zvedala z jemného písku, který ji to rozhodně nijak neulehčoval. "...sakra děje?" Dořekla, když zkusila použít shunpo a zase jí to nevyšlo. Že bychom v blízkosti toho příkopu nemohly využívat naše schopnosti? Hotaru si popoběhla i s Natsumi kousek dál. Chvíli se zamyslela a pak vykřikla. "Hadō #4. Byakurai" Namířila útok směrem k záři a čekala, jestli stále může používat kido.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 18, 2011 9:25 pm

Hotaru -> Kidou z tvých prstů vyšlo, ale podivně se klikatilo a větvilo, úplně jinam a jinak, než jsi chtěla. A těsně než se paprsek oddělil od tvé ruky, začalo se dokonce šířit na opačnou stranu! Popálilo ti trochu ruku. Jenom mírně, trochu jako malá rána elektrickým proudem a spálené špičky svou prstů, ale stejně jsi něco takového ještě nikdy nezažila.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Wed Oct 19, 2011 7:04 pm

Hotaru Harubato

Hotaru se nevěřícně podívala na své spálené prsty. Pak se otočila na Natsumi, jako kdyby od ní čekala na všechno odpověd'. Poté se zase otočila zpět a koukala na zvláštní záři. "Hmm....takže shunpo používat nejde, kido také ne. No, tak můžu zkusit ještě Tatsua, mojí zanpakuto, ale myslím, že výsledek bude stejný." Hotaru nahodila výraz to-jsme-asi-v-háji a usadila se do pohodlného sedu se zkříženýma nohama. S očima stále sledujícíma záři. Po nějaké chvilce se zeptala spíše sama sebe. "Odkud ta záře vlastně vychází? Z čeho? Přece tam něco musí být!" Poslední věty pronesla trochu netrpělivě. Potom se znovu otočila na Natsumi. "Nezahlédla jsi tam náhodou něco v tom příkopu, když si byla blíž?"
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Oct 23, 2011 6:32 pm

Koukám, že Natsumi nějak nehraje -.-

Sasu-chan a Neko-chan ( Snicker ) - Už dlouho jste věděli, že se v Huecu Mundu děje něco divného. Vlastně od chvíle, kdy Zekke spadl o té trhliny. Všímali jste si, že podobné díry v zemi, které nevěstily nic dobrého, se zvětšovaly a pronikaly do vnitrozemí Hueca Munda od jeho okrajů. A teď jste navíc u jedné z nich patřily dvě shinigami... jen tak, z ničeho nic... uprostřed vašeho loviště!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Mon Oct 24, 2011 12:24 pm

Zekke

Ano, ty trhliny a díry byly velice divné, už od doby co jsem do nich spadl, mi připadalo divné, že se prostě zvětšovaly. Nevěděl jsem co je to zač, ale nijak zvlášť jsem to neřešil. Důležité pro mě bylo, aby mě nepřepadla nějaká stovka nepřátel, což bylo nepravděpodobné, protože jsme s Kittem dlouho nikoho neviděli. "Hej Kitte, nemyslíš, že poslední rok je ta poušť o něco prázdnější?" Otázal jsem se ho a zahlédl v dáli nějaké dvě Shinigami! "A sakra.." Pomyslel jsem si a zastavil se. Poté jsem zacupital za Kitta. "Kitte, utečem dokud můžem ne? Jsou to Shinigami, když se do ničeho nebudem plést, tak se oni nebudou plést do nás! Haha, to je skvělý plán." Pověděl jsem mu s kapkou humoru, trochu divného, ale co už.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Oct 24, 2011 3:04 pm

Hollow Kittier

Moc mě nezajímalo, jak se tu ty divné trhliny které přeměnily Zekka na to co je teď objevily. Spíš mi vrtalo hlavou to kolik hollow do ní třeba za tu dobu mohlo spadnout… Přeci když tam spadl Zekke dost tím zesílil a ostatní by mohli taky a to se mi vůbec nezamlouvalo. Kdyby jich bylo hodně, to znamená, že by se tu potulovali o hodně silnější hollow než já a potom bych měl problém tady přežít a v klidu si žít. Nicméně jsem se snažil nad tím přemýšlet co nejméně. No jo máš pravdu, což je samo o sobě dost divné… Moc hollow tady zrovna není. Pověděl jsem Zekkovi a díval se přitom před sebe, nechtěl jsem udržovat oční kontakt, protože bych se musel pořád dívat nahoru a bolel by mě z toho krk... Cože? Shini co? Podíval jsem se do dáli... Aha myslíš ty v těch černých kimonech nebo co to mají na sobě. On se schovává zase za mě? To se moc neschová, když jsem asi o metr menší než on. Utíkat? Proč bychom to měli dělat? Myslíš, že kdyby ty dvě narazily na nějakého hollow tak by to jen tak nechaly? Jasně že ne… Hned by se do něho pustily a chtěly by ho zabít. Udělal jsem dva kroky dopředu. Pojď, pozdravíme je, to je přece slušnost ne?
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Mon Oct 24, 2011 7:23 pm

Moc práce, omlouvám se..:-)

Natsumi Yuhara

Zavrtěla lítostivě hlavou a otřásla se. Pojď ještě kousek dál. Možná bychom to měli zkusit na druhou stranu, než se tu objeví něco nebezpečného. Ten písek... připomíná mi... ale ne, to se přece nemohlo stát! Nejsme tu v bezpečí, zamumlala horečnatě a zatahala Hotaru za rukáv, aby jí naznačila, kterou cestou pryč. Zanpakuto nechávala zastrčený za opaskem, ačkoli sama pozvolna ztrácela svůj obvyklý klid. Vedle nevolnosti se jí přestávalo líbit tohle místo, každé zrníčko písku se jí začínalo ošklivit. Musíme si pospíšit, naléhala na Hotaru. Jakmile co by ocitla dost daleko od trhliny, ze které se jí dělalo špatně, vydala se podél směrem po pravé ruce. Světové strany se tu určovaly značně obtížně.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Mon Oct 24, 2011 10:49 pm

Hotaru Harubato

Hotaru vyskočila na nohy, když ji Natsumi zatahala za rukáv. Všimla si, jak najednou silně znervozněla. "Písek?" Opakovala nechápavě Hotaru. Rozhlédla se po okolí a když už chtěla vykročit za Natsumi, všimla si v dálce nějakých dvou přibližujících se postav. Zamžourala. "Nejsou to..." Chytla Natsumi za kimono a tim jí prudce zastavila. "Vidíš to taky?" Zeptala se. "Nejsou to náhodou Hollow?" Krátce se zahihňala a čekala, co se bude dít dál.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Mon Oct 24, 2011 11:24 pm

Zekke

Ten blázínek je chtěl ještě pozdravit, no tohleto. "Blázníš? Chceš nááás zabííít?" Otázal jsem se Kitta a předklonil hlavu k němu. "Tohle se mi nějak nezdá kamaráde, vezmeme raději nohy na ramena dříve, než nás zahlédnou." Řekl jsem mu a všiml si, že už si nás všimli. "A sakra,.." Pak jsem se zahleděl a pronesl. "Co to tam dělají, chytají se za ty svoje hadry a furt si tam něco šuškají." Pověděl jsem mu a zívl. "Tak fajn no." Kopl jsem zezadu slabě Kitta, abych ho popostrčil. "Noták, běž první.. tvůj nápad, tohle si vypiješ.."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Oct 25, 2011 3:11 pm

Hollow Kittier

Sledoval jsem ty dvě děvčata v černých kimonech, jak se tu procházejí a zřejmě tu nemají vůbec co dělat. Jak si vůbec dovolují se tady jen tak procházet? To jim nestačí, že zabíjí hollow v lidském světě a v tom kde žijí oni? To musí ještě napochodovat i tady… a já nevím dokazovat si, že jsou silnější nebo co? Opravdu mě tihle Shini štvou. Zekkeho jsem se snažil vnímat a poté co do mě zezadu kopl, tak jsem se na něj otočil. Zvedl jsem hlavu, abych mu viděl do obličeje a ukázal na něj právu rukou (packou). Proč bych měl jako chodit první já?! Levou rukou (packou), jsem ukázal na místo, kde stáli ty dvě holky. Běž ty… Když se nám pán Zekke bojí, co udělá? Strčí před sebe malou nevinnou kočičku a zdrhne… Chovej se jako chlap.

Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Fri Oct 28, 2011 11:07 pm

Natsumi Yuhara

Podívala se směrem, jaký Hotaru naznačila. Jsou, přikývla krátce, ale najevo nedala nejmenší emoci, dokonce ani čepele Shiruby se nedotkla. Zdálo se, že dva Hollow se mezi sebou pošťuchují. Ale zatím se neodvážili do útoku. Natsumi se přinejmenším sama za sebe rozhodla, že se zatím zařídí stejně. Musíme najít cestu ven z téhle pouště, zamumlala, ale jich se ptát na cestu nechci.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Sat Oct 29, 2011 2:01 pm

Hotaru Harubato

"Já ti nevim. Nevypadají sice, že by se chystali k útoku ale neměli bysme je zabít nebo se o to alespon pokusit? Přece jenom jsou to Hollow..." Hotaru zůstala stát na místě a sledovala, co ti dva tam vyvádí. "Třeba se nás bojí. Toho bysme mohly využít....určitě to tu znají." Hotaru se tázavě podívala na Natsumi a pak udělala několik kroků směrem, kde stáli Hollow.
Smooky
Smooky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Oct 29, 2011 2:50 pm

Zekke/Sasučíček

"Ty opravdu blázníš, přece nechceš abych zemřel. Musíme na to pomalu." Pověděl jsem mu a sklonil se. "Takže, zeptáme se jich, co tu dělají. Eh eh, teda, ty se jich zajdeš zeptat, co tu dělají a jakmile ti odpoví, tak se uvidí co dál. Pokud ti odpoví a budou sahat po kataně, tak zdrháme. Pokud ne tak tím lépe pro nás, možná to budou komunikativní typy jako my." Pošeptal jsem mu, přičemž jsem dával najevo, jak jsem ze sebe dělal idiota. Idiot jsem sice nebyl, ale komu by se chtělo bojovat žejo. Hned poté jsem prudce vstal. "Hej, koukej, Shinigami se blíží k nám." Řekl jsem mu a udělal krok vzad tak, abych byl pěkně za kočičkou.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolení tohoto fóra: